![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr agl34 agl34 bugün belgin ablam gitti ev birden boşaldı.bugün sanemce,spy game,belgin ablam,annem hepberaber toplandık onlardan ayrılıp eve geldiğimizde çok fena geldi sanki ev boşaldı belgin ablam canım benim çok güzel bir gün ve gece geçirdik dün şimdiden özledim valla sad456 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Ah canım kıyamam ben sana.Canım benim teşekkür ederim çok güzel bir gündü gerçekten.Herşey için çok teşekkür ederim canım.Pisiciği kovala benim için aa34 . kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr kovalamammı hemen girlhaha canım benim biz hiçbirşey yapmadık biz sana teşekkür ederiz birsürü şey öğrendik sayende kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Alıntı:
|
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr selam günlüğüm uzun zaman olmuş sana yazmayalı özlemişim sana yazmayı ttli3 buarada hayatımda çok güzel şeyler oluyor herşey daha iyiye daha güzele gidiyor.öncelikle dünyalar güzeli tatlı bir ev arkadaşım var gerçi artık onu sitedende tanıyorsunuz girlhaha (jeolog adlı üyemiz benim ev arkadaşım) kedimiz artık yavaş yavaş büyüyor ve gün geçtikçe daha sevimli ve yaramaz olmaya başladı evimiz o kadar şirinki gelen misafirlerimiz gitmek istemiyor.ayrıca artık dünya tatlısı bir öğrencim var o kadar cici bir kızki bıcır bıcır gerçekten öğretmenlik çok güzel bir meslekmiş bölümümü birkez daha sevdim kendimi o kadar iyi hissediyorumki günlerim birbirinden güzel geçiyor ve dahada güzel olacağına inanıyorum bir başka konu ise shamanicime gidip geldiğimde ben daha bi gaza gelip hayatımda değişiklikler yapmaya devam ediyorum ttli3 telkinlerimiz sürekli açık,tütsülerimiz mumlarımız.... ayrıca evimizi artık negatiflerini temizlemeye başladım evimizin her yerini altın ışıkla dolduruyorum ttli3 taşlarım hep üzerimde ve onları çok seviyorum shamanicimden taktikleri kapıp uygulamaya geçiyorum y789 canım benim iyiki onun yakınında bir okula gelmişim çok şanslıyım onun gibi birini tanıma şansını yakaladığım için o kadar değerliki canım o benim (artık yeşil çayıda yapabiliyorum ttli3 ) buarada belgin ablayı atlamakta olmaz sonra kızdırmayalım onu kiss3 canım o benim iyiki tanımışım sizleri ark5 ark5 yoluma ışık olduğunuz için bana yol gösterdiğiniz ve destek olduğunuz için binlerce kere teşekkür ediyorum canlarım benim kiss3 kiss3 herkese saygılı sevgiler |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Akıllı bıdığım sen yaşına rağmen çok olgun davranan ve yaşayan birisin seni bunun için çok takdir ediyorum ve seni belki de bu yüzden daha bir çok seviyorum.İçten karakterin ve olduğun gibi davranman beni sana karşı daha bir bağladı bunun farkındayım.Ayrıca canım neşe ortağım Serpil ablam ın kızı olman da biraz etki etmiş olabilir :)) Adım attığın bu yolda güzel ve sağlam adımlarla yürüyeceğine inanıyorum tıpkı annen gibi.Ayrıca sen yalnız da değilsin bizler dağ gibi arkandayız canım.Senin gelişimin ve Reiki yolunda attığın adımların için elimden gelen herşeyle yanındayım bitanem bunu bil. Seni çok seviyorum ve beni ablan olarak kabul ettiğin için sana ayrıca teşekkür ediyorum kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canlarım benim sizi ne çok seviyorum ama bu arada kırıldım benim verdiğim bilgiler ortada hiç yok (bak şimdi enerjimi düşürüyorsunuz ) blissy blissy blissy blissy blissy blissy kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canım annem benim sen ayrısın canım benim iyiki benim annemsin ben senin deneyimlerinden çok faydalanıyorum sen bitanesin canım benim hiç düşürme enerjini o enerji bana lazım ttli3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
bugün farkettimki ben uzun zamandır yazmamışım günlüğüme küstürmeyim günlüğümü dedim hemen yazayım y789 evveeett günlüğümü şöyle bir baştan sona gezdimde bu siteye geldiğim günden beri ne çok değişmişim.ben bile kendime şaşırıyorum.artık kendimi bulmaya başladığımı farkediyorum eskisi gibi değilim. ben son yazdığımdan beri olanları yazayım.en güzeli reiki 1'e insiye oldum k8908bununla birlikte arınmam gerekenlerden arındım hayatımdan gitmesi gerekenler görevlerini tamamladıktan sonra bana verecek birşeyleri kalmadığında yavaş yavaş canımı acıtmadan gittiler.artık yaşadığım herşeye farklı bir pencereden bakabiliyorum çünkü her yaşadığım olaydan öğrenmem gereken birşeyler olduğunu farkediyorum onlar bana yaşadıklarım sayesinde mesaj veriyorlar ve arınmam gereken şeyleri bana bu yolla gösteriyorlar.yaşadığım olayları farkında olarak yaşamak beni çok mutlu ediyor.kendimi çok şanslı hissediyorum erken yaşta bu konularla tanıştığım için bana yol gösterenler olduğu için hepsi ayrı ayrı özeller benim için hepsinden farklı bilgiler öğreniyorum ama biri varki onu ayrı tutuyorum shamanicim o çok çok ayrı canım öğretmenim benim sayende ne çok yol alıyoruz O0 işte böyleee aslında çok şey var yazacak ama aklıma şimdilik bunlar geldi y789 |
sevincli canım benim ne güzel bir süpriz oldu yazınla karşılaşmak.. sen de çok değerli bir öğretmensin... öğrendiklerini uygulayarak çok hızlı yol katediyorsun.. bu güzel değişimine bir nebzede olsa katkım olduysa ne mutlu bana ark5 hayatının daima sevinçli mutlu öğretilerle dolmasını dilerim kuzum.. arzuladığın tüm güzelliklerin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. [ame="http://video.google.com/videoplay?docid=2971062763109054514&ei=CbN9SeeXKpLQjwKslLz_DA&q=enya+only+time"]Enya - Only Time[/ame] http://img375.imageshack.us/img375/667/32xr8.gifsevgiler.. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |