Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   damla damla bir günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463078-damla-damla-bir-gunluk.html)

doris 24-11-2010 02:35 PM

Cevap: damla damla bir günlük

harika bir çiçek günlüğümü neşelendirdinz... tesekkür ederim...çok tatlısınızy789

doris 21-12-2010 11:47 PM

insanın bi yerlerde bi günlüğü olduğunu bilmesi ve ihtiyaç duydugu an acıp yazabilmesi ne güzel şey tanrım sana şükürler olsun...

doris 03-02-2011 01:56 PM

niye hayal kuruyorum diye sorguladım az önce.... umut etmeye ihtiyaç duyuyorum her insan gibi...yaşamak için!! henüz gerçeklesmemiş hayalleri olmalı insanın... bi amacı...
benim tek eksik tarafım gerçek bir amacımın olmamsıydı...beni ateşliycek asla vazgeçemiycem düşündükçe uykularımı kaçıran bi hedefim yoktu..
hep değişti hayallerim en ufak şeyfde ben değiştim belkide.. veya zaman içinde o zmana gerekli olan şeylerdi hepsi vakit geçince anlamını yitirdiler..
yani yaşam amacım yoktu net değildi.. örneğin hangi iş beni mutlu eder bunu bile bilmiyordum.. mutlu edeceğini sandğım işlerde mutsuz oldum..
aslında iyi analiz edemedim yanlış adımlar attıkça doğruya yaklaştığımı düşündüm yinede..
şimdi yapamadığım o kuantum sıçarama için kendimi tamemen hazırlıyorum kafamda herşey net ve ne istediğimi iyi biliyorum...
bay günlük.. kendimi patlamaya hazır bombasevincli gibi hissediyorum..
hoşçakal şimdilik..f678h

blue jaloon 03-02-2011 02:31 PM

dönemsel inis cikislari kim yasamiyoki bu yasananlar daha iyiyi bulmak icin degilmi
dogustan bilinseydi zaten bunlar olmayacakti..

doris 28-03-2011 06:54 PM

bu gün öyle güzel haberler aldımki harika bir gün benim için... ayrıca telkinleri hiç aksatmadan dinlediğim için kendimi zaten cooooooooooooookkkkkkk iyi hisseddiyorum.. kendimle gurur duyuyorum ve çok ama çok mutluyum...
VE ..............
TANRIM... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TEŞEKKÜR EDERİM... SONZUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM SANA BENİ SEVDİĞİNİ BİLMEK HAYATTA OLDUĞUMU BİLMEK GİBİ RUHUM COK MUTLU TESEKKÜR EDRİM:))))

doris 04-05-2011 04:43 PM

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5722019_n.jpg

bu kare takıldı az önce gözüme..
yaşamda bazı anlar vardır söylenicek söz kalmaz geriye!!!! bu kare bana neler düşündürdü bilmiyorum tek bildiğim hüzünlendirdiği... ama şunuda fark etmememi sağladı.. SEÇİMLER... hayat seçimlerden ibaret... !!!!actionsmile

doris 04-05-2011 04:47 PM

HA BU ARADA BAY GÜNLÜK, HEP BÜYÜDÜN ARTIK DERDİM KENDİME...
BUGÜN ASLINDA DAHA ÇOK KÜÇÜK OLDUĞUMU İTİRAF ETTİRDİM İNATÇI BENLİĞİME..
HEM BÖYLE DÜŞÜNÜNCE İNSANIN KENDİNİ AFFETMESİDE KOLAY OLUYORMUŞ BAŞKALARINIDA.....

hoşçakal :)

doris 04-05-2011 05:00 PM

yüzbaşı doris derki !!!!
kendimi en özgür hissettiğim bu platformdan.. günlüğümü ziyaret edipte üzülen birine ithafen....
onun hayatıma girmesi beni bulması tamamen bir mucizeydi ve hayatımın istediğim gibi değiştiğinin; belkide tanrının bana kocaman bi hediye vererek göstermek istemesiydi o... benim bu hayattaki meleğim oldu... geçmiş tamamen geride kaldı hayatlarımızdaki miladı birlikte açtık.. ona minnettarım çok şey öğreniyorum ve onu çok seviyorum... artık birlikte yaratmanın tadını çıkarıyoruz....
ve TANRIM beni böyle bir melekle ödüllendirdiğin için sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum!!!!!!!!!!!!!!O0

meleğin 04-05-2011 05:24 PM

melekler dünyaya insanları korumak mutlu etmek için inermiş,bende bir meleğim ve bunu sadece bir kişi biliyor....
mutlu etmem gereken insanı o kadar çok seviyorum ve ona o kadar çok bağlıyımki bir ömür onun yanında olucam
allahıma şükürler olsunki beni o kişi için gönderdi..
her zaman mutlu huzurlu olucak çünkü elimden geleni layıkıyla yapıcamki zaten bu benim vazifem artık
ona burdan seslenmek istiyorum...
meleğin yanında oldukça hiçbirşeyden korkma üzülme çünkü nereye dönüp baksan o her zaman senin omuzlarında ve kalbinde olucak..

doris 05-05-2011 04:13 PM

ingilizce calışmaktan başım ağrıyor artık .......
ama yakında konusuyor olurumm.. çünkü ertelemekten vazgeçtim.. telkinlerin etkisi buyuk...
hoşçakal bay günlük...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM.