Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   artık benimde bir günlüğüm varrrr (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5863-artik-benimde-bir-gunlugum-varrrr.html)

Belgin ∞ 16-08-2008 09:34 AM

Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

Canım tebrikler mezuniyetini de hep beraber kutlarız umarım. kiss3

mücevher 16-08-2008 11:47 AM

bugün sitede güzel haberlerle karşılaşıyorum. tebrik ederim canım. hayırlı uğurlu olsun.....

ECEM18 25-08-2008 07:12 PM

uzuuunnn süren bir tatilin yavaş yavaş sonuna geliyorum. çok güzel bir tatil geçirdim. heyecan sevinç sürpriz birazcık hüzün hepsi vardı.artık üniversite hazırlıklarına başlama zamanı geldi.yarın annemle istanbula gidip yurtları gezicez.tabi buarada annem hem seviniyor hem üzülüyor.busene çok alışmıştı evde olmama.herşeyi beraber yapardık.birazcık bir burukluğu var annemin ençok birlikte içtiğimiz kahveleri özlicem busene iyi alışmıştım türk kahvesine annem sayesinde ttli3

ECEM18 04-09-2008 12:31 PM

eveeeettt öncelikle herkese merhaba dün çok yorucu bir gündü hala kendime gelemedim ama haberleride sana vermek istedim.dün üniversiteye kaydımı yaptırdım artık resmen marmara üniversitesi öğrencisiyim k8908 şimdi artık eşya hazırlamaya geldi sıra.haftayada evime yerleşiyorum evimede yerleştimmi artık istanbullu sayılırım blissy

MuminOKAN 04-09-2008 12:35 PM

hayırlı olsun yeni istanbullu hemşerim :) smiliyface

ECEM18 04-09-2008 12:37 PM

teşekkür ederim spy game ttli3

yeni bir hayat 05-09-2008 12:24 AM

merhaba ece; hismiley

Kutlama için biraz geç oldu ama, yine de en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Umarım Marmara Üniversitesi'nde çok mutlu, başarılı ve pozitif bir öğrenim hayatın olur.Şanslısın, çünkü böyle bir siteyi keşfettikten sonra bir eğitim hayatına başlıyorsun. öğrendiklerinin çok büyük artıları olacaktır. Başarılar... art56art56

ECEM18 05-09-2008 12:42 AM

çok teşekkür ederim yeni bir hayat.ben bu site sayesinde çok şey öğrendim kendime çok şeyler kattım.başarılarımın hepsinde bu sitenin katkısı çok büyük.bugün dönüp arkama baktığımda büyük bir değişim yaşadığımı görüyorum.eski ecem ile şimdiki ecem arasında uçurum var.bunu etrafımdaki insanlar daha iyi gözlemliyor ve bendeki büyük değişimin farkındalar.sanki bir sihirli değnek değdi ve herşey değişti hayatımda bu çok güzel bir duygu k8908

ECEM18 06-09-2008 11:58 AM

merhaba günlük bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. agl34 mutlu olmam gerekirken insanlar beni üzecek birşeyler buluyorlar bunu en yakınların yapınca dahada üzülüyorsun 88a sen insanların herzaman yanında olursun kötü günlerinde iyi günlerinde ama senin mutlu olduğun gününde insanlar senin yanında olmadığı gibi birde mutluluğunu doya doya yaşamana izin vermiyor ve üzecek birşeyler buluyorlar agl34 agl34 agl34 agl34

Novos 06-09-2008 03:24 PM

ecemcim merhaba üzülme böyle, malesef ki en fazla zarar en yakınlarımızdan geliyor, eğer ki bunlar arkadaşlarınsa onları hayatından biraz eksiltmeyi deneyebilirsin. ben bu sene bazı arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım, hiç görüşmüyorum. enerjimi çekiyorlarmış şimdi daha iyiyim :) kendini üzme,
başkalarının düşüncesi yaptıkları moralini hiç bozmasın. senin mutlu olmanı engelleyen biri varsa, onun değerini düşür. şunu düşün mesela, bir devlet dairesine gittin, yüzler sana karşı asık, surat yok o kişi için yedi yaşındaki bir çocuk olarak düşün, ya da trafikte, sokakta sana biri bağırıyor mesela,
annesi tarafından iyi yetiştirilmeyen, zavallı biri olarak düşün o kişi hakkında, sana yapılanları, söylenenleri üzerine alınma, serbest bırak başka tarafa gitsin.
mutlu ol, gül. :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM.