![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr selamlar farkettimki uzun zamandır yazmamışım günlüğüme malum sınavdı toplantıydı derken vaktimde olmadı ama özlemişim günlüğümü kendimi harika hissediyorum hala pazar günü olan toplantının mutluluğunu yaşıyorum o günü hiç unutmıycam harikaydı herkes muhteşemdi.pisimbatım zaten bizim evde hala anılıyor cenktuğ sayesinde y789 shamanicim o ayrı bir güzellikti hayal teyzem ışığıyla hepimizi aydınlattı.suzzy harikaydı keşke sunamızıda getirebilseydi ttli3 defne ve duru ayrı güzeldiler iki melek harikalar allah nazarlardan saklasın onları tender45 tender45 tender45 herkes çok güzeldi yeni toplantıları sabırsızlıkla bekliyorum blissy blissy blissy |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr senin adına çok sevindim canım inş.günlerin hep mutlulukla geçer hismiley |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr çok güzel inanmak ve başarmak güzeldir. Ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim. Merak ta etmedim. Para kazanması zor, paranın havaya verilmesi bana çok zor geliyor. Bize kazancı yok aldığı çok ama : Sağlık, para, girdiğin ortamda üzerinize sinen ağır koku vb. Sizce kötü mü düşünüyorum. Sigara büyüklük,zenginlik,hava atma aracı değildir bence.Kötü bir dosttur her zaman bizden yer. Bırakmanıza sok sevindim. İnşallah hiç aramazsınız....... Saygılarımla |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr umeliha canım sigara içen ben değilim ağzıma bile sürmedim hayatım boyunca.ama bir dönem benim günlüğüme annemde yazmıştı sen heralde onun yazdıklarını okumuşsun.çünkü senin düşündüklerine kesinlikle katılan biriyim.sevgiler kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr merhabalar hepinizi çok özlemişim ark5 ark5 tatile birkaç günlük ara vermişken siteye girip bir sizleri göreyim dedim.güzel haberlerle geldim.üniversite puanları açıklandı ve puanım güzel geldi busene istediğim üniversiteye gidiyorum inşallah k8908 blissy k8908 blissy k8908 blissy yazlıktaykende vakit çok güzel geçiyor tek sizlerin özlemini çekiyorum.tabi bugün biraz hüzün var bende. birkaç gündür misafirim vardı yazlıkta bugün onu geçirdim ve uzun bir süre görüşemicez insanın sevdiğiyle vedalaşması nekadar zormuş bukadar kötü olucağımı tahmin etmedim agl34 agl34 akşamdanberi ağlamaktan gözlerim şişmiş agl34 agl34 agl34 ama onun dışında iyiyim hepinizi çok öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr sevincli sevincli hogeldin ecemcim.. clapping bol bol keyif yapıp dinlenin tatlım.. http://img182.imageshack.us/img182/7865/002pb5.gif özellikle sen.. sevincli üniversiteye başladığında iyiki dinlenerek gelmişim diyeceksin.. cilgin897 bu güzel haberinle günümüze neşe kattın tatlım.. ark5 gogogo ayrıca misafirin arkasından ağlanırmı o kadar .. ttli3 güle güle gitsin.. fırsatları olsun inşallah tekrardan gelsin.. tender45 bizde seni çok özliyoruz güzellik.. http://www.gifanimasyon.com/cicek1/5.gif annene .. teyzene.. hepinize sevgiler.. iyi tatilller.. kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr tebrikler ecem18 alk78 alk78 alk78 inşallah hakkında hayırlı olur... smiliyface çok sevindirici bir haber... gulensmiley |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr aslında haklısın shamanicim ama çok alışmıştım varlığına emb23 emb23 emb23 sanki birden boşluğa düştüm sad456 uzun bir sürede görüşemicek olmanın verdiği bir üzüntü sanırım annemle teyzeminde hepinize çok selamı var hepinizi çok öpüyorlar kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr çok teşekkür ederim dex_lier22 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr ecemcim...güzel bir tatil yapıyor olmana sevindim... wave darısı başımıza...biz sadece hafta sonları bazen gidebiliyoruz... tender45 üniverste puanların için seni tebrik ediyorum...allah istediğin her şeyi gönlüne göre versin...gidenlere üzülme tatlım..yaşanan güzel günleri düşün... ark5 tekrar iyi tatiller..size...annenlere selamlar... kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 PM. |