![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k canım arkadaşın 'yanlışlıkla' demiş ya. üstelik bir de korkmuş söylemeye. üzülme bu kadar ve kendi mutluluğun için serbest bırak. rahatla. günlüğün gibi sen de pozitif kal.. iyi geceler.... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğğüm cok zorluu bır haftanın ardından nihayet merhaba diyebiliorumm sna.. fazla ii değilimm bugun uyandığımda kötuu bir baş dönmesi vardıı . tansıyonum dusmustuu .iştede hala geçmeyince muayene oldum. SONUÇ:ATAK GEÇİRİYORMUŞUMM,FAZLA STRES VE YORGUNLUKTAN ORTA KULAĞIMDAKİ KRİSTALLER KAYMA YAPMIŞŞ İŞLEV KAYBIN AYOL AÇMIŞ:( TEDAVİYE BAŞLADIK GERCEKTEN BU KÖTU BI HASTALIKK KULLANDIĞIMilaçlar aşırı uyku yapıyor vede hep yatıp dinlenmemm gerekiyor.tabiki bu imkansız bılmıorum ne olacakk ............... sınavlarımda fazla ii değildii tez vakitte ii leşip saglam bi kafa dönmeyen bi dunya istıyorumm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğümm çok zorlu bi süreçteyimm . bir uğursuzluktur gidiyor.. ümid ediyorumkii bugunlerde geçicekkkk . ve kendimimm kimsem yokkk yarın ablamın nikahı varr (düğünü dha sonra) ama ben gidemiyorummmmmmm . cok ock zorlu bir hafta geçirdimm. haksızlığa ugradımm .eyy allahım butun kötuleri uzaklaştır hayatımdann . güç ver kudret verrr artıkk mutlu olup güzell günlerr kARşılasın beniii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gunluğummm hergeçen gun işler dahada sarpa sarıooo.... şans istiyorum mutlu insanlar mutluuuu bir hayatttt HUZUR İSTİYORUMMMM |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğümm bak sana bi takıntımı anlatıyımmm:ben korsan bi kitap alıp okuduğumda eğerki çok beğenirsemm gidip paşalar gibi orjinalini alırrr yazara hakkını veririmm... bu yönumlede gurur duyarımmmm .ya orjinalini yada korsanınıda kütüphaneye bağış yaparımm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bu nescafe hep mi bu kadarr kötuydu yoksa aylardır içmediğim içinmiii ? aylardırr keyiff nescafesii içmiodumda buda keyif değill sadece bi imgelemede yol olsun dieydiiii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bugun kötü haberlerr aldım günlüğümm . ama ben bu durumun zarar vermeyeceğini düşünüpp mutlu olmayı seçiyorumm . huzuru seçiyorummmmmmmmmmmm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günlüğümmbenimmm canım günlüğümm.. herkesin ben kaar ii olduğu bi hayat diliyorumm. bugun en merak ettiğim konulardann biri olann uzaktan nasıl görunuyorum yönunde kendimle ilgili çalışma yaptımm. insanların yorumları ise süperdii... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gunluğuumu ailemi kendimi ve onu çokk seviyorummm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 PM. |