![]() |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Tebrikler ecem18 sevincli |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr çok teşekkür ederim malloryknox kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Hayırlı olsun ceren seni kutluyorum skan67 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr tebrikler canıım...önemli olan istediğin yer ve bölümün olması... blissy bu şekilde daha verimli eğitim olacaktır senin için... thumbsanim senin adına çok sevindim...başarılar....güzel haberlerinin devamını dilerim canım...sevgiler... hismiley http://img45.imageshack.us/img45/3746/97365400vy1.gif |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr çok teşekkürler cedrus48 y789 çok teşekkürler suzzycim çok istiyordum fakat puanı yüksekti olması biraz zordu ben ikinci öğrenimi olur diye düşünürken sürpriz oldu inşallah daha güzel haberlerle devam edicem yazmaya kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr tebrikler 25889 istediğin yer ve bölüm olması başarını katlayacaktır thumbsanim gerçi biz sevmediğimiz ortamları sevebileceğimiz hale getirmeyi de öğreniyoruz burada ama, o harcaman gereken enerjiyi başka alanlarda değerlendirirsin ttli3 kiss3 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Tebrikler Ecemcim...Başarıların hep daim olur inşallah... kiss3 k8908 blissy |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr ecem tebrikler, hayırlı olsun 25889 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Ecem'ciğim tebrik ederim herşey gönlünce olsun .Yolun aydınlık ve açık olsun. alk78 |
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM. |