![]() |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı:
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi günlerdir bizle iletişim kurmayan babam şu an kanal a sanırım maç izliyor üstelik her zamanki koltuğunda oturarak bu mucize değilde ne smiliyface ilk gün 24 saat dinlettim babama deprasyon mp3 klasik müzik olanını sürekli uyuyor yatağından kalkmayı dahi istemiyordu oysa şimdi meyvesini bile keyifle yiyor bu gün 3-4 saat kadar dinledi ama ne olduğunu bilmiyor sadece müziği dinliyor sever zaten klasik müziği yanında ego ve kendine güveni de dinletiyorum diyorum ya mucize istermisiniz yürüsün girlhaha çok mutluyum çoook depresyon ilaçını dahi bu gün yarım verdik "dr. danıştık ve olumlu gelişmeleri anlattıktan ve onayını aldıkta sonra tabiki" dilerim bu rüya hiiiççççççççççç bitmez ve canım babam eski aktiv hayat dolu yaşamına döner kiss3 acaba başlık benim ve babamın hikayesimi olsaydı ttli3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi tatlı cadım benim nasılda sırasıyla güzellikle karşımıza çıkıyor.... onayi bu güzelliklerin devamını diliyorum... ttli3 baban vede senin için çok sevindim...güzel haberlerini takip edicemm...sevgiler ikinizede... blissy kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi günlüğün hayırlı olsun hep güzelliklerle dolsun günaydınlar canım hoşgeldin aramıza blissy 956k blissy k8908 s456 k8908 babana acil şifalar ailenle güzel ve mutlu günler seninle olsun kiss3 |
Şükürler olsun rabbime:) Umarım çok daha güzel günler sizi ve hepimizi bekliyordur. Konu başlığı hakkında ki düşüncen çok sıcak geldi bana onayi Bence Atakan bey panelden bu değişikliği yapabilir sung66 Çokta anlamlı olur diye düşünüyorum kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi çoook sevinirim eğer başlığı smiliyface bu gün çook güzel bir gündü canım babam sonunda arkadaşlarıyla görüşmeyi kabul etti bu gün ziyaretine geldiler ama fon da müziğim çalmaya devam ediyordu baş ucunda laptop um yaklaşık 10 saat kadar çalıyor günde deprasyon mp3 cd si, arkadaşlarıya konuşmaya çabaladı az da olsa cümle kurmaya çalışıyor "hematom talamus ta olduğu için konuşma merkezi etkilenmişti zaten buna rağmen hemde" şaka bile yapıyordu onlara fıkra anlattılar kahkahayla güldü sanki bizim eve iyilik perisi uğradı sihirli değneğini değdirdi kiss3 bende olanlarsa harika 3.5 kilo verdim iştah diye birşey kalmadı ama mutluyum diyetimi bozmadan yapabiliyorum canım asla aburcubur istemiyor belkide babacımı mutlu görmek daha da motive ediyor beni iyi ki tanımışım sizleri ,ATAKAN bey size de minnettarım canım babacım sizim sayenizde uçurumun kenarından döndü tedaviyi red ediyor ilaçlarını dahi içmiyordu ama şimdi herşey muhteşem bu mp3 sayesinde ................. |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi ben başlığı değiştirmeye çalıştım ama olamdı galiba 789569 oldumu...olmuştur herhalde.. dusun |
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi olmamış yahu ben beceriksiz medaratörüm atakan sen yappppppppppp beceremedim ben blook |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM. |