Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 07-01-2011 10:12 AM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

hoppidi hoppidi hoppidii :zpzp:
slm kujummm :)
beyazz benim düşkün oldugum bi renktirr.mesleğimide en çok buyüzden seviyorumm...

KAR yağıorr.yaşasınn bembeyazzz heryerr akşamdann imgeleme yaptımm be benim kendime paket halinde sundugumm bir HEDİYE olacaktı.
yatarken perdeyide kapattım iice saabh uyandıgımda içim kıpırr kıpırrdıı .uyandım perdeyi bir actımm kiii bembeyazzzzz heryerr okadar sevindimkii..kar yagdıgında arındıgımı hissediyorumm .doganın varlıgınıı sokaktakii kar kokusunuu çekebildiğim kadar içime cekipp şükürrlerr ediyorummmm yaradanımaaa .

EN SEVDİĞİM MEVSİMDEYİMMM .
her kışş çok mutlu olurum enerjii doldururum kendimeee yazındaa hem bu enerjimii kullanırım.planlar yaparımm kendimle ilgilii .
yılımı değerlendirirm iiisyle kötüsüyle kızarım sonra kendimee hatta bazen küserimm y789.
sonra affettirirm .girlhaha....

kendimi çok seviyorumm .yakında aşık oldugum insanda yanımda olacakk ohh varmı benden mutlusuu (rabbim herkese benim mutlulugumun binbir katınıı versin)

bide atansamm heytt beeeeeeeeblissyblissy
hayal kurması bile şahaneee ey rabbim nasip bana o güzel anı yaşamayıı :)

ailemin bana herdaimm gurur duyarak bakması o kadar güzelkiii .

bende beebğime hep öle bakıcam ona sıcacık sesimle onu sevdiğimi fısıldayacagım .daha bebekken ona harıka olumlamalar yapıcamm .evime gülen bebek resimleri asıcamm ki mutlulugu öögrensinn .

galiba ii bi anne olacağım ..
gelecekteki bebeğimee :seni şimdiden seviyorumm .benden başka kimse sana iğne yapamazzz :)

yelda_k 12-01-2011 10:57 AM

dün annem için burda bir mektum yazmıştım sayfalarca ama ne olduysa göndeririken silindii..

çok uuzldum bu durumaa .
benm için çok özell ve kolay kolay dile getirilemeyecek sözlerdii..

nese dedim sonra belki bölesi hayırlıdırr..

yogun birr haftadayımm ve bu haftada şansın benden yana olmasını seçiyorumm
  • finallerde başarı
  • eşkisehire gitme işinin yalan olmasını seçiyorum,
  • atamalrda kalbımden gecen o toz pembe rengindeki binaya atanmayı seçiyorum.
  • ders çalışma istegının beni bırakmamasını secıyorum.
  • iğrenç cahıl hocanın e_postama cevap vermesini secıyorum.
  • bu hafta konusunu bulamadıgım ödevimi bugun bulup göndermeyi seciyorum.
  • ailemin sag saglım evımıze donmesini seciyorum.
  • etrafımdaki mutluluk çemberini göruyor onaylıyor ve evrene gönderiyorum .

cok hassasım bugunlerdee .kafam altustt .
çok fazla sey dusunuyorum.kararsız kaldıgım bırsuru konu varr.secmakta szorlanıyorum.
aynı anda herkesi mutlu etmek ne zor..

şannnsss artık beni buldun .birkez daha o guzel ısıklerını yakk vee herseyyy benim sectıgım şekilde olsun.

yelda_k mutsuzz .kafasıı karısıkk ,hastaa .
am aben kendimi çok seviyorum .
ilk fırsattaaa senınle aylık genel dertleşme programını tekrarlama lazımm .
planlarımı gercekleştirmem içinn gözden gecirmeliyimm .

yelda_k 13-01-2011 10:14 AM

iyi değilim .
sağlık bakanlığı yıne attı kazığı.
yalan söledi:(

ne günahı varki bu kadar insanınn.madem dogru durust alım yapmayacaksın neden umutlandırıyosun.

bugun küsüm insanlara .herhese kırgınım .canım yanıoo .günahsız yere canım yanıo .kötüyüm .
bütün bu olanların şaka olduğunu ögrenmek istiyorum.

ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2

benim ağlamama sebep olan herşeyi hayatımdan cıkartmak istıyorum .agl34.

yelda_k 13-01-2011 06:13 PM

kendi sesimide duymak istemiyor olacagımki bugun hiç konuşmadım diyebilirim .

cok uzaklara gitmek istiyorumm ...hemde çok uzaklara.

uyumak istıyorum ama bugun kaç saat uyuduysam uykuya doyamadım .
galiba depresyondayım .herseyin ustume geldiğini göruyorum .

beyınım ıcıde mutluluk diyarımı yok ettiler umutlarımı yıktılar.çarelerimi aldılar.beni öldürdüleragl34

yelda_k 14-01-2011 10:37 AM

çok yogunum . ders calışmaya calışıorum am akafam çok doluu .o kadar doluki resmn tasıorr .hangi derdimi sorunumu düşüneyim bilemedimm .

toparlanmalıyım .sahip oldugum ve olcagım hersey içinn binlerce kez şükürler olsunn

asideniz 14-01-2011 10:48 AM

günlüğün hayırlı olsun . mutlu kal hep gül acılar geçer zamanla günlüğünde güzel mutlu paylaşımlar seni bekliyor olacak neseli56

imported_Angel 14-01-2011 10:55 AM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786787)
çok yogunum . ders calışmaya calışıorum am akafam çok doluu .o kadar doluki resmn tasıorr .hangi derdimi sorunumu düşüneyim bilemedimm .

toparlanmalıyım .sahip oldugum ve olcagım hersey içinn binlerce kez şükürler olsunn

aynı sorun bende de var :)
hiç meditasyon yapmayı denedin mi şu sıralar ? zihninin arınmaya ihtiyacı var belli ki...yada erteleme huyun varsa işler üstüste gelip çakışıp senin kafanı karıştırıyor olabilir...belki aklına gelmeyen ihtimallerdir diye söylemek istedim :)

yelda_k 14-01-2011 01:55 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786789)
aynı sorun bende de var :)
hiç meditasyon yapmayı denedin mi şu sıralar ? zihninin arınmaya ihtiyacı var belli ki...yada erteleme huyun varsa işler üstüste gelip çakışıp senin kafanı karıştırıyor olabilir...belki aklına gelmeyen ihtimallerdir diye söylemek istedim :)

ewet canımm meditasyona basladım .iide gidiodu.ama bu aralar sorun patlaması yaşıorumm.ve bi çözumde bulamıyor gibiyim .çırpındıkca pattıgım haldee cırpınmaya devam ediyorum .

böle bi zamn bekliodum zatenn .hepsi ust uste gelince çok kötü olduu .

beynımde boş yer aylardır hazırladıgım harıkalar diyarım yıok olmuş gibii.
beynımı tekrar inşa etmeliyimm .

şansa ihtıyacım varr .şans beni bulsun y789

hoşgeldin sendee gunlugumee cok tesekkür ederim.kocamn öptumm

yelda_k 15-01-2011 08:54 AM

imkansızlıkların kızı yelda_k

herşey yolunda ilerlerken ben seyire bakarım .

çünkü herşeyin istediğim sekılde olaagını bılırımm

yelda_k 15-01-2011 10:29 PM

sarılıyorum artık kendımee eskıden bunu yapmazdım galiba.oysa ne guzel bıseymış kendını kuşamakk mutlu kılmakk karsılık beklemeden sarıp sarmalamak.

mutluluk kuşatıyorum etrafıma.sevgı selınde yuzuyorum .
iltifat edıyorum.başarırısın yelda_k sen yaparsın diyorum.rabını bılır dogru ylldan ayrılmazsın dıyorum.
başarı başarı başarı çıglıkarı atyorum .yanagıma dokunup aferin iyi işler çikarıyosun seni taktir edip devamını bekliorum diyorum.
PARA meditasyonlarımı dusunup .
imgelemeye gaçiyorumm .atanıyorum işe gidiyorum para kazanıyorum .
işkadını oluorum :)

öle işte gunlugumm .

adımı şans koyuyorumm .
umutları sülalem yapıorum .
başarı ülkesinde yaşıorum .
kariyerle evleniyorum.
çocuğumun adı mutluluk .
arabamın markası para.
yaşadığım yer mağazaaa
:zpzp:
blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM.