Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5053-degisim-gunlugum.html)

TR-ance 20-03-2008 06:14 PM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

Alıntı:

özlem Nickli Üyeden Alıntı
tepkiyi şiddetli koymak mı nasıl yani dusun

Yani Nasıl Diyeyim Bir Konuya Çok Sinirlendim O Konuya Tepkimi Yüz İfademden,Kızarmamdan Ne Bileyim Bağırıp Çağırmamdan Çok Aşırı Derecede Belli Ettim.. Eskiden Saklardım Bu Tarz DuyguLarımı..

seramoni 20-03-2008 07:17 PM

Ter ance mutluluğun daim olsun,abi binuriel dalgalar falan diyosunuz bize haber vermiyonuz,biz de size bol bol dua ediyozz olmuyo valla...

seramoni 20-03-2008 07:51 PM

Bu arada her ne olursa olsun kalp kırmamaya dikkat et,sözler ok gibidir dudaklardan çıktıktan sonra geri dönüşü yoktur...

ikizruh 21-03-2008 09:08 AM

Aslında susmaman tepkini koyman güzel.Normalde bende eskiden öyleydim hoşuma gitmese bile içime atar sonra toplaya toplaya booomm 789569 gerçi seninki de farklı olmamış tr-ance anında patlama khkh56 sende aşırı kendine güven mi oluştu ne 98569

seramoni 28-03-2008 09:04 PM

Dostum nerdesin ya,özlettin kendini...!

TR-ance 29-03-2008 08:19 PM

Alıntı:

seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Dostum nerdesin ya,özlettin kendini...!

Herkese SelamLar..

Buradayım Merak Etmeyin Yalnız İşlerim Çok Yoğun Ondan Yazamıyordum.. Gene Herzamanki Gibi İyiyim Fakat Bu Lucid Rüyalar Hakkında Garip Durumlar Yaşıyorum.. Mesela Rüyamda Bir Cisim OLuşturmak İstiyorum O Cisim OLuşuyor Ve Bende Anında Rüyamdan Kopuveriyorum.. Rüyam Bitincede Az Derecede Karabasanda OLuyor Ve Kendimi Hemen Uyandırıyorum.. Bir Bilgisi OLan Varsa Bana Yol Gösterirse Sevinirim..

SevgiLer..

TR-ance 06-05-2008 06:08 PM

Herkese Yeniden SeLamLar..

Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Karşınızdayım.. Fakat Emin OLun O En Son Günkü Mesaj Yazan Ben İLe Şimdiki Ben Arasında DağLar Kadar Fark Var.. Artık Çok Daha Dingin, MantıkLı, Gene Yeri GeLdiğinde ÇıLgın Ve En ÖnemLisi MutLuLuğumu DevamLı KoruyabiLecek Bir Duruma GeLdim.. TeLkinLeri 2 Hafta Önce Kestim Ve Artık Hiç İhtiyaç Duymuyorum.. Çünkü Bu İyi HaLi Korumak Hakkında Birçok Kitap ELime Geçti.. (Anthony Robbins, Jim Rohn,Zig ZigLar vb.. )
Kısacası Artık Daha OLgun Ve Daha AmaçLarıma BağLı Biri OLarak Yaşıyorum.. Her Sabah KaLktığımda Bir Şükran DuygusuyLa KaLkıyorum Ve Bu Şükran Duygusunu Yaşadığım İçin Bir Kere Daha Şükrediyorum.. smil56

SevgiyLe KaLın Hayatımdeğişti AiLesi.. MutLuLuğunuz Daim OLsun.. smiliyface

shamanic 06-05-2008 06:31 PM

tekrar hoşgeldin yanımıza.. vien1

bu kadar uzun aralar verme.. ark5

hedeflerine ulaşmış olduğun için tebrik ederim.. 25889

bu güzel haberinle bizleride mutlu ettin... thumbsanim

sevgiler.. actionsmile

sonbahar 06-05-2008 07:45 PM

senin adina cok sevindim TR-ance bu cok güzel hersey ve istedigin bundan sonrada gönlünce olsun ve devam etsin yine deneyimlerini arkadaslarla paylas lütfen onlarada multive olsun sevgiyle kal mlk34

TR-ance 08-05-2008 06:19 PM

SeLam..

Eskiden En Yakın ArkadaşımLa BiLe Konuşurken Yüzü Kızaran Ve BüzüLen Ben Artık 400 Kişinin Önünde Sanki Evinde Çayını İçip Uzanmış Kitabını Okuyor RahatLığı İle Çok İyi İLetişim KurabiLir HaLe GeLdim.. Bu BeLki Hayatımdaki En ÖnemLi DeğişimLerden Biri Ve Ben Bu Hazzı En Zirve Noktasında Yaşıyorum.. Çok MutLuyum... smiliyface

SevgiLer... kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 PM.