Cevap: dönüşüm muhteşem olacak... Hala aklımdaki soru işaretlerinden kurtulamadım ama kurtulmak için bi girişim yaptım inşallah sonuçsuz kalmaz...aylardır okul açılsın diye bekledim ama bu yıl her şey çok zor 2 yıl yattık şimdi kendimizi gösterme zamanı heralde:D tüm dersler sunumlu...bir kaç hafta sonunda telkinlerin ne kadar işe yaradığını görcem inşallah sınıfa sunum yaparken...Bugün derste kendimden sıkıldım yaa hoca hep soruları bana sordu sınıfıda iyi eğlendiiyorum ama:)aklınıza gelen ilk ağaç çeşidini söyleyin dedi millet kavak,çam,çınar falan bana sıra geldi okaliptus dedim yaa tabii haliyle herkes güldü bana nerden geldiyse aklıma ilahi ben:):)Şu belirsizlik halini bi atlatsam her şey çok daha güzel olacak biliyorum. Kahkahalarla gülerken birden içimde bi sıkıntı belirmesi beni sinir ediyo mutluyum yaa bırak sıkıntı yakamı.Nedense sıkıntı hep aynı nedenlerden çıkıyo zamanında aşamadığım ya da aşmak istemediğim engele sürekli takılıp duruyorum.Bugün şans eseri bi kitapla karşılaştım çok güzel hikayeler vardı içinde yaşama dair.Bi tanesi çok hoşuma"buda geçer" hayatta her şey geçici hayat durağan değil her saniye diğerinden farklı.ayy ne çok konuşuyorum ben yaa burda bile susmuyorum öğrencilerime Allah sabır versin:Pson şey hayatımdaki her şeyi ben seçerim bu benim hayatım
__________________ MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.
MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):) |