Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 03-01-2014 10:45 AM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

günaydın:))
ben geldim ama mutlu değilim bir haftadır.takıldığım bir konu var vede ilerleyemiyorum.unutamıyorum büyüttükçe büyütüyorum.mahvediyorum kendimi napıcam ben bilmiyorum.çook öfkeliyimm hemde çokkk öfkemi resmen kusuyorum.insanların kalbinii kırıyorum.ama asıl kişilerin kalbini kırıp hayatımdan def etmek istiyorum.offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffff

VARMI BANA BİR ÖNERİSİ OLAN

sweeet 03-01-2014 10:30 PM

Neden asıl öfkelendiğin kişilere göstermiyorsun öfkeni?

yelda_k 31-01-2014 02:18 PM

çokk korktuğum şey başımıza geldi.2 gündür ağlıyorum.çok ağlıyorum.hep ağlıyorum.evden çıkartıyorlar.offf içim çok dolu .artık hayatımız daha zor olacak.bu zorlu yolculuk umarım biterde bizde kurtuluruz.

sweeet 31-01-2014 02:59 PM

Yelda'cım çok üzüldüm Allah kolaylık versin. Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar. Vardır bunda da bir hayır. Yaşanan her şey yaşanması gerektiği için yaşanıyor. Güçlü olmaya çalış. Daha iyileri sizin malınız olsun. Olacaktır da. Belki daha uygun bir ev bulursunuz.

maviinci 01-02-2014 11:02 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848881)
çokk korktuğum şey başımıza geldi.2 gündür ağlıyorum.çok ağlıyorum.hep ağlıyorum.evden çıkartıyorlar.offf içim çok dolu .artık hayatımız daha zor olacak.bu zorlu yolculuk umarım biterde bizde kurtuluruz.

korkunun yerine umut koyarsan, daha iyi bir ev bulabilirsin.. sevincli ama, korkunun yerine umut koyarsann...

yelda_k 22-04-2014 07:20 PM

günlüğümm benimm özlemişimm sana sığınmayıı çokk özledim hemdee :D

hayatımda her şeyy yolundaa .aylardır gelmemeşim sanaa anlatmamışım yaşadıklarımı ,apar topar evden çıktıkk sakinliğimi koruyarakk bir günde ev bulduk eşya aldıkk.şimdide yavaş yavaşş ufak tefek şeyleri hallediyoruzz .mutluyumm,evdeyim bu aralarr .dinlenmeyi kendimi dinlendirmeyi özlemişim. 5 yıldır bu sitedeyim hatta daha fazla zamandırrr.

ben kendimi bu sitede tanıdımm.kendi özelliklerimi neyi sevdiğimi neyi sevmediğimi her şeyi burda öğrendimm.hayatıma kalıcıı öğrenimler kazandırdım.en zor günlerimi burda atlattım.hala bir problem yaşadığımda hemen buraya geliyorummm.yazmayı hep çok seviyordum ama burda yazmakk daha bir güzelll.

rüyamda görmüştümm ocak ayındaa (daha evden çıkacağımız belli değildi)güvercinler evime girmişttii. şimdi ise güvercinlerin hiç ayrılmadığı bir balkonum varr .sevincli

hatta küçücük bir kutu koymuştum onun içine 2 tane yumurta bırakmış. :))2 tane bebiş olucak balkonda girlhaha

şu an ise öğrenmem gereken şeyy sinirlenmemekk .bunu kontrol altına almam lazımm.çabuk sinirleniyorummm ve sinirlenmek istemiyorumm bunun için neler yapabilirimm?blook

yelda_k 22-04-2014 07:28 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797684)
hayatımdaa ii insanlarr olsunnn

şirin bi evv

güzel hastanee
rahat işş bol paraa

güzel şehirrrrrr
y789

evren senden ricamm bu kadarcıkkkkgirlhaha

2011 de günlüğüme bunları yazmışım güzel şehirde yaşıyorum.birde şirin bir ev var.bu kadar işim rahat değil çok yoğun az para veriyorlar

sweeet 22-04-2014 10:18 PM

Sinirlenmemek değil de öfkelerinin farkında olmak daha işe yarar. Seni neler, neden öfkelendiriyor bir 21 gün buna çalışıp kendine notlar alabilirsin. Sonra da öfkelerin için eft veya hopopopono çalışabilirsin. Sevgiler.

yelda_k 25-04-2014 10:49 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849769)
Sinirlenmemek değil de öfkelerinin farkında olmak daha işe yarar. Seni neler, neden öfkelendiriyor bir 21 gün buna çalışıp kendine notlar alabilirsin. Sonra da öfkelerin için eft veya hopopopono çalışabilirsin. Sevgiler.

beni çok basit şeyler sinirlendiriyor.
haksızlığa gelemiyorum ben .haksızlığa uğradığımda sesim çıkıyor.ev içindede basit şeylere sinirleniyorum.ev işini yetiştiremedeğimde falan mesela .ufak tefek şeylere

yelda_k 25-04-2014 10:52 AM

günaydın günlüğüm morliçen geldii ve seni çokk seviyorrrr.
mutlu olduğum herşey hayatımda daimlik kazansın.mutluyum mutluyum mutluyum .bunda 10 gündür işe gitmeyip evde oturmamda etkili olabilir tabi kendimi dinlemeyi özlemişim .evde daha mutluyumm.diyet yapıyorum.itiraf etmeliyim diyet yapmaya çalışıyorummm da

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 AM.