![]() |
Ynt: benim hikayem... ankarada da buluşma oldu demek çok şey kaçırmışım tuh788 üstelik geçtiğimiz haftalarda ankara'daydım... |
Ynt: benim hikayem... Evet. Malesef geçen pazardı. Güzel bir toplantıydı. super Gelseydin orada da tanışmış olurduk. Neyse hayırlısı, burada yaparız artık... actionsmile |
Ynt: benim hikayem... dusun yo geçen pazar konyadaydım. evet hemşo kısmet değilmiş |
Ynt: benim hikayem... merhaba günlük pc05 uzun süredir ortalarda yoktum. pek yazamıyorum sana bu yüzden günlük demek uymuyor. mevsimlik belki daha doğru olur. telkinleri dinliyorum, şu an listemde ego, hafıza konsantre, hızlı okuma, saç güçlendirme ve zinde uyanma telkinleri var. bunlara zaman zaman kendine güven ve suçluluk da ekliyorum. hızlı okuma konusunda gelişme olduğunu sezinliyorum. sesli okuma dakikada 180 kelime. sessiz okuma ise 235 kelime. işin aslı bu telkine başlamadan önce dakikada kaç kelime okuduğumu ölçmemiştim hiç. bu nedenle belki somut bir fark gözlemlenemeyebilir ama ilerisi için bu rakamları yazmakta fayda gördüm. üstelik önceleri altyazılı filmlerde zorlandığımı hissederdim. şimdi ise türkçe seslendirme film izlemiyorum hepsi altyazılı. yazıları takip edebiliyorum rahatlıkla. hafıza konsantreyi kpss öncesi dinlemeye başlamıştım. tam olarak etkisini gördüm desem yalan olur. ama bu işler zamanla ve yavaş yavaş olur. sabırla dinlemeyi sürdüreceğim. artık eskisi gibi birşeyler ters gittiğinde kendimi suçlamayı bıraktım. hatta çoğu zaman bir suçlu bile aramıyorum. hayatın doğal süreci deyip geçtiğim oluyor sorunlar karşısında. bu konuda da yol almam gerektiğinin farkındayım. şu sıralar çekim yasasını hayatın çeşitli yönlerinde çalıştırma çabasındayım. çekim yasasıyla ilgili bazı olumlu sonuçlar aldım ama buraya şimdilik yazmayacağım. belki ilerde... |
oyunda kazandım sıra gerçek hayatta son haftalarda facebook'ta çete savaşları adlı bir oyuna dadanmıştım. gece gündüz bu oyunu oynuyordum. oyunun mantığı kısaca, bir çete oluşturuyorsun ve başka insanlara saldırıp eğer paraları varsa almaya çalışıyorsun. ama saldıracağın insanın açıkta parası var mı yok mu bilemiyorsun şansa kalmış bişey. eğer açıkta fazla parası varsa saldırıp kavgayı kazanırsan daha çok para alıyorsun. ayrıca biriktirdiğin paralarla da silah, araç., otel, kumarhane gibi şeyler alıyorsun. şimdi gelelim konunun özüne ilk başlarda birçok saldırı yapıp kavga kazanmama ragmen pek para kazanamıyordum. sonradan çekim yasası aklıma geldi. ve oyunda uygulamaya başladım. rakibime saldırmadan önce milyonlarca dolar kazandığımı hayal etmeye başladım. birkaç kez böyle düşündükten sonra 15 milyon dolar kaldırmıştım bir saldırıdan :) tabi o zamanlar bunun büyük bir para olduğunu düşündüm. oysa oyunun geneline bakıldığında çok da öneml bir para değil. artık saldırılardan önce vatandaştan kaç lira kopardığımı hayal etmeye başladım ve bir hayli para kazandım. son olarak yüzlerce milyon dolarları kazandığımı hayal ettim. ve bir öğleden sonra çete savaşlarına tekrar girdim biriken paramı bankaya yatırmak için. her para yatırışımda sistem fazladan para veriyordu. sanırım oyunun serverları bozulmuş. sayfayı her yenilediğimde fazladan fazladan para atıyordu. böylelikle bir gün içinde 2 milyar dolar civarı para kaldırdım. oyunda 5-6 level birden atladım. alacağım tüm silahları ve tüm bölgeleri aldıktan sonra bir bıkkınlık geldi. artık bir hedef kalmamıştı çünkü... dün itibariyle bıraktım oyunu :) bu örneği gerçek hayata nasıl yansıtırım bilemiyorum ama ben isteyeceğim gerisini evren halletsin... |
http://img101.imageshack.us/img101/1596/1arrowaxma3.gifooo teomancım nerelerdesin diye düşünüyordum ama çete savşalarına kaptırmışsın kendini.. khkh56 her şeye rağmen oyun içerisinde de uygulamalarını yaptığın için harikasın.. gerçek hayatta kimseye saldırmadan y789 niyetlerini evrene bırakırsan ve güvenirsen mutlaka güzel sonuçlar alacaksın canım.. tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. iyi hafalar dilerim.. http://www.jemelv.dk/billeder%20osv....blomst_012.gifsevgiler.. |
teşekkürler shaman :) oyunda çekim yasasının çalıştığını görmek beni bu konuda inancımı güçlendirdi işin açıkçası. gerçek hayatta çok şeyin değişeceğini ve değişmekte olduğunu düşünüyorum. bu arada ben smileyleri kaybettim. bulan varsa haber versin :) |
merhaba teoman üye kontrol panelinde seçenekleri düzenle bölümünde, diğer ayarlar kısmında, Gelişmiş vB kodlarının kullanımıolarak gelişmiş arayüzü seçersen smileyler gelecek.. sonrasında yapman gereken mesaj ekranında gelişmişi seçmek.. umarım çok karışık anlatmamışımdır y789 sevgiler actionsmile |
teşekkürler sanemce hallettim super |
bugün güne güzel bir uyku çekerek başladım. işin aslı aylardır uyku düzenim bozulmuş gece 3 te yatıp sabah 10 gibi kalkıyordum. bazende hiç uyamadığım geceler oluyordu. uykudaki bu düzenliksizlik insanın günlük hayatını olumsuz etkilyor, düşünce ve çalışma performansını da düşürüyor. önceki geceyi uykusuz geçirmiş olmam sebebiyle dün yatağa erken girdim. 12 buçuk falandı. erkenden uyumuşum. sabaha yakın birkaç kez uyandım ama hava henüz aydınlanmadığı için geri yattım. sabah 8 gibi alarma gerek duymadan dinlenmiş bir vaziyette kalktım. kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. annemlerin gönderdiği böreklerden yedim. o esnada tv'de recep ivedik 2'nin fragmanını izledim krz56sabah sabah güldüm baya. ardından işyerine geldim. diğer günlerden daha iyi hissediyorum şu an kendimi. relax... |
Alıntı:
dİKEY gEÇİŞ sINAVI iÇİN...TEŞEKKÜRLERO0128956 |
merhabalar asimavi cim.. elbette göndeririz.. ne demek ark5 yaşamında olan her şeyin senin ve bütünün iyiliğine olmasını dilerim... hedeflerinin kolaylıkla ve güzellikle gerçekleşmesi dileklerimle.. http://img172.imageshack.us/img172/3581/49277653in0.gif sevgiler..actionsmile |
Haziran sonu benim de kpss sinavım vary789 Ben de enerji istesemy789 aaa çok oldunuz yaa demessiniz dimiiiy789 |
Cevap: benim hikayem... keskincim dermiyim hiç..ark5 şifa olsun gönderdiğim enerjiler.. yalnız özelden sınav tarihinizi ve adınızı bildirin ki ona göre çalışma yapayım kuzum.. yaşamınızın daima kolaylıklarla dolmasını dilerim.. sevgiler.. actionsmile |
hiçbirşey için değmez Son günlerde arasıra tekrar takılmaya başladım siteye. Aklıma geldi yazayım dedim. Yeniden merhaba en son olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum, sıfırdan başlamış gibi yazmalıyım diye düşünüyorum sonuçta değişim için buradayım ne kadar uğraşsan da bazen birşeylerin değişmediği hissine kapılırsın, sanki hayat hep aynı sıkıntılarla hep aynı sorunlarla tepene binen karabasan gibidir, ama değişim daima vardır unutma insan bu değişimi bazen algılayamayabilir, evrim değişimin temel kanıtı, değişim ise evrimin kaynağıdır diyordu içimdeki bir ses ses bazen bir o kadar yakın bazen de bir o kadar da uzak geliyordu. Okuduğum bir kamale kalmış hafızamın biryerlerinde evren değişim geçiriyorsa insan da değişim geçiriyor. Çünkü her insan evrenin bir temsilcisidir. Bir dünyadır insan ve bu dünya sahip olduğu atomlardan hüclere, hücrelerden dokularına varıncaya kadar belli bir sürece uygun hareket eder. Bu değişimin kaynağını veya hangi düzene göre gerçeleştiğini ne bilim çözmüştür ne de tıb meraklandırmadan anlatayım nedir bu değişim? Bu değişim insanoğulunun dna'sındaki sarmal sayısının artabileceği ihtimalidir. Örneğin iki sarmallı bir dna'nın zaman içerisinde 7 sarmala kadar çıkacağı iddası atıldı bilimde ilk başta hayretler içerisinde okudum bu bilgiyi, bu ne demekti, sadece iki sarmallı dna'sı ile dünyayı kasıp kavuran bir varlık olan insan 7 sarmallı daha komleks bir yapıya ulaşınca ne olacaktı? Birde bakmışsınki havalarda uçabiliyorsun şu anki aklımın alamayacağı şeyleri yapabilmek anlamına geliyordu bu iddia. Uçmak, görünmez olmak, kaşıkları çatalları bükebilmek, bu günler gelecek miydi tarihte böyle bir olay yaşanmadı bundan sonra da yaşanmaz diyordu diyordu içimdeki bir ses, değişim taraftarı bir diğer benle inatlaşarak insanlık tarihinde uçabilen insan var mıydı yok muydu bilemezdim ama bilinç varsa inanmak da vardır eylem de malesef fiziğin mutlak üstünlüğüne savunan bir yanım bunun olamayacağını sürdürüyordu, oyanımmucizelere inanmaktan yoksun kendimle içsel konuşmalarımı yoğunlaştırdığım zamanlarda böyle bir ikilem de çıkıyordu ortaya. Zaman zaman kendi kendime üstad değimi hatırlıyorum. Ne kadar tuhaf bir hitap üstad ömür buiçkonuşmalarla gecip gidecek miydi mutlaka bir sonuca varmalıyım diye düşünüyordum, bu düşünce yankılanıyordu kafamın bir köşesinde çok derinden ama bir o kadar keskin üstelik sürekli de resmini çizmiştim adeta değişimin hayallerimde, nasıl bir ata dönüşebiliyorsa tay girişte boş bir sayfaydı hayat, satırı, çizgisi başı sonu olmayan, temiz beyaz bir sayfa ömürilerledikçe üzerine birşeyler karalıyorduk zerre kadar küçük bir çizik bile sanırım etkiliyordu tüm hayatı loşışıkta uzanmış yatan bir adamı anımsatıyordu hayatım, dingin, mat ve sarhoş üzerimdeki sis perdesini tek bir şey aralayabilirdi onun adı umut merakı da ekledik mi umuda, artık harekete geçme vakti gelmiş demektir. Yeniden yazabilmek için tüm sayfaları ... Asla vazgeçmeyecektim değişimden, kapılarımı açtım. Tüm bunları yapmak için ihtiyacım olan şeylere sahiptim. En önemlisi ise sabır yeni bir hayat demekti değişim, karalanması gereken yeni bir sayfa. Şevkle yola koyulmalıydım en güçlü duygu dediğim gururum da her zaman olduğu gibi yanımda günler geçip gidiyor diyordum kendime ey muhterem zad üzülmeye değer mi, kalk toparlan, kenara bırak tüm dertleri, değişim zamanla olur, anlık değişim olsun diye uğraşmak ne kadar mantıklı lakin eksik birşeyler mi vardı hayatımda ve dönüp dolaşıp durduğum tek bir sonuca ulaşıyordum: neden |
Cevap: benim hikayem... Mesaj kaygısına son y789 |
Cevap: benim hikayem... yukarı........ |
Cevap: benim hikayem... cümle mühendisi |
Cevap: benim hikayem... Dün bir alışveriş merkezinde dolaşırken bir anda aklıma parlak bir fikir belirdi. hemen avm yöneticisi ile temasa geçip işbirliği yapmaya çağırdım. şirketin AR-GE sorumlusu ile konuşmamı önerdi. projemi hazırlayıp önümüzdeki hafta içi ziyarete gideceğim. eğer vatandaşı ikna edebilirsem benim için yeni bir kapı açılacak... çekim yasası çalışıyor... |
Cevap: benim hikayem... teomancım özlemişim yazılarını.. sevincli bu forumda beni gülümseten yegane mesajların sahibi olarak hoşgeldin tekrar.. ark5 hep yanımızda yakınlarımızda olman dileklerimle.. tüm hayat projelerinde başarılar.. ark5 sevgiler.. actionsmile |
Cevap: benim hikayem... merhaba günlük geçtiğimiz gün uzun süredir kendimden beklediğim patlamalardan ikisini gerçekleştirdim. sıra diğerlerinde. patronun yakın arkadaşı iş yaptığımız vatandaşın biriyle aramız bozuktu. vatandaş sırf patronun işini yapıyorum diye sürekli kurum çalışanlarının üzerinde baskı oluşturmaya çalışıyordu. aynı baskıyı bana da denedi ama gereken cevabı en iyi şekilde verdim. telefon açıp bağırıp çağırdım adama sonrasında patron yanına çağırdı beni doğal olarak. bu vatandaştan özür dilemem gerektiğini söyledi. patronun gözlerinin içine bakarak hiç ezilip bükülmeden pişman değilim, özür dilemiyorum dedim. sonrasında patron da bana bağırmaya başladı. altında kalırmıyım, başladım bende bağırmaya, senin gibi ezik insanların yanında çalışmaktan utanç duyuyorum dediğimi hatırlıyorum :) ama iyi kargaşa çıktı, kurumda herkes odadan yükselen bağırma seslerini duymuş. çıkıp giderken gereğini yap dedi patron, ben de istifa etmiyorum, sen beni kov dedim ve çektim çıktım. beni kovarsa tazminat alacağım çünkü, 7 yılın tazminatını :) bilmiyorum artık iyimi yaptım kötümü yaptım ama inanın içimde zerre kadar üzüntü yok. pişmanlık da yok. bu patlamayı bir şekilde yapmam gerekiyordu ve yapınca rahatladığımı hissettim. mutluyum :) bakalım bundan sonra hayatımda nasıl gelişmeler olacak. bunu zaman gösterecek... |
Cevap: benim hikayem... merhabalar teoman...hay allah...b456üzücü ve tatsız bir durum yaşamışsın... geçmiş olsun...dilerim en kısa sürede ortalık sakinleşir...ve gene her şey eskisi gibi düzene girer...rt67 |
Cevap: benim hikayem... Alıntı:
ben üzülmüyorum olması gereken buydu. bir şekilde isyan bayrağını kaldırmalıydım. iyi de yaptım krz56 bundan sonra birçok şeyin yoluna gireceğine inanıyorum bu arada sen ne yapıyorsun, görünmüyordun uzur süredirdusun2 |
Cevap: benim hikayem... sağol teoman...teşekkür ederim... hayatta yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır...hakkında en hayırlısını yaşaman dileğiyle... bana gelince ben aslında hep burdayım...sevincli yazılanları bir şekilde takip etmeye çalışıyorum... sadece aktif olarak paylaşımda bulunamıyorum...tatlı bir düğün telaşımız var yaklaşık bir ay sonra kardeşimin düğünü olucak...krzm67 işlerimde yoğunlaştı biraz...bu sebeplerden dolayı biraz uzak kaldım forumdan...y789 bu aralar olabildiğince sık girmeye çalışıyorum...çünkü forumu çok özlüyorum... tekrar görüşmek üzere...actionsmilesevgiler... |
Cevap: benim hikayem... oo kardeşe selamlar hayırlı uğurlu olsun şimdiden guitar |
Cevap: benim hikayem... kim, kimin çekim yasasıdır? Tuhaf bir gündü dün yaşadığım olay kim kimin çekim yasasından etkileniyor düşüncesini ve çekim yasasına yeni bir bakış açısı kazanmama neden oldu. Maça gitmek üzere evden çıktım. otobüsü kaçırmamak için hızla adımlarla durağa kadar yürüdüm. Duraga vardığımda bekleyen birkaç kişiye 73 numara geçtiğimi diye sordum. henüz geçmedi dediler. rahat bir nefes aldım. otobüs beklerken benim güzergahımla ilgisi olmayan 1 numaralı otobüs 20 dakika aralıklarla iki kez geçti. bu 20 dakikalık arada 73 numaranın çoktan gelmiş de benim stadyuma ulaşmış olmam gerekiyordu. çünkü 73 numaralı otobüs 1 numaralı otobüsden daha erken hareket etmesi gerekiyordu. benim beklediğim otobüs mutlaka bozulmuş olmalıydı stada yürüyerek mi gitsem diye düşünmeye başlarken yanımda orta yaşlı kahverengi deri ceketli, kirli sakallı bir adam yaklaştı. bilet varmı diye sordu. yüzüne baktım. dilenciye benzemiyordu ama para isteyen birine de benzemiyordu. para isteyip istemedğini kesinleştirmek için karşıda gişe var ordan alabilirsin dedim. ben öyle deyince adamın yüzünde tuhaf bir ifade belirdi. param yok dedi. dilenci olmadığına ve kesinlikle parasız dolaştığına kanaat getirdim. bilet parasını verdim. bilet alıp almamak için gişeye kadar gidip gitmediğini kontrol etmek için arkasından bir süre baktım. o esnada, "bu adama parayı verdinya otobüsün hemen şimdi gelecek" düşüncesi belirdi. o düşünce belirir belirmez de otobüs geldi. normalde son model belediye otobüslerini bekliyordum ama gelen eski tip 302'lerdendi. bu olayı nasıl yorumlayacağımı bir süre pek kestiremedim. birincisi beklediğim otobüs bozulmuş, yarım saat gecikmeyle de olsa hareket edebilmişti. ben durakta beklerken de kirli sakallı benden para istedi. ben parayı verir vermez de otobüs geldi. tuhaf bir rastlandı. ikincisi kirli sakallının çekim yasasının belediye otobüsünü yarım saat geciktirme pahasına gerçekleşmiş olmasıydı. belki kirli sakallı çekim yasasını çalıştırdığından bile habersizdi. ona parasını verince otobüs belirdi. işin aslı böyle bir ihtimal kirli sakallıya uzunca bir süre benden başka kimsenin para vermediği ve benden başka kimsenin para vermeyeceği anlamına geliyordu ki adamın çekim yasasında karşılaştığı insan bendim. neden durakta bekleyen onca kişi varken benden istedi ki? alnımda, "bu adam enayi, biraz kendini acındırırsan mutlaka para koparırsın" mı yazıyor? üçüncüsü adama para verince aklımda beliren, "parayı verdin ya otobüs şimdi gelecek" düşüncesi sonrasında otobüsün hemen gelmesi aslında benim çekim yasamın bir sonucu olabilirdi. parayı ver otobüs gelsin. ancak benim çekim yasam, çalışmak için benden rüşvet istiyor anlamı çıkmıyor muydu bundan? rüşvetçi evren!!! dördüncüsü ve benim pek ihtimal vermediğim ancak her zaman olasılık dahilinde bulunan tüm bu olayların aslında gerçekte varolmadığı ve hayatın tümden düşünceler aleminden ibaret olduğu şeklinde bazı kuantumcuların benimsediği düşünce odaklı bir yaşam modelinin içinde yer aldığımı destekliyordu. eğer duraktaki olaylar yaşanmadıysa benim de tam şu anda yazıyor olmam da bir düşünceden ibaretti. okuyucunun okuyup okumadığını bile kestiremem çünkü okuyucu da sadece benim düşüncemden ibaret...bir okuyucunun varolup olmadığı bile meçhuldur. bu yüzden, bir hayli saçma geliyor, maddeyi yok saymak... not: alıntı değildir... |
Cevap: Ynt: benim hikayem... Alıntı:
çok eski bir mesaja alıntı yapmışsın:)) artık rüya görmekten nefret etmiyorum. iyi veya kötü, huzurlu veya korku dolu her rüyanın kendimle ilglii bir mesaj taşıdığını bilmek güzel |
yani sadece bakış açımı değiştirdim. bilinçaltının bir çöplük gibi olmadığını, oldukça karmaşık ve anlaşılmaz olmasına rağmen, benim bir parçam olduğunu ve bu nedenle güzel olduğunu kabul ettim ve halen kabul ediyorum bundan sonra da öyle olmaya devam edecek.... sonuç itibariyle bu çöplük bir süre sonra o resimde gördüğün yeşil yola dönüştü tavsiyem senin de kendine olan bakışını gözden geçirmendir superxy |
Cevap: benim hikayem... 8 nisan 2010 nefes alıp vermem son zamanlarda epey zorlaştığı için burundan ameliyat oldum, burnumda fazladan kemik varmış onu aldırdım. bu kemik, burun deliklerini kapattığı için nefes alıp vermekte sorun oluyormuş, epey sancılı bir ameliyat oldu ama başarılı bir operasyon geçirdim. hani hep söylenir çekiçle kemiği kırdılar diye aynen öyle oldu... şu an gayet iyiyim. rahat nefes alıp verebiliyorum. burnum açıldığı gibi sesim de açılmaya başladı. evde bağıra bağıra şarkı söylemeye başladım inleteceğim ortalığı... |
Cevap: benim hikayem... Geçmiş olsun :) |
Cevap: benim hikayem... Geçmiş olsun teoman.. Oldukça zor bir ameliyat geçirmişsin,nefes çok önemli gerçekten.. Sağlıklı günler diliyorum.. |
Cevap: benim hikayem... teşekkürler... |
Cevap: benim hikayem... istek şarkı alıyo musun girlhaha |
Cevap: benim hikayem... Geçmiş olsun dostum. Uğradım çay içmeye yoktun ;) |
Alıntı:
konyaya döndüğümde ben senin yanına uğrarım çay içmeye :)) coffe2 |
tüttürdüm bi tane son haftalarda canım sıkkın. kendimi yalnız hissediyorum. bu yalnızlık hissi bana yıllar önce bıraktığım sigarayı hatırlatıp duruyordu. markete her gittiğimde sigara almakla almamak arasında kendimle savaş vermeye başlamıştım haftalardır. bu akşam gelirken bir paket aldım yaklaşık 4,5 yıl aradan sonra. akşam evde yaktım bir dal. eski tadı bulmak ümidi ile ancak hayal kırıklığına uğradım. çok ağır geldi. ilk nefesimde öksürmeye başladım. sonrasında birkaş nefes içime çekmeden içtim ve kalan paketi sobaya attım yazık oldu 5 liraya... |
Cevap: benim hikayem... Yalnızlık duygusu insana yaptırıyor böyle şeyler. Pakete acımak yerine kendin için sevinmelisin. Senin adına sevindim. Umarım kısa süre içinde kendini daha iyi hissedersin ve yalnızlık duygunu aşarsın. ttli3 Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
pakete acımıyorum aslında. sobaya atmasaydım şeytan aklımı çelebilirdi krz56 böylesi daha iyi oldu |
Cevap: tüttürdüm bi tane Alıntı:
şöyle dolaşırken günlüne bakındım öncelikle geçmiş olsun sıgara yazını okudum aman teoman uzak dur biz bırakalım diye neler yapıyoruz yrl78 uzak dur boşver uyma şeytana ne güzel kişelemişin mereti 25889göz kırpmasına izin verme sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: benim hikayem... nefes alıp verebiliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |