![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr merhabalar bugün bana neoldu bilemiyorum sabah uyandığımda daha güne iyi başlamadım agl34 agl34 kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki bütün enerjim yok oldu. sad456 sad456 sad456 mutsuz hissediyorum kendimi ama bir sebebide yok hep uyumak istiyorum uykulusmile uykulusmile |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canım benimm ne oldu bize bende kötüyüm |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr hayırdır ne oldu? ters bişi yok değilmi? |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr valla bilmiyoruz ne olduğunu pek iyi bişide yok |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr mesela, kötü olan ne var? |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr sabahtan öğleden sonraya kadar hiç iyi değildim kendimi yalnız ve çok mutsuz hissediyordum fakat şimdi iyiyim düzeldim yani.geldi geçti k8908 k8908 k8908 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Canım benim bizde biaralar kızımla kötü kalkanlardandık .Şimdi akşamdan yatarken bize verdiklerinden dolayı allaha şükürlerediyoruz .Bize verdiği sağlıkta dahil Sabahda gözlerimizi açtığımız için yine sabah şükürlerimizi yapıyoruz.Bu bende çok olumlu sonuçlar verdi .Sabahları erken kalkmama rağmen çok halsiz bitkin veher yerim ağrıyarak kalkardım .Artık ben zinde kalkıyorum ve hastalıklarmıda neredeyse kendi kendime iyileştiriyorum .Eskiden avuç dolsu ilaç almaktan hiç çekinmezdim ama uzun süredir çok canım yanarsa bi parole idare ediyorum.Şimdi kuzumda daha iyi oda busiteye girdiğinden beribiçok şeyi halleti.Biz secretla başladık şimdi okuyup uygulamaya geçirmeye çalıştığımız biçok yöntemimiz var.Deniyoruz bakalım hangisi kolayımıza gidecek ve bize faydası olacak.Umarım bu anlatıklarımın size faydası olur. kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr yine geldiimmmm blissy blissy blissy blissy uzun bir aradan sonra k8908 k8908 hayatımda herşey yolunda gidiyor kendimi çoookk iyi hissediyorum hiç olmadığım kadar mutlu huzurlu güzel hissediyorum kısa süren dalgalanmalardan sonra harika günler yaşıyorum uy897 uy897 sınav yaklaşıyor olmasına rağmen hiç stres ve heyecanım yok inanıyorumki benim için hayırlı olan şeyleri yaşayacağım.herkese saygılar kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr ecemcim sınavlarında başarılar ttli3 günlüğünü okuyunca içi açılıyor insanın ne güzel bir enerjin var..nazar değmesin sana, mutluluklar diliyorum kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 PM. |