![]() |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Tatlıcadı gelişmeleri gerçekten hayranlıkla takip ediyorum... Rabbim babana eskisinden de sağlıklı günler verecektir inanıyorum buna 96 Başlığın değişmesi işine de çok sevindim bu arada hayırlı uğurlu olsun kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Alıntı:
canım teşekür ederim yardımların için inan çook mutlu gülümsüyor şakalar yapıyor ve en önemlisi artık iyileşeceğine inanıyor ttli3 dün akşam saatlerce kendi işi projeleri hakkında abimle konuştu "konuşmaya çalıştı" sorular sordu projeleri inceledi perşembe günü aylar sonra ilk kez şantiyeye gidecek arabanın içinde olucak ama görmek istiyor artık ,insanların onu bu şekilde görmesinden hala rahatsızlık duyuyor ama geçiceğine inanmaya başladı geçen hafta ile bu hafta arasında hatta şöyle yazmalıyım sanırım mp3 lerden önce ve sonra evin atmosferi dahi değişti karamsar ağlayan mutsuz insanların yerinde artık gülümseyen şakalar yapan insanlar var artık neden böyle oldu yerine şükür atlatıyoruz diye dua ediyoruz canım allahıma şükür ki sizleri çıkardı karşıma ve sizlere hergece dua ediyorum beni gülümsettiğiniz gibi tanrıda sizleri gülümsetsin kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi kiss3 kiss3 canım benim daha iyi günler öok yakındadır inşallah.. 96 96 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi mükemmel haberlerinden dolayı inan çok sevindim.harika haberler bunlar tatlıcadı. happy6 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi canım bende destekleriniz için minnatarım sizlere ttli3 Alıntı:
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba bu gün babacığımın canı nedense mp3 leri dinlemeyi pek istemiyor daha çok uyumak istiyor bu sabah ama uykusunda sürekli birşeyler anlatıyor sanki birileri soruyor o yanıtlıyor belkide kendini rahatlatıyor ayağa kalkıp kendi kendine yürümek istiyor ama biz henüz engel oluyoruz fizyoterapisti 10-15 gün daha diyor ama çook istekli canım benim kiss3 perşembe günü arabayla onu iş yerine götüreceğim dışardan şantiyeye bakmak istiyor çook mutlu olucak eminim onada söyledim gülümseyip duruyor bitanem ama az biraz asabiyiz bu gün yeter kafam şişti dışarı diyip kovaladı beni sanırım yanlız kalmak istiyor ttli3 bana gelince sanki metabolizmam hızlandı tansiyonum genelde düşüktür ama 3-4 gündür 12/8 kilo vermeye devam ediyorum bol su içmeye başladım hayret ettiğimse 2.gün mutlaka bozduğum diyetimi 1 haftadır sektirmeden yapıyorum ama bende bu gün asabiyim biraz yahu tek kaşım havada kiss3 ama huzurluyum en güzelide bu |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi babanızın gelişmelerini bende takip ediyorum... b456 bu konuda çok güzel gelişmeler yaşıyorsunuz..ama bazen tepkiler günden güne değişebilir... ttli3 önemli olan yavaş ama sağlıklı ilerleme göstermesi.. ark5 sevgler... blissy |
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi bugünkü halimiz kesinlikle havadan.. ben tüm gün dışardaydım..izmirde ayağımın değmediği yer kalmadı..hey gidi günler hey..geçen yıl bu zaman ben evden dışarı nasıl çıkıcam diye günlerce hesap yapıyordum..şimdi evden çıktımmı evin yolunu unutuyorum..biraz daha gecikseydim oğlum yuvana dön anne diye pankart açacaktı... |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi bu gün çok yoğun bir gündü ancak fırsat bulabildim canım babam kıpır kıpır yerinde duramıyor yan kaslarınıda kullanmaya başladı çok az kaldı ayağa kalkmasına diyor fizyoterapisti onlar çalışırken fonda mp3 lerim dönüşümlü olarak çalıyor yarın kontrollerimiz var umarım güzel haberlerle dönerim sizlere ama pek bir duygusal oldu babam herşeye ağlıyor duygulanıyor ttli3 ama artık çevresiyle daha bir ilgili geçicek diyor işime döneceğim çok seviniyorum o böyle konuştukça aaa unutmadan yarın iş yerine gideceğiz babişkomla gelişmeleri keyifle burda anlatacağım kiss3 bana gelince diyete devam kilo vermeye devam mp3 ümü dinleme devam ama kurba gibi su içiyorum girlhaha aburcubur almış annem çayın yanına elmalı turtadan tuzlu kurabiyeye hepsinin dibine darı eken ben ilkkez burun çevirdim onlara ve çayımın yanında peynirimle grısınımı yedim annemin gözleri fal taşı yani bun ca senedir hiç hayır demezdin allah allah deyip duruyordu tabi ben de kıs kıs gülüyordum bu işe en çok diyetisyenim sevinecek hiç sektirmedim 1 haftadır kocaman bir aferim bana seviyorum ben bu mp3 leri ya kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Çok motive ediyor yazdıkların, nekadar hızlı bir gelişme gösteriyorsunuz siz ve babanız. Darısı hepimizin başına |
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba hepinize bu gün kontrollerimize gittik sonuç muhteşem tanrıya şükürler olsun ttli3 ordan da iş yerine gittik babamın nasıl mutlu oldu tüm çalışanları arkadaşlarını görmek onu çoook mutlu etti tuturdu inip yürüyeceğim diye kucaklayıp kaldırdık koluna girdik dimdik bir durdu etrafa yapılan binalara baktı ttli3 canım benim gözleri doldu dönmek hiç istemedi eve zor ikna edip geldik şimdi dinleniyor ama uyurken bile artık yüzünde gülümseme var ve mp3 çalıyor artık 1-2 saat deprasyon daha çok kendine güveni dinliyor ben mi bense hala rüyamı gerçekmi farkında değilim kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Birkaç gündür nete giremiyordum bugün senin yazdıklarını okudum.Babacığındaki gelişmeler gözlerimi yaşartı. İnşallah daha daha iyi olacak babacığın dualarım hep sizinle....... |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi babanın durumuna çok sevindim tatlıcadı inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar ttli3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Ne kadar sevindim iyi haberinizi duyduğuma olağan üstü güzellikler paylaşılmaya devam ediliyor burada, iyki varsınız , iyki buradasınız... sizin yazınızı okuyunca aklıma bişi geldi, yakında İskenderun daki dedemin yanına gideceğim, kendisinin böbrekleri iflas etmiş ve dialize giriyormuş ona reiki ile birde bu mp3lerden dinletmek istiyorum, hangi mp3 dinletmem gerek, tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olacağım... Sevgili babacığınıza büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.... Yine yeniden torunuyla oynadığı günleri göstersin Rabbim. Sevgilerimle... kiss3 |
|
|
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi ben eminimki baban kendini hızla toparlayacaktır telkinler ve senin başarın buda sevginin gücü herşeyi başarır babanla tavla atarız biz yaw sevincli |
işallahpisimbatcım kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi bu gün pek huysuz babam nedense benimle sabahtan beri yıldızı barışmadı ttli3 arada didişiyoruz eskisi gibi olsun ne yapalım gülü seven dikenine katlanırmış bu gün dimdik durduk ayakta koluna girdim yanlızca ttli3 mp3 leri dinlemek istemedi bu sabah sanırım havada oldukça kasvetli onun etkisi olsa gerek bende ısrar etmedim 1 gün ara verelim bakalım kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi artık evde kalmak istemiyormuş canım babam ayağa kalkıp yürümeye çalışıyor ttli3 dün ilkkez adım atmaya çabaladı yerde sürüklesede çok mutlu oldu fazlamı dinletiyorum acaba kendine güven mp3 ünü y789 konuşma terapistine başladık oldukça saçma geliyor babama egzersizleri sinirleniyor bakalım ilk seansımız ne işimiz var burdayla geçti umarım sonuç alırız geçen günleri düşündüğümde bu gün bu durumda olacağımımıza dahi inanmıyordum babam yoğunbakımdaydı dr ile görüşmeye odasına çıktığımda tekerlekli sandalyede bir adam gördüm tanrım dedim işallah benim babamda bu şekle gelebilir ama içimde ne inanaç vardı ne ümit oysa dün ondan daha iyi durumda tabi yine sandalyede hastanedeydik bir an o odanın önünden geçerken aklıma geldi gülümsedim kendi kendime demekki dedim sabır inanç ve ümitle aşılmayacak engel yokmuş kiss3 |
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi http://www.resimupload.us/out.php?i=...BONCUKLARI.jpg senin babacığın inatçı, ablam onun başaramayacağı hiç bir şey yok.. kırkbir kere maaşallah.. |
evvettttt çok inatçıdır canım babam o tipik bir oğlak yükseleni de kova ttli3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi Oğlak mı? Bu azim nerden geliyor belli oldu şimdi b456 Sen içini ferah tut onlar başarısızlık kelimesini bilmezler super |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi bu gün biraz dışarı çıkacağız babamla hava çoook güzel babam keyifli yavaş yavaş adımlarımıza başladık oldukça sabırsız ama bizimki ttli3 mp3 leri günde 1-2 saat uyurken dinlemek istiyor genelde konuşamamak en büyük sıkıntısı keşke bu konuylada ilgili bir mp3 olsaydı konuşuyorda ne dediği pek anlaşılmıyor b456 bana gelince biraz iştahım artı 1 tabak kısırı yuttum dün özlemiştimde gerçi ama toparlandım hemen smiliyface |
http://img466.imageshack.us/img466/7656/nazarmi6.png |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhabalar tatlıcadıcım.. hismiley epeydir günlükleri okuyamıyordum.. utananadam baban ile ilgili yazdıklarını okurken mutluluktan yüreğim kanatlandı.. onun güzel haberleri senin kilo verme başarını gölgede bırakıyor ama y789 http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...0/masallah.jpgher ikinizide yürekten tebrik ediyorum.. kiss3 anne kız dayanışmalarımız oldu aramızda ama baba kız dayanışması olarak ilksiniz forumumuzda.. thumbsanim kucak dolusu sevgiler.. ark5 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi uzun zamandır yazamadım sizlere oğluşum çook hasta okula göndermedim bu günde şu anda uyuyor zaten havaların dengesizliğinden çok kötü grip oldu minnoşum ağzından ateş çıkıyor yavrucağın hoş dr a götürdüm ilaçlarını düzenli alıyor ama işte insan çok fena oluyor ateşi inip çıkıyor işallah toparlanır bir an önce sad456 babacım çok keyifli dün maçı seyretti benim eşimle abimle tıpkı eski günlerdeki gibi girlhaha artık havalı yatağımızı geri yoladık günün çoğunu bizlerle oturarak tv izleyerek geçiriyor artık odasında uyuyacak tek sıkıntısı canı çook sıkılıyor bazende aksileşiyor huysuzlandımı koyuyoruz mp3 leri kuzu gibi oluyor art56art56 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi canım oğluşun için geçmiş olsun.. senin güzel sevgin onun kısa sürede toparlanmasını sağlayacaktır mutlaka.. ark5 http://img70.imageshack.us/img70/895...olsun02at0.gif baban için söylecek kelime bulamıyorum.. hari haberler bunlar.. odasına ve kendi yatağına geçmiş olması onun açısından çok büyük bir moral ve ilerleme.. güzel habelerinin devamlı olması dileklerimle.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi oğluşum bu gün okula döndü smiliyface babamsa dün çok kötü ağlama krizine girdi bir anda sanki herşey elinden alınmış gibi hissetti sanırım konuşamamak onu çok üzüyor bu da geçicek diyorum babama herşey geçicek sadece zaman gerek önümüzdeki hafta aylar sonra 1 haftalığına evime döneceğim ttli3 çok mutluyum kiss3 neg. hiç birşey düşünmek istemiyorum ama elimde olmuyor mp3 leri düzenli dinlediğimde kendimi daha iyi hissediyorum kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi dün işyerine gittik yine çok mutlu oldu tabi ilkkez sol eliyle yazamak istedi beğenip beğenmediklerini belirtmek için böylece bizde neyi anlayıp anlayamadığını anladık konuşamadığı için unuttuğunu düşünüyordu terapisti yazmayı okumayı oysaki hem okuyabiliyor hemde yazabiliyor ama hadi oku dediğimizde red ediyor sanırım bizim deli olduğumuzu düşünüyor smiliyface ama bunu bile fark etmek bizi çok mutlu etti sonunda annemle babama asıl terapinin işine dönmesi olduğuna karar verdik haftada 1-2 gideceğiz birlikte kiss3 akşamları uyumadan önce 1-2 saat dinliyor mp3 leri daha huzurlu uykuya dalıyor daha gülümseyerek uyanıyor sabahları kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi babandaki gelişmeler çok güzel ve sevindirici canım inş.günden güne daha iyi olacak tabi ailenle güzel ve mutlu günler diliyorum |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi smil56 bak dediğim gibi babanla ben tavla atıcaz az kaldı |
|
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba çok yoğun geçen bir kaç günün ardından evime dönebileceğime inanamıyorum smiliyface ama bu sefer sadece ben ve eşim 4 ay sonra 4-5 günde olsa başbaşa kalabileceğiz oğluşum okuluna devam edicek ananesiyle kalacak ondan ve babamdan ayrı olmak dokunsada bana şu bir kaç günün bana iyi geleceğine inananıyorum canım babamın artık bana ihtiyacı omadığını görmek beni çok mutlu ediyor eski sağlığına kavuşmasına hala belirgin zamanı olsada herkezin moralının artık yüksek olması benim en büyük mutluluğum mp3 lerimizi düzenli dinliyoruz babacımla şu geçen bir kaç haftaya baktığımda sizlerin ve bu mp3 lerin yarattığı mucizeye hala inanamıyorum iyiki sizleri tanımışım zaman ayırıp günlüğümü okuyan bana destek olan herkeze sonsuz teşekürler kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi tatlıcadı misafirin olamasam da günlüğünden gelişmeleri takip edenlerdenim. ne mutlu babana senin gibi bir kızı var. ne mutlu sana ki, kendi gücünün farkındasın ve bu senin yaşamına pozitif yansıyor. oğluşunu düşünme birkaç gün... o iyi olacak... eşinle birlikte geçireceğin her dakikanın tadını çıkar. hüzünlere yer verme. eşinde sende bunu fazlasıyla hakettiniz ark5 sevgiler kiss3 |
Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi merhaba hepinize nasılda çabuk geçmiş günler çok özledim sizleri günlüğümü bana destek olan moral vermeye çalışan tüm arkadaşlarımı kiss3 eveeettttttttt nerde kalmışım bir bakalım eşimle başbaşa harika bir 5 gün geçirdim oğluşumun mezuniyetini de aradan çıkardık bu arada "anaokul henüz " derken koşturmacayla 1 ayımız geçti araya kuzenımın sözü nişanı derken temmuz olmuş bir anda kiss3 canım babama gelince artık bastonuyla adımlaya biliyor buda bizleri inanılmaz mutlu ediyor keşke hiç yaşanmasaydı dediğim anlar hala çok fazla olay olduğunda hissettiğim acı dün gibi hala çok özlüyorum canım babamı eskisi gibi görmeyi ama hayat işte su gibi geçiyor zaman yaşlanıyoruz hızla ama ben hala babamın küçük kızı olmak istiyorum hayatta başıma ne gelirse gelsin onu hep arkamda bir duvar gibi görmeyi çok özlüyorum ve hala onu böyle görmek bana çok acı veriyor bir yandanda şükrediyorum hayatta olduğu için canım her istediğinde ona sarılıp öpebildiğim için ve asla hayal kurmayı bırakmıyorum yine torunuyla "oğluşumla" parka gideceklerini birlıkte uzaktan kumandalı arabalarını yarıştıracaklarını bizi kavağa balık yemeğe götüreceğini ve annemle el ele sahilde yürüyeceklerini .................... ve asla unutmuyorum YAŞAMIN TANRI TARAFINDAN BİZLERE VERİLEN EN GÜZEL ARMAĞAN OLDUĞUNU sevgiyle kalın kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM. |