![]() |
Cevap: Kardeşlere Mesaj Alıntı:
2588925889258892588925889 Bravo doğrusu!.. Ne denli güçlü ve pozitif bir yaklaşım. Bunu pek çok duruma uyarlamak da mümkün, bunu farketmeme katkıda bulunduğun için teşekkür ederim. t678 |
Cevap: Kardeşlere Mesaj Alıntı:
Sanada slm bu arada "günlük" unutmadık yani seni, bi yazalım bakalım ne zamandır yazıp çizittirmedik havadisleri. Bi keyifliyim 3-4 gündür sorma yani, nedeni yok varsada henüz ben bilmiyorum. Nikotinsiz günlerimizde 13. gün. vücutta ihtiyaç yok şükürde hala sigaralı fanteziler kuruyorum aklımdan atamamışım daha. Ciklet çiğneme yüzünden çene ve şakaklarda ağrılar olmaya başladı cikleti biraz frenledim şimdi cikleti bırakmaya çalışıyorum sanırım bunun için bir telkin yapılmamıştır henüzy789. Sigara bıraktıktan sonraki tek mutlu ve olumlu haber kilo almaya başladım nedeni verdim kendimi yemeğe.Çok kişi için kabus olabilir ama benim gibi kilo almakta zorlanan biri için iyi haber.Aslında 14-15 kilo alsam fena olmaz aslında bu kürdanlıktan kurtuluruzy789 Sınava hazırlanma işini salllıyorum bu ara hiç canım istemiyo onada tekrar ısınma turları yapıcaz. |
Kopuyossssss slm günlük ve günlüğün okuyucuları tabiii kiy789 Dün koptum geldim arkadaşımı ziyarete,gezmeye,tozmaya. yaz vakti evlere kapanmışız yaw topladım çantamı fırladım ewden... Şimdi onun evinden onun pcden yazıyos, dışarıda mükemmel bir hava var kopcam birazdan.Keyfim gıcır hatta matematik sorularını bile aldım yanıma arkadaş biraz matematik çalıştıracak artık ne kadar katlanabilecek ben ve matematik ikilisine bilinmez amay789 Yaw dün kimi görsem kilo almışın yüzün dolgunlaşmış dedi, insan evde durunca farkedemiyo demek ki bir haftada bu kadar fark edielecek kadar yüzüm dolgunlaşmış mı diye aynaya bakıyorum dünden beri ben fark göremedim ama aldıysam iyi yani. Kendi kendime sevindirik oldum yine sigarayı bırakmanın ilk faydası kilo alıyosactionsmile Neyse artık kendimi blissydışarıya atma vaktidir görüşürüz sonra...blissy |
van tu tıri forrov şappi şappiii slm günlük ve işte okuyan herkesede slmactionsmile Üç gündür geziyorum arkidiş, bugünde denizle taçlandırdım (işin ucu kaçmış tavuk gibi kızarmışız acısı şimdi vuruyo) Kafam rahat bu aralar harbiden dişe dokunur dert mi yok, ben mi fazla vurdumduymaz oldum tuhaf oluyorum yani hep bi depresiflikle yaşamaya alıştık hiç bişey bulamasak nolcak bu memleketin hali konusunu kendine dert edinen kuşakta yetiştik yaw956k Neyse gerçekten kafamı boşaltmak için güzel bi tatil oldu bu arada sigarayı bırakalı ayın 25'inde 21 gün oluyo madalya takcazmusic45parti yapcazdertyguitars456gulensmileyhappy6cilgin897cilgin897 blissywavewave van tu tıri forrov şappi şappiiiwavedertydertywave |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri serkan kardeş... kim tutar seni artık... can-ı gönülden tebrik ederim seni.. yeni hayatın günlükleri... ismine yakışan bir hareket yaptın... yeni hayatında hep böyle mutlu ol... memleketide bırak başkaları kurtarsın... sen seni kurtardın... |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri imzanı yirim ben senin, aman da amannn! sevincli |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Alıntı:
Eywallah ablacım güzel dileklerinin aynısından sana da bi demet yolluyorum kabul et khkh56 (memleket kısmı hariç meleket hepimizin kalsın da bi derdimiz memleket kalsın 956k956k956k) Şincık gelelim sana günlük; Bugün ateşler içinde yanıyorum güneş yanıklarından dolayıuy897 ruhsal bi durum değil yani merak etmey789 Dışarıda bi yağıp bi kesilen yağmur, hava cehennem gibi sıcak, nem tavana vurmuş, klasik karadeniz havası yanigulensmiley Bende orta şeker keyfim yerinde havası dewam,telkin listemde değişikliğe gittim biraz sigara telkinini bi doz daha artırdım telkin içeriğini okurken farkettim 3. bölümden sonrası bir daha içmemek içinmiş dewamlılığı sağlamak için hayatım boyunca şu zıkkımı bir daha aramamak için 30 hazirana kadar sigara telkinine dewam ayrıca 3 tura çıkarttım telkini ,tekmeyi atalım sigaraya diye. derty8977Bu arada yarın partimi yaparım , madalyamı takarım derty8977 |
Yakarısssss Forumuu Alıntı:
khkh56Seviyoss seni ablacım, sen iste yakarım bütün forumun imzalarını sevincli khkh56eyyytttttt leyyynnnn savulun forum insanları artık imzayı bırakıp tövbe edeceksiniz, bundan sonra telkinlerinizi dinleyeceksiniz khkh56 |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri hepinize merhaba ben siteyle tanışalı bir kaç gün oldu hayatımda değiştirmek istediklerimi tamamlayınca yazıcam siz şuan niye yazmadığıma gelince zira değiştirmek istediklerim padişah fermanı uzunluğunda.....rabbimin selameti sizlerle olsun |
Cevap: Kardeşlere Mesaj aaa harikasın ya hiç bu açıdan bakmamıştım:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:52 PM. |