| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dönüşüm muhteşem olacak... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [quote=renkli61;528781] Bu aralar çok şaşkınım:) düşünce gücümden korkmaya başladım.Kimi düşünsem aklımdan geçirsem mutlaka onla ilgili bir şeyler oluyor.Geçen bi gece arkadaşımı düşünüyordum tam o sıra msj geldi ondan.numarasını verdiğinden beri yazdığı ilk msjdı normal arkadaş yazsa şaşırmazdım:) dün arkadaşa dersanedeki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) |
Guest
| ![]() [quote=renkli61;528781]Bu aralar çok şaşkınım:) düşünce gücümden korkmaya başladım.Kimi düşünsem aklımdan geçirsem mutlaka onla ilgili bir şeyler oluyor.Geçen bi gece arkadaşımı düşünüyordum tam o sıra msj geldi ondan.numarasını verdiğinden beri yazdığı ilk msjdı normal arkadaş yazsa şaşırmazdım:) dün arkadaşa dersanedeki kimya hocamdan bahsediyordum ne hikmetse adamı bugün okulda karşımda görünce çok şaşırdım yaa 3 sene olmuştu görmeyeli.Daha bir sürü örnek var tabii.Aslında düşüne düşene hayatıma çektiğim şeyler yüzünden çok acı çektim:(:(neyse artık olumlu şeyler düşünüyorum.Kendimden korkuyorum artık ![]() ![]() Cuma günü sunumum var ama hala ders planını ve etkinlikleri hazırlamış değilim ne üşengecim ya.Telkinleri dinlemeye başladıktan sonraki ilk sunumum bu o yüzden önemli benim için.Telkinlerin etkilerini görmek açısından iyi bi deneyim olacak.Hoca hep hızlı ders anlattığımı söylerdi napim ya sabırsız insanım hemen bitsinde milletin karşısından kurtulayım istiyorum:)Halbuki normalde sınıfın huzurunda dururum öyle çekinen bi insan değilim zaten.Allah bi rahatlık vermiş bana:):):) mrb aklindan gecirmeyle düsünmeyi ayirt etmek lazim aklindan gecirme bilincsiz yapilan korkulucak bisi yok. düsünme bilincli yapilan yani bundan ne anliyoruz düsüncelerle kendini korkutuyosun ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri dönüşüm muhteşem olacak... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [quote=renkli61;528781] Bu aralar çok şaşkınım:) düşünce gücümden korkmaya başladım.Kimi düşünsem aklımdan geçirsem mutlaka onla ilgili bir şeyler oluyor.Geçen bi gece arkadaşımı düşünüyordum tam o sıra msj geldi ondan.numarasını verdiğinden beri yazdığı ilk msjdı normal arkadaş yazsa şaşırmazdım:) dün arkadaşa dersanedeki ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi