![]() |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Alıntı:
|
|
|
Haydi şimdi odana git ve sessizce gözlerini kapa imgeleme yap. Seçtiğin güzel bir kıyafetin etiketine bakıyorsun ve 40 beden yazıyor. Onu giyiyorsun ve sonra aynaya bakıp gülümsüyorsun. Sonra gözlerini aç ve hemen koşu bandına git. Başaracaksın. Kimler başardı benim gözlerim önünde bu işyerinde 3 ayda 20 kilo veren bir kişi var. Diyet yaptı spor yaptı ve işyerinde sürekli ayakta. Gözlerim önünde eridi şimdi kendisinden çok memnun. Senin durumun çok çok daha iyi tahminimce. İşte bu yüzden senin başaracağını biliyorum. Bu arada bizim evde bisiklet var ben onu sevmiyorum koşu bandıda binanın altında ortak kullanılan spor odasında oraya gidince bazen elim boş dönüyorum koşu bandı dolu oluyor ve orda evimde olmadığı için çekinerek spor yapıyorum. Eskiden orman kenarında yürüme gibi bir şansım vardı çünkü orman kenarında oturuyorduk. Burası heryer site heryer ev dağ taş yol birde kocaman bir alışveriş merkezi var dibimizde. Çekim yasası yapıp buradan taşınmayı düşünücem bu şimdi aklıma geldi. Bu arada spor konusunda bazen bina altındaki koşu bandına bazende evdeki bisiklete binicem başka çare yok. Ben rejim yapamıyorum. Abur cubur yemezsem çayıma şeker atmazsam sabah haricinde ekmek yemezsem kilo verebiliyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var başladığım şeyler hep yarım kalıyor ben birde bu konuda olumlama yapsam iyi olacak. Meselaaaaaaaa "Ben mükemmelim. Ben her işimi tam yaparım. gibiy789 Sevgiler |
Burda herkes mutlu. Bu arada Angel arkadaşımız iyiki bu günlüğü açmış. Yazılarının devamını bekliyoruzhappy6 O0k8908 |
anladımki şu aralar dışarısı için giyeceğim kıyafetleri almakta acele ediyorum..onun yerine spor için tişort almayı yeğledim..çünkü dışarı hergün çıkmıyorum ama sporu haftada birçok kez yapıyorum y789 canım taşınmak istediğin yeni yeri düşünürken çevresinde nelerin bulunmasını istediğini de düşünürsen sanırım daha etkili olur sevincli başladığım işi yarım bırakma huyu düne kadar bendede vardı..gerçi hala bazı konularda var ancak bir kısmını aştım y789 |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. merhaba günlük sevincli diyet yapmanın beni başka bir konuda daha dikkatli olmamı sağladığını farkettim...hani diyette genelde 2 öğün arası 3-4 saat birşey yenmiyo ya...eskiden olsa saatte bir atıştırırdım ve bu yüzden de dişlerimin sağlığına temizliğine dikkat etmem gerektiği aklıma gelmezdi...sadece gece yatmadan önce 1 kere fırçalardım.. ama şimdi baktımki yemeğimi yediğim vaziyetteki dişlerimle 3-4 saat oturmak beni rahatsız etmeye başladı ve ben de dişlerimi öğünler sonrası günde 3 kere fırçalamaya başladım.. hatta kullanıyor olduğum dişmacununun yetersiz olduğunu anladım ve bugün alışverişe çıktığımda kendime beyazlatıcı dişmacunu aldım sevinclisevinclisevincli öğünlerin arasında canım birşey çektiğinde de şekersiz ve tatlandırıcısız sakız çiğniyorum...hem dişlere faydası oluyor..hem ağzıma birşeyler atma ihtiyacım gideriliyor.. ha bu arada arkadaşlar..ben de sizin gibi eskiden suyu sevmezdim hatta nefret ederdim..ama beni suya teşvik eden şey...suyun kas yapmaya katkısını öğrenmem oldu..ve kaslı bir vucudun da daha güzel ve daha güçlü vucut anlamına geldiğini düşündüğüm için sevmediğim suyu sevmekte pek zorlanmadım ...zorlandığım zamanlardada hemen bunu aklıma getiriyorum...midem suyu alamıycak gibi olduğu durumlarda da vucuduma giren su damlalarının kaslarıma yerleşip onları geliştirip büyüttüğünü imgeliyorum...imgelemeyi her zaman yapmasam bile zaten bu gerçekleşiyor ama su içmekte zorlandığım anlarda teşvik için imgeleme yapıyorum y789 |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. bişey değil canım y789senin aklına gelen fikir de çok ilginçmiş sevincli |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. HEYYYYY SUYU SEVİYORUM. Teşekkürler arkadaşlar görüşürz |
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. Merhaba imported angel.Günlüğüne mutlaka bakıyorum siteye girdiğimde.Kalori konusuna çok takılmamaya çalışsan,sonuçta yediklerine her zaman dikkat etmen gerek.Bu şu kadar bu bu kadar kalori diye takip etmen belki bilinçli bir yaklaşım ama yorucu olabilir senin için.Herşeyden eskisine göre daha az yemeyi denesen daha iyi değilmi?Hem canının çektiği şeylerden de mahrum olmassın.Amacım kafanı karıştırmak değil.Böyle düşünürsen üzülürüm.Nefsine hakim olacağına inanıyorum.Neden olmasın? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 AM. |