![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr canım hayal teyzem annemlerinde çok selamları var sana kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr güzel bir gün harika bir sabah bugün kendimi çok iyi hissediyorum.herkesi kocaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr herkese merhaba kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 uzun bir süre ayrı kaldım siteden ve sizlerden herkesi çok özledim tatilin kötü yanı sizlerden uzak kalmak b456 b456hazır üniversite tercihlerini yapmaya dönmüşken sizlerede bir bakayım dedim.tatilim güzel geçiyor bol bol kitap okuyorum kendimi geliştiriyorum tatil sayesinde sınav döneminde ağırlık veremediğim kişisel gelişimle daha çok ilgilenme vakti buldum ve çok güzel değişimler yaşıyorum tatil dönüşü hepsini teker teker paylaşıcam tabi o zaman üniversite öğrenciside olmuş olucam k8908 blissy k8908 blissy herkesi kocaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr bugün son direksiyon dersimden çıktım drive45 ve artık yarınki direksiyon sınavına hazırım drive45 sadece biraz heyecan var şaşkın |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Yarın ehliyeti kutluyoruz o zaman kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr inşallah tender45 kutluyoruz. k8908 yarın iki buçukta belli oluyormuş sınav sonuçları ozaman size müjdeyi vericem k8908 k8908 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr hayırlı olur inşallah ecemcim...güzel haberlerini bekliyoruz.... mlk34 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr teşekkür ederim suzzycim yarın güzel haberi ilk sizlerle paylaşıcam.sonrada hep beraber bir tur atarız ehliyetimi alınca ttli3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr artık müjdeyi verebilirim blissy blissy sınav sonuçları belli oldu ve ben direksiyon sınavınıda geçtim k8908 k8908 k8908 uy897 artık benimde ehliyetim var cilgin897 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr teşekkür ederim hayal teyzem kiss3 kiss3 inşallah güzel bir arabamda olunca hep beraber gezeriz k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM. |