Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   benim hikayem... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5368-benim-hikayem.html)

teoman_ 07-05-2008 12:20 PM

Ynt: benim hikayem...

sagol burre ziyaretime geldiğin için. uzun süredir görememiştim seni smiliyface
haklılık payın var aslında... burada bulunmamın bir sebebi elbetteki olmalı o da geçmişte yapılan bazı büyük hatalardır . üniversite sınavında hatalı bir tercihin bile insanları nereye sürüklediğinin açık kanıtıyım ben utananadam
bir tercihin bedelini ödüyorum 5 yıldır. ama daha fazla bedel ödemeyeceğim.
burada yakabileceğim tek ışık ise var o da diğerlerine alcatraz'da yaşadıklarını hissettirebilmektir. son olarak bir arkadaşımın msn iletisine 'alcatraz'dan kaçış' yazdığını gördüm cilgin897

Alıntı:

burre Nickli Üyeden Alıntı
selam alcatrazdaki arkadaşım, s456
ben de güneş ışığı getirmek için sarıyla yazıyorum...dışardan istediğin birşey varsa, bir sonraki görüş saatinde getiririm..:) bu arada resim gönderme özürlüyüm...elim boş geldim bu yüzden...
mutlaka bulunduğumuz yerde olmamızın sebepleri vardır..her zaman göremiyoruz bunları da, boğuluveriyoruz nedenler ,nasıllar,niçinler arasında...ya kaçış için gizli tünel planları,yada parmaklıklar arasından görmeye çalıştığımız özgür gökyüzünün hayali ile yaşıyoruz...tabiki daha iyisi için mücadele olmalı...
belki de olduğumuz yer , bizim için körkuyu iken ,başkası için biz güneşizdir..tıpkı benim az önce gözleri görmeyen yaşlı bir kadını sokak kapısını açtığını görüp , merdivenlerden düşmesini engellediğim gibi...ışığı ararken ,ışık olabiliriz de...

seninde alcatraz da ,senin farketmediğin ışığın vardır ,ordasındır...

seni çok iyi gördüm ayrıca...bunu da söylemeden geçmeyeyim..
hayallerin gerçek olsun, ve gerçeklerin içindeki gerçekler de seni bulsun...görüşmek üzere...
sevgiyle kal

teoman_ 11-05-2008 04:14 PM

günlük !
uzun bir süredir yazmak isteyipte yazamadım bir türlü. Malum bir yandan iş, bir yandan sınav hazırlığı. Kendime ayıracak vakit bulamıyorum doğru dürüst. Bu yogunlugun üstüne bir de stres ve kaygı da eklenince gergin bir hal alıyor insan.
Baskı altında ders çalışmanın ne kadar zorlu olduğunu öğrendim ve bir psikoloğa görünmeye karar verdim. Bu yoğun düşünce halini üzerimden atmalı ve dingin bir kafayla kitaplara yönelmeliyim. Dolu bir kafa demek, odaklanamamak demektir bu da ister istemez öğrenme sürecini olumsuz etkiliyor.

teoman_ 14-05-2008 03:53 PM

Ey günlük!
Son iki gündür sabahları üstüme çöken uykuyu ve rehaveti yenmeyi başarmış birisi olarak yazıyorum sana. Çünkü iki gündür erken kalkma telkini dinliyorum ve sabahları erkenden ayaktaydım üstelik uykumu almış bir vaziyette. öğle yemeğinden sonra biraz uyku basıyor ama olsun. erken uyanmaya ihtiyacım var. bu telkinin hemen etki etmesi beni şaşırttı doğrusu. uzun bir süre dinlemeye devam edeceğim.
bu arada tepkilerim biraz daha net hale geldi. bu durumdan da oldukça memnunum. birşeyleri içime atmaktansa direkt olarak karşımdakinin yüzüne söylüyorum. bu sayede daha sonra yapılacak iç hesaplaşmalarda en azından böyle bir konuyu gündeme taşımamış oluyorum...

http://img341.imageshack.us/img341/1883/yeilyolzz6.jpg

bu manzaraya bayılıyorum. sanki 'içimdeki ben'e giden yol gibi...
biraz da yeşil yol filmini anımsatıyor sanki dusun

teoman_ 15-05-2008 10:10 PM

Ey günlük

bugün kalem tükendi. Sana bir kaç şey yazmayı denedim ama virgül koymanın bile böylesine zorladığı bir anda en kolay şey tüm yazılanları delete yapmaktı.

geriye yazılabilecek tek bir şey kaldı:

"Ela gözlü güzel, seni tanımıyorum bile ama senden hoşlanıyorum."

Lier22 16-05-2008 08:12 AM

Çok güzel gerçektende...
http://img341.imageshack.us/img341/1883/yeilyolzz6.jpg

http://forum.arkitera.com/attachment...0_arkitera-jpg

teoman_ 16-05-2008 05:27 PM

bu kredi kartları bir gün beni kalpten götürecekler, kalpsiz kartlar...
daha yeni maaş çektim onun da % 40'ını kredi kartı borçlarına yatırdım. Tüm bunlara rağmen kredi kartı borcumun yüzde 20'si duruyor. Kalanı öbür aya salladık artık mecburen...
benim hesap da matematikdeki yüzde problemlerine benzedi. bir an kendimi ÖSYM sandım gssmile
ösym demişken; böyle bir eziyeti bizlere çektirdikleri için buradan kendilerine sevgi ve saygılarımı iletiyorum blook
bu arada gözlerimden uyku akıyor, halsiz ve yorgunum, üstelik kafam karışık. ayakta durmakta güçlük çekiyorum desem yeridir. dün gece yatmadan önce bilinçaltı saatini biraz erkene almışım galiba sabah 6'da uyku gitti ne acelesi varsa bilmiyorum ki. normalde 7'de kalkıyordum birkaç gündür. neyse bu akşam uykuya biraz daha erken rastlayacağım galiba, tabi uyku da bana erken rastlayacak...

teoman_ 23-05-2008 12:44 PM

pc05

artık sabahları erken kalkmak benim için bir problem olmaktan çıktı. erkenden kalkıp kahvaltımı yapıyorum, ütülenecek pantolon gömlek varsa ütülüyorum (bekarlığın gözü kör olsun bu arada) hatta dün bir değişiklik yaptım oda mı bile tertipleyip düzenledim.
bunlara ilaveten yarım saat 45 dakka ders çalışıyorum üstelik...
erken kalkma telkini sayesinde işe gec kalmaktan ve patron fırçası yemekten kurtuldum. blook

MuminOKAN 23-05-2008 12:50 PM

ne güzel teo çok iyi haber bu. da ben neden kalkamıyorum erkenden. gerçi 5 civarı kalkıyorum da sonra gene uyuyorum. anlamadım dusun

teoman_ 23-05-2008 01:19 PM

ben ilk dinlediğim günlerde 4,5 gibi kalkıyordum sonra da uykum açılınca uyuyamıyordum. ama şimdi tam istediğim vakitlerde kalkıyorum. sabah 7 benim için en ideal zaman. Daha erken kalkmaya da gerek yok zaten smiliyface
bilmiyorum belki gece çok geç yatıyor olabilirsin. 5'te uyanman telkinin etkili olduğunu gösteriyor. ama geri yatma konusunu pek bilmiyorum açıkçası dusun

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel teo çok iyi haber bu. da ben neden kalkamıyorum erkenden. gerçi 5 civarı kalkıyorum da sonra gene uyuyorum. anlamadım dusun

Lier22 23-05-2008 01:21 PM

teoman_ kardeşim çok sevindim... aynı dert bendede vardı kurtuldum ne güzel oldu ya...
artı birde sabah erken kalkınca insanın düzeni de oluyor...
1 saat erken kalkmanın insanın hayatında bu kadar fark yaratacağını tahmin bile edemezdim...

http://img254.imageshack.us/img254/7...rsized1px0.jpg

MuminOKAN 23-05-2008 01:24 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
ben ilk dinlediğim günlerde 4,5 gibi kalkıyordum sonra da uykum açılınca uyuyamıyordum. ama şimdi tam istediğim vakitlerde kalkıyorum. sabah 7 benim için en ideal zaman. Daha erken kalkmaya da gerek yok zaten smiliyface
bilmiyorum belki gece çok geç yatıyor olabilirsin. 5'te uyanman telkinin etkili olduğunu gösteriyor. ama geri yatma konusunu pek bilmiyorum açıkçası dusun

Alıntı:

12, 1, 2 gibi. en erken 1130...

teoman_ 23-05-2008 01:39 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

12, 1, 2 gibi. en erken 1130...

umarım senin de uykun düzelecektir. bir süre dinlemeye devam et bence sapkal89

teoman_ 27-05-2008 03:17 PM

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı
senin adına çok sevindim ne güzel gelişmeler cancazım

sevgiyle kaldık

cent, mesajını yeni farkettim, teşekkürler... sapkal89

teoman_ 27-05-2008 03:23 PM

Bir olay!
Bugünlerde kendimden beklemediğim adımlar atmaya başladım. İşin aslı dün 5-6 kişilik bir grup önünde önemli bir konuşma yapmam gerekti. Konuşmadan ziyade, karşımdaki insanları etkileyip, istediğimi onlardan nasıl alırım, onun hesabını yapıyordum.
ve bu 5-6 kişilik grup önünde kritik bir konuda hiç heyecanlanmadan, yüz kızarması olmadan, el terlemesi yaşamadan konuşmamı yaptım. istediğimi elde ettim ve konuşmanın ardından vedalaştım... cilgin897
Bir konuda küçük de olsa bir başarı elde etmek beni mutlu etti. kendine güven ve kararlılık duyguları hayatımda nadiren yaşadığım duygulardı ama bundan sonra aynı duyguları sık sık yaşayacağım.
bu ve buna benzer olayların ardından telkinlere ve kendime olan güvenim arttı. Hayatımda birşeylerin değişmeye başladığını hissediyorum... blissy blissy

Bir teşekkür
Böyle güzel ve yararlı bir siteyi hazırlayarak, bu imkanı bizlere sunan Atakan Sönmez bey'e teşekkür ediyor, buradan kendilerine sevgi ve saygılarımı iletiyorum. sapkal89 hismiley

hayatimdegisti 27-05-2008 04:25 PM

Çok teşekkürler Teoman bey paylaşımınız ve değerli geri bildiriminiz için.Zaman zaman tekrar ediyorum 20.000 üzerinde üyemiz var ancak bunların 19000 den fazlası foruma hiç bir şey yazmamışlar.Nasıl olsa benzer şeyler yazmaya gerek yok diye düşününenler çoğunlukta.Oysa her deneyim kişiye özeldir.Bunları okumak bizleri daha güzel çalışmalar yapmak için motive ediyor.

Alıntı:

Bir olay!
Bugünlerde kendimden beklemediğim adımlar atmaya başladım. İşin aslı dün 5-6 kişilik bir grup önünde önemli bir konuşma yapmam gerekti. Konuşmadan ziyade, karşımdaki insanları etkileyip, istediğimi onlardan nasıl alırım, onun hesabını yapıyordum.
ve bu 5-6 kişilik grup önünde kritik bir konuda hiç heyecanlanmadan, yüz kızarması olmadan, el terlemesi yaşamadan konuşmamı yaptım. istediğimi elde ettim ve konuşmanın ardından vedalaştım... cilgin897
Bir konuda küçük de olsa bir başarı elde etmek beni mutlu etti. kendine güven ve kararlılık duyguları hayatımda nadiren yaşadığım duygulardı ama bundan sonra aynı duyguları sık sık yaşayacağım.
bu ve buna benzer olayların ardından telkinlere ve kendime olan güvenim arttı. Hayatımda birşeylerin değişmeye başladığını hissediyorum... blissy blissy

Bir teşekkür
Böyle güzel ve yararlı bir siteyi hazırlayarak, bu imkanı bizlere sunan Atakan Sönmez bey'e teşekkür ediyor, buradan kendilerine sevgi ve saygılarımı iletiyorum. sapkal89 hismiley

teoman_ 27-05-2008 04:44 PM

Doğrusunu söylemek gerekirse ilk başlarda telkinlerin etkili sonuçlar doğuracağına pek inanmazdım veya etkilerinin geçici bir süre olacağını düşünürdüm hep. ama şimdi pozitif düşünce sahibi olma yolunda önemli adımlar atmaya başladığımı hissediyorum. olayları iyi yönleriylede de görebilmeye çalışıyorum hep.
telkinlerden büyük oranda fayda sağladım ve bu deneyimlerimi elbette ki buradaki diğer arkadaşlarımla paylaşmayı bir ödev bilirim.
sadece burada değil, günlük yaşantımda etrafımdaki insanlara da gelişmeleri aktarıyorum. önceleri işyerinde su sesi dinlerken arkadaşlar benimle 'Pikniğe mi çıktın' diye dalga geçiyorlardı ama şimdi onlar da alıştı. Hatta birisini, çaktırmadan kilo verme telkini bölümünü okurken yakaladım. smiliyface
Herkesin kendine ait bir parçayı veya aradığı her neyse onu burada bulacağına ben de inanıyorum. ark5
Uzun sözün kısası: hayatım değişti hismiley

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

Çok teşekkürler Teoman bey paylaşımınız ve değerli geri bildiriminiz için.Zaman zaman tekrar ediyorum 20.000 üzerinde üyemiz var ancak bunların 19000 den fazlası foruma hiç bir şey yazmamışlar.Nasıl olsa benzer şeyler yazmaya gerek yok diye düşününenler çoğunlukta.Oysa her deneyim kişiye özeldir.Bunları okumak bizleri daha güzel çalışmalar yapmak için motive ediyor.

Alıntı:

Bir olay!

Bir teşekkür

mavidag 01-06-2008 11:47 AM

yazdıkların çok güzel ,sevindirici gelişmeler.. 956ksenin adına çok sevindim...

her günün daha da iyiye gitmesi dileğiyle.. hismiley

teoman_ 06-06-2008 08:55 PM

http://img338.imageshack.us/img338/5156/doga34qv9.jpg

merhaba günlük
pek yazmak istemiyorum şu sıralar ama programda bazı değişikler yapacağım için not babında bir şeyler karalamaya karar verdim. hayalayaz'ın sesinden çekim yasası meditasyonunu dinlemeye başladım. gerçekleşeceğine dair inancım var. her ne kadar çekim yasasına mucize gözüyle bakıyor olmasam da hayat mucizelerle dolu.
telkinleri dinlemeye devam ediyorum. ama sanki zihnim çok yoruluyor. sigrt56 şu an listemde ego, suçluluk (yeniden ekledim) sosyal fobi, kilo verme ve güven telkinleri mevcut. belki ilerde güveni çıkarabilirim.
erken kalkmayı alışkanlık haline getirdim sanırım. bu yüzden erken kalkma telkinini bıraktım. gerekire ilerde yeniden ekleyebilirim.
bugünlük yeterli bukadar
şimdi ders çalışma vakti...

teoman_ 14-06-2008 03:14 PM

bugün hiç iyi değilim 88a 88a 88a
emeğimin, biryıldır sarfettiğim çabaların karşılığını alamamaktan korkuyorum. başarısızlıktan korkuyorum

shamanic 14-06-2008 03:20 PM

teomancım cesur ol lütfen..

hayal abla.. ben .. ve daha pek çok tanımadığınız ama yürekleri sizlerin sınav heyecanını paylaşan kişiler
bu sınavlarınız için enerji gönderiyoruz.. rahat huzurlu olasınız diye.. ark5

aylardır bu gün için hazırlandınız.. thumbsanim
yaşamınızda en doğru şekilde başarılar yer alsın..

hiç bir başarısızlık son değil başlangıçtır..
önümüzde milyonlarca seçim hakkımız var..

dilerim arzuladığın gibi gerçekleşir herşey .. kolaylıkla ve mutlulukla..

sevgiler..

teoman_ 14-06-2008 03:26 PM

yoo ben ÖSS'ye girmeyeceğim. iki hafta sonra yapılacak kpss'ye gireceğim. bu sabah deneme sınavından çıktım. pek istediğim gibi değildi sonuç. hayal kırıklığı oldu biraz... kalan iki haftayı en iyi şekilde değerlendireceğim ama yine de bir mucize gerekli utananadam

shamanic 14-06-2008 04:03 PM

biliyorum ablacım kpss ye gireceğini.. sevincli

nasıl anlatsam acaba.. ttli3

bu ay sınav ayı olduğu için gökyüzü enerjileri oldukça gergindi..

enerji sistemleri ile ilgili uygulamada olduğumuz bir grubumuz var..
biz bu grup ile bir takım meditasyon ve enerji havuzu oluşturma çalışmaları yapıyoruz..

böylelikle sınavda ihtiyacı olanlara huzur.. başarı enerjileri gönderiyoruz..
bunu genel olarak yapsak ta hayal abla ve ben sizleri tanıdığımız için isimlerinizi düşünerek ekstra enerji gönderiyoruz..

dilerim beklediğin başarıyı.. huzuru ve mutluluğu yakalarsın..

ne mutlu sana ki deneme sınavında eksik kaldığın konuları farkedebilmişsin..
gerçek sınava mükemmel bir şekilde hazır olman dileklerimle..

sevgiler..

teoman_ 14-06-2008 04:12 PM

teşekkürler shamanic, sadece düşünmen bile yeterli. sapkal89
enerji nasıl gönderilir veya gönderilen enerji nasıl kabul edilir bilmiyorum ama bu satırları yazman bile moral verdi bana. sınavdan sonra üzerime bir karamsarlık çökmüştü çünkü.
sanırım yıllık iznimin bir kısmını ders çalışarak değerlendireceğim. en azından kendimi son bir hafta tamamen derslere odaklayabilirim.
siirokul

shamanic 14-06-2008 04:16 PM

hayal ayaz ın ve shamanic in gönderdiği enerjiyi sevgiyle kabul ediyorum..

ihtiyacın olduğunda tekrarlaman yeterli..

sınavdayken sınava başlamadan önce söyle..
evde iken uzanabilir yada rahat otururken gözlerini kapat hafif bir meditasyonda gibi ol..
bu sözleri tekrarla..

sevgiler.. ttli3

teoman_ 14-06-2008 04:39 PM

"hayal ayaz'ın ve shamanic'in gönderdiği enerjiyi, sevgiyle kabul ediyorum.. "
tamam söyleyeceğim hismiley
saygılar sapkal89

mavidag 14-06-2008 06:51 PM

Sana sınavda başarılar teoman ...

Benden de sana küçük bir tavsiye haddime düşmeyerek, bu sınavı hayatının odak noktası olmaktan çıkar, bu düşünceyi atarsan rahatlarsın..

Yaşamak dediğimiz yolda her köşebaşı sürprizlerle dolu görebilrisek, ama belli şeylere odaklandığımızda kör oluyoruz resmen..

Enerji gönderemiyorum ne yazık 4897

ama içimden bişeyler yazmak geldi arkadaşıma ...

stres yok ,umutsuzluk hiç yok super

hayalayaz 14-06-2008 07:30 PM

ablam bildiğim tüm dualarla..enerjilerle, elimden gelen herşeyle yanıdayım sana başarılar dilemiyorum.....başaracağını biliyorum..başarının keyfini çıkar..saygılı sevgiler..

teoman_ 27-07-2008 03:09 PM

tuhaf bir şey

Dün (26-07-08 cumartesi), hayatımdaki rutin günlerden biriydi. sadece bir olay haricinde herşey normaldi. Kuaförde oturmuş sıranın bana gelmesini bekliyordum. o esnada kuaförün yeni çırağı tombul tombalak bir çocuk, boşalmış çay bardaklarını dışarı çıkarıyordu. tam önümden geçerken 'bu çocuk şimdi bardağı düşürüp kıracak' düşüncesi şiddetli bir şekilde belirdi. o kadar güçlü bir şekilde sezdim ki oturduğum yerde kasıldığımı ve rahatsız olduğumu hissettim. sırf ben ona bakarken çocuğun dikkatini dağıtmayım ve bardaklar kırılmasın diye bakışlarımı başka bir yöne çevirdim üstelik. malesef 4-5 saniye sonra kaçınılmaz son yaşandı ve iki bardaktan birisi düştü ve kırıldı.
tombalak, ustasına 'bardağı kırdım' deyince dayanamadım güldüm. smiliyface
kuaförden çıktıktan sonra ilk işim hemen yan taraftaki sayısal loto bayine uğramak oldu. elime aldım kuponu-kalemi bir süre hiçbir rakamı işaretlemedim. sırf, kuafördeki olayın tekrar etmesini bekledim. ama tekrar yaşanmadı. sonradan birkaç kupon karaladım. loto, dün akşam çekildi. şimdi sonuçlara baksam mı bakmasam mı diye kararsızım...

Novos 27-07-2008 03:20 PM

eee teoman ne demişler, papaz her zaman pilav yemez dimi ama khkh56

teoman_ 27-07-2008 03:22 PM

bizim papaz açlık grevinde... yıllardır sayısal loto oynarım sadece bir kez 4 rakamı bir arada görebildim smiliyface

teoman_ 28-07-2008 06:02 PM

Ruh gibiyim...

Bu aralar kendimi bilgisayar oyunlarına kaptırdım. gece geç vakitlere kadar crysis, fifa 08, lost planet gibi oyunları oynuyorum. sabah da 9 gibi kalkıp işe gidiyorum. tabiki uykuyu tam alamayınca gün biraz ağır geçiyor benim için. ayakta uyuyorum resmen. sigrt56 başka şartlardan dolayı çalışma isteği sıfır ve iş performansı düşük dolayısıyla.
pc'ye fazla vakit ayırıyorum, tekrar hayatımı bir düzene koymalıyım ama vazgeçemiyorum bir türlü. şaşkın

comte 28-07-2008 06:32 PM

Alıntı:

Ruh gibiyim...

Bu aralar kendimi bilgisayar oyunlarına kaptırdım. gece geç vakitlere kadar crysis, fifa 08, lost planet gibi oyunları oynuyorum. sabah da 9 gibi kalkıp işe gidiyorum. tabiki uykuyu tam alamayınca gün biraz ağır geçiyor benim için. ayakta uyuyorum resmen. sigrt56 başka şartlardan dolayı çalışma isteği sıfır ve iş performansı düşük dolayısıyla.
pc'ye fazla vakit ayırıyorum, tekrar hayatımı bir düzene koymalıyım ama vazgeçemiyorum bir türlü. şaşkın

Geceleri uyunmuyor ki zaten sıcaktan.

İsteksizlik, iştahsızlık da; sıcakların rehavetinden olsa gerek.

Ben dahil bir çok kişi aynı rehaveti yaşıyor... super

Havalar normalleşince geçer umarım. actionsmile

teoman_ 28-07-2008 06:42 PM

yok gece geç yatma sebebim sıcaktan değil ya benim kendi eşşekliğim... konya'da yaşıyorum gündüz sıcak ama gece serin oluyor.
dün gece 3'e kadar fifa 08 oynadım. yanında da bira ve cips de olunca http://img411.imageshack.us/img411/1937/misiryd6.gif değme keyfime ama gel gör ki güzel geçen gecenin sabahı sürünüyorum resmen.
ama kesin kararlıyım, bu meslek bana göre değil.
bana öğleyin başlayıp akşam 5,30'da bitireceğim, haftada 3-4 gün tatil yapacağım bir iş lazım smil56

comte 28-07-2008 06:45 PM

Konya'da yaşıyorsun. dusun

Benim niye haberim yok.

Ben de Konyadayım.

teoman_ 28-07-2008 06:51 PM

hemşeri çıktık yaw durduk yerden sevincli
bu arada konyalımısın yoksa iş okul, vs... nedeniyle mi konyadasın?

comte 28-07-2008 06:55 PM

Bildiğin Konyalıyım. super

Defalarca Konya kelimesi çok geçti ama yazılarımda. Senin ilk kez geçiyor sanırım.

Demek ki benim yazıları okumuyorsun... smiliyface

Burada toplantı bile yapacaz kısmet olursa. Senin haberin yok. sevincli

teoman_ 28-07-2008 06:57 PM

doğru bu aralar konuları çok fazla okumuyorum. gelip günlüğe bişeyler karalayıp çıkıyordum. konya buluşması olursa haberim olsun. vaktim olursa katılmak isterim... smiliyface

comte 28-07-2008 07:00 PM

Vaktin olursa... sevincli

Gelmemek bir tarafa,

Bizim ağırlamamız gerekecek haliylen... smiliyface

teoman_ 28-07-2008 07:05 PM

ev sahibi mi olacağız kendini misafir sayma diyorsun yani smiliyface tm öyle bir organizasyon yapılacaksa ben de elimden geldiğince yardım etmeye hazırım. ben organizasyonu ayarladınız sanmıştım
bu arada başka konyalı var mı forumda? blook

comte 28-07-2008 07:11 PM

Evet. Muhtemelen Şeb-i Arus Törenleri olur diye düşünüyorlardı.

Organizasyon sözde ayarlandı. Yani, gelecekler büyük bi ihtimal ama tarih belli değil.

Üyelerden bir de novosibir var. Ankara buluşmasında tesadüf tanışmıştık. smiliyface

Ama o Ankara'da yaşıyor. Burada olursa, o da mutlaka gelir. super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM.