Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5053-degisim-gunlugum.html)

TR-ance 19-06-2008 09:17 PM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

Herkese SeLam..

Uzun Bir Süredir Yazamıyordum Fakat Artık GünLüğe Uğramamam Gerektiğini Düşündüm.. smiliyface (Sitede Aktif OLupta GünLüğe Yazmamak OLmaz.. ) Açıkçası Bu AraLar Yaz Mevsiminin GeLmesiyLe Biraz AğırLaştım Fakat GeneL BağLamda Kendimi Süper Hissediyorum Ve Artık TeLkinLere İhtiyaç Duymuyorum.. Allaha Sonsuz ŞükranLarımı Sunuyorum Her Vakit Beni Buraya YönLendirdiği İçin.. Herşeyde Bir Hayır Vardır Sözü Boşuna SöyLenmiş Bir Söz DeğiL KesinLikLe.. Açıkçası Buraya GeLdiğimde Ritmotrance Konusunda BeLirLi ŞüpheLerim Vardı Ama Hepsinin Yersiz OLduğunu KesinLikLe SöyLeyebilirim.. Hatta O Eski GüNLerimi HatırLayınca GüLüp GeçebiLmem BiLe Değişimin Ta Kendisi.. smil56 TeLkinLeri Yeni DinLemeye Başlamış Ve BaşLamayı Düşünen Herkese SesLeniyorum.. ' SabırLı OLursanız KesinLikLe Ve KesinLikLe Hayatınız Değişecek.. ! ' art56art56

Herkese Sonsuz SevgiLer..

hayalayaz 19-06-2008 11:41 PM

art56art56 art56art56 art56art56 art56art56

CeM 22-06-2008 01:28 PM

vall inşallah bende senin gibi olurum kardeşim ya ,bişey dikkatimi çekti sürekli çok mutluyum diyosun hiç sinirlenmiyomusun yaw krzm67

McDaniel 22-06-2008 01:40 PM

Sevgili tr-ance değişim sürecinde yaşadığın mutluluğun ümit ediyorum bir ömür boyu sürer..

Acaba bu süreçte günbegün nasıl bir terapi süreci izlediğini, kendine nasıl telkinlerde bulunduğunu paylaşabilir misin ?

alen 22-06-2008 02:22 PM

böyle olumlu yazıları okuyunca seviniyorum şahsen...inş. herkes senin gibi duygulara sahip olur hismiley

TR-ance 27-06-2008 10:01 AM

Alıntı:

Cem.... Nickli Üyeden Alıntı
vall inşallah bende senin gibi olurum kardeşim ya ,bişey dikkatimi çekti sürekli çok mutluyum diyosun hiç sinirlenmiyomusun yaw krzm67

Bu Birazda Kadercilik Anlayışımla İlgili.. Telkinler Onu Serbest Bıraktı Sanırsam.. İLk Başlarda Çok Zorlandım Ama Değdi.. s45apk

TR-ance 27-06-2008 10:02 AM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
böyle olumlu yazıları okuyunca seviniyorum şahsen...inş. herkes senin gibi duygulara sahip olur hismiley

İnşallah ÖyLe OLur.. Benimde Temennim O Yönde.. art56art56

TR-ance 27-06-2008 10:08 AM

Alıntı:

McDaniel Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili tr-ance değişim sürecinde yaşadığın mutluluğun ümit ediyorum bir ömür boyu sürer..

Acaba bu süreçte günbegün nasıl bir terapi süreci izlediğini, kendine nasıl telkinlerde bulunduğunu paylaşabilir misin ?

Bilinçaltı Blokajını Kırmak İçin Uykuya Dalmadan Önce BeLirLi Dalga BoyLarı DinLeyip, Akabinde Telkinleri Dinliyordum Her Gece.. Hatta O Dalga Boyunun Paylaşımını Yaptım Forumda.. Bir Göz Atın İsterseniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t11560.0.html

birmutluluk 27-06-2008 11:17 PM

değişimlerin harika kalıcı olmasına sevindim .... kaç sene dinledin merak ettim allah nazarlardan saklasın maşaallah... hismiley

TR-ance 27-06-2008 11:28 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
değişimlerin harika kalıcı olmasına sevindim .... kaç sene dinledin merak ettim allah nazarlardan saklasın maşaallah... hismiley

2007'nin EyLüL Ayından İtibaren Dinlemeye Başladım.. Yaklaşık (BeLirLi AraLıkLarlada OLsa.. ) Şubat Ayına Kadar DinLedim.. Aslında Daha Uzun DinLemem Gerekiyordu Ama Bu Süreyi Kısaltmamda Binaural Dalga BoyLarının Büyük Katkısı OLdu..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM.