Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

smyrna1 16-12-2010 09:58 AM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

günaydın yelda_k kpss ye girecektin sanırım şimdi görünce aklıma geldi nasıldı sınavın, umarım iyidir 85 üstü alabilirsin:)

yelda_k 16-12-2010 10:06 AM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783258)
günaydın yelda_k kpss ye girecektin sanırım şimdi görünce aklıma geldi nasıldı sınavın, umarım iyidir 85 üstü alabilirsin:)

:( keşke dediğin gibi olsaydı..ama olmadıı .....
çok çok çok heyecanlandım ..sınav bitene kadarda ne kalp çarpıntım geçti.nede ellerimdeki titireyişş..

bildiklerimi bile yapamadımmm ..

şimdide toparlanmaya çalışıorummm iştee..

smyrna1 16-12-2010 10:17 AM

canın sağolsun, kardeşim girdi ama oda sanırım başarılı olamayacak milyonların girdiği bu sınavda daha başka imkanlar kovalayacaz artık hakkımızda hayırlısı:)

yelda_k 16-12-2010 10:45 AM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783260)
canın sağolsun, kardeşim girdi ama oda sanırım başarılı olamayacak milyonların girdiği bu sınavda daha başka imkanlar kovalayacaz artık hakkımızda hayırlısı:)

tesekkur ederim canımm:)

umarım tez vakitte nasibimz bize ulaşırrr .

yelda_k 17-12-2010 08:39 AM

yolculuk varrrrr!

günaydınn aşk dolu sevgi seli gunlugummmm....

dun mıgrenım tuttuugece aglaya aglaya uyuyakalmışımm....mıgrenım oldugundaa beynım okadar nett hissediliyorr vede okadar mutsuz oluyorumkii.gece agrımdan dolayı erken yattım ama uyudugumda saatt 3u geçmiştir eminimm..hemn uyurken agrım oldugunda asla uyuyamıyorumm...

bugun burda son gunum annemlere gidicem yaşasınn..ohh be beyazz şehrim benimm çok özledimm çokkkk :)

dün gee mektum yazdım sayfalarca sürdüü..geçmişten bbugune kadar beni üzen affedemediklerimmm unutamadıklarımmmdan oluşan satırlardı bunlarrr ..eet cok üzücüü ama neolcak bilemiyorumm..affetmek isterim tabikiii hemde çokk daha dogrusuu affetmekten kastım onlara sevgı beslemek falan değıl elbetteee onLArı hiç düşünmedenbeynımden yaşadıklarım ı bilinç altımdan silmekk .ama bunu yapamadımm..aslında yuksek ölçüde bunu başarabiliorummmm .ama öle anlar geliokii hepsi üstüm eyükleniyorr dogrulamıyorum.daha gencım hemde cok gençç bu yaşımdaa bu kadar yük çok ağırr..

AMA AFFETMEYİ SEÇİYORUMMM...AFFEDİP NEFRETİMİ GÖZ YAŞLARIMI ELİME ALIPP.RÜZGARA SAVURMAYI SEÇİYORUMM..RÜZGAR ASLA SAVURDUKLARIMII BANA GERİİ GETİRMEMESİNİ İSTİYORUMMM..
BUNU ONAYLIYOR VE UYGULAMAYA GE.ÇİYORUMMM..

güzel bir gelecekk içinn başlangıcımdann ilerleyip sonuçlarıı görüp mutluluğu seçiyorummmm ..

tsm yollarındaaa kendimi kulaklıkla işe giderken görüyorr mutlulugu yaşıyorumm..offfff yinemi işş demekk istiyorumm:)

ben hergün okula giderken kızlaraa yaa allah aşkına söleyin bugun okula gidilirmii yada bugun okul tatail olmalıydıı dimii die sorular yöneltirdimmy789..

sevdiğim insanlarıı daha çok seviyorumm ....hayata pozitiff gülümseyiş deyipp noktayı koyuyorumm

yelda_k 19-12-2010 10:25 AM

evrenın gönderdiği ntüm ihaberleri kabul edıyorumm..çakralarım acık bekliorummmm

iiyiyi güzeli parayı başarıyı seçiyorummm

yelda_k 19-12-2010 06:03 PM

sabah kötü bir haber almıştım.

akşama kadar sinirliydim.ödevinide yapamamam cabsı oldu.sonra düşündümm de herseyy biz insanlar içinnn..

ben hayata yeterki güleyimm onun bana kahkaha atacağından eminimmm.

evrenii kendimi kuçaklıyor ve teşekkür ediyorumm sevincli

yelda_k 20-12-2010 09:50 AM

aşk var içimdee bugune kadarda hiç bunu bastıırmaya çalışmadım..evrenın en güzel duygusuu AŞK sa teşekkürler evrenn:)

bekleniyorsun hayatıma !aşık oldugum kişinin hayatıma tekrar gelmesini yakın zamnda kutlamaya gececeğime emınımm...

gülümsüyorum bugundeee .yapacaklarımı netleştirıorumm .
isteyipte başaramayıp nasip değilmişş dememek için caba gösteriyorumm

KARİYERR: ulaşacağıma emınımm .ılk okuldayken herkess anne baba zoruyla ders yaparken benn ödevlerimi bitirmiş ve aileme hangi meslekte olsam die soruyordum..

aynı anda buyuk işler başardım benn ....
okuduğum lise gereği çok calışıordukk .butun okul ama sevincli..ama benasla inek ögrenci olmadımm bununiçinde kendime teşekkür ediyorumm ...hayatın her anını yaşamam gerektiği gibi yaşadıgım içinn..

sporda kuşak atlama anlarıı ....en buyuk hedefim siyah kuşaktıı ve buna ulaştımmm .siyah kuşagımm armagan edıldıgındee hakkımm benimm diee çıglıgımmmmm:zpzp:

kibb

hayat güzell

hayat güzel ve adill

hayat güzel,adil ve tam bir geri dönüşüm kutusuuu:)

Sultan 20-12-2010 11:00 AM

her anı istediğin gibi yaşamak çok güzel...
bunu başaran şanslı insanlar grubundasın...
sevgi ve dilediğin gibi bir aşk seni bulsun....
gönlünden geçen dileklerinin hepsini evren sana sunsun...
sevgiyle mutlu keyifli kal

yelda_k 20-12-2010 11:15 AM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783688)
her anı istediğin gibi yaşamak çok güzel...
bunu başaran şanslı insanlar grubundasın...
sevgi ve dilediğin gibi bir aşk seni bulsun....
gönlünden geçen dileklerinin hepsini evren sana sunsun...
sevgiyle mutlu keyifli kal

yine diğer yazılarında oldugu gibi beni mutu etti ziyaretin vede güzel dileklerin...

asla şanslı oldugumu düşünmedim hayat bu ezberi yapmama izin vermdi çünkü..

ama şansımı kendim yaratmam gerektiiğine artık innaıyorumm ..şans benden yana demekk çok güzell .umarım şans konusunda istekelrimbeni bulurr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 PM.