![]() |
Yeni Hayatın Günlükleri Herkese selamlar Oldum olası günlük yazma alışkanlığım yoktur sıkıcı gelmiştir bana bide başlayıp devamlılığını getirememişimdir o yüzden sewmiyorum. Ama 3-4 gündür bi değişiklik oldu ve buraya yazmak istedim en uzun yürüyüş bile ilk adımla başlar bizde atalım adımı bakalım. Siteyle tanışmam 2 ay öncesine rastlıyor tamamen tesadüf alakasız bi linkten görüp girdim siteye kader ağlarını örmüş beni bekliyormuş demek ki. Belkide hayatımın en güzel tesadüfü oldu yazım biraz uzun olacak sıkılanlar şimdiden bıraksın. İlk başta bana biraz uçuk gelmişti sadece dinliyorsun ve sorunların hallolmaya başlıyor aslında bilinçaltı ile ilgili bilgim vardı ve ne denli etkili olduğunun farkındaydım ama bende sonuç ne olacak merak ediyordum. İlk günlerde dinlerken kulaklarımda inanılmaz bir basınç oluyordu bi ara patlayacak zannettim. Üçüncü günden sonra her zaman olduğu gibi bu işide sallamaya başladım düzenli dinlemez bir gün dinliyorsam 2 gün dinlemiyordum oldum 3 hafta bu şekilde gitti.Sonra düşündüm Sonuç alamak istiyorsam artık düzenli olmam lazımdı ve daha düzenli dinlemeye başladım.Günde 4-8 saat arsı dinleme öneriliyordu ben 2 saat düzenli dinlemeye başladım. Derken 3 saat oldu yavaş yavaş artmaya başladı.Ve inanıyordum ki sonuç alacaktım ama benim en büyük sorunum sonuca çabuk gitme isteğimdir çabuk sonuca gidemediğim zaman tıkanır kalırım devamınıda getiremem doğal olarakta henüz bi sonuç göremediğim için acaba sorusu hep içimde oldu. Taa ki birkaç gün öncesine kadar ve o günden sonra olanları yazıcam şimdi. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri 7 MAYIS 2009 Hala bi sonuç yok acaba eksik bişeyler mi var diye düşünüp telkin eklemeye karar verdim, birkaç telkin daha ekledim, ama daha dinleyemedim. Bakkala gitmek için evden çıkarken biran omuzlarıma baktım, şaşırdım omuzlarım dimdikti eski bezgin, çökük omuzlar yok, dimdik kendine güveni olan bir duruş. :) Birçok insan bunun için "eee ne var bunda" diyebilir ama benim için inanılmaz bir olay ilk defa kendim farketmeden yada birisi uyarmadan kendimi düzeltip dikleşmedim. dimdik duruyordum. Sevindim doğal olarak ama eee tabi benim şüphecilik başladı yine o anlık bir durumdu belkide kendimi avutuyordum bütün gün sürekli omuzlarıma dikkat ettim evet inanlmaz ama gerçekti omuzlarım dik duruyordum. Artık telkinlerin işe yaradığını gördüm ve benim gibi sonucu görmek önemli olan bir insan için artık bu iş olacak dediğim andı.Yeni eklediğim telkinleri dinleme başladım vakit kaybetmeden.İlk listemi forumlardaki tavsiyeler üzerine üzerine yaptım, tavsiyelerde en çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz telkinleri listenize ekleyin diyordu bende aynen öyle yaptım. Ego güçlendirici,sucluluk duygularına ek olarak depresyon dünde kaldı+kendine güven+ertelemeyi bırak+zinde uyanma telkinlerini ekledim listeme çünkü acilen bunlara ihtiyacım vardı.Kendime bir çizelge hazırladım dinlediğim süreyi uzatmam gerekiyordu, bazı yazılarda uyurken dinleyenlerin daha etkili olduklarını yazdıklarını hatırlıyorum ama benim için büyük bir sorun var uykuya dalmakta güçlük çekiyorum en ufak ses ve ışıkta uyuyamazken bide telkinleri sesi uyutmuyor beni. Çözüm basitti bir bilgisayar teknikeri olarak benim için imkansız yok. Hemen winmata listemi hazırladım ve windows'un zamanlanmış görevler aracını kullanarak gece ben uyduktan sonra açılacak saate ayarladım telkinleri.Bilgisayarı açık bırakıp uyuyorum ben uyuduktan sonra çalmaya başladığı içinde uykuya dalmama engel olmadan bütün gece dinlemiş oluyorum. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Ve bugün olanlar 4 gündür yeni listemi gece gündüz her vakit bulduğumda dinliyorum, günlük ortalama 12-14 saatlik bir dinleme oluyor bu şekilde.Birkaç gündür bir sebep olmadan bile mutlu olduğumu farkettim. Ve bugün dikkatimi çeken bir konuya ayırdım bütün vaktimi. "SOSYAL FOBİ" Bu fobi üzerine kurulmuş bir forumu inceledim ve böyle bir hastalık olduğunu öğrendim.İnceledikçe acı gerçeği farketttim evet ben SOSYAL FOBİ hastasıyım su götürmez bir şekilde hemde.Belkide profesiyonel bir yardıma ihtiyacım var. Kararımı verdim hastaysam iyileşmek için çare mutlaka vardır ve en önemlisi hasta olduğumu kabul edip iyileşeceğime inanmak. Daha önce 1,5 yıl depresyon tedavisi görmüştüm çok ciddi anlamda bir sonuç alamadım çünkü devlet hastanesindeki pskolog doğal olarak birkaç dakikalık görüşmede daha iyimisin vs. sorular sourup aynı ilaçları yazıp 1 ay sonra yine gel diyordu. İlaçların etkisi oluyordu tabiki rahatlama,umursamama,biraz daha mutlu olmak gibi ama kalıcılık olmadı tedavi bitti eski halimize döndük zamanla ve bununla yaşamayı kabullenmiştim artık. Madem telkinlerle ilerme kaydettim listemi değiştirmem gerektiğini farkettim benim öncelikli sorunum sosyal fobi ve bununla ilgili olan diğer telkinlerdi. Yeni Listem Ego güçlendiric+suçluluk duyguları +depresyon dünde kaldı + sosyal fobi + başkalarının düşüncelerini önemsememe+sosyallik artırıcı+koruma kalkanı+ertelemeyi bırak Umudum yeni listeyle beraber yeni bir hayat. 14 mayıs doğum günüm dört gün sonra ama artık öyle bakmıyorum 14 mayısta yeniden doğacağım, hayata yeniden başlayıp kaderim bu yapacak birşey yok artık dediğim herşeyi hayatımdan silicem. Sorunumu anladım çözümü uzak değil artık. Ve bu arada birşey sormak istiyorum kilo verme hariç bütün telkinlere ihtiyacım var hepsini dinlesem olurmu yoksa yaptığım listeden dewam edip sonra mı ekleyip çıkartsam. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Merhabalar serkans674,actionsmile O da ne dedim,birisi benim günlüğümü çalmış..sevincli Eee,bu kadar ihmal edersen olacağı buydu dedim kendi kendime.. Aramıza hoşgeldin serkan.Hayatında köklü bir değişiklik yapmak istedin ve hayatim değişti sitesi ile karşılaştın..Hiçbir şey tesadüf değil tabii ki..Kararlı olduktan sonra, gereken herşey karşımıza çıkıyor..Bize düşen de bu yolculukta sabırlı olmak.. Ben de bu siteyle karşılaşana kadar hep bir arayış içindeydim..Senin de istediğin gibi, yeni bir hayat arayışındaydım.Çok şükür umduklarımın çoğu gerçekleşti ve gerçekleşmeye de devam ediyor.. Listen güzel fakat biraz kalabalık geldi bana..Sana tavsiyem,telkin sayısını zamanla artırman..Mesela sosyal fobi telkinini, sosyallik artırıcı telkinini bir süre dinledikten sonra eklemelisin.. Tabii ki en önemlisi sürekli olman..Gece dinleme metodun da çok etkili olmuş gerçekten..Bu uyku sorunu olan pekçok kişinin de işine yarayacaktır..super Telkinlerden en iyi şekilde yararlanacağına inanıyorum..Gelişmeleri bizimle paylaşman da çok güzel..Değişim ve farkındalıklarının artması dileklerimle.. Günlüğün hayırlı olsun..actionsmile |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Alıntı:
teşekkür ediyorum öncelikle inşallah isteğim gibi olur benimde , tavsiyelerini dikkate aldım listemi biraz daha sadeleştirdim zamanla ekliyecem. Bilinçaltının bi canı war birden yormayalım onu dl67 |
Macera Devam Ediyor:)) Ewet tekrar merhaba sevgili günlük, aslında adın günlük ama ben anca haftalık ziyaret edebiliyorum seni idare et artıksevincli Evet son 4-5 gün olanları özetle bir yazayım: Telkinlere son gazla dewam ediyorum şu ara vaktim olduğu için gündüz gece telkinleri dinliyorum durdrabilene aşkolsun, kantoron çayı aldım denemek için herkes övüyordu bakalım nassı bişiy dedik aldık tadı fena değilmiş balla karıştırınca baya içiliyo yani, etki olarakta ilk gün pek bişey anlamadım ama daha sonra ne biliyim belkide psikolojik olarak kendimi daha iyi hissettiriyor.44a Bu arada bilgisayarlı günler sona erdi benim bir yeğenim war çok sewimli 1,5 yaşında yalnız işte bir kötü bir huy edinmiş ben askerdeyken; recep ivedik ve dondurmam gaymak izlemeden yemek yemiyor, müzik ve klip olmadanda uyumuyormusic45 Hal böyleyken zaten ara ara kullanabildiğim bilgisayarımı artık tamamamen yeğenin kullanımına tahsis ettik onun odasında artık, anca uyumadığı yada yemek yemediği zamanlarda şimdiki gibi yani oturabiliyoruz bilgisayar başınay789 iki fırt yazı yazabiliyoruz işte. Gece dinlemeleri sorun oldu ilk gün tabi gece dinleyemedim sesten uyuyamadığım için ertesi gün uykuya dalmanın insanın kendi seçimi olduğunu öğrendim eğer gerçekten şartlanırsa her ortamda her saate uyunabilirmiş bende denemeye karar verdim. Telkinler mp3 playerdan hoparlöre bağlı açıkken geçtim yatağa normal uyuma saatimden 2 saat erken hemde şartlanmak için de çitten atlayan koyun sayayım dedim her koyunda uyuyacağım diyorum.Daha doğrusu gözümde koyun canlandırmaya çalışıyorum hep çitin üstünden atıyla atlayan redkit misali kovboy görüyorum neyse baktım olmuyo takılmadım bende kovboy saymaya başladım dusun2 Kaç kovboy oldu bilmiyorum 2000'den geçmiştir belkide uyumuşum.Artık bu sistemi kullanıyorum gece telkinler için ama zahmetli oluyo dünya kovboy nesli tükenmeye yüz tutmuştur artıkcilgin897 Neyse daha pratik bir çözümü var tabiki elektronik zamanlayıcı devre kullanmak yaklaşık uyuma süresine ayarlayıp bırakacaksınız bilgiyarın zamanlanmış görevlerinden bir eksiği kalmaz bu tip devreler var lisede elektronik bölümü okudum hatta yapmıştım bir tane hazır aradım ama daha bulamadım, inşallah bulup kovboyları kapıdan kovacam büyük bi keyiflewave Rüyalarla başım belada görmediğim bütün arkadaşlarımı rüyalarda görür oldum bişey değil her rüyada uyanınca uyunmuyo uzun süre günde 3-4 tane görmeye başlayınca uykular delik deşik ama buna rağmen yine zinde sayılırım kalkınca. Neyse dün doğum günümdü resmi olarak 28 yaşına bastım, bana göreyse dün doğdum bugün bir günlük blissybebeğim hafifledim yani... Mutluyum daha da mutlu olmak istiyorum dünya... |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Aaa kaçırmış mıyız yahu? Kusura bakma, geç de olsa doğum günün kutlu olsun, tüm dileklerin bir bir gerçek olsun. Mutlu olmayı isteme, mutlu olmayı seç :) Mutlu olmayı seçiyorum Dünya, haberin olsun y789 |
Mutlu olmayı seçtim dünya haberin olsun terslik filan çıkartırsan artık gerisini sen düşün yu89 |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri re-slm günlük Evet yeni bir gün yeni umutlar diyerek başladım güne fena da bir gün değildi aslında yalnız birşey farkettim acaip kabuslar görüyorum nedendir bilinmez hani gece telkinm dinlemekten mi oluyor diye dinlemedim 1 gece farketmedi bende belki suçluluk duyguları telkininin zamanı geçti listeden çıkartayım dedim inşallah işe yarar bu arada sabahları az uykuyla bile acaip dinç kalkıyorum hadi hayırlısı. |
Yeni bir gün Naber günlükcilgin897 Haftalıktın, bu aralar gerçekten günlük oldun hadi bakayım gözünaydın. Suçluluk telkini pas geçtim dünden beri rahat rahat uyudum ne rüya ne kabus vardı dün gece deliksiz uyudum alk78 bakalım bu gecede aynı rahat uyuyacakmıyız görücez.Orta şeker mutluluk hali dewam ediyor havalar güzel ortalık cıwıl cıwıl, gerçi bugün turladım biraz sosyalleşeyim dedim ama erken kalkmam gerekti uykusuzdum, gözlerim uykusuzluktan yanarken fazla gezmek içimden gelmedi kendimi eve attım dinlenmek için, hazır bilgisayar boştayken senide bi ziyaret edip hal hatır sorayım dedim :zpzp: neyse sonra görüşürüz macera devam ediyor... |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Evet bugünkü durumumuda bir yazayım bakayım bir aydır ha aldım, ha alıcam, sonra bakarız dediğim Kpss hazırlık kitabını aldım 2010 yılındaki kpss sınavına hazırlanmaya karar vermiştim zatende nasıl olsa vakit çok diye erteleyip duruyordum. Şöyle kapağını açıp bir göz gezdirdim bi erteleme daha bakarız akşam diye aslında korkum hayatımı zehir eden ders matematik, sözelim çok iyidir kpssye üç kez girdim ve hep beni bitiren ders oldu hiç anlamıyorum beceremiyorum ee öyle oluncada oşver zaten beceremiyosun oluyor paydos ediyoruz.Okul hayatımda bir şekilde atlattık kaldık ortalamadan geçtik,ek sınavla kopyayla vs. işin ilginç tarafı MYO bölüm olarakta Bilg.Tek.Prog. sayısal bölüm bitirdim şimdi bakıyorumda nasıl bitirmişim hiç sayısal yokken diyorum yani hayatımı zehir etti desem yeri Geçenlerde sınavı kazanan çok samimi çocukluk arkadaşım "sen zeki adamsın anlamıyosun değil kaçıyorsun sözelin zaten çok iyi 18-20 matematik yapabilsen zaten kazanırsın sınavı otur çalış vaktin çok zor değil o kadar gözünde büyütme" dedi ve aslında bi yerdede haklıydı. 18 doğru matematik cevabı beni memur yapıyor bir yıldan fazlada süre var önümde. Bir ay sonra anca kitabı alabildik çalışmaya başlayamadık daha ama kitabı odamın en görünen yerine koydum her odaya girdiğimde bana bakıyor bi kenara atsaydım aklıma bile gelmezdi bi süre sonra şimdi ben burdayım diye bağırıyor resmen. Sonunda kavuşucaz kitapla da şimdilik sadece bakışıyoruz romantik romantik k8908 Başka bir gelişmede hayatimdeğisti.com un feysbukta grubu varmış hiç haberim yoktu, nasıl olduysa denk geldi üye oldum y789 Neyse benden bu kadar, kpss'ye selam telkinlere devam... |
Yazıyozzz yine Herkese slm Son gaz telkinlere dewam ediyorum.Kpss kitapçığı ile bakışmamı bitirdim artık çözmeye geçtim soruları gerçi matematikten yine uzak duruyorum sözelden başladım zamanı gelince matematik sorularına geçicem şimdilik sözel çözüp mutlu oluyorum ufaktan, hevesim kırılmıyor. Suçluluk duyguları telkinin gece dinleyince kabuslara uykuyu bölmeye başladığına tam emin oldum listemden çıkardığımdan beri bir kez bile uykum bölünmedi, kabus filanda görmedim, dün emin olmak için deneme yaptım gündüz dinledim uyurken dinlemedim bi sorun yaratmadı. Yani kabus, sık sık uykudan uyanma sorunu olanlara tavsiyem gece uyurken suçluluk telkini pas geçmeleri bende işe yaradı. İki gündür ne mutlu ne mutsuzum eskiden olsa üzülecek bir konu mutlaka bulunurdu, şu anda en azından nötr durumdayım büyük bir ilerleme benim için. |
Bayadır yazmamışız Slm adı günlük, kendisi haftalık sayfam utananadam Yine bir hafta olmuş ziyaret etmeyeli yazalım bakalım bizde toptan. Acaip şekilde bir umursamazlık hakim bu ara, hani dünya yansa boşver marsa gideriz havasındayım. Birkaç olaydan sonra farkettim tepkilerim biraz daha net.Bu arada telkin listemi değiştirdim yeni listem baya kalabalık oldu yine pek tavsiye edilen bir durum değil farkındayım ama bende düşündüm tersten mantıkla çıktım yola. Temmuz ayının ortasına kadar işe başlama durumum yok serbesttim yani bu sayedede günde 15-16 saat telkinleri dinleyebiliyorum bende listeyi kalabalıktan eksiltmeye karar verdim, aslında kalabalıkda değildi sigarayı bırakmaya karar verdim; sigarayı bırakma ve ertelemeyi bırak telkini ekleyince liste kalabalıklaştı bende bol dinleme şansım varken böyle devam edicem zaten sigarayı bırakabilirsem eklediklerimi çıkarıcama göre boşluğu değerlendirmek lazım. Hedefim sigarayı üç hafta içinde bırakmak önce iki tane azaltmaya başladım bir paketten 18, 16, 14 ,12 ye düşttüm bugün hedefim 10 tane her içtiğim sigara için bir çizik atıyorum deftere öyle hesap karışıyo baktım bende o gün kaç tane hakkım varsa o kadar sigarayı pakete koyuyorum ki paketteki sigaraya göre kendimi ayarlıyorum ,ciklet çiğnemekten çenem ağrıdı üç gündür oyalanacak bişey bulmaya çalışıyorum şimdi kendime. Bu aşk tek taraflı artık bitme zamanı geldi ayrılıyoruz artık 12 yıllık beraberliğimize noktayı koyuyoruz. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Hadi bakalım hayırlısı, Atakan Bey e söyleyelim de bir madalya daha hazırlamaya başlasın :) |
Sigarasız Günler Yakın Alıntı:
Sigara telkinlerine dewam ediyorum hergün de azaltıyorum sayıyı dün beş taneye kadar düşürdüm, bugün hakkım dört tane üçünü kullandım sonuncusunu artık yemekten sonra kullanıcam. Yarından itibaren üç taneye düşürüp kendimi hazır hissetiğim bir gün son darbeyi indirip bırakıcam diyorum aslında nikotin bandı ile devam etmek istiyorum ama bir doktor arkadaş bantla bağımlılık kaybolmaz, sigarayı azalt bir hafta kadar günde 2-3 tane içip vücudun az nikotine alışssın sonra bırak dedi bana da mantıklı geldi öyle yapıcam sanırım. Bırakmış birilerinin tavsiyeleride iyi olur aslında... |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Herkese slm yeniden Az nikotinli günler dewam ediyor bugünden itibaren üç hakkım war bir hafta ilk ciddi sınavımı bugün veriyorum.Dün gece hakkım olan dördü aşıp beşinciyi içip limiti bir sefer aşşam bişey olmaz diye çıldırdım ama direndim içmeden uyumayı başardım. Bugün Ciklet stoklarımız yeterli düzeyde,ara atıştırmalar için abur cubur stoklarımızda hazır bugünüde atlatmak üzereyiz hayırlısıyla... |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri serkan kardeş bu arada doğumgününü kaçırmışım kusura bakma... yeni yaşın ve yeni hayatın kutlu olsun...istediğin herşey KOLAY olsun.. acele etme sindire sindire... hazmetsin beynin değişimleri.. gençsin anladık... ama benim gibi sende telkinlerde daha bebeksin.... yorma bebeği.... |
Ve gelelim bugün kü yazımıza Az nikotinli günler nerdeyse nikotinsiz günlere döndü, dün üç olan limiti iyice kırıp 2 taneye düşürdüm, bugünde hakkım iki tane aslında ama bu saate kadar direndim bi tane ile yada hiç içmeden tamamlayamıyı umuyorum bugünü. |
O Şimdi Nikotinsiz :)) Öncelikle herkese kocaman bi teşekkür ediyorum ilginiz için... Bugün bayram benim için dün sigara içmeden geçti bugün de aynı kısacası aşkımız bitti gibi gerçi eski günlerin hatırası gözümün önünden gitmiyor, aşk acısı kolay unutulmuyor tabikine biraz işkencesini çekicez sevincli Artık 21 gün sayıp madalyayı takacaz inşallahart56art56 Walla nasıl mutluyum keyifliyim çocuklar gibi tarifi mümkün değil inanın. Aslında bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim önceki bırakma denemelerimden biliyorum tam anlamıyla işkence olması gerekiyordu ama hiç sigara içmeden ilk iki günü atlattım hemde ne bir kriz,sinir,stres olmadan walla kim ne derse desin " umut+telkin+inanç=başarı " mutluluğun formülünü bulamayanlar bu formulü kullansınlar test edildi onaylandı. f678h 12389Macera dewam ediyor hergün bu kanalda kaçırmayın... |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri seni canı gönülden tebrik ediyorum... irade buna denir...madalyada çok yakışacak ... eeeee rütbende artınca tanımazsın artık bizi..( şaka şaka)... sınavınıda başarırsın ...konuya önyargılarını bırakarak yaklaş.. bu matematik yargısı hep öğretmenler yüzünden oluyor.. tabi eğitim sisteminin de suçu var .. olayın mantığını kurmaya çalış... gerisi 4 işlem |
|
Nikotinsiz Günler... Slm herkese nerdeyse bir ay olmuş günlük yazmaya başlayalısevincli Sevindirik oldum şimdismileydance devamını getirebilmişiz şükür. Artık sigara ile ilgili yazmak istemiyorum nikotinsiz günlerdeyim, altı gündür içmiyorum,Yalnız sigaradan kurtuldum şimdide ciklete sardım malesef, gerçi hala rüyalarımda görüyorum ve hayallerimi süslüyor ama aşkımız bitecek böyle giderse. y789Vücudumdan attım aklımdan da atmam lazım diyorum ama 12 yıllık aşk ha diyince bitmiyo... Yaz geldi benim depresiflik kayboldu huzur,umut,mutluluk şeklinde ortaya karışık bi hallerdeyim.Gezip tozuyorum.Manita da ekledik üstüne.Bide havalar güzelken denize gidip sezonu açayım iyice taçlandırayım diyorum ama karadeniz ısınana kadar yaz bitecek be kardeşim buz gibi diyo şansını deneyenler. Telkinleremusic45 tam gaz dewam ediyorum ertelemeyi bırak ve sigara bırak telkinlerini çıkartayım diyorum ama ay sonuna kadar dewam edicem sonuçta sigarayı tam olarak bırakmış saymıyorum kendimi iyice sindirelim telkinleri bariblissy Bu ara bişey dikkatimi çekti insanların ne düşündüğünü veya düşüneceğini eskisi gibi önemsemiyorum, önemsediğimi anladığım vakit "şişşt dur bakalım aslolan sensin gerisi teferruat" diyorum kendimi toparlıyorumalk78 bunca zaman başkaları ne der diye hayatını mahvettin şimdi o başkaları ortada yok, hatta dediklerini sorsan akıllarında bile yok, bi sana dert oldu sonuç ne kocaman sıfır o zaaman boşver sıfır olacaksan bile kendin için ol başkaları için değil... |
Serkan kardeeş slm bu aradaakahvesmiley |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Slm herkese Bu günlerde sık yazıyorum neden: Çünkü yeğen işgalinden geçici olarak kurtulan bilgisayarımın başındayım bikaç günde olsa hasret giderecez inşşallah İşe başlıyım ilk olarak bi dizüstü alcam kardeşim olmuyo masaüstünden hayır yok masaya kim yerleşirse o sahipleniyo bilgisayarı yu89 Varmı dizüstü gibisi dizimin üstünde paşa paşa kullanırım, kimseylede paylaşmayacam, kullanırken dizimin üstünde, kullanmadığım vakittede dizimin dibinde oturur artık.956k Neyse günlük yazmaya girmiştim ama sitemli bi giriş oldu aslında daha dün yazdım ne yazacam bende bilimyom 24 saattte düne göre aman aman diyecek bişey olmadı. |
|
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri ben sigarayı bırakalı 4 yıl doldu.. darısı başınıza... eşimde bıraktı ki... her duyan inanamıyor... günde 4 paket içer olmuştu.... bırakma evresinde heryer sakız doluydu.. artık koliyle alıyordu sakızı...... ama bugeçici ...... zamanla onuda azaltıyorsun.. çenen çok ağrımadıça dert etme....... ço önemli bir şeyi başarıyorsun şu anda... milyonların başaramam dediği şeyi yaşıyorsun... sonrada göğsünü gere gere ben bıraktım diye hava atacaksın.. |
|
İlginç dialoglar herkese slm yeniden yine bir fırsat buldum yazayım dedim günlüğüme. gerçi yazacak bişeyde bulamıyorum artık her zamanki gibi ewdeyim orta şeker hayat dewam ediyor. Aslında benim tarafımdan gördüğüm değişiklik ve olayları anllattım hep birde başkalarının söyledikleriyle bi anlatayım şu son bir ayımı. Öncelikle satır başları: hep doğa versiyonları dinlediğim için telkinlerin herkes su sesinden çok kuş sesini duyuyor o yüzden kuş sesi dinlediğimi sanıyorlar, bunu söylüyorum çünkü konuşmaları dialog olarak yazcam ne diyo bunlar demeyin. Annem: Uyan öğlen oldu Ben: Tammmaaamm 10 dakka daha Annem: Yine mi kuşlar ötüyo niye dinliyon ne anlıyon bu kuşlardan Ben: Anne o kuşlar psikolojimi düzeltiyo bilinçaltı mesaj var içinde Annem: Ne diyolar Ben: Mutlu ol diyolar, bence sende dinle senin benden çok ihtiyacın var, depresyondasın ya hani Annem: Ben kırk senedir kuş sesi içindeyim kuşlarla düzelecek olsa zaten bozulmazdı psikolojim , sen şu kaynanamı (babaannem) ewden kaçıracak bi kuş sesi bul bak nasıl düzeliyorum üç günde Ben: y789 25889 2. Babaannem: Guşlamı ötüya burda Ben: Ewet babaanne Babaannem: Nerdele hani Ben: Teypten geliyo ses ,kuş yok Babaaanem: uşam guş sesi diyneme neye cereyan yakıyoy eviy önünde bi sürü guş va ya çık diyne Ben: !!!(hatırlayamıyorum kendimi kaybetmişim gülmekten) |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Süper babaaanne y789 öp ellerinden benim için kiss3 |
İlginç Dialoglar seri 2 3. Yeğen: Inga, Inga Kardeşimin Eşi: Ay bıktım senden uyu yavrum... Kardeşimin Eşi: Abi şu senin kuşlar işe yarıyomu, delirecem az kaldı Ben: Yarıyo işte sigarayı bile bırakıyoz baksana Kardeşimin Eşi: Bende dinleyem bari kuşları psikolojim düzelsin biraz... 4. Ben: Çok iyiyim bu ara sorma Arkadaş : Hayırdır Ben: Bilinçaltı telkinler dinliyorum çok iyi geldiler, sigarayı bile bırakıyorum Arkadaş : Bi dinletsene nası bişeymiş onlar - Arkadaş : Yaw bunlar kuş sesi olm bildiğimiz Ben: O kuş seslerinin içinde işte mesajlar Arkadaş : İşe yarıyo diyosun yani Ben: Aynen -----------------Bir hafta sonra -------------------- Arkadaş : Alo abi naber Ben : Sağol kardeşim iyidir senden naber Arkadaş : Yat kalk, şafak say bildiğin askerlik işte Ben : Allah kurtarsın Arkadaş : Senin kuşlar ötüyo yine Ben : Ne kuşu leyn Arkadaş : Hehe bilinçaltı kuşları abi, ötüyolar ya duyuyorum işte Ben : Yok kardeş bahçedeyim ben, ağaçtaki orjinal kuşların sesi o, bunlar düz ötüyo bilinçaltı meşaz yok bunlarday789 |
|
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri serkan2116, ben de bugün akşam üstü parktayken unutmuşum kulaklarımda kulaklık olduğunu, bi 5 dk öten kuşu aradım etrafta... |
İlginç Dialoglar seri 3 5. Arkadaş: İşe yaradımı senin telkinler Ben: Yaradı yaradı canavar gibiyim Arkadaş: İyi gördüm zaten seni Ben: Tam qaz dinliyorum, artık olumlu düşünüyoruz Arkadaş: Çok abartma kardeşim nolur nolmaz Ben: Ne olcağını görcez işte ben seni haberdar ederim. -----------------başka bir görüşme---------------- Arkadaş: Var mı bi gelişme? Ben: Sigarayı bırakmaya karar verdim, azaltmaya başladım Arkadaş: O coşmuşun sen Ben: Yarın denize gidelim, sezonu açalım Arkadaş: Deniz soğuktur ne denizi hastayım ben zaten Ben: Olsun havada sıcak dengeler, bende nezleyim napalım Arkadaş: Sen şu şeyleri dinlemeyi azalt artık bence fazla qaz almışın -----------------başka bir görüşme---------------- Arkadaş: Hehe bilinçaltıcı naber bıraktın mı sigarayı Ben: Bayılma olduğun yere sıkı tutun bıraktım üç gün oldu Arkadaş: Atıyosun numaracı seniii Ben: Yaw niye atayım bıraktım diyorum iştteeee aaaaaa Arkadaş: Hakkaten bıraktın yani helal olsun be kardeşim bilinçaltı-üstü, olumlu düşünce, pozitif mozitif derken Ben: Şükür bıraktım sende dene şansını Arkadaş: Kardeş sen bu qazla yogaya mogaya filanda başlarsın artık, aldık mı başımıza belayı... |
y789y789y789y789y789y789y789y789 |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri .......tüpçünüz geldi......gazcıııııı... gaz lazım mı... diye bakim dedim... ooooooooo... sen gazı aşmış roket yakıtına geçmişsin kardeş.... yine bir tavsiye bir müddet sana sigarayı hatırlatan şeylerden uzak dur... bunlar sigara tuzağı.... seni tavlamaya çalışıyor.... kahve içme... çay iç çay.. ben çay severimya.... ondan dedim.... |
Sağol abla işkenceli filan içiyorum kahveleri yavaş yavaş işkenceside azalıyor, kabulleniyoruz bu lezzetin sigarasız olacağını artık. |
Merhaba Dünya "Merhaba Dünya"sevinclibu söze takıldım bugün hiç unutmuyorum ilk programlama dersinde bu mesajı yazacak basit program yazın demişlerdi üni.de .Neden diye sormuştum o zaman ilkokul çocuğu gibi abuk sabuk mesajlar yadırıyoruz niye başka mesaj yazmıyoz mesela "dünyayı kurtaran adam", "serkan'ın ilk programı", "al sana program" v.s. gibi. Hoca demiştiki hayatınız, dünyaya bir merhaba ile başladı sizin programcılık hayatınızda onunla başlasın demişti. Hakkatten öyle kıl bi adamdan beklenecek cümle değildi. 5 yıl geçti aklımda ne programdan ne programcılıktan tek kalan şey bu cümle "Merhaba Dünya". Uzun uzun düşündüm bugün yeni hayatın günlükleri diye sayfam bile varken ben daha "Merhaba Dünya" bile dememişim dünyama. Şimdi diyorum "MERHABA DÜNYA" , "MERHABA YENİ HAYATIM" , "MERHABA YENİ HAYATIN GÜNLÜKLERİ" blissy Bugün baktım 2 gündür forumda bir kasvet depresiflik havası esiyo Üyelerin Değişim Günlükleri kısmında bir fırtınalar kopuyoy7891000 bölümlük berezilya dizisi gibi. Okudukça güleyimmi ağlayayyım bilemiyorum yani... Ama bakınca birşey gördüm yaww ben kötü durumda zannederdim negatiflik,depresiflik,karamsarlık kendine güvensizlik filan; Allah'ım Allah'ım yaw sen bana ne kıyak geçmişin, benim dertlerim kıl,tüy bakınca etrafa, onunda çaresi basit biraz köpük,maküç traş bıçağı kılımdan tüyümden kurtulurum biraz zorlayınca (sende arada bir yardım et boş bırakma beni) Allah'ım sen Kılı Tüyü çok olanlara yardım et, benim acelem yok onlarınki biraz daha acil gibi, ben köşede beklerim sıram gelene kadaryu89 Bu arada sevgülü günlük yeğen geldi bizim pc deki hakimiyetimiz dün itibariyle sona erdi artık eskisi kadar sık görüşemeybiliriz haberin olsun kırgınlık dargınlık yapma sonra hadi ben kopuyorum kib byeee |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri öhhhöööö!..dlckrn |
Cevap: Merhaba Dünya Alıntı:
"Merhaba serkan674" diyeceğim ama, yanılıp yenilip de depresyon lafı filan edersin de fişeğini çekiveririm senin günlüğünün de diye sakınıyorum birazy789 Yeni hayatının güzelliklerle ve Allah tarafından sana geçilen kıyakların farkındalıklarıyla dolup taşmasını diliyorum...s456 |
Kardeşlere Mesaj Alıntı:
Alıntı:
Önce Siyahçadan başlıyım lakabı siyahça kendisi bence forumun en renkli kişiliklerinden kardeşim sewiyoruz seni sen üstüne alınma şu forumda en umutlu olduğum insan sensin yürüüü kim tutar seni... İsmira kardeşime az buçuk farkındaydım zaten şükrediyordum da bu aralar iyice şükreder oldum, ne mutlu bana yaw depresyon dediğin nedir bu zıkkıma ben kendim girmedim mi kardeşim, girebilcek yeteneğe sahip olduğuma göre çıkacak yeteneğimde vardır. Sen kafanı takma kardeş teşekkür ediyorum sağol... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |