![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k harikasın.... bütün dileklerin adrese teslim gelsin.şükrettikçe şükredeceğin şeyler artsın.... sevgiyle mutlu kalasıny789 |
yeni yılın ilk günüüü 956k mutlu yıllar kujummmmm güzel bir yıl başıydıı :) yeni yıldan umutluyum çok istekliyım. dileğimde çokk. ama bi sorun varr kilo vermem lazımm hemdee artıkk fazlasıylaa. kilo vercem dedıkce kılo alıorummm :( diyetisyene gitmeliyimm .. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Yelda tebrik ederim. Umarım istediğin gibi ataman da gerçekleşir. Mutlu haberlerinin devamını bekliyorum. Bir de kilo vericem dedikçe alman normal bir durum. Birçok kişinin yakındığı bir durum. Demek ki imgelemeni değiştirmen gerekiyor. Mutlu yıllar. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
işe yeni olumlamalarla başlamalıyım bencee .akşama bu iş için çalışmalaara başlıorumm .. öpuyorum senii |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k en büyük korkum kendime küsmektir. kendimi çok seviyorum çünkü.hele bide hatalarımla dogrularıml abaşarılarımla kendimi kabul ettiğimde ellemeyin keyfimegirlhaha kendimin herkesten önemli oldugunu bılır busekılde davranırımm. herkesten önemlisi benimm :) (ay ne bencilimm ) benyeterki birşey isteyim istemiş olmam yeterli ,kimsenin onayına gerek duymam kendimi çok severim yaşadıgım bedene ihant etmemek için mutluyumm . gülümsemeyi çok yakıştırırım kendime. hele bugunlerde başarılarımıı tebrik etmeleri bırılrınde kısakanç bakışları benı daha da mutlu ediyorry789. ben neymişim yahu diyorum eskiden derdim aman benim neyime özensınler neyimi kısakansınlar derdim.ama öle değilmiş bana hal asorarsan gunlugum benım gercekten kıskanılcak bı yönum yok. kendimi öven biri degılım belkide ondandır. gecen gün bi magazada çalışan biriyle arkadasımın evınde tanıştık.kendinden okadar çok bahsettiki. ben ise sadece dinledim kendimden hiç bahsetmedim.hatta bana bi ara cahil insan muamelesi yaptı beni küçük gördü ama yinede bişey demedim kızı hiç bozacak ifadede bulıunmadım.aman dedim buda böle mutlu oluo demekki deyip geçiştirdim eve geldiğimdede düşündümde aslında bu kız hayatta başarısız olarak goruor kendinii .başarısız gördüğü içinde böle birilerini küçü düşürüp mutlu olup başarılı kılıorr. oysa hiç gerek yok bütün bunlara aslında o kızda bşarmışş en azından o kendini başarıo olarak görmesede ben başarılı oldugunu düşünüorumm.. benim mutlulugum herşeyden degerli, benim fikirlerimm benim için herzamn doğru, benim adımlarım hep dogru yolda, benimbaşarılarım kalıcı benim kendime insanlara olan saygım kalıcı, benim mutlu olmam bir tebessumum dünylara bedell iyi geceler evrenn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k kararsızım kızgınım öfkeliyim. aşırı sıkıldım işemi gireyim atanmayımı bekliyim. finallere az kaldıı sınavamı hazırlansam bilemiyorumm . am atek bildiğim sıkıldımm.. hele bu akşam tamamen ruhum daraldıı ooo67...... napıyım ne edeyim bilemiyorumm. uyku düzenimide bozdum sabah yatıorum 3te yatıorum 9da kalkıorum . eskiden neguzeldi saat gibi 7:00da kalakardım .şimdi alarm bile uyandırmıo.uyanıyorrum ama gözümü açmadan tekrar uyuyorumm . neden bu akşam böle oldu. sınav sonucumu hayrım abekliorum.evde olmamı hayrıma bekliorumm. |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k benim bir rahtsızlıgım var yıllardır böle sürekli mide bulantısıı şikayetim vardır. her gün bi dört saattde bu böledir.malesef tedaviside yok.ama alıştım artıkk rabbim başka dert vermesinn . bugun neşelimiyim? duygu karmaşası yaşıorum .olayların nedenlerini sebebplarını düşünüyorum.sorguluorum .öğrenmeye calıştıkcada acımasız bir sess tokat gibi cvlar veriyor.canımı yakıo ama sonrada susuyorum .kıısır döngu gibi tekrar sorular ve şiddetli cvlar...... duygularda sonsuzluk yokturrrr ... ne acımasız bir sözz . bugün yaşadıklarım: otobuse binecektim ama kartımda para oldugundan emın degıldım acelem olması sebebıylede bindim .ve kartımboştu otobüsten inmem gerekioduu bi kadın gelip ben geceyım sızın yerinize dedii y789.. o kadar sevındımkii .hemn cıkarttım paarsını uzattım ama kadın bütün ısrarlarım akarsılık kabul etmedi.bende careyi onun içi dua edıpp ii dileklerde bulunmayı sectim (tabi sessiz sekilde) OLUMLAMALARIMMM
KABUL ET GÜNLÜĞÜM BUGUN FORMUMDAYIM.. İİGECELERblissy |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k harikasın canım ya.. 2011 de her gün formada kalman dileğiyle. her gün yüzünde gülümse hiç eksik olmasın. olumlama cümlelerinde çok güzel. sevgiyle mutlu kalasıny789 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bir sorunla karşı karşıyım :( aşırı keyifsisizm buda birsuru sorun acacak cınsten bişey.. bu uniden nefret ediyorum.bi işide dogru dürüst yapsalar olmazmı yaa. yarın sorunumu halletmeyi seçiyorum.sevinç çıglıkları atayım.onların hatası yuzunden sınıfta kalamam yaaa.bad45 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k sessiz olunn bakalım.. yelda_knın morali bozuk ona süpriz yapmaya geldikk http://img507.imageshack.us/img507/3879/bugs41hu5.gif umarım aşk onu mutlu ederr başarıda getirsemiydikki? tabi tabii su sorununu halletmesi için su an şansa ihtiyacı varrrr. bütün şanslar senin olsun yelda_k http://img507.imageshack.us/img507/6...bingbugif1.gif |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |