Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Yeni Hayatın Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/371643-yeni-hayatin-gunlukleri.html)

serkans674 12-06-2009 11:50 PM

Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466376)
Süper babaaanne y789 öp ellerinden benim için kiss3

Ayıpsın kardeşlik öperim toptan elini ben

Siyahça 13-06-2009 12:13 AM

serkan2116,
ben de bugün akşam üstü parktayken unutmuşum kulaklarımda kulaklık olduğunu, bi 5 dk öten kuşu aradım etrafta...

serkans674 13-06-2009 12:21 AM

İlginç Dialoglar seri 3

5.

Arkadaş: İşe yaradımı senin telkinler
Ben: Yaradı yaradı canavar gibiyim
Arkadaş: İyi gördüm zaten seni
Ben: Tam qaz dinliyorum, artık olumlu düşünüyoruz
Arkadaş: Çok abartma kardeşim nolur nolmaz
Ben: Ne olcağını görcez işte ben seni haberdar ederim.

-----------------başka bir görüşme----------------
Arkadaş: Var mı bi gelişme?
Ben: Sigarayı bırakmaya karar verdim, azaltmaya başladım
Arkadaş: O coşmuşun sen
Ben: Yarın denize gidelim, sezonu açalım
Arkadaş: Deniz soğuktur ne denizi hastayım ben zaten
Ben: Olsun havada sıcak dengeler, bende nezleyim napalım
Arkadaş: Sen şu şeyleri dinlemeyi azalt artık bence fazla qaz almışın

-----------------başka bir görüşme----------------
Arkadaş: Hehe bilinçaltıcı naber bıraktın mı sigarayı
Ben: Bayılma olduğun yere sıkı tutun bıraktım üç gün oldu
Arkadaş: Atıyosun numaracı seniii
Ben: Yaw niye atayım bıraktım diyorum iştteeee aaaaaa
Arkadaş: Hakkaten bıraktın yani helal olsun be kardeşim bilinçaltı-üstü, olumlu düşünce, pozitif mozitif derken
Ben: Şükür bıraktım sende dene şansını
Arkadaş: Kardeş sen bu qazla yogaya mogaya filanda başlarsın artık, aldık mı başımıza belayı...

serkans674 13-06-2009 12:24 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466385)
serkan2116,
ben de bugün akşam üstü parktayken unutmuşum kulaklarımda kulaklık olduğunu, bi 5 dk öten kuşu aradım etrafta...

Hocam yine tebessüm ettirdin beni helal diyorum sana
y789y789y789y789y789y789y789y789

nilsoy 13-06-2009 01:03 AM

.......tüpçünüz geldi......gazcıııııı... gaz lazım mı... diye bakim dedim... ooooooooo... sen gazı aşmış roket yakıtına geçmişsin kardeş....
yine bir tavsiye bir müddet sana sigarayı hatırlatan şeylerden uzak dur...
bunlar sigara tuzağı.... seni tavlamaya çalışıyor.... kahve içme... çay iç çay..
ben çay severimya.... ondan dedim....

serkans674 13-06-2009 02:52 PM

Alıntı:

nilsoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466397)
.......tüpçünüz geldi......gazcıııııı... gaz lazım mı... diye bakim dedim... ooooooooo... sen gazı aşmış roket yakıtına geçmişsin kardeş....
yine bir tavsiye bir müddet sana sigarayı hatırlatan şeylerden uzak dur...
bunlar sigara tuzağı.... seni tavlamaya çalışıyor.... kahve içme... çay iç çay..
ben çay severimya.... ondan dedim....

Oooo tüpçü gelmiş doluyu şöyle kenara bırakın boşu orda y789 bitince tekrar ararız biz siziy789y789y789y789
Sağol abla işkenceli filan içiyorum kahveleri yavaş yavaş işkenceside azalıyor, kabulleniyoruz bu lezzetin sigarasız olacağını artık.

serkans674 15-06-2009 09:17 PM

Merhaba Dünya

"Merhaba Dünya"sevinclibu söze takıldım bugün hiç unutmuyorum ilk programlama dersinde bu mesajı yazacak basit program yazın demişlerdi üni.de .Neden diye sormuştum o zaman ilkokul çocuğu gibi abuk sabuk mesajlar yadırıyoruz niye başka mesaj yazmıyoz mesela "dünyayı kurtaran adam", "serkan'ın ilk programı", "al sana program" v.s. gibi.
Hoca demiştiki hayatınız, dünyaya bir merhaba ile başladı sizin programcılık hayatınızda onunla başlasın demişti. Hakkatten öyle kıl bi adamdan beklenecek cümle değildi. 5 yıl geçti aklımda ne programdan ne programcılıktan tek kalan şey bu cümle "Merhaba Dünya".
Uzun uzun düşündüm bugün yeni hayatın günlükleri diye sayfam bile varken ben daha "Merhaba Dünya" bile dememişim dünyama.
Şimdi diyorum "MERHABA DÜNYA" , "MERHABA YENİ HAYATIM" , "MERHABA YENİ HAYATIN GÜNLÜKLERİ" blissy
Bugün baktım 2 gündür forumda bir kasvet depresiflik havası esiyo
Üyelerin Değişim Günlükleri kısmında bir fırtınalar kopuyoy7891000 bölümlük berezilya dizisi gibi.
Okudukça güleyimmi ağlayayyım bilemiyorum yani...
Ama bakınca birşey gördüm yaww ben kötü durumda zannederdim negatiflik,depresiflik,karamsarlık kendine güvensizlik filan; Allah'ım Allah'ım yaw sen bana ne kıyak geçmişin, benim dertlerim kıl,tüy bakınca etrafa, onunda çaresi basit biraz köpük,maküç traş bıçağı kılımdan tüyümden kurtulurum biraz zorlayınca (sende arada bir yardım et boş bırakma beni) Allah'ım sen Kılı Tüyü çok olanlara yardım et, benim acelem yok onlarınki biraz daha acil gibi, ben köşede beklerim sıram gelene kadaryu89

Bu arada sevgülü günlük yeğen geldi bizim pc deki hakimiyetimiz dün itibariyle sona erdi artık eskisi kadar sık görüşemeybiliriz haberin olsun kırgınlık dargınlık yapma sonra hadi ben kopuyorum kib byeee

Siyahça 15-06-2009 10:24 PM

öhhhöööö!..dlckrn

ismira 16-06-2009 08:35 AM

Cevap: Merhaba Dünya

Alıntı:

serkans674 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466795)
"Merhaba Dünya"sevinclibu söze takıldım bugün hiç unutmuyorum ilk programlama dersinde bu mesajı yazacak basit program yazın demişlerdi üni.de .Neden diye sormuştum o zaman ilkokul çocuğu gibi abuk sabuk mesajlar yadırıyoruz niye başka mesaj yazmıyoz mesela "dünyayı kurtaran adam", "serkan'ın ilk programı", "al sana program" v.s. gibi.
Hoca demiştiki hayatınız, dünyaya bir merhaba ile başladı sizin programcılık hayatınızda onunla başlasın demişti. Hakkatten öyle kıl bi adamdan beklenecek cümle değildi. 5 yıl geçti aklımda ne programdan ne programcılıktan tek kalan şey bu cümle "Merhaba Dünya".
Uzun uzun düşündüm bugün yeni hayatın günlükleri diye sayfam bile varken ben daha "Merhaba Dünya" bile dememişim dünyama.
Şimdi diyorum "MERHABA DÜNYA" , "MERHABA YENİ HAYATIM" , "MERHABA YENİ HAYATIN GÜNLÜKLERİ" blissy
Bugün baktım 2 gündür forumda bir kasvet depresiflik havası esiyo Üyelerin Değişim Günlükleri kısmında bir fırtınalar kopuyoy7891000 bölümlük berezilya dizisi gibi.
Okudukça güleyimmi ağlayayyım bilemiyorum yani...
Ama bakınca birşey gördüm yaww ben kötü durumda zannederdim negatiflik,depresiflik,karamsarlık kendine güvensizlik filan; Allah'ım Allah'ım yaw sen bana ne kıyak geçmişin, benim dertlerim kıl,tüy bakınca etrafa, onunda çaresi basit biraz köpük,maküç traş bıçağı kılımdan tüyümden kurtulurum biraz zorlayınca (sende arada bir yardım et boş bırakma beni) Allah'ım sen Kılı Tüyü çok olanlara yardım et, benim acelem yok onlarınki biraz daha acil gibi, ben köşede beklerim sıram gelene kadaryu89
Bu arada sevgülü günlük yeğen geldi bizim pc deki hakimiyetimiz dün itibariyle sona erdi artık eskisi kadar sık görüşemeybiliriz haberin olsun kırgınlık dargınlık yapma sonra hadi ben kopuyorum kib byeee

"Merhaba serkan674" diyeceğim ama, yanılıp yenilip de depresyon lafı filan edersin de fişeğini çekiveririm senin günlüğünün de diye sakınıyorum birazy789

Yeni hayatının güzelliklerle ve Allah tarafından sana geçilen kıyakların farkındalıklarıyla dolup taşmasını diliyorum...s456

serkans674 16-06-2009 07:46 PM

Kardeşlere Mesaj

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466808)
öhhhöööö!..dlckrn

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466872)
"Merhaba serkan674" diyeceğim ama, yanılıp yenilip de depresyon lafı filan edersin de fişeğini çekiveririm senin günlüğünün de diye sakınıyorum birazy789

Yeni hayatının güzelliklerle ve Allah tarafından sana geçilen kıyakların farkındalıklarıyla dolup taşmasını diliyorum...s456

Slm herkese, toptan bi cevap yazayım dedim kardeşlerime
Önce Siyahçadan başlıyım lakabı siyahça kendisi bence forumun en renkli kişiliklerinden kardeşim sewiyoruz seni sen üstüne alınma şu forumda en umutlu olduğum insan sensin yürüüü kim tutar seni...

İsmira kardeşime az buçuk farkındaydım zaten şükrediyordum da bu aralar iyice şükreder oldum, ne mutlu bana yaw depresyon dediğin nedir bu zıkkıma ben kendim girmedim mi kardeşim, girebilcek yeteneğe sahip olduğuma göre çıkacak yeteneğimde vardır.
Sen kafanı takma kardeş teşekkür ediyorum sağol...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35 PM.