![]() |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Çok motive ediyor yazdıkların, nekadar hızlı bir gelişme gösteriyorsunuz siz ve babanız. Darısı hepimizin başına |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı:
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba hepinize bu gün kontrollerimize gittik sonuç muhteşem tanrıya şükürler olsun ttli3 ordan da iş yerine gittik babamın nasıl mutlu oldu tüm çalışanları arkadaşlarını görmek onu çoook mutlu etti tuturdu inip yürüyeceğim diye kucaklayıp kaldırdık koluna girdik dimdik bir durdu etrafa yapılan binalara baktı ttli3 canım benim gözleri doldu dönmek hiç istemedi eve zor ikna edip geldik şimdi dinleniyor ama uyurken bile artık yüzünde gülümseme var ve mp3 çalıyor artık 1-2 saat deprasyon daha çok kendine güveni dinliyor ben mi bense hala rüyamı gerçekmi farkında değilim kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Birkaç gündür nete giremiyordum bugün senin yazdıklarını okudum.Babacığındaki gelişmeler gözlerimi yaşartı. İnşallah daha daha iyi olacak babacığın dualarım hep sizinle....... |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi babanın durumuna çok sevindim tatlıcadı inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar ttli3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Ne kadar sevindim iyi haberinizi duyduğuma olağan üstü güzellikler paylaşılmaya devam ediliyor burada, iyki varsınız , iyki buradasınız... sizin yazınızı okuyunca aklıma bişi geldi, yakında İskenderun daki dedemin yanına gideceğim, kendisinin böbrekleri iflas etmiş ve dialize giriyormuş ona reiki ile birde bu mp3lerden dinletmek istiyorum, hangi mp3 dinletmem gerek, tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olacağım... Sevgili babacığınıza büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.... Yine yeniden torunuyla oynadığı günleri göstersin Rabbim. Sevgilerimle... kiss3 |
|
|
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi ben eminimki baban kendini hızla toparlayacaktır telkinler ve senin başarın buda sevginin gücü herşeyi başarır babanla tavla atarız biz yaw sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM. |