![]() |
benim hikayem... Bataklıkta debelenen bir ruh hali içerisinde üye olmuştum buraya. Bir yandan kpss öncesi artan sınav stresi bir yandan şu an çalışmakta olduğum işimle ilgili ekonomik sorunlar ve ekonomik sorunların beraberinde getirdiği stres... hayatımla ve geleceğimle ilgili endişeler vesaire... benim gibi sıradan bir insanın günlük hayatında yakasını bırakmayan yüzlerce sorun işte... İki gündür de ego güçlendirici telkinleri dinliyorum.. bugün itibariyle beraberinde suçluluk telkinini de dinlemeye başladım... burada kaldığım süre zarfında yaşantımdaki değişiklikleri bu başlık altında sizlerle paylaşmaya çalışacağım.. bazılarınızın hikayelerini okudum. olumlu yönde önemli değişiklikler yaşadığınızı gördüm... umarım bende bundan sonra iyi mesajlar veren yazılar yazmaya başlarım... zaman ayırdığınız için teşekkürler... saygılarımla.... |
Ynt: benim hikayem... Eminimki herşey iyi olacaktır... Çok fazla kendini kasma,ben öss'ye giriyorum bu sene,inan o kadar rahat ve huzurlu hissediyorumki...Sınavın çok rahat ve huzurlu geçeceğini düşünmeye çalış... art56art56 |
Ynt: benim hikayem... hoşgeldin... aslında hayatın hangi alanına baksak mutlaka zorluklarla karşılaşıyoruz...dolayısıyla stres yapıyoruz...önemli olan olumluya yöneltmek kendimizi....umarım (bende dahil) olumlu düşünmeyi öğrenir, olumluyu çağırır...onu yaşarız.... |
Ynt: benim hikayem... buraya, hala bir umut var düşüncesi ile üye oldum. hayatımda küçük ama önemli bir adım atacağıma inanıyorum. hepimiz için daha iyisini temenni ediyorum aynı zamanda... |
Ynt: benim hikayem... her zaman umut vardır..durum ne olursa olsundaima umut vardır..önemli olan, stres içinde boğulmadan çıkışı noktasına bakmayı istemektir..ve istikrar..ben yakında bu sitede bir yılımı doldurucam...istikrarlı bir şekilde telkinleri dinleyip...telkinleri destekleyen çalışmaları yaptıklarında, kısa sürede hayat yollarını daha berrak bir zihinle, muhteşem bir özgüvenle açtılar...hatta bir arkadaşımız..ilk geldiğinde bebek istiyorum demişti tutkuyla..aradan bir kaç ay geçtikten sonra, bir tane çocuğum var..şu anda önemli olan kendimi geliştirmek diyerek..aslında istediğinin, hem kendine hemde başkalarına faydalı olmak olduğunu fark ettiğini söyledi..istirarlı bir şekilde devam edersen sadece şu an içinde bulunduğun durumdan kurtulmakla kalmıyor, hayatın için tutarlı hedefler belirleyebiliyorsun..baştada söylediğim gibi her zaman umut vardır..sakin bir şekilde bakarsan çözüm getiren kaynakları göreceksin. burada olduğun için saygılı sevgiler |
Ynt: benim hikayem... merhabalar teoman.... hismiley benimde umudum var .. hemde çok... inanıyorum ki kısa süre içerisinde benim umutlarım gerçek olacak ve senden çok güzel haberler almaya başlayacağız... değişimlerini bizlerle paylaşacak olduğun için teşekkürler.. dilerim kısa sürede hedeflediğin her şey mutlulukla hayatında yer alır... sevgiler.. actionsmile satırlarınızı okurken bu şarkı geldi içimden ben dinliyordum.. istedim sizede ulaşsın nağmeler... http://www.youtube.com/watch?v=4gAjS...eature=related http://birchgroveprm.cardiff.sch.uk/...ster/wink1.gif |
Ynt: benim hikayem... |
Ynt: benim hikayem... saolun arkadaşlar moral ve motivasyon için şarkı için ayrıca teşekkürler shamanic actionsmile o filmi izlememiştim ama müzik fena değil... |
Ynt: benim hikayem... hoşgeldin teoman smiliyface |
Ynt: benim hikayem... hoş buldum actionsmile |
Ynt: benim hikayem... arkadaşlar 3 gündür telkinleri dinliyorum, ama bu aralar çok çabuk ürkmeye ve beraberinde sinirlenmeye başladım. mesela masada duran telefon çalıyor ben bir anda ürküyorum ve sinirleniyorum. az önce de kredi kartını kullandığım banka, hesabımdan sigortayla ilgili benim bilgim dışında para çekmiş. miktar az ama görünce sinirlerim tepeme çıktı. 789569 eğer şimdi muhatap bulsam bankayı arayıp bir güzel haşlayacaktım ama kim olacak gecenin bu vaktinde kimi bulacağım... neyse konu banka veya telefon değil ama ben bu kadar çabuk sinirlenen biri değildim. bu konuda benimle aynı tecrübeyi yaşamış arkadaşlar var mı, yardımcı olurlarsa sevinirim 96 |
Ynt: benim hikayem... Sen beni görecektin sinir ne patlamak üzereydim ama geçiyor. Benimki 10 gün falan sürdü. Ki ben etkilenmeyeyim diye telkinlerin etkilerini okumadım 10 gün boğuştum birde çok fazla su içmeye başlamıştım. Fakat sonra bir anda herşey düzeldi sanki sihirli bir değnek deydi. |
Ynt: benim hikayem... hımm demekki sinirlenmek telkinlerin doğal sonucu. peki telefon veya kapı zili çalınca ürkmek de telkinlerin doğal bir sonucu mu? |
Ynt: benim hikayem... Valla onu bilmiyorum ben ürkmedim hiçbişeyden b456 sadece sinir yaptı bende |
Ynt: benim hikayem... telefon kapı sesine ürkmek dusun bende merak ettim şimdi niye acaba |
Ynt: benim hikayem... ilk kavga evet arkadaşlar uykumda ring heyecanı başladı 2600 bu gece taaaa 8 senedir bir görmediğim bir arkadaşımla kavga ettim. sonradan olaya haksız rekabet girince (kesici alet) müsabakanın mağlubu ben oldum. gece bu kabustan sonra uyandım. asıl sorun ise tekrar uyumakta çünkü böyle durumlarda uyku bölündü mü tekrar uyumak zor oluyor benim için sigrt56 |
Ynt: benim hikayem... Dün gece yatmadan telkinlerimi bende yoğun olarak dinledim, ve bugün gerçekten sinirliyim annemle atışıp durdum...:) Niye böyle olur bilmem ama ilk günlerimde ben inanılmaz olumlu ve hoşgörülüydüm ,sinir sonradan geldi...iç dünyamızla ilgili heralde.. rüyalarımız kısmını okudun mu ?anlattıklarına benzer şeyler yaşayanlar olmuş.. benimde artık renkli rüyalarım olmaya başladı,eskiden renk hatırlamazdım şimdi bir iki gündür herşeyi gerçek hayattaki renkleriyle görüyorum... ben hala bilinçaltını çözemedim..nasıl çalışıyor.. sorularına yanıt olmadı ,idare et... t678 fbsmile |
Ynt: benim hikayem... Alıntı:
|
Ynt: benim hikayem... ben normalde telkinlerden öncede sıkıntılı ve kabus dolu rüyalar görüyordum. demekki benim bilinçaltı çöplük gibi. nevar ne yok hepsini oraya doldurmuşum... şöyle bacağımı çelerek keyif çata çata sabah kadar uyuyamayacak mıyım ben smil56 renkli veya renksiz hiçbir şekilde rüya görmek istemiyorum işin aslı. rüyaları bloke edici bir telkin yok mu dusun Alıntı:
|
Ynt: benim hikayem... Ve bugün insanlara 'hayır' diyebilme konusunda önemli bir mesafe katettiğimi düşünüyorum. 'hayır' derken bile zorlandığımın farkındayım ama önemli olan hayır diyebilmekti benim için. gün içerisinde bana yönelen ama yapmak istemedeğim üç farklı isteğin üçünü de reddetmeyi başardım. telkinlere devam hismiley |
Ynt: benim hikayem... merhabalr teoman.. dileklerin gerçek olur.. lütfen iyi olan şeyleri dilemeye devam et.. rüyalarımızın bize neler kazandırdığının azıcık farkında olduğun gün her gece rüyalara yatmak isteyeceksin.. ışık elçi nin rehber rüyalar adlı kitabını müsait olduğunda okumanı tavsiye ederim.. ne ektiysen bilinçaltına şu anda onları seyrediyorsun rüya olarak.. kendini tanıman içsel dünyanın derinliklerinde olanların farkına varman için işaret tüm bu gördüklerin.. birde bu açıdan değerlendir istersen gördüklerini.. nice güzel rüyalar görmen dileklerimle.. rüyalarının rehberliği yolunu aydınlatsın.. sevgiler.. |
Ynt: benim hikayem... [/quote] Alıntı:
|
Ynt: benim hikayem... shamanic'e demek ki bilincaltına iyi şeyler ekmemişim. bir insan hep sıkıntılı rüya mı görür ama ben görüyorum uykulusmile 'rüyalarının rehberliği yolunu aydınlatsın..' dileğin ilgimi çekti her ne kadar tam olarak özünü anlayamasam da smiliyface ayrıca önerdiğin kitabı da en kısa sürede okumaya çalışacağım actionsmile Yakamoz'a bende düzelmesini ümit ediyorum. normalde benim bilinçüstü de karışık. rüyalarım gibi düşüncelerim de karman çorman. bu telkinlerin düşüncelere de olumlu yansıyacağını tahmin ediyorum. hismiley |
Ynt: benim hikayem... gelişme var ama... telkinleri 5-6 gündür dinliyorum. rüyamlarımda renkleri görmeye başladım. ancak gece rüya gördükten sonra uyanmaya başladım. sonrasında ise uyuyamama sıkıntısı baş gösterdi. iki gündür saat 5'ten önce uyanıyorum. aslında işime de geliyor erken uyanmak. kalkıp biraz ders çalışmak, problem çözmek daha kolay oluyor ama gel görki gün boyunca iş yerinde uyukluyorum... uykulusmile akşamın olmasını dört gözle bekliyorum anlayacağınız bu erken uyanmalardan kurtulabilecek miyim ? uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: benim hikayem... bir süredir kendime ait bir hikayemin olduğunu unutmuştum. smiliyface artık birşeyler karalama vakti geldi... gece uyanmaları sona erdi. çoğu zaman sabaha kadar deliksiz uyuyorum... aşırı sinirlilik hali de geçti. ilk günlerde çok fazla gergindim... ve en önemlisi rüyalarıma bakış açım değişti. bunda sevgili rüya üstadımız shamanic ile konuşmamız etkili oldu. artık onlardan nefret etmiyorum her ne kadar kabus görmeye devam etsemde... kabuslar çok sık olmamakla birlikte uykumu meşgul ediyor ama önemli değil çünkü onlara daha pozitif bakabilmeyi öğrendim... özellikle bu konuda engin fikirlerini benimle paylaşmaktan çekinmeyen shamanic'e buradan tekrar teşekkür ediyorum 96 şu an yapmak istediğim tek şey rüya görüyorken rüyada olduğumu farkedip gördüğüm objelerle konuşabilmek... onlara neden rüyamdasınız diyebilmek istiyorum sadece... |
Ynt: benim hikayem... Bugün, KPSS başvuru işlemlerini hallettim. Böylelikle, ilk defa bir sınava 'son gün' dışındaki bir günde başvurmuş oluyorum. Aslında işi son güne bırakmamak o kadar da zor bir şey değilmiş, şaşırdım doğrusu kendime... Sınava iki ay kaldı. Zaman azaldıkça heyecan artıyor, zaman azaldıkça kaygı da artıyor. Şu anki bulunduğum ortamı ve işi bir an önce değiştirmek için can atıyorum, tabi ki işyerindeki söz de arkadaşlarım da bir önce sınavı kazanmam için can atıyorlar... İlginç bir durum olsa gerek; adam benden fazla ilgileniyor benimle... Zaman, neleri götürüp neleri getirecek bilemiyorum ama insanoğlunu tanımak için daha epey yol katetmem gerektiğini anlıyorum. Dost görünüp bir yandan gidişimi dört gözle bekleyenlerden de nefret ediyorum... Böyle insanlara bu satırlarda bile yer vermek, inanın o insana gereğinden fazla değer vermektir. Artık her şeyi - 'içinde şey olan her şey ayrı yazılır' sevincli bir yandan da yazım kurallarını hatırlatmış oluyorum kendime - bir kenara bırakıp kitaplara yönelmenin vakti geldi. hismiley |
Ynt: benim hikayem... saygılı günlük şu an alcadraz'dan yazıyorum sana, bir hapishaneden farkı olmayan işyerimden. Kaçış planı üzerinde son detayları şekillendirmekteyim. 2 ay sonra büyük adımı atacağım ve etrafı dört duvarlarla ve dikenli tellerle çevrili olmayan bu hapishaneden kaçacağım. bugün dünden farklı olarak ne yapmalıyım veya ne yapmamalıyım? Alcatraz'ın angaryalarını üzerimden atıp öyle bir çalımlarla gardiyanları atlatarak yalancı huzuru bulduğum hücreme mi çekilmeliyim yoksa? http://www.legendsofamerica.com/phot...itadel1908.jpg Bugün dünden farklı olarak biraz daha inanmalıyım kaçış planlarımı gerçekleştirebileceğime. Kendimi biraz daha az inandırmalıyım, geceleri uykusuzluk çektiğime. Bugün kendimi biraz daha az kötü hissetmeliyim. Bugün biraz daha büyüyor parmaklıkların arasından sızan ışık ve bugün daha az gerginim. Bugün daha hayalperestim düne göre ve bugün daha çok kısıyorum gözlerimi ufkun bulanık mavisine bakarken... geri sayım başladı, dönüşü olmayan büyük bir adım atabilmek için... |
Ynt: benim hikayem... http://www.resimupload.us/out.php?i=...sparkleho2.gif bugün dünden farklı olarak daha çok inan kendine ve istediğin her şeyi başarabileceğine , saygılı sevgiler |
sapkal89 |
Ynt: benim hikayem... teşekkürler arkadaşlar blissy blissy zamanla birçok şeyi düzelteceğim. bu arada çiçek ve manzara da güzel bir görüntü oluşturmuş. alcatraz'ın etrafını süslemiş gssmile |
Ynt: benim hikayem... teoman kardeş seni seviyor ve önemsiyoruz... bişeyler demek istiyorum ama diyemiyorum... işte farkımız... ve bu senin üstünlüğün düşüncelerin çok güzel yazıya dökebiliyosun... sevgilerle... güzel kardeşim... yrl78 |
Ynt: benim hikayem... Teomancım..Bunlar da benden... t678 t678 http://www.netevren.com/resimler/kat...a/selale/2.jpg http://www.netevren.com/resimler/kat...a/selale/7.jpg http://www.yeniresim.com/data/media/...esimleri_3.jpg http://www.yeniresim.com/data/media/...esimleri_5.jpg Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: benim hikayem... ay çok güzel bu resimleeer... tender45 ilk resimde benim avatarımla aynı...bayılırım böyle resimlere... sevincli huzur veriyor insana... blissy blissy |
Ynt: benim hikayem... http://manila.metblogs.com/archives/...verest-big.jpg bi tane de ben ekleyim everetsin zirvelerine olaya dipten bakan birisi için everest ne kadar cekici görünüyor yok kardeş bence üstünlükle ilgili bir konu değil bu. belki biraz alıştırma veya belki biraz ilgi gereklidir. üstelik ben kendimi iyi bir yazar olarak değerlendirmiyorum. her ne kadar bazı bölgesel gazete ve dergilerde köşe yazılarım çıkmış olsa da... arkadaşlarıma bile yazılarımı silah zoruyla okutuyorum cilgin897 en son bir arkadaşım dayanamadı ve patladı: 'bu yazının tamamını okumaktansa ölmeyi tercih ederim' sevincli Alıntı:
|
Ynt: benim hikayem... arkadaşlar ben bir türlü dosya indiremiyorum. bana yardım edebilirmisiniz. hatta dinleyebilsem yeter onuda yapamıyorum. |
ego güçlendirici ile başlayacaksan bir örnek link vereyim: BURADA diğer telkinler için forumda arama yapmalısın. |
Ynt: benim hikayem... teomanın günlüğü.. güllük gülistanlık olmuş.. bu kadar güzelliğin arasına bende bir rüya meleği bırakıp gitmek istedim.. sevgiler.. http://media.bigoo.ws/content/backgr...nimated_50.gifhttp://www.webmyc.com/blog/wp-conten...ngel-cloud.jpg bu arada asnev linklerimizde problem gözükmüyor.. teomanın önerdiği linkten ve aşağıda vereceğim adresten yeniden deniyebilirsin.. thumbsanim http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/ hismiley |
Ynt: benim hikayem... sağol shamanic blissy blissy resim bırakan herkese teşekkürler 96 |
Ynt: benim hikayem... selam alcatrazdaki arkadaşım, s456 ben de güneş ışığı getirmek için sarıyla yazıyorum...dışardan istediğin birşey varsa, bir sonraki görüş saatinde getiririm..:) bu arada resim gönderme özürlüyüm...elim boş geldim bu yüzden... mutlaka bulunduğumuz yerde olmamızın sebepleri vardır..her zaman göremiyoruz bunları da, boğuluveriyoruz nedenler ,nasıllar,niçinler arasında...ya kaçış için gizli tünel planları,yada parmaklıklar arasından görmeye çalıştığımız özgür gökyüzünün hayali ile yaşıyoruz...tabiki daha iyisi için mücadele olmalı... belki de olduğumuz yer , bizim için körkuyu iken ,başkası için biz güneşizdir..tıpkı benim az önce gözleri görmeyen yaşlı bir kadını sokak kapısını açtığını görüp , merdivenlerden düşmesini engellediğim gibi...ışığı ararken ,ışık olabiliriz de... seninde alcatraz da ,senin farketmediğin ışığın vardır ,ordasındır... seni çok iyi gördüm ayrıca...bunu da söylemeden geçmeyeyim.. hayallerin gerçek olsun, ve gerçeklerin içindeki gerçekler de seni bulsun...görüşmek üzere... sevgiyle kal |
Ynt: benim hikayem... burree 0,50 ye 1.00 olan gözlerim bu renkle şimdi kavanoz dibi gözlük takmama neden olacak kadar ilerledi sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM. |