Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5053-degisim-gunlugum.html)

sonbahar 15-03-2008 04:19 PM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

senin adina degisimlerine seviniyorum TR-ance hadi bol sanslar umarim iyi gecer mutlulugun daim olsun mlk34

TR-ance 15-03-2008 04:35 PM

Herkese Yorumları İçin Çok Teşekkür Ediyorum..

Buluşmam Gerçekten Çok GüzeLdi.. Beşiktaşta Bir Güzel TakıLdık.. O Bana Bende Ona Devamlı Anlatacak Birşeyler BuLduk.. Hayat Güzel Gerçekten.. smiliyface

ferfecir 15-03-2008 05:29 PM

TR-ance senina adına sevindim dilerim olaylar istediğin gibi gelişir sevgiyle kal

hayalayaz 15-03-2008 05:52 PM

bu nedemek oluyor biliyormusun? aslında sorun dediğin sorun değilmiş..büyüme sancılarıymış..afferin benim oğluşuma..şimdi napıyoruz..yaşadığımız her şeyi, sonradan hatırladığımızda, aferin bana çok güzel ve doğru yaşamışım diyecek kadar düzgün yaşıyoruz emi benim güzel çocuğum..ne kendi kalbinin kırılmasına izin ver nede başka kalpleri kır..yapmayacağını biliyorum ama bi hatırlatayım dedim..

shamanic 15-03-2008 06:27 PM

canlarım yaa.. tender45

siz gençler bana yıllandığımı hatırlatıyorsunuz... y789

senin kadar uzun zamandır hoşlandığım bir insanla diyalog kurup üstüne buluşacağım.. b456
hemde istanbul gibi romantizmin anavatanı olan bir şehirde ve beşiktaş kadar güzide bir semtte.. sevincli

ama olayı anlatırken takıldık.. annem nereye takıldınız siz.. wave

takılmayın yahu.. yaşayın aşk olun sevgi olun.. nefes olun yaşayın..
özlediğiniz beklediğiniz istediğiniz an geldiğinde takılarak harcamayın..
o anın içinde olun.. o anı hissederek yaşayın derim ben..
ve kelimelerinzi o anı anlatırken sıradanlaşmasın..
çünkü sen bu günkü olayın olması için emek verdin.. arzu ettin istedin..
ama hedefin gerçek olduğunda bi güzel takıldın..

belki bu takılmak sizler için çok daha fazla anlamlar içeriyordur..
ama ben birden çok sıradan öylesine gibi algıladığım için böyle çok konuştum.. http://img158.imageshack.us/img158/6...shockedzu9.gif

boş konuştuysam affola.. utananadam [img][/img]

sevgiler.. kiss3

TR-ance 15-03-2008 06:57 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canlarım yaa.. tender45

siz gençler bana yıllandığımı hatırlatıyorsunuz... y789

senin kadar uzun zamandır hoşlandığım bir insanla diyalog kurup üstüne buluşacağım.. b456
hemde istanbul gibi romantizmin anavatanı olan bir şehirde ve beşiktaş kadar güzide bir semtte.. sevincli

ama olayı anlatırken takıldık.. annem nereye takıldınız siz.. wave

takılmayın yahu.. yaşayın aşk olun sevgi olun.. nefes olun yaşayın..
özlediğiniz beklediğiniz istediğiniz an geldiğinde takılarak harcamayın..
o anın içinde olun.. o anı hissederek yaşayın derim ben..
ve kelimelerinzi o anı anlatırken sıradanlaşmasın..
çünkü sen bu günkü olayın olması için emek verdin.. arzu ettin istedin..
ama hedefin gerçek olduğunda bi güzel takıldın..

belki bu takılmak sizler için çok daha fazla anlamlar içeriyordur..
ama ben birden çok sıradan öylesine gibi algıladığım için böyle çok konuştum.. http://img158.imageshack.us/img158/6...shockedzu9.gif

boş konuştuysam affola.. utananadam [img][/img]

sevgiler.. kiss3

Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.. Kızın Adınıda Yazmayı Unutmuşum İsmi Aslı .. smil56 Yani Ne Desemki Gerçekten Çoğu Şeyde(Hem Maddi Hem Manevi.. ) Uyuşuyoruz Fakat Sanırsam Gençlik Döneminde Bunun Adı "TakıLmak" OLuyor.. Ne Kadar Birbirinize Uyarsanız Uyun Bunun OLgun Bir İLişki OLabilmesi İçin Biraz Büyük OLmak Gerekiyor.. Yani En Azından Bana Böyle Öğretildi..Herhalde Bu Yargıyı İçimde Taşıdığım İçin "TakıLmak.." Kelimesini Seçmiş OLabilirim.. Fakat Yalnış OLan Her Yargıyı Düzeltmeye Yetecek Gücüm Var İçeride..

shamanic 15-03-2008 07:12 PM

ilişki dediğimiz şeyin olgunlaşmış dönemde yaşanan büyükler arasında olan olaylar olmadığını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünerek
ve içindeki her yargıyı düzeltecek gücüne güvenerek yazdım yorumumu..

niyetim seni eleştirmek değil.. bakış açına derinlik katabilmek adınaydı..

ilişki dediğimiz şey sevdiğin bir insanla deniz kokusunu esen rüzgarla ciğerin yerine yüreğine çekerek
temas bile etmeden yan yana yürürken onun kalbinin sesini duyabilecek heyacana sahip olabilmektir..

bunu anlamak için çok büyümene gerek yok canım..
çok büyüdüğünüzde bu ayrıntıları öğrenmeye çalıştığınızda zaten bir çok köprünün altında sular akmış oluyor..

istedimki şimdiden takılmayın.. tanışın.. beklediğin insanla buluşmanın heyacanını
bir daha asla bu günkü hislerinde bu günkü heyecanında bu günkü senle yaşamayacaksın..

sen şimdi bile 1 saat önceki sen değilsin.. yarın başka.. sonrasındaki her günde başka sen olacaksın..

belkide haklısın bunları sana söylemek için şimdiki ben yanlış zamanla yapmış olabilir..

sevgiler..

TR-ance 15-03-2008 07:17 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ilişki dediğimiz şeyin olgunlaşmış dönemde yaşanan büyükler arasında olan olaylar olmadığını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünerek
ve içindeki her yargıyı düzeltecek gücüne güvenerek yazdım yorumumu..

niyetim seni eleştirmek değil.. bakış açına derinlik katabilmek adınaydı..

ilişki dediğimiz şey sevdiğin bir insanla deniz kokusunu esen rüzgarla ciğerin yerine yüreğine çekerek
temas bile etmeden yan yana yürürken onun kalbinin sesini duyabilecek heyacana sahip olabilmektir..

bunu anlamak için çok büyümene gerek yok canım..
çok büyüdüğünüzde bu ayrıntıları öğrenmeye çalıştığınızda zaten bir çok köprünün altında sular akmış oluyor..

istedimki şimdiden takılmayın.. tanışın.. beklediğin insanla buluşmanın heyacanını
bir daha asla bu günkü hislerinde bu günkü heyecanında bu günkü senle yaşamayacaksın..

sen şimdi bile 1 saat önceki sen değilsin.. yarın başka.. sonrasındaki her günde başka sen olacaksın..

belkide haklısın bunları sana söylemek için şimdiki ben yanlış zamanla yapmış olabilir..

sevgiler..

Teşekkür Ederim.. Yazdıklarınıza Gerçekten Katılıyorum.. Gerçekten Hem Kafamı Hemde Yüreğimi Ona Çok Ama Çok Takmıştım.. Madem Gerçeğe Dönüştü Hem O Hem Ben Bu İlişkiden Her Anlamda Zevk ALmaya Bakalım.. Hayatta Bir Kere Genç OLunuyor.. s45apk

seramoni 15-03-2008 11:36 PM

Ter ance merhaba,sanrım öğretmensin doğru mu anlamışım

TR-ance 16-03-2008 02:16 PM

Alıntı:

seramoni Nickli Üyeden Alıntı
Ter ance merhaba,sanrım öğretmensin doğru mu anlamışım

Hayır Öğrenciyim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 PM.