Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim ve Babam'ın Hikayesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5914-benim-ve-babamin-hikayesi.html)

tatlıcadı 14-04-2008 05:24 PM

Benim ve Babam'ın Hikayesi

Hayatınızda bazı anlar dönüm noktaları vardır benimki de geçtiğimiz 18 şubat o güne dek sahip olduklarımla mutlu güzel bir hayat sürüyordum ailem işim canım oğluşum sevgili eşim tek sıkıntım ailemden uzak "eşimin işi gereği ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum" olmaktı ama sık seyahatlerle bu sorunuda çözüyordum babam her zaman hayatımda önemli oldu anneme olan sevgim tartışılmaz ama ne bileyim o benim bitanem koruyucu meleğim herşeyimdi ben gelemesemde o bana gelir torunuyla sadece hafta sonuda olsa beraber olmak için delirirdi uzatmayayım o gün babacım beyin kanaması geçirdi duyduğum da ne yol bitti ne saatler geçti gözünü 21 gün sonra açtı böylece haftalar geçti şimdi evde bende yanındayım oğlumu burda yuvaya verdim eşim saolsun en büyük destekçim ondan uzak olmakta üzüyor beni annemi yanlız bırakmamak için şimdilik burdayım her ne kadar bakımıyla ilgilenenler olsada ruhum çok yorgun bu durum beni çook sarstı sevdiklerimi kaybetme korkum beni strese sokuyor açıkçası nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama bu arada kilo versemde fena olmaz diyerek cd leri dinlemeye başladım bakalım sizlerinde önerilerini ve yardımlarını bekliyorum

shamanic 14-04-2008 05:44 PM

Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

günlüğün hayırlı olsun.. b456

büyük geçmiş olsun.. http://www.loeckchen07.de/assets/ima...derschoen1.gif

sevdiklerimizin hastalıklarıyla sınanmak belkide en zor olanı..

dilerim kısa sürede sağlıklı günlerine kavuşur..

sizlerin moralli olarak ona destek vermesi en büyük kazancı olacak bu sürede.. tender45

yüzünüzden gülümsemeniz hiç eksik olmasın.. ttli3

dilersen sende suçluluk ve ego ile başlayarak 15 gün sonra kendine güven ve ardından kilo telkinini ekle..

bu sürede değişimlerini bizlerle paylaşırsan seviniriz.. ark5

sevgiler.. hismiley

tatlıcadı 14-04-2008 05:54 PM

ok başlıyorum yazacağımda; inanırmısınız bilmiyorum bu sitede geçirdiğim yaklaşık 1.5 saat beni oldukça rahatlattı keşke daha önce sizlerle karşılaşsaymışım k ttli3

tatlıcadı 14-04-2008 06:21 PM

pc nin başına oturduğumda bir yandan yazıyor bir yandan da ağlayıp duruyordum müzikleri dinlemeye başladıktan sonra içimde önce huzur hissettim suçluluk olanı 3-4 kere dinledim ama şu an sürekli "ego" yu dinliyorum dinledikçede içimdeki huzur artıyor thumbsanim yanlız tuhaf bir şey yaşadım anlatmadan geçemeyeceğim "ego" için olanın klasık müzik şek. dinleyeyim dedim ki klasik müziği severim tanrım kasvetlendim stres bastı kapatana kadar elim ayağım dolandı "new age" tarzı tam benlik şu an dinliyorum zaten ve inanın gülümsüyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ve henüz yanlızca müzik duyuyorum

pisimbat 14-04-2008 07:21 PM

Alıntı:

tatlıcadı Nickli Üyeden Alıntı
Hayatınızda bazı anlar dönüm noktaları vardır benimki de geçtiğimiz 18 şubat o güne dek sahip olduklarımla mutlu güzel bir hayat sürüyordum ailem işim canım oğluşum sevgili eşim tek sıkıntım ailemden uzak "eşimin işi gereği ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum" olmaktı ama sık seyahatlerle bu sorunuda çözüyordum babam her zaman hayatımda önemli oldu anneme olan sevgim tartışılmaz ama ne bileyim o benim bitanem koruyucu meleğim herşeyimdi ben gelemesemde o bana gelir torunuyla sadece hafta sonuda olsa beraber olmak için delirirdi uzatmayayım o gün babacım beyin kanaması geçirdi duyduğum da ne yol bitti ne saatler geçti gözünü 21 gün sonra açtı böylece haftalar geçti şimdi evde bende yanındayım oğlumu burda yuvaya verdim eşim saolsun en büyük destekçim ondan uzak olmakta üzüyor beni annemi yanlız bırakmamak için şimdilik burdayım her ne kadar bakımıyla ilgilenenler olsada ruhum çok yorgun bu durum beni çook sarstı sevdiklerimi kaybetme korkum beni strese sokuyor açıkçası nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama bu arada kilo versemde fena olmaz diyerek cd leri dinlemeye başladım bakalım sizlerinde önerilerini ve yardımlarını bekliyorum

genel sağlık kısmında felçli hasta bakımı başlığı altında yada özelden soracağın tüm sorulara yardım edebilirim annem ve annanemde felçli olarak yaşantılarını sürdürmüşlerdi bu konuda oldukça deneyimliyim hiç çekinme sakın herşeyi aklına geleni sor

babana tekrar geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

tatlıcadı 14-04-2008 07:34 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

genel sağlık kısmında felçli hasta bakımı başlığı altında yada özelden soracağın tüm sorulara yardım edebilirim annem ve annanemde felçli olarak yaşantılarını sürdürmüşlerdi bu konuda oldukça deneyimliyim hiç çekinme sakın herşeyi aklına geleni sor

babana tekrar geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

çook teşekkür ederimmmmm kiss3

pisimbat 14-04-2008 07:40 PM

rica ederim her zaman hiç çekinme sor

tatlıcadı 14-04-2008 09:37 PM

kendimi toplamam gerek oğluşum için en azından saol pisimbat kiss3

hayalayaz 14-04-2008 09:59 PM

günlüğün hayırlı olsun balım..telkinleri sürekli dinle..için daraldığında..çok sevindiğinde bizimle paylaş..biliyorsun sıkıntılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır..bizler elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yanında olmaya çalışırız..oğluşunu benim için öp.. kiss3 bu sana kiss3buda oğluşuna

tatlıcadı 14-04-2008 10:16 PM

oğluşumda sizleri öpüyor kocaman yanımda şimdi o da dinliyor müzikleri iyi ki sizleri tanıdım iyi ki burdayım kiss3

cent 14-04-2008 11:48 PM

tatlıcadı öncelikle geçmiş olsun allah yardımcınız olsun cancazım

günlügünde hayırlı olsun gönlündeki güzelliklere kavuşman dilegiyle yigenimizide öptüm kiss3

sevgiyle kal

tatlıcadı 15-04-2008 08:58 AM

günaydın kiss3 bu gün daha mutlu huzurluyum dün gece rüyamda nelerden korkuyorsam onlarla mücadele ettim kullandığım arabayla çok kötü kaza yaptım kimseye bir şey olmadı şükür biraz sinirli ve mide bulantısıyla uyandım ama şimdi cd mı dinliyorum içim kıpır kıpır bu arada çaktırmadan babamada dinletiyorum ego cd sini aylardır konuşmayan babam dün hemşiresine "çekil tepemden" diye bağırmış en azından bu sabah gülümsedi bizlere music45 çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlıcadı 15-04-2008 06:16 PM

bu gün korkunç bir olay yaşadım ve normalde asla tepki vermeyen ben avaz avaz bağırdım haklı olduğumu biliyorum daha tahamülsüzüm sanki çatır çatır hakkımı savundum :) aaaa baktımki sustukça siz haklıyken haksız oluyorsunuz dinlemiyorlar sizi bile ama bu gün konuşan ben oldum dinleyen ise onlar :) gerginim ama biraz beynim çok dolu ama ne olduğunu anlamlandıramıyorum şu ara suçluluk ve ego yu dinliyorum ama henüz telkınleri işitemedim aslında işitmemem daha iyi telkinleri okumuyorum zaten çünkü okuyunca sihir bozulacakmış gibi oluyor normalmi bu yaşadıklarım bilemiyorum ama daha poz ve mutlu olduğumu da belirtmesem olmayacak :)

meninje 15-04-2008 07:03 PM

Günlüğün hayırlı olsun canım ttli3
Yaşadığın gelişmeler ne kadar güzel sevgili tatlıcadı tender45
Babana Allah hayırlı şifa versin canım. Eminim telkinler ondada işe yarıyordur coffe2
Bu zorlu süreçte telkinlerden aldığın enerji ve burada ki paylaşımlar senin hayatını kolaylaştıracaktır inşaallah. Kal sağlıcakla tatlıcadı actionsmile

tatlıcadı 15-04-2008 07:14 PM

işallah arkadaşlar dualarım hep bunun için

tatlıcadı 16-04-2008 09:30 AM

her gün fırsat buldukça dinliyorum cd leri en çok dinlediğim ego ve kilo verme daha sanırım 3. günüm ama iştahım oldukça azaldı zaten stres ve üzüntüden habire atıştırıyodum artık üzülmüyorum neden ben bunu yaşadım demiyorum belkide kabulleniyorum artık bilmiyorum belirgin olansa daha az yediğim yemek istemediğim yürüme bandın da bıle dinliyorum o kadar yani ama new age olan daha keyif veriyor bana neyse .....

babama daha çok kendine güveni dinletiyorum hareket bile etmek istemeyen babam ayağa kalmak için çabalıyor fizikçisi bile neler oldu size diyip duruyor babama işallah daha da iyi olucak babamın hematom olan yeri talamustaydı ve müzik en güzel ilaçmış onlara okuduğum kadarı ile işallah iyi olucak ben inanıyorum öyle döneceğim evime .........
bu gün güzel bir gün bende tadını çıkarmaya gidiyorum yine uğrayacağım hepiniz sevgiyle kalın kiss3

shamanic 16-04-2008 02:47 PM

sen zaten azimli bir insansın.. hedeflerin konusunda başarılı olacağına inanıyorum..

fakat baban ile ilgili olarak verdiğin haberler beni her seferinde çok heyacanlandırıyor..

güzel gelişmelerini merakla bekliyorum..

dilerim hepimiz çok mutlu haberlerini alır sevinçlerimizi paylaşırız... thumbsanim

sevgiler..

tatlıcadı 17-04-2008 09:34 AM

bu gün harika bir gün belki de ben daha gülümseyerek uyanıyorum güne kimbilir ? dün gece zor geçti uykusuzluk başağrısı beynim de bir hareket ama anlamdıramıyorum yanlız uyku uyanıklık arası hep aklımda " aslında güçlü olduğum ve ne istersem başaracağım" düşünceleri var ben başka seyler düşünürken bu iki kelime sürekli araya giriyor smiliyface iştahım azaldı abur cubur yemiyorum ama dikkatte ediyorum aylardır yapamadığım diyetimi artık yapabiliyorum düzenli sporumu da ,içim daha huzurlu daha mutluyum artık korkmuyorum gelecekten üzülmeyi dünde bıraktım babacıma olanlara şimdi daha bir gülümsüyoruz hepimiz çaktırmadan evdeki herkeze dinletiyorum gogogo

telkinleri hiç okumadım sadece müzik olarak dinlemek ve hissetmek inanın daha keyifli kiss3 shamancım teşekür ederim seni yanımda hissetmekte çok güzel destek olan tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu kiss3 kiss3 kiss3 gönderiyorum

meninje 17-04-2008 10:39 AM

Alıntı:

bu gün harika bir gün belki de ben daha gülümseyerek uyanıyorum güne kimbilir ? dün gece zor geçti uykusuzluk başağrısı beynim de bir hareket ama anlamdıramıyorum yanlız uyku uyanıklık arası hep aklımda " aslında güçlü olduğum ve ne istersem başaracağım" düşünceleri var ben başka seyler düşünürken bu iki kelime sürekli araya giriyor smiliyface iştahım azaldı abur cubur yemiyorum ama dikkatte ediyorum aylardır yapamadığım diyetimi artık yapabiliyorum düzenli sporumu da ,içim daha huzurlu daha mutluyum artık korkmuyorum gelecekten üzülmeyi dünde bıraktım babacıma olanlara şimdi daha bir gülümsüyoruz hepimiz çaktırmadan evdeki herkeze dinletiyorum gogogo

telkinleri hiç okumadım sadece müzik olarak dinlemek ve hissetmek inanın daha keyifli kiss3 shamancım teşekür ederim seni yanımda hissetmekte çok güzel destek olan tüm arkadaşlar hepinize kucak dolusu kiss3 kiss3 kiss3 gönderiyorum

Ne kadar da benzer şeyler hissediyoruz tatlı cadım:) Rabbim bozmasın mutluluğumuzu huzurumuzu 96

Diyet konusunda da darısı başıma diyorum;) bende bugün dinlemeye başladım telkinlerimi. Aynen senin gibi bende metinleri hiç okumadım. Büyü bozulacakmış gibi geliyor... Böylesi daha güzel tender45

tatlıcadı 17-04-2008 01:34 PM

Alıntı:

meninje Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ne kadar da benzer şeyler hissediyoruz tatlı cadım:) Rabbim bozmasın mutluluğumuzu huzurumuzu 96

Diyet konusunda da darısı başıma diyorum;) bende bugün dinlemeye başladım telkinlerimi. Aynen senin gibi bende metinleri hiç okumadım. Büyü bozulacakmış gibi geliyor... Böylesi daha güzel tender45

bencede bende senin iyi haberlerini bekliyorum kiss3

tatlıcadı 18-04-2008 08:59 AM

günaydın hepinize bu gün çok zor uyandım beynim çok yorgun sanki saatlerce kitap okumuşum, bir sürü düşünce geliyor gidiyor ama güzel olanı hepsi poz. içim huzurlu kabullenmek istemediğim çoğu şeyi kabullenmeye başladım artık ne kadar çabalasamda değiştiremeyeceğim yaşanmışlıklar için direnmiyorum tek bildiğim aslında önemli olanın ne hissettiğim olduğu önce kendimi düşünmem gerektiği içimde birileri konuşup duruyor ve ben artık onu dinlemeye karar verdim çoook mutluyum bu gün hava kasvetli olsada güneşi bulutların arasından görmek bile beni gülümsetti bu sabah smiliyface

ikizruh 18-04-2008 09:51 AM

sabah kasvetliydi ama açıyor sanırım güneş smiliyface

tatlıcadı 19-04-2008 04:42 PM

merhaba ben kendimden çok babamdaki değişimleri anlatmak istiyorum 3 gündür sürekli ona depresyon mp3 klasik müzik olanı dinletiyorum ve çook mutlu artık ilaç içmeyi reddetmiyor fizik tedavisini severek ve isteyerek yapıyor herşeyden güzeli gülümsüyor mucize gibi bir şey ttli3
bana gelince çok daha iyimser bakıyorum artık hatta eşimle tatil planı bile yaptım şaşıyorum kendime artık ağlamıyorum ve ne oldu babama diye düşünmek yerine hep onun iyi olduğunu hatta yürüdüğünü hayal ediyorum iyiki sizlerle karşılaşmışım çoook mutluyum kiss3 kiss3 kiss3

hayatimdegisti 19-04-2008 05:38 PM

Çok sevindirici bir haber bu...Paylaştığınız için teşekkürler... s456

Belgin ∞ 19-04-2008 05:46 PM

Tatlıcadı çok sevindim.Karamsarlığını yüreğinden atman ve akabinde babandaki değişimler(gelişimler mi desem)çok sevindirici.Dilerim günleriniz hep sağlık dolu mutluluk haberleriyle dolar.Sevgiler.

hayalayaz 19-04-2008 06:19 PM

canım benim kaç gündür gelişmelerini takip ediyorum hem senin adına hemde baban adına sevindim..ben babacığına şifa göndermeyi istiyorum..ama onun izni gerekli..eğer sorabilecek durumdaysan sorarmısın reiki şifa enerjisi kabul edermi..reiki hakkında, bilgili değilsen sitede yeterli bilgi var oku ondan sonra sor..ona bilgi vermen açısından senin bilgilenmen iyi olur diye düşündüm..sevgiler

shamanic 19-04-2008 07:45 PM

çok daha güzel harika haberlerinizi kutlayalım inşallah... thumbsanim

senin ve ailen için herşey tamda olmasını istediğin gibi kolaylıkla mutlulukla olsun biran önce.. ark5

tatlıcadı 19-04-2008 08:02 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevindirici bir haber bu...Paylaştığınız için teşekkürler... s456

aslında muhteşem olan sizlersiniz iyiki varsınız iyiki bu siteyi yapmışsınız her gelişmeyi an be an yazacağım teşekür ederim herşey için kiss3

tatlıcadı 19-04-2008 08:47 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Tatlıcadı çok sevindim.Karamsarlığını yüreğinden atman ve akabinde babandaki değişimler(gelişimler mi desem)çok sevindirici.Dilerim günleriniz hep sağlık dolu mutluluk haberleriyle dolar.Sevgiler.

ben bile inanamıyorum harika şeyler oluyor işallah daha da harika şeyler olucakkkkkkkkkkk smiliyface

tatlıcadı 19-04-2008 08:51 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim kaç gündür gelişmelerini takip ediyorum hem senin adına hemde baban adına sevindim..ben babacığına şifa göndermeyi istiyorum..ama onun izni gerekli..eğer sorabilecek durumdaysan sorarmısın reiki şifa enerjisi kabul edermi..reiki hakkında, bilgili değilsen sitede yeterli bilgi var oku ondan sonra sor..ona bilgi vermen açısından senin bilgilenmen iyi olur diye düşündüm..sevgiler

reiki ile ilgili çok kitap okudum bilgim sevgili halayazcım senin ki kadar olamaz tabiki babacım da aslında hiiiç bilmez ona anlayacağı şekilde şöyle söyledim sana şifa olsun diye yardımcı olmak isteyen bir arkadaşım var oda gülümsedi tabi dedi bense sana minettar olurum canım teşekür ederim burası cennetmi ya yoksa ben rüyadamıyım bilmiyorum tanrıya şükrediyorum en ümitsiz en kötü anım da sizleri çıkardı karşıma kiss3

tatlıcadı 19-04-2008 08:52 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
çok daha güzel harika haberlerinizi kutlayalım inşallah... thumbsanim

senin ve ailen için herşey tamda olmasını istediğin gibi kolaylıkla mutlulukla olsun biran önce.. ark5

canım benim aslında hepsi sizler sayesinde hepinize minnetarım kiss3

tatlıcadı 19-04-2008 09:47 PM

günlerdir bizle iletişim kurmayan babam şu an kanal a sanırım maç izliyor üstelik her zamanki koltuğunda oturarak bu mucize değilde ne smiliyface ilk gün 24 saat dinlettim babama deprasyon mp3 klasik müzik olanını sürekli uyuyor yatağından kalkmayı dahi istemiyordu oysa şimdi meyvesini bile keyifle yiyor bu gün 3-4 saat kadar dinledi ama ne olduğunu bilmiyor sadece müziği dinliyor sever zaten klasik müziği yanında ego ve kendine güveni de dinletiyorum diyorum ya mucize istermisiniz yürüsün girlhaha çok mutluyum çoook depresyon ilaçını dahi bu gün yarım verdik "dr. danıştık ve olumlu gelişmeleri anlattıktan ve onayını aldıkta sonra tabiki" dilerim bu rüya hiiiççççççççççç bitmez ve canım babam eski aktiv hayat dolu yaşamına döner kiss3

acaba başlık benim ve babamın hikayesimi olsaydı ttli3

suzzy 20-04-2008 02:25 AM

tatlı cadım benim nasılda sırasıyla güzellikle karşımıza çıkıyor.... onayi

bu güzelliklerin devamını diliyorum... ttli3

baban vede senin için çok sevindim...güzel haberlerini takip edicemm...sevgiler ikinizede... blissy kiss3

birmutluluk 20-04-2008 10:24 AM

günlüğün hayırlı olsun hep güzelliklerle dolsun günaydınlar canım hoşgeldin aramıza blissy 956k blissy k8908 s456 k8908
babana acil şifalar ailenle güzel ve mutlu günler seninle olsun kiss3

meninje 20-04-2008 01:10 PM

Alıntı:

günlerdir bizle iletişim kurmayan babam şu an kanal a sanırım maç izliyor üstelik her zamanki koltuğunda oturarak bu mucize değilde ne smiliyface ilk gün 24 saat dinlettim babama deprasyon mp3 klasik müzik olanını sürekli uyuyor yatağından kalkmayı dahi istemiyordu oysa şimdi meyvesini bile keyifle yiyor bu gün 3-4 saat kadar dinledi ama ne olduğunu bilmiyor sadece müziği dinliyor sever zaten klasik müziği yanında ego ve kendine güveni de dinletiyorum diyorum ya mucize istermisiniz yürüsün girlhaha çok mutluyum çoook depresyon ilaçını dahi bu gün yarım verdik "dr. danıştık ve olumlu gelişmeleri anlattıktan ve onayını aldıkta sonra tabiki" dilerim bu rüya hiiiççççççççççç bitmez ve canım babam eski aktiv hayat dolu yaşamına döner kiss3

acaba başlık benim ve babamın hikayesimi olsaydı ttli3

Canım bunlar muhteşem gelişmeler k8908 k8908 k8908

Şükürler olsun rabbime:) Umarım çok daha güzel günler sizi ve hepimizi bekliyordur.

Konu başlığı hakkında ki düşüncen çok sıcak geldi bana onayi

Bence Atakan bey panelden bu değişikliği yapabilir sung66 Çokta anlamlı olur diye düşünüyorum kiss3

tatlıcadı 20-04-2008 06:16 PM

çoook sevinirim eğer başlığı smiliyface

bu gün çook güzel bir gündü canım babam sonunda arkadaşlarıyla görüşmeyi kabul etti bu gün ziyaretine geldiler ama fon da müziğim çalmaya devam ediyordu baş ucunda laptop um yaklaşık 10 saat kadar çalıyor günde deprasyon mp3 cd si, arkadaşlarıya konuşmaya çabaladı az da olsa cümle kurmaya çalışıyor "hematom talamus ta olduğu için konuşma merkezi etkilenmişti zaten buna rağmen hemde" şaka bile yapıyordu onlara fıkra anlattılar kahkahayla güldü sanki bizim eve iyilik perisi uğradı sihirli değneğini değdirdi kiss3

bende olanlarsa harika 3.5 kilo verdim iştah diye birşey kalmadı ama mutluyum diyetimi bozmadan yapabiliyorum canım asla aburcubur istemiyor belkide babacımı mutlu görmek daha da motive ediyor beni iyi ki tanımışım sizleri ,ATAKAN bey size de minnettarım canım babacım sizim sayenizde uçurumun kenarından döndü tedaviyi red ediyor ilaçlarını dahi içmiyordu ama şimdi herşey muhteşem bu mp3 sayesinde .................

pisimbat 20-04-2008 08:45 PM

ben başlığı değiştirmeye çalıştım ama olamdı galiba 789569

oldumu...olmuştur herhalde.. dusun

suzzy 20-04-2008 09:06 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
ben başlığı değiştirmeye çalıştım ama olamdı galiba 789569

oldumu...olmuştur herhalde.. dusun

ewet pisicim...tamamdır canım... ark5

pisimbat 20-04-2008 09:26 PM

olmamış yahu ben beceriksiz medaratörüm atakan sen yappppppppppp beceremedim ben blook

hayalayaz 21-04-2008 12:20 AM

babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 AM.