![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr http://www.hizliresim.com/2008/9/23/8246.jpg annem cimcimeye kazak ördü bakın cimcimenin yeni imajı y789 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Ay ne güldüm ama.Tipe bak y789 Ne şeker olmuş yahu cat56 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr y789 y789 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Evet ya acayip tatlı birşey ecemcim...Üstündekide ne yakışmış,maşşallah diyelim:) kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr muradına erdin pisimbat.. dlckrn kıskanç şaman diye diye kıskandım... sevincli bu kedi çok tatlı... bayıldım ... kıskandım.. ona örülen güzel kazağı kıskandım.. y789 rengi modeli harika.. thumbsanim serpil inanmıyorum sana ne kadar hamaratsın.. clapping anne kız akşamımızı şenlendirdiniz.. şaka bir yana gerçekten harikasınız.. minicik bir yavruya sıcak yuvanızın yanında güzel yüreklerinizi açtınız.. ark5 kim bilir ne kadar mutlu ne kadar mesuttur.. cat22 sizler gizi duyarlı .. sevgi dolu insanların çoğalması dileklerimle.. 25889 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr slm günlük ben birazcık üzgünüm sevdiğin birini özlemek beklemek bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim sanki gün geçtikçe daha zorlaşıyor özlem daha ağır basıyor sad456 çok özlüyorum çoookk b456 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr b456 seni anlayabiliyorum umarım hasretlik çabuk biter... |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Alıntı:
|
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr evveeeettt bugün dün öğrendiklerimizi uygulama günü ttli3 mesela dün affetmeyi öğrendik benimde bukonuda sorunum vardı birtürlü affedemiyordum.bugün ilk olarak affedemediklerimden başlıcam sonra eft yöntemini uygulamaya başlıyorum değişimleri yazmaya devam ederim.dün çok güzel bir gündü çok enerji doluydu. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr bugümünümüzde bol enerjili bol bilgili geçiyor.belgin ablacım bizde bol bol muhabbet ediyoruz ve birsürü bilgi alıyorum belgin ablamdan birsürü şeyler öğrendim k8908 k8908 yakaladım onu bırakmıyorum bugecede birlikteyiz uy897 uy897 uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM. |