Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   damla damla bir günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463078-damla-damla-bir-gunluk.html)

doris 05-05-2011 04:18 PM

Cevap: damla damla bir günlük

haaaa... sunu unuttum aslında mutlu olmak ne kolaymış da boşa arar durumuşum....
sadece seni mutsuz eden faktör kimse,neyse onu hayatından çıkarıyosun ve mutluluk kendiliğinden oluşuyor ...
yani sadece gerekeni yapıyorsun o kadar!!!!!!!! sadece gereğini...

Berilce 05-05-2011 04:40 PM

Mutluluk hep bizimle aslında, sadece seçim, o kadar,
Ben bu gün burada mutlu olmayı, mutlu etmeyi seçiyorum, o kadar.
Gerisi boş...

doris 05-05-2011 06:11 PM

haklısın berilce örneğin ziyaretin beni çok mutlu etti....
tesekkür ederim... iyiki varsın...

doris 09-05-2011 12:34 AM

bazen zamanı yakalıyamıyorum sanki halbuki ne çok yoruluyorum ne çok sey yaptım gibi, aslında pekde bişeyler yapmadım eeeee ama gün bitmek üzere filan derken zamnların günün dünün yarının arasına sıkısmış buluyorum kendimi............ ve böyle bir hafta sonu geçirdim yine...
telkinleri düzenli dinleyemiyorum çünkü düzenli bir hayat sürmüyorum.. bunun etkisinin olduğunu biliyorum... her nedense telkinleri düzenli dinlediğim bir kaç hafta hayattan istediğimden bile cok verim alıyorum... dinleyemediğimde ise sonuç üstte yazdıklarım gibi oluyor...
her neyse yatıp dinlenmem gerek artık ama yazmakda dinlendirdi beni.. sana KOCAMAN İYİKİ VARSIN GÜNLÜĞÜM DEMEK İSTİYORUM...,
günlük notu: bu hafta sonu bi dostumla yasadığm bi gerilim bize birbirimizi ne çok sevdiğimizi hatırmamamızı sağladı.. tanrım sana sükürler olsun ki dostlarım var... ve sükürler olsun ki onları çok seviyorum.... !!!!!!!!!!!!!!!!!
hoşçakal bay günlük.....girlhaha
ha birde meleğimvar!onu zaten seviyorum.. oh oh seviyorum işte..8977

doris 06-06-2011 07:26 PM

kendimi bi konserve kutusuna hapsolmuş sıkıştırılmış gibi hissediyorum.. ama sana yazınca bay günlükm biraz ferahlıyorum.. biliyorum benim aklım farklı çalışıyo farkındayım. ben mantıklı nedenlere göre değerlendiriyorum olayları.. bazen tek mantığım çünkü içimden bunu yapmak geliyor demek oluyor... ama niye?? diye sorduğumda. istemiyorum ,canım istemiyo, sevmiyorum, gibi cümleler beni sinirlendiriyor niye sevmiyosun arkadas neden istemiyosun mantıklı bir neden söyle senin kendi beynini ikna ettiğin sevmemene yada istememene sebep olan o seyi banada söyle bende ikna olayım belki bende sevmem bende gitmiycem belki....
ama yok bu cevaplar sosyal fobi tasıyan insanlara ait olabilir ancak.... sinirlenmeye bile değmicek mevzular için bi ton yazı yazdımmm...
kimseye keyfimi kaçırma hakkını vermiyorum..
keyfim yerinde daha kaçmadan yakaladım...dunk56
bakalım salı günü nasıl bi deneyim yasıycam neler öğreticek hayat bize..
tanrım sana şükürler olsun iyiki üfledin o ruhundan biz insanları ve ögrettin!!!!!!!!!
tesekkür ederim...
hoşçakal by günlüks456

meleğin 07-06-2011 12:20 PM

doriscim sana salı günü için bol şanslar diliyorum canım:))

doris 07-06-2011 01:22 PM

Alıntı:

meleğin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800002)
doriscim sana salı günü için bol şanslar diliyorum canım:))

eksik olma meleğim... iyiki varsın sevincli

prenses1 07-06-2011 02:04 PM

umarım gönlünce güzel deneyimler yaşamısındır ....
sevgi ve ışıkla kal

doris 09-06-2011 05:03 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800010)
umarım gönlünce güzel deneyimler yaşamısındır ....
sevgi ve ışıkla kal

tesekkür ederim prenses gerçekten güzel deneyimler yasadım...
ayrıca ziyaretin beni çok mutlu etti.... iyiki geldiny789

meleğin 09-06-2011 05:32 PM

sevgiyi mutluluğu bulmak o kadar zor ki yakaladığın zaman sımsıkı sarılıp bırakmamak gerekir
herşeyin bir sebebi vardır bu hayatta,yaşananlardan ders çıkarmayıp aynı hataları tekrarlamak akılsız insanların işidir bence
ayrıca bu platformda düşüncelerimi paylaşmak bana iyi gelmeye başladı,beni buraya çeken kişiye teşekkür ediyorum
onun sayesinde devamlı yeni güzellikler öğreniyorum...iyiki varsın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 PM.