![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k küçük hesaplar bana göre değil çünkü ben büyükk insanım . koc amn sevgi dolu kalbim varr., sitede bgun çok guzell yazılar okudummmmmm .. 2 çümle ise resmen şimşek etkisi yarattıı.. hayatımda mutlu insanlar istiyorummmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k o 2 cümleyi merak ettim :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ayy hatırlayamadsım kii şimdi canımcımmi..bundanm snraa begendiğim cümleleri eklerimm gunluğumee |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğüm benimmpamukçukk gunlüğümmm.. gelemedim sana günlerdirrr kızma ama bakk çünkü cumöartesi pazarda çalıştımmmm.. hemde çok çok yoğun bişekilkdee artık eve 7de geliorumm sözde resmi daireee girlhaha... günlükümm bi arkadaşıma kızdımm ben benim olduğum şehre gelmiş ve bana görüşelim demedii evet zaten görüşemezdimm ama nebilimm yinede kırıldımm ... artık arkadaşlarıma eskisi gibii affedici yaklaşmıorumm hayatımdan hemen uzaklaştırma yolunu seçiyorumm..benim sayısı çok fazlaa yakın arladaşım varr hepsii çok çokk yakınn.ama bu o kişilerinm iiliğinden değil bvenimm iiiliğimden ve affedicii olmamdan kaynaklanıyorr bunun farkındayımm..ve artık hayatımda kalmak isteyenler kalsın gerisinee eyvallahhhhs456.... ki bu durumada üzülüyorummmm.ama boşveriyorum artık herkesii şurda ne sorunlar yaşıorumm vede kimse yokkkkkkk |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayatımdaa ii insanlarr olsunnn şirin bi evv güzel hastanee rahat işş bol paraa güzel şehirrrrrr y789 evren senden ricamm bu kadarcıkkkkgirlhaha |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sadanimgünlüğümmm benimm gecee hastalandım uykumdan aşırı bi mide bulantısıyla uyandımm... 2 aydırr ilaçç kullanıyordumm ve artık kullanmamam gerekiyorr.ama hala iyileşmedimm ve doktorrda şaşkın kaldıı .. ne olacak bilmiorummmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 ağla2ağla2ağla2aylardırr sabrediyordum gitme hayaliylee oturupp kalkıyordumm ve saabah aldığım haberle yıkıldımm olmadııııı gidemiyorummmmm akşama kadar içim dışınaa çıkarmışcasına ağladım elimden hiç birşey gelmedii çünküüü.. hayatımın bundan sonrası içinnn se hiç bir fikrimm yokkkkağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla 2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla 2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla 2ağla2ağla2ağla2 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k http://img20.dreamies.de/img/332/b/w5ht3xa6is6.gif kalbim atıyor küt kütt küttt anlamıda varr tabikii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Neymiş ki anlamı ben anlayamadım :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k abla yaa öle demee utandım iştee :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |