![]() |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Şaka Maka Varya Artık Yazacak Birşeyde BuLamıyorum.. Sanırsam Benim GeLişimim Normalden Çok Daha HızLı OLdu.. Tek Söyleyebileceğim Hayatım Gerçekten Çok GüzeL... |
Ynt: Değişim Günlüğüm... slm arkadaşım çok süpersin yav. İnşallah hep böyle iyi kal. Benim sormak istediğim ne zaman başladın bu telkinlere acaba? dilerim bende en kısa zamanda senin kadar rahat bir duruma gelirim. sağlıcakla... |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Alıntı:
Telkinlere YakLaşık 2 Hafta Önce Başladım.. Sabırlı OLursan Emin OL Değişimlere Sende Çok Şaşıracaksın.. art56art56 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Günlük Kısmım.. ) Bugün Dersim Erken Bitti Ve Bende Doğal OLarak OkuLdan Erken Çıktım.. Sevgilimi OkuLdan İllegal Yollarla (Okuldan Kaçırmak Yani smiliyface )Aldım.. Beşiktaş Sahilinle Onla Gerçekten Romantik Anlar Yaşadım Ve Çok Rahat Söyleyebilirim Ki Şu Zamana Kadarki Hayatımda Yaşamış OLduğum En İyi Günü Yaşadım.. Çok Ama Çooookk Mutluyum.. Aslında Çok Demekte Tarif Edemez Bunu.. Önceki Mesajımda Dediğim Gibi Yaşamak Lazım İşte.. smil56 |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Merhaba yine ben. bişi daha soracam ama telkinlerin yanında herhangi bir yol izledin mi sadece telkinleri dinlesem iyi gelecek mi yani bana? dusun |
Telkinler GeneLde Çok Etkili Fakat Etkis Süresini Kısaltmak İstiyorsan Binaural Dalgalarla Dinlemeni Öneririm.. Bu Başlığa Göz Atarsan Dediğimi Daha İyi AnLarsın.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...y-t4958.0.html |
Ynt: Değişim Günlüğüm... kim bilir bu gelişmelerini,yaşadığın güzel anları paylaşırken ne kadr mutlusundur.tebrik ederm senii.ablalarımızn dediği gibi burda;sen şanslısın, ben şanslıyım, biz şanslıyız. umarım bu yaşadıklarının ötesinde ulaşmak istediğin bütün amaçların gerçekleşir. smiliyface |
|
Ynt: Değişim Günlüğüm... merhaba yine ben Binaural Dalgaları dinledikten sonra hemen telkin müziğine geçiş yapabilirmiyim. Bende 2 gündür dinliyorum bakalım hayırlısı inşallah. Başımda ağrıyla birlikte bi ağırlık hissi var şimdilik beni umutlandırıyor bu etkinin bendede olması. Bilmiyorum ama kendimi biraz daha iyi hisseder gibiyim yada iyi hissetmek istediğim için iyiyim tam bilemiyorum bisiklet tam gaz devam blissy |
Ynt: Değişim Günlüğüm... Herkese Selam... Bugün Kendimi Herzamanki Gibi Harika Hissediyorum.. (Kötü Düşünmeye Çalışsam Bile Düşünemiyorum.. smil56 ) Fakat Tek Sorunum Tepkilerimi Çok Şiddetli Bir Şekilde Koyuyorum Ve Buda Sevgilimi Bazı Noktalarda Rahatsız Etmiş.. Bu Huyumu Nasıl Törpülerim Acaba Önerileriniz Varmı ? SevgiLer... |
Ynt: Değişim Günlüğüm... tepkiyi şiddetli koymak mı nasıl yani dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |