![]() |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri güzel şeyler yazmak için uğradım... madalyanıda kutlamak isterim... çok çok tebrikler.. daha çok madalyaların olur inşallah... neyse şimdi evinize olanları okudum.. çok üzüldüm.. geçmiş olsun.. elimizden gelen birşey olurmu..... varsa aramızda teklif olmaz kardeşim... senki sigarayı bırakmış adamsın... doğal afet sana ne der.. bazen değişim zorunlu oluyor.. hani erteleyip durduğumuz şeyler varya... ertelenmekten sıkılıyor... kendince bir yolbuluyor... sorumlulukta bizim olmuyor.... yeni güzel bir başlangıç olur inşallah... |
Cevap: Sele verseydim Alıntı:
|
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Serkan geçmiş olsun,yaşadıklarınıza üzüldüm..Dediğin gibi, bu dünyada sahip olduklarımızın emanetçisiyiz..Süre dolduğunda elimizden çıkıp gidiyorlar..Mutlaka sahip olduklarının daha iyisine kavuşacaksın,sadece biraz sabretmen gerekiyor..Canınıza birşey olmamış ya,önemli olan da bu..Tekrar geçmiş olsun diliyorum, sana ve ailene sonsuz sevgiler.. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri serkan çok üzüldüm yaşadıklarına...sad456 sana ve ailene geçmiş olsun...önemli olan sizlere bir şey olmaması... ama ne dersek diyelim...yaşadığınız zorluğun farkındayım...allah yardımcınız olsun...rt67 |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri ben de çok üzüldüm yaşadıklarına. ALLAHım daha büyük felaketlerden korusun. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Çok üzüldüm kardeşlik. Çok geçmiş olsun. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Eywallah kardeşlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum derdi veren Allah dermanıda verir pek bi üzüntüm kalmadı inanın en çok üzüldüğüm konu garanti belgeleri, kimlik, diploma v.s. önemli evraklar onlarıda buldum biraz ıslanmışlar ama kurutunca baya düzeldiler. Eşyalara gelince bi büyük kısmı kullanılacak halde değil bugün iç temizliğe başladık sağolsun akrabalar, komşular yardım etti baya bitirdik. Yine de şükür halimize diyorum tekrardan mal mülk edinilir nasıl olsa. Dün o şokla siagara içmek için çıldırdım 3 saat direndim ve içmedim.Seviniyorum bu durumda bile içmediysem daha da içmem artık. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Ütüle ütüle. Buharsız ama. Sıkıntını atman için sana iki nokta yapıcam (bunu söylemeyi sudem abladan öğrendim. ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum) o yüzden sen iyi dileklerimi al. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Alıntı:
|
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM. |