Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   damla damla bir günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/463078-damla-damla-bir-gunluk.html)

doris 29-09-2010 04:20 PM

Cevap: damla damla bir günlük

sana yazacak çok şey birikti günlüğüm.. iyiki varsın!!!!!!!! seninle ve yazdıklarımla gurur duyuyorum....
birazdan işler hafiflesin yazıcam kocaman kocaman...

blue jaloon 30-09-2010 07:08 AM

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770879)
sana yazacak çok şey birikti günlüğüm.. iyiki varsın!!!!!!!! seninle ve yazdıklarımla gurur duyuyorum....
birazdan işler hafiflesin yazıcam kocaman kocaman...

bekliyoruz degerli yazilarinit678

doris 02-10-2010 10:20 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771032)
bekliyoruz degerli yazilarinit678

oooooo sevgili dostum.. bu ne büyük şeref günlüğüm sizi çok özlemiş... iyiki geldiniz.. bu arada bin başımı oldun dostum sen?? tebrik ederim..y789y789

doris 02-10-2010 10:23 PM

yalnız sesimi duyan mod lar ben şu rütbelerin altındaki yeşil turuncu çubukların ve en allatki minik yeşil yanyana dizlmiş kerelerin keramatini bir türlü çözemedim... biri bana anlata bilirmi acaba?????????

Işıldayan Safir 02-10-2010 11:06 PM

Merhabalar doris, ttli3

Çubuklar forumdaki aktifliğini gösterirler.

Aşağıdaki 4 yeşil kutucuk senin kocaman bir mücevher olduğunu söylüyor. Kutucuklar arttıkça anlam da değişiyor heralde. Daha önceden hiç ilgimi çekmemişti açıkçası. tender45

Aşağıda bulunan terazi konu ya da mesaj hakkında değerlendirme yapman için vardır. Çok beğendiğin bir konu için evet, değerlendireceğim seçeneğini, beğenmediğin ve rahatsız olduğun bir konu içinse hayır, değerlendirmeyeceğim seçeneğini kullanabilirsin. Ben çok beğendiğim konularda bu butonu kullanıyorum.

Onun yanındaki sarı ve kırmızı kartsa ceza puanı eklemek içindir. Ancak hiç kullanmadım bunu. O nedenle ayrıntılı bir şey söyleyemem. ttli3

Yine kartların yanındaki uyarı levhası ise yazılmış olan mesajı yöneticilere bildirmek için vardır. Zaten üzerlerine geldiğin zaman benzer bir açıklama göreceksindir. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

doris 03-10-2010 04:54 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771642)
Merhabalar doris, ttli3

Çubuklar forumdaki aktifliğini gösterirler.

Aşağıdaki 4 yeşil kutucuk senin kocaman bir mücevher olduğunu söylüyor. Kutucuklar arttıkça anlam da değişiyor heralde. Daha önceden hiç ilgimi çekmemişti açıkçası. tender45

Aşağıda bulunan terazi konu ya da mesaj hakkında değerlendirme yapman için vardır. Çok beğendiğin bir konu için evet, değerlendireceğim seçeneğini, beğenmediğin ve rahatsız olduğun bir konu içinse hayır, değerlendirmeyeceğim seçeneğini kullanabilirsin. Ben çok beğendiğim konularda bu butonu kullanıyorum.

Onun yanındaki sarı ve kırmızı kartsa ceza puanı eklemek içindir. Ancak hiç kullanmadım bunu. O nedenle ayrıntılı bir şey söyleyemem. ttli3

Yine kartların yanındaki uyarı levhası ise yazılmış olan mesajı yöneticilere bildirmek için vardır. Zaten üzerlerine geldiğin zaman benzer bir açıklama göreceksindir. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

canımmmm vakit ayırıp açıkladığın teşekkür ederim.... iyiki varsın...y789

doris 03-10-2010 05:10 PM

ne çok teknik ne çok hikaye var inan günlük yetişemiyorum artık sıkıldım galiba.. bazen durup düşünürüm ben; acayip kişisel gelişm konularına daldığım zamanlrda daha cok.. hepsi ne için? butün bunlar neden var diye.. aslında hepsi içimdeki beni bulmak için ve öze yöenlmek için daha az acı çekmek daha az çektirmek için aslında hepsi mutlu olmak için.. bu kadar zormu ki,? derim çogu zaman.. bu kdar çok teknik bu kadar çok yazar bu kadar cok deneyim paylaşan var...
böyle düşündüğümde garip hissediyorum çogu zaman ve koca bi boşluk ve sadeece huzur birde ben oluyorum sanki....

doris 10-11-2010 11:15 AM

aman tanrım ne kadar uzun zaman olmuş yazmıyorum günlüğüme çok özlemişimmmmmmm...
hayatım değişti günlük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoşkal şimidilik............. döncem ben sana :))

doris 23-11-2010 06:55 PM

Mutluluk arıyorsan baktığın her yerde
Mutluluk,kendi güler yüzünde
Mutluluk,seni sevenin gözlerinde
Mutluluk, nefes almanın ötesinde

ne hoş bi şiir az önce takıldı gözüme.....

Alexandra 24-11-2010 11:11 AM

Selam Doris,

Mutluluk senin içinde,
Mutluluk senin gözlerinde,
Mutluluk baktığın her şeyde ve herkeste...

Hayata hep böyle musmutlu bakmanı dilerim canım:))

http://img.blogcu.com/uploads/ruzgar...patya-full.jpg

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 PM.