Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463190-yeniden-dogus-surecimi-izledigim-gunlugum.html)

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 02:03 PM

Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588767)
Super..Ben hala su içmeyi alışkanlık haline getirmedimsad456Susamadığım için unutuyorum su içmeyi..Su içmek için kendime yöntem bulmalıyım..y789

Bende aynı senin gibiyim aslında. Su sevmiyor ve içmiyordum. Susamadığımda aşikar, çünkü 20 bardaktan fazla açık çay içiyorum ve 2 bardak kahve biri sütlü neskafe diğeri Türk kahvesi. Şimdi bunları içince susanmıyor tabi. Sende benim gibi yap. Yalnız olduğunda hafif sesle yavaş yavaş sürekli şu cümleleri söyle. "Su içiyorum. Ben su içiyorum. Ben hergün bol su içiyorum. Ben su içmeyi çok seviyorum. Su hayattır. Su sağlıklıdır. Su içince kendimi güvende hissederim. Su içmeyi seçiyorum. Hergün en az 6 bardak su içiyorum. "Bunları kalabalık bir yerdeykende yada wcdeyken sürekli içinden tekrar et ama en önemlisi yalnız olduğunda hafif seste söylemen. y789 Bir dene göreceksin başarıyorsun.

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 02:06 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588771)
Telkinleri dinlemeye devam ediyormusun?y789

Evet hergün dinliyorum işyerim kendime ait olduğu için bilgisayarda kısık seste dinliyorum. Geceleride meditasyon yapıyorum ve bazen yine telkinleri dinliyorum kesinlikle işe yarıyor buna inanıyorum ve 6 ay sonra herşey benim hayatımda tam oturmuş olur ve herşey çok güzel olur. Sen dinliyor musun? Sevgiyle kalhappy6

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 02:08 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588769)
Su içmek için olumlama yapsam faydası olurmu y789

Kesinlikle yap faydası oluyor hemde ilk günden itbaren. Bugün 4. suyumda bitti yuppiiiiiismileydance

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 02:20 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588793)
ay ne güzel demek orası güneşli ben istanbuldayım canım...gerçi istanbul çok büyük olduğu için hava durumu semtten semte göre bile farklılık gösteriyor...y789 bizim buralarda hava kapalı ve gri...ama neyseki gri havaları da seviyorum pek sorun olmuyor...sadece yağmur ve kar yağmasını pek sevmiyorum....yağışla aram yok yani..

evet canım bünye kas oluşturabilmek için suya ve proteine ihtiyaç duyuyor...zorlanmadan su içebilmene çok sevindimblissy insanın önceden hoşlanmadığı bir işi yapabilmesi için istediği ve sevdiği bir konuya katkısı olduğunu öğrenmek iyi oluyor..sevilmeyen iş sevilir hale geliyor..bana da sporu o esnada müzik dinleyebilme olasılığı sevdirdi..alabiliyorsan senin de eve koşu bandı almanı tavsiye ederim 12389

moralin hiç bozulmasın canım benim form durumu da pek içaçıcı değil ama koşu bandı + diyetle biraz böyle oldu...bugün alışverişe çıktım kıyafet almak için...ve 42 beden pantolona giremedim..önü de kapanmadı... anımda babam olduğu için daha büyük bedeni de istemeye utandım...babam numaralara çok takıntılıdır çünkü...moralim bozuldu buna birşey almadan çıktım.....ama bunu kafamda fazla büyütmemeye çalışıyorum..çünkü 2 hafta önceki halimle şimdiki halim arasında baya fark var...her ne kadar o pantolona giremesem de...belki 1 ay sonra o beden pantolonlara girebilirim inşallah...

evet canım sınav kağıdı geldi aman yaaasadanim saçma sapan biyere vermişler ona da moralim bozuldu...istanbul trafiği malum bilirsin..hele ki haftasonu..
sınavada babam götürüyor yoksa gözü arkada kalıyormuş...zamanında okulu bitirmedin beni yollarda süründürüyosun diye dırdır edicek..
oysa ben de evi çekip çeviriyorum..ama sınav günü bunlar aklına gelmiyor tabi...bugün biraz moralim bozuk..bunları sana yansıttığım için kusura bakma sad456

Moralini sakın bozma. Bak senin sayende hayatlarında önemli değişiklik yapan insanlar var öncelikle bu yüzden kendinle gurur duys456 O pantolona değil bence 40 beden olana bu ayın sonunda sen bu azimle gidersen sığarsın. Buna eminim. Sana inanıyorum yaparsın12389

Haydi şimdi odana git ve sessizce gözlerini kapa imgeleme yap. Seçtiğin güzel bir kıyafetin etiketine bakıyorsun ve 40 beden yazıyor. Onu giyiyorsun ve sonra aynaya bakıp gülümsüyorsun. Sonra gözlerini aç ve hemen koşu bandına git. Başaracaksın. Kimler başardı benim gözlerim önünde bu işyerinde 3 ayda 20 kilo veren bir kişi var. Diyet yaptı spor yaptı ve işyerinde sürekli ayakta. Gözlerim önünde eridi şimdi kendisinden çok memnun. Senin durumun çok çok daha iyi tahminimce. İşte bu yüzden senin başaracağını biliyorum. Bu arada bizim evde bisiklet var ben onu sevmiyorum koşu bandıda binanın altında ortak kullanılan spor odasında oraya gidince bazen elim boş dönüyorum koşu bandı dolu oluyor ve orda evimde olmadığı için çekinerek spor yapıyorum. Eskiden orman kenarında yürüme gibi bir şansım vardı çünkü orman kenarında oturuyorduk. Burası heryer site heryer ev dağ taş yol birde kocaman bir alışveriş merkezi var dibimizde. Çekim yasası yapıp buradan taşınmayı düşünücem bu şimdi aklıma geldi. Bu arada spor konusunda bazen bina altındaki koşu bandına bazende evdeki bisiklete binicem başka çare yok. Ben rejim yapamıyorum. Abur cubur yemezsem çayıma şeker atmazsam sabah haricinde ekmek yemezsem kilo verebiliyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var başladığım şeyler hep yarım kalıyor ben birde bu konuda olumlama yapsam iyi olacak. Meselaaaaaaaa "Ben mükemmelim. Ben her işimi tam yaparım. gibiy789 Sevgiler

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 02:27 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588805)
Ewet dün 2.ayımı doldurdumy789devam ediyorum ..Listemde 4 telkin bulunduruyorum..Diğerlerini zamanla ekleyeceğim..Acele etmek istemiyorum ama davranış değişikliğini fark edebiliyorum....

Ne kadar güzel. Çok sevindim 8977. Bende artık kendime daha çok güveniyorum. Atakan beye çok teşekkür ediyorum. iyiki varsınız hepinizde arkadaşlar. Ben cennete düştüğümü biliyorum. Burası cennet956k
Burda herkes mutlu. Bu arada Angel arkadaşımız iyiki bu günlüğü açmış. Yazılarının devamını bekliyoruzhappy6 O0k8908

imported_Angel 10-03-2010 03:35 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588811)
Moralini sakın bozma. Bak senin sayende hayatlarında önemli değişiklik yapan insanlar var öncelikle bu yüzden kendinle gurur duys456 O pantolona değil bence 40 beden olana bu ayın sonunda sen bu azimle gidersen sığarsın. Buna eminim. Sana inanıyorum yaparsın12389

Haydi şimdi odana git ve sessizce gözlerini kapa imgeleme yap. Seçtiğin güzel bir kıyafetin etiketine bakıyorsun ve 40 beden yazıyor. Onu giyiyorsun ve sonra aynaya bakıp gülümsüyorsun. Sonra gözlerini aç ve hemen koşu bandına git. Başaracaksın. Kimler başardı benim gözlerim önünde bu işyerinde 3 ayda 20 kilo veren bir kişi var. Diyet yaptı spor yaptı ve işyerinde sürekli ayakta. Gözlerim önünde eridi şimdi kendisinden çok memnun. Senin durumun çok çok daha iyi tahminimce. İşte bu yüzden senin başaracağını biliyorum. Bu arada bizim evde bisiklet var ben onu sevmiyorum koşu bandıda binanın altında ortak kullanılan spor odasında oraya gidince bazen elim boş dönüyorum koşu bandı dolu oluyor ve orda evimde olmadığı için çekinerek spor yapıyorum. Eskiden orman kenarında yürüme gibi bir şansım vardı çünkü orman kenarında oturuyorduk. Burası heryer site heryer ev dağ taş yol birde kocaman bir alışveriş merkezi var dibimizde. Çekim yasası yapıp buradan taşınmayı düşünücem bu şimdi aklıma geldi. Bu arada spor konusunda bazen bina altındaki koşu bandına bazende evdeki bisiklete binicem başka çare yok. Ben rejim yapamıyorum. Abur cubur yemezsem çayıma şeker atmazsam sabah haricinde ekmek yemezsem kilo verebiliyorum. Benim şöyle bir sıkıntım var başladığım şeyler hep yarım kalıyor ben birde bu konuda olumlama yapsam iyi olacak. Meselaaaaaaaa "Ben mükemmelim. Ben her işimi tam yaparım. gibiy789 Sevgiler

yapabileceğim konusunda bana güvendiğin için teşekkür ederim blissybiliyomusun senin bu moral verici yazını okuduktan sonra aslında o vazgeçtiğim pantolonla ilgili bir detayı keşfettim...pantolon ince kumaşlıydı ve de düz kesimdi...yani altı ne genişlikteyse üstü de aynı genişlikteydi...bildiğin dikdörtgen gibi birşeydi...ona bakarsan o pantolon aslında etiketinde yazan bedenin pantolonu bile değildi....ve ben bu detayı belki sen şu motive edici güzel sözleri yazmasaydın aklıma gelmeyecekti...blissy demekki güzel şeyler diğer güzel şeyleri tetikliyor..şimdi çok daha iyiyim sayende y789 pantolonu alamayınca ben de spor malzemeleri satan bölümden spor tişortu aldım sevincli hani şu teri dışarı atan tip özellikte bir tişort....

anladımki şu aralar dışarısı için giyeceğim kıyafetleri almakta acele ediyorum..onun yerine spor için tişort almayı yeğledim..çünkü dışarı hergün çıkmıyorum ama sporu haftada birçok kez yapıyorum y789

canım taşınmak istediğin yeni yeri düşünürken çevresinde nelerin bulunmasını istediğini de düşünürsen sanırım daha etkili olur sevincli
başladığım işi yarım bırakma huyu düne kadar bendede vardı..gerçi hala bazı konularda var ancak bir kısmını aştım y789

imported_Angel 10-03-2010 03:54 PM

merhaba günlük sevincli
diyet yapmanın beni başka bir konuda daha dikkatli olmamı sağladığını farkettim...hani diyette genelde 2 öğün arası 3-4 saat birşey yenmiyo ya...eskiden olsa saatte bir atıştırırdım ve bu yüzden de dişlerimin sağlığına temizliğine dikkat etmem gerektiği aklıma gelmezdi...sadece gece yatmadan önce 1 kere fırçalardım..
ama şimdi baktımki yemeğimi yediğim vaziyetteki dişlerimle 3-4 saat oturmak beni rahatsız etmeye başladı ve ben de dişlerimi öğünler sonrası günde 3 kere fırçalamaya başladım..
hatta kullanıyor olduğum dişmacununun yetersiz olduğunu anladım ve bugün alışverişe çıktığımda kendime beyazlatıcı dişmacunu aldım sevinclisevinclisevincli

öğünlerin arasında canım birşey çektiğinde de şekersiz ve tatlandırıcısız sakız çiğniyorum...hem dişlere faydası oluyor..hem ağzıma birşeyler atma ihtiyacım gideriliyor..

ha bu arada arkadaşlar..ben de sizin gibi eskiden suyu sevmezdim hatta nefret ederdim..ama beni suya teşvik eden şey...suyun kas yapmaya katkısını öğrenmem oldu..ve kaslı bir vucudun da daha güzel ve daha güçlü vucut anlamına geldiğini düşündüğüm için sevmediğim suyu sevmekte pek zorlanmadım ...zorlandığım zamanlardada hemen bunu aklıma getiriyorum...midem suyu alamıycak gibi olduğu durumlarda da vucuduma giren su damlalarının kaslarıma yerleşip onları geliştirip büyüttüğünü imgeliyorum...imgelemeyi her zaman yapmasam bile zaten bu gerçekleşiyor ama su içmekte zorlandığım anlarda teşvik için imgeleme yapıyorum y789

imported_Angel 10-03-2010 04:06 PM

bişey değil canım y789senin aklına gelen fikir de çok ilginçmiş sevincli

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 05:40 PM

HEYYYYY SUYU SEVİYORUM. Teşekkürler arkadaşlar görüşürz

iloscuk 10-03-2010 06:42 PM

Merhaba imported angel.Günlüğüne mutlaka bakıyorum siteye girdiğimde.Kalori konusuna çok takılmamaya çalışsan,sonuçta yediklerine her zaman dikkat etmen gerek.Bu şu kadar bu bu kadar kalori diye takip etmen belki bilinçli bir yaklaşım ama yorucu olabilir senin için.Herşeyden eskisine göre daha az yemeyi denesen daha iyi değilmi?Hem canının çektiği şeylerden de mahrum olmassın.Amacım kafanı karıştırmak değil.Böyle düşünürsen üzülürüm.Nefsine hakim olacağına inanıyorum.Neden olmasın?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 AM.