Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim ve Babam'ın Hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5914-benim-ve-babamin-hikayesi.html)

tatlıcadı 18-04-2008 08:59 AM

Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

günaydın hepinize bu gün çok zor uyandım beynim çok yorgun sanki saatlerce kitap okumuşum, bir sürü düşünce geliyor gidiyor ama güzel olanı hepsi poz. içim huzurlu kabullenmek istemediğim çoğu şeyi kabullenmeye başladım artık ne kadar çabalasamda değiştiremeyeceğim yaşanmışlıklar için direnmiyorum tek bildiğim aslında önemli olanın ne hissettiğim olduğu önce kendimi düşünmem gerektiği içimde birileri konuşup duruyor ve ben artık onu dinlemeye karar verdim çoook mutluyum bu gün hava kasvetli olsada güneşi bulutların arasından görmek bile beni gülümsetti bu sabah smiliyface

ikizruh 18-04-2008 09:51 AM

sabah kasvetliydi ama açıyor sanırım güneş smiliyface

tatlıcadı 19-04-2008 04:42 PM

merhaba ben kendimden çok babamdaki değişimleri anlatmak istiyorum 3 gündür sürekli ona depresyon mp3 klasik müzik olanı dinletiyorum ve çook mutlu artık ilaç içmeyi reddetmiyor fizik tedavisini severek ve isteyerek yapıyor herşeyden güzeli gülümsüyor mucize gibi bir şey ttli3
bana gelince çok daha iyimser bakıyorum artık hatta eşimle tatil planı bile yaptım şaşıyorum kendime artık ağlamıyorum ve ne oldu babama diye düşünmek yerine hep onun iyi olduğunu hatta yürüdüğünü hayal ediyorum iyiki sizlerle karşılaşmışım çoook mutluyum kiss3 kiss3 kiss3

hayatimdegisti 19-04-2008 05:38 PM

Çok sevindirici bir haber bu...Paylaştığınız için teşekkürler... s456

Belgin ∞ 19-04-2008 05:46 PM

Tatlıcadı çok sevindim.Karamsarlığını yüreğinden atman ve akabinde babandaki değişimler(gelişimler mi desem)çok sevindirici.Dilerim günleriniz hep sağlık dolu mutluluk haberleriyle dolar.Sevgiler.

hayalayaz 19-04-2008 06:19 PM

canım benim kaç gündür gelişmelerini takip ediyorum hem senin adına hemde baban adına sevindim..ben babacığına şifa göndermeyi istiyorum..ama onun izni gerekli..eğer sorabilecek durumdaysan sorarmısın reiki şifa enerjisi kabul edermi..reiki hakkında, bilgili değilsen sitede yeterli bilgi var oku ondan sonra sor..ona bilgi vermen açısından senin bilgilenmen iyi olur diye düşündüm..sevgiler

shamanic 19-04-2008 07:45 PM

çok daha güzel harika haberlerinizi kutlayalım inşallah... thumbsanim

senin ve ailen için herşey tamda olmasını istediğin gibi kolaylıkla mutlulukla olsun biran önce.. ark5

tatlıcadı 19-04-2008 08:02 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevindirici bir haber bu...Paylaştığınız için teşekkürler... s456

aslında muhteşem olan sizlersiniz iyiki varsınız iyiki bu siteyi yapmışsınız her gelişmeyi an be an yazacağım teşekür ederim herşey için kiss3

tatlıcadı 19-04-2008 08:47 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Tatlıcadı çok sevindim.Karamsarlığını yüreğinden atman ve akabinde babandaki değişimler(gelişimler mi desem)çok sevindirici.Dilerim günleriniz hep sağlık dolu mutluluk haberleriyle dolar.Sevgiler.

ben bile inanamıyorum harika şeyler oluyor işallah daha da harika şeyler olucakkkkkkkkkkk smiliyface

tatlıcadı 19-04-2008 08:51 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim kaç gündür gelişmelerini takip ediyorum hem senin adına hemde baban adına sevindim..ben babacığına şifa göndermeyi istiyorum..ama onun izni gerekli..eğer sorabilecek durumdaysan sorarmısın reiki şifa enerjisi kabul edermi..reiki hakkında, bilgili değilsen sitede yeterli bilgi var oku ondan sonra sor..ona bilgi vermen açısından senin bilgilenmen iyi olur diye düşündüm..sevgiler

reiki ile ilgili çok kitap okudum bilgim sevgili halayazcım senin ki kadar olamaz tabiki babacım da aslında hiiiç bilmez ona anlayacağı şekilde şöyle söyledim sana şifa olsun diye yardımcı olmak isteyen bir arkadaşım var oda gülümsedi tabi dedi bense sana minettar olurum canım teşekür ederim burası cennetmi ya yoksa ben rüyadamıyım bilmiyorum tanrıya şükrediyorum en ümitsiz en kötü anım da sizleri çıkardı karşıma kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 PM.