![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm günlüğüm :) yarın aylar sonra ilk defa evimde hafta sonu geçireceğim düşündükçee heyecanlanıyorum . ha ha hi hi ho ho evrene öyle istekte bulunacağım kii .gerçekleştiğinde iseee sevdiklerime sarılarakk pastalar keserekk eşyalarımı hazırlamaya başlayacağımm . ve diyeceğim veda vaktii geldi diyee. o hastaneyi istiyorumm .seçiyorum .onaylıyorum melekler postasıyla yolluyorummmmm .. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k rabbim bana yardımm ettt .istediklerimin gerçekleşmesi için bana yardım ettt |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k her geçen gün dahada yükseliyorum .birilerinin beni farkedip makamıma makam katması ne kadar güzelll :D gurur duyuyorum kendimle.insanları denetlemek .istanbulun en büyük en kalabalık ilçesinden sorumlu olmak güzel bir duygu. tek sorun varr bu şehri bırakıp gidicek olmak . vede gitmeme çok az varrr .elveda demeye hazır değilim galibaaa |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm tatlım :) zor günler zorhayattan merhabalari herşey yolunda mı bilmem ama şunu sölemeliyimki bir taraftan birşeyler kötü giderken birşeyler tam takır yoluna devam ediyor.galiba onları izlemek lazım.mutlu olmanın şartı bu olsa gerek . artık yoruldum aslında ama herzanki gibi başım dik ve gülümsüyorum. öle birşey farkettimkii ben hep insanları sevmek zorundaymışım kendimi sevdirmek zorundaymışım gibi davranıyorum bunun nedenini bilmiorum yeni farkettim araştıracağım . herkese bi yardım havalrı herkese iyi niyet yaklaş falan artık insanlar iyi niyeti haketmiyorki neden ne için iyi davranıyorum anlamıyorum. herkese jestler yapıorum peki evren bana bunları geri veriyormuu bence HAYIR vermiyor aksine nerde uyuz var karşıma dikiyor. artık eşyalarımı toplayıp bu evden gitmek istiyorum.bu iş yerinden ,bu ilçeden ,bu zihniyet insanlardan kurtulmak istiyorum . başka bir il istediğim hastanede olmak istiyorumm :) kalıcı düzenimi kurmak istiyorum .bunları canım yanarak yada bir olay sonucu sölemiyorum aksine çok mutlu ve neşeli gunumdeyim mantıklı bir konuşma yaptım hepsi buuuu |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yeldacım günaydın , sen evrenden torpilim var kitabını okudun mu? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayırrrrrr okumadım ablacım |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm gunluğumm :) kırmızı kapakl bir 2012 ajanda istiyordumki hediye geldi :) hayattan güzel enerjiler alıp çevrememö dağıtıyorum . ama insanlar sorunlu artık bunu çok daha net biliyorum.kimseye uyum sağlamak zorunda değilim ama insanların hayatlarını kolaylaştırmayı seviyorm .kimseye zorluk çıkartmıyorumki başım ağrımasın. kendimi çok seviyorum ailemi çok seviyorum .sevdiklerimle grur duyuyorum . iyiki varım varlığımla kutsandığım için şükürler olsun. para beni bulsun .herşey gü |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gelemedim uzun zamndır.pcmde bi günlük açtım yakında yeni bir hayata başlıyorum .yeni şehir yeni insanlar yeni sorunlar yeni mutluluklar.hakkımda hayırlısı olsun sevinç çığlıklarıyla yanına kosup anlatmak istiyorum.yazmak istiyorum hedef günlüme başardımm olduu teşşkkür ederim yazmak isitiyorum .dua edin bana :( |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Sen çok azimli ve şanslı birisin Yeldacım ben öyle hissediyorum. Ufak tefek olumsuzluklarla karşılaştıysan da bir çoğunun üstesinden geldin. Yeni başlangıcın şimdiye kadar yaptıklarından da hayırlı olur inşallah. Dualarımız seninle... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Gönlünde olan her şey hayatına gelsin Yelda... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 PM. |