Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5053-degisim-gunlugum.html)

sonbahar 12-03-2008 05:53 PM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

ne güzel senin adina sevindim insallah dahada iyi olur paylasimlarini ilgiyle okuyorum sevinc mlk34 ve neseyle kal

TR-ance 12-03-2008 05:55 PM

Alıntı:

sonbahar Nickli Üyeden Alıntı

ne güzel senin adina sevindim insallah dahada iyi olur paylasimlarini ilgiyle okuyorum sevinc mlk34 ve neseyle kal

Yorumun İçin Gerçekten Teşekkür Ederim..

ferfecir 12-03-2008 11:23 PM

Tepkini belli etmen çok güzel bu banada oldu kendime bir günlük açmanın zmanı geldi sanırım benim de

TR-ance 13-03-2008 05:26 PM

Herkese MerhabaLar..

Bugün Deyim Yerindeyse Kendimi (Herzaman ki Gibi.. ) Çok İyi Hissediyorum.. Mesela Bugünkü Yaşadıklarım Gerçekten Süperdi.. Yaklaşık 2 Aydan Beri Benim Bindiğim Otobüs Durağında Bir Kız Vardı.. Böyle Aman Aman Denecek Cinsten Hemde.. s45apk Bende Onun Benle Konuşması İçin Canımı Vermeye Hazırdım Ama Böyle Topluluk İçerisinde Bu Tarz Şeyler Bana İmkansız Gibi Geliyordu Ve Onun Yanına Gitmeye Çekiniyordum.. Lakin Biraz Yakınlaşınca Onun Yeşil Işığını Farkettim Ve Kendime Gene Güvenerek Günaydın Dedim Ve Oda Günaydın Dedi.. Dedim Hangi Otobüse Biniyorsun Falan (Sanki Bilmiyormuş Gibi y789 y789 )İşte Öyle Muhabbet Başladı Uzun Uzadıya Konuştuk Onun Telefonunu, Msn Adresini Falanda ALdım.. Yani Şunu Demeye Çalışıyorum.. İnsan Kendine Güvenirse İstediklerini Gerçekten Elde Ediyormuş.. Kim Bilir Ben Onun Yanına Gitmeseydim Hala Kendimi Yiyiyor OLacaktım.. Yazdıklarımı Okuduğunu İçin Çok Teşekkürler Hayatımdeğişti Ailesi...

SevgiLer..

hayalayaz 13-03-2008 08:39 PM

nededin seeeeen..nedemek kızla konuşmak..ben o kızı napayım şimdi...yeşil ışık yakmış ha....kimden izin almııııış yolmazmıyım ben onu... cat56 ye tırmalatmazmıyım..yetişin dostlaaaar,..oğlan elden gidiyor.. cat56 yetiiiiiş oğlumuzu kızlar kaptı gidiyoooo.oğlan elden ..oy anam ben needeyim nerelere gideyim..ben atakana söyledim ben ..yapma atakan dedim..sabiler bu telkinleri dinlerde 3 gün içinde kabak çiçeği gibi açılıverirler dedim..dinletemedim dostlar..

naptıııın hadi bidaa anlat çok hoşuma gitti, bakma yukardaki yırtınmalara, kaynanalığım tuttu..aferin sana..bana baaak kazanova olma başımıza emi..kızlarada yazık

TR-ance 14-03-2008 05:21 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
nededin seeeeen..nedemek kızla konuşmak..ben o kızı napayım şimdi...yeşil ışık yakmış ha....kimden izin almııııış yolmazmıyım ben onu... cat56 ye tırmalatmazmıyım..yetişin dostlaaaar,..oğlan elden gidiyor.. cat56 yetiiiiiş oğlumuzu kızlar kaptı gidiyoooo.oğlan elden ..oy anam ben needeyim nerelere gideyim..ben atakana söyledim ben ..yapma atakan dedim..sabiler bu telkinleri dinlerde 3 gün içinde kabak çiçeği gibi açılıverirler dedim..dinletemedim dostlar..

naptıııın hadi bidaa anlat çok hoşuma gitti, bakma yukardaki yırtınmalara, kaynanalığım tuttu..aferin sana..bana baaak kazanova olma başımıza emi..kızlarada yazık

Hehe.. smil56 Yorumunuz Gerçekten Harika.. Valla Şaka Maka Gerçekten Hayatım Değişti.. YaLnız Arada Bir Sivriliklerim Var Onlarıda Törpülersem Hayatım Tam 10 Üzerinden 10 OLacak..

Not: Bu Arada Kızla Yarın Buluşuyoruz y789

Eklenti: Bugün Gene Durakta Buluştum Onla (Durağa 30 Dakika Erken Gittim İşimi Şansa Bırakmayı Sevmem Hiç smiliyface )
Dedim Günaydın.. Oda Dedi Günaydın.. Öyle Bayağı Muhabbet Ettik Gene.. Ordan Burdan Bütün Edebiyat Bilgilerimi Parçalayarak Kızı Buluşmaya İkna Edebildim.. Zor Biri Fakat Bana Karşı Hiç Guard Bile Alamıyor.. art56art56
TelkinLer Öncesi Onların Yüzüne Bile Bakamazken Şimdi Ayarlıyorum.. music45 Eğer Telkinler İç Gücümüze Göre Çalışıyorsa Benim Bu Konuda İnanılmaz Bir Gücüm Varmış.. Yıllardır Bunu ÖLdürdüğüme Yanıyorum Açıkçası..

ferfecir 15-03-2008 12:54 AM

TR-ance hadi bakalım dilerim buluşman harika geçer ve diğer buluşmalarının önünü açar zor biri demişsin takma kafana ya biz kızların kolay olanını görmedim daha :)) hep zoruz hep zor

hayalayaz 15-03-2008 10:13 AM

eee, nerdesin ? haberleri bekliyorum..TR-ance senin gelişimin yeni başladı, dur bak, daha ne güzel farkındalıklar geliştirip..hangi özelliklerine sahip çıkıp hangilerini değiştireceksin..e, şimdi bu ilk aşkmı? hadi haber bekliyorum..

TR-ance 15-03-2008 10:50 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
eee, nerdesin ? haberleri bekliyorum..TR-ance senin gelişimin yeni başladı, dur bak, daha ne güzel farkındalıklar geliştirip..hangi özelliklerine sahip çıkıp hangilerini değiştireceksin..e, şimdi bu ilk aşkmı? hadi haber bekliyorum..

Evet İlk Göz Ağrım O OLacak.. Bugün Sabah Konuştuk Saat 3 Gibi Buluşacağız.. Çok Mutluyum Gerçekten.. Çekingenlik Huyum Bitince Ve Yerini Cesaret ALınca Gerçekten Hayatı Başka Bir Gözle Görmeye BaşLadım.. Yalnız Bazen Tepkilerim Çok Aşırı OLabiliyor.. Aslında Bu Huyumuda Seviyorum Çünkü Yıllarca Birçok OLaya Tepkisiz KaLmak Beni Çok Sıkmış Ki Şimdi Tepkimi Koyduğum Zaman Kuş Gibi Hafifliyorum.. Fakat Bunuda Biraz Törpülemem Lazım.. Yalnız Bana Karakterim Diye Yıllarca Yutturdukları Çekingenlik,Utangaçlık,Kıskançlık Gibi DuyguLarın Hepsi Gittiği İçinse İnanılmaz Mutluyum.. Shamanic'in Profilinde Yazan "Değişmeyen Tek Şey,Değişimdir.." Sözü Gerçekten Bunu En İyi Şekilde Anlatıyor.. Buluşmada Yaşadıklarımıda Gelince Anlatırım..

SevgiLer.. smil56

shamanic 15-03-2008 01:50 PM

http://img49.imageshack.us/img49/8884/flowerwinkeb5.gif bu şans yıldızı seninle olsun.. http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...g2xtoybrh4.gif

günün güzelliklerle dolsun.. tender45

sevgiler.. http://img129.imageshack.us/img129/4843/piercvv7zw.gif

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.