Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5053-degisim-gunlugum.html)

birmutluluk 28-06-2008 11:17 AM

Ynt: Değişim Günlüğüm...

herkesde etkili olmuyor zannedersem bu dalga sesleri.. deneyebilirim.. hismiley

TR-ance 28-06-2008 01:53 PM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
herkesde etkili olmuyor zannedersem bu dalga sesleri.. deneyebilirim.. hismiley

Konsantrasyon Seviyesini Normalden Biraz Üstte Tutabilen Ve Bulunduğu Yerde Gürültü OLmayan Herkesde İşe Yarar..

TR-ance 06-07-2008 06:03 PM

SeLam Sevgili Günlük..

Bugün Uzun Bir Aradan Sonra Gene TelkinLere Başlama Gereksinimi Duydum.. Bunun Tam Sebebini BiLemiyorum Ama İçimdeki Bir Ses Bunu Yapmam Gerektiğini SöyLedi.. Çünkü Bu Zamana Kadar Beni Yanıltmadı Ve Bundan Sonrada Yanıltmaz Diye Düşünüyorum İçsel Rehberim Hakkında..Yaklaşık 5 Veya 6 Saat Önce Telkin Etkisinin Artması İçin 2 Noktamı UyguLadım.. Ve Kendimi Çok Rahat bıraktım Ve O Arzumdan ÖzgürLeştim.. Şu An Çok Rahat Bir ŞekiLde Ve Herhangi Bir Negatifliğe Maruz KaLmadan PozitifLik DoLuyorum Ve Dalga Boysuz DinLiyorum.. Bir Nevi 2 Nokta Dalga Boyu İşLevi Görüyor Diyebilirim.. Şimdilik Bu Kadar GünLük.. Artık Daha Sık Buralarda OLacağım.. smiliyface

SevgiLer Ve SaygıLar... ark5

CeM 06-07-2008 06:07 PM

ne güzel arasıra yapılan tekrarlar çok yararlı diye duymuştum super

TR-ance 06-07-2008 06:12 PM

Alıntı:

Cem . Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel arasıra yapılan tekrarlar çok yararlı diye duymuştum super

Evet Bencede Faydalı.. Şu An RahatLık Var Üstümde Gerçekten.. Sonuçta Bir Enerji Toplamıyız Biz İnsanlar.. NegatifLikLer Etkiliyor Tabiki.. smiliyface

SevgiLer...

imported_Angel 06-07-2008 06:28 PM

bence de tekrar yapman daha faydalı olacaktır...kalıcılık açısından tekrar her konuda önemli bi faktör smiliyface

TR-ance 06-07-2008 07:31 PM

Alıntı:

silvia Nickli Üyeden Alıntı
bence de tekrar yapman daha faydalı olacaktır...kalıcılık açısından tekrar her konuda önemli bi faktör smiliyface

Evet Gerçekten Şu An ÖyLe.. Sanki Çift Dikiş OLuyor Gibi Birşey.. y789

SevgiLer..

TR-ance 08-07-2008 01:17 PM

SELam günLüğüm..

Bugün İşyerinden İzin Aldım OkuLdaki İşlerimi Halletmek İçin.. Eve Dönerken Bindiğim Otobüste EskiLerden Birini Gördüm Ve Bütün Sinirlerim Altüst OLdu.. kizgin1 Hakkında Her Türlü ÖLüm Fantezisini Kurduğum Tek Kişi O Sanırsam.. OkuLda Herzaman O İyiydi , KızLar Onu Severdi , Hocalar Onu Severdi Ve Ben Sadece Kaybederdim.. Ama En Kötü Tarafı Benim Sevdiğim Kızın OnLa Beni Karşılaştırıp Onu Seçmesi İse Bana Ayrı Bir Koyandı.. O Zamanlar Sessizce Ağlardım Bunun Kimse Farkında OLmazdı.. Ya Bu Çocuğun Neyi Var Diye Kimse Demezdi.. Bütün OrtaokuL Yılları Boyunca Sanki Bir Cehennem Azabı Yaşadım Ve Bu Azap Beni Sosyal Fobik Yaptı.. Ta Ki Hayatımdeğişti GeLene Kadar.. Bu Siteye Ve ÖzellikLe Atakan Beye Çok Şeyi BorçLuyum.. Bana Hayatımı Geri Verdi Ve Artık Hertürlü Kazanıyorum.. Tekrardan Çok Çok Ama Çok TeşekkürLer... sevincli Hatta O Sinirlendiğim Anda AkLıma Bu Siteden Haberdar OLduğum Sedona Yöntemi GeLdi Ve Sedonayla O Kötü Duyguyu Serbest Bıraktım.. Sonra Bunu İyice PerçinLemek İçin İki Nokta Uyguladım.. (Matrix.. )O Anda Artık Mükemmel Bir VarLık OLduğum BiLincine Vardım ŞükürLer OLsun Ki.. Artık Eskisi Gibi DuyguLarıma Yenik Düşüp Kendimi Acınası Moda Sokmaya Hiç Ama Hiç Niyetim Yok.. Ahanda Buraya Yazıyorum.. !

Herkese SaygıLar Ve SevgiLer...

TR-ance 09-07-2008 03:45 PM

SeLam SEvgiLi GünLük...

Bugün Genel Anlamda Bir İçseL Hesaplaşma Günü Yaşıyorum Diyebilirim.. Geçen Mesajımda Yazmış OLduğum OLayın Başka Versiyonlarını Nedense Şu An İçimde Yaşıyorum.. Sanki BiLinçaltım Bu Kötü Anılarımı BiLe BiLe BiLinçli Zihne Aktarıyor Gibi.. Sanırsam ÇözümLenmesi Gereken OLaylar Var.. Bende Karakteristik OLarak Kökten ÇözümLer BuLmayı Sevdiğim İçin Bu Anılarımıda KucakLıyorum Ve Bir Bir Çözüme Kavuşturuyorum.. BunLar ÖzeLLikLe TelkinLeri Tekrar DinLedikten Sonra Başladı.. Sanırsam Bununda Etkisi OLabilir.. Şu An Tam Ne YapıLması Gerek Hiçbir Fikrim Yok.. Akışa Bırakmayı Düşünüyorum Birkaç Gün.. Umarım İşime Yarar Bu Kararım..

Herkese SaygıLar Ve sevgiLer..

pakguc 10-07-2008 08:46 AM

akışına bırakmak güzel bir yaklaşım kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 PM.