![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr merhabalar..... bugün itibariyle artık bende deneyimliyim. blissy k8908 blissy k8908 blissy k8908 annecim seni geçtim skan67 skan67 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr merhabalar .. hismiley güzel değişmeler ve gelişmeler yaşıyor olman hepimiz için mutluluk verici.. thumbsanim bionerji ile yaptığın çalışman içinde seni tebrik ederim.. b456 şifa olsun anneciğine.. ark5 bu konuda nacizane bir uyarım olacaktı.. annen yada ailenden sevdiklerin için bu tarz uygulamalrda bulunman güzel ama tanımadığın yada yakın olmadığın kişilerde bu konu ile ilgli olarak deneyim kazanana kadar uygulama yapmanı tavsiye etmem tatlım.. en nihayetinde sen kişisel enerjini kullanıyorsun.. kendi enerji kapasitesini koruyabiliyor olman bu noktada önem taşır.. ayrıca çok yakınların bile olsa uygulamadan sonra mutlaka topraklanma çalışması yap.. elelrini tuzlu ve soğuk suyla yıkaman .. ağaca sarılman.. toprakta çıplak ayak yürüyüş yapman yada doğal taşlardan olan hematiti 5-10 dk elinde bulundurmak gibi.. sevgiler.. |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr çok teşekkür ederim uyarılarınız için zaten ben daha pek cesaret edemiyorum başkasına uygulamakta sadece o gün anneme yaptım ve arkasından hemen duş aldım.bundan sonra sizin uyarılarınızada dikkat edicem.beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. sevgiyle kalın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr valla arkadaşlar niye kızımdan böyle bişey istedim bende bilmiyorum o an içimden öyle geldi bana bir uyarımıydı acaba onun bu yeteneği bilmiyorum hiç anlayamadım.ama etkilide oldu yani benim kızım bio enerjisini kullanabiliyor artık cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 ne mutlu bize o da bizim yolumuzda ilerliyor değilmi??? blissy blissy blissy blissy blissy blissy canım benimmm anasının kızı gogogo gogogo gogogo gogogo gogogo |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr darısı başımıza ne diyeyim...harika... wave ben benimkini şimdiden yetiştiriyom ne olur ne olmaz yarın bigün lazım olur diye... sevincli bilsin öğrensinler tabi... blissy |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr merhabalar uzun bir aradan sonra içimden yazmak geldi günlüğüme.artık insanlara davranışlarından dolayı kızamıyorum onlarda beğenmediğim davranışlar olduğu zaman kendi içime dönüyorum mutlaka bu davranışlar bendede var ve bunlar benim kabul etmediğim özelliğim diyorum ve kendimdeki bu özelliğimi kabul etmeye çalışıyorum bu sayede karşımdakinide kırmamış oluyorum.busayede bir sorunumu daha halletmiş oluyorum k8908 k8908 bazen sinirliyken farkedemiyorum ama sakinleşince düşündüğümde sorunun nerede olduğunu buluyorum ve onu halletmeye çalışıyorum herkese sevgiler kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr bugün çok güzel ve özel bir gün bugün en kutsal varlık annelerimizin günü cilgin897 cilgin897 cilgin897 dünyadaki koruyucu meleklerimiz,bize ışığınızla yol gösteren,bizi hiç karşılık beklemeden seven,kendinizden çok bizleri düşünen dünyanın en güzel varlıkları anneler gününüz kutlu olsun tüm annelerin ellerinden öpüyorum.ışığınızı üzerimizden hiç eksik etmeyin |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr sitede tanıdığım tüm annelerin anneler gününü kutladım ama shamanic ime nereye yazıp kutlıcamı bulamadım dusun dusun bende buradan kutluyorum cilgin897 cilgin897 anneler gününüz kutlu olsun http://www.manzaralar.net/yeniler/cicekler/1443001L.JPG |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr ttli3 teşekkür ederim tatlım.. http://l.yimg.com/a/i/ww/news/2008/0...mom-ecards.jpgkiss3 http://www.ccfc.org/flower_img/pink_carn-rose_bunch.jpg |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr bugün annemsiz geçti sad456 sad456 anneeeeee sensiz kahve içmenin bile tadı yokkk gelde ben kahve yapayım kahveleri içerkende muhabbet ederiz ark5 ark5 ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 PM. |