Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Yeni Hayatın Günlükleri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese selamlar Oldum olası günlük yazma alışkanlığım yoktur sıkıcı gelmiştir bana bide başlayıp devamlılığını getirememişimdir o yüzden sewmiyorum. Ama 3-4 gündür bi değişiklik oldu ve buraya yazmak istedim en uzun yürüyüş bile ilk adımla başlar bizde atalım adımı bakalım. Siteyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeni Hayatın Günlükleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-05-2009, 10:42 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Lightbulb Yeni Hayatın Günlükleri

Herkese selamlar
Oldum olası günlük yazma alışkanlığım yoktur sıkıcı gelmiştir bana bide başlayıp devamlılığını getirememişimdir o yüzden sewmiyorum.
Ama 3-4 gündür bi değişiklik oldu ve buraya yazmak istedim en uzun yürüyüş bile ilk adımla başlar bizde atalım adımı bakalım.
Siteyle tanışmam 2 ay öncesine rastlıyor tamamen tesadüf alakasız bi linkten görüp girdim siteye kader ağlarını örmüş beni bekliyormuş demek ki.
Belkide hayatımın en güzel tesadüfü oldu yazım biraz uzun olacak sıkılanlar şimdiden bıraksın.
İlk başta bana biraz uçuk gelmişti sadece dinliyorsun ve sorunların hallolmaya başlıyor aslında bilinçaltı ile ilgili bilgim vardı ve ne denli etkili olduğunun farkındaydım ama bende sonuç ne olacak merak ediyordum.
İlk günlerde dinlerken kulaklarımda inanılmaz bir basınç oluyordu bi ara patlayacak zannettim.
Üçüncü günden sonra her zaman olduğu gibi bu işide sallamaya başladım düzenli dinlemez bir gün dinliyorsam 2 gün dinlemiyordum oldum 3 hafta bu şekilde gitti.Sonra düşündüm Sonuç alamak istiyorsam artık düzenli olmam lazımdı ve daha düzenli dinlemeye başladım.Günde 4-8 saat arsı dinleme öneriliyordu ben 2 saat düzenli dinlemeye başladım. Derken 3 saat oldu yavaş yavaş artmaya başladı.Ve inanıyordum ki sonuç alacaktım ama benim en büyük sorunum sonuca çabuk gitme isteğimdir çabuk sonuca gidemediğim zaman tıkanır kalırım devamınıda getiremem doğal olarakta henüz bi sonuç göremediğim için acaba sorusu hep içimde oldu.
Taa ki birkaç gün öncesine kadar ve o günden sonra olanları yazıcam şimdi.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2009, 11:07 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Wink Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

7 MAYIS 2009
Hala bi sonuç yok acaba eksik bişeyler mi var diye düşünüp telkin eklemeye karar verdim, birkaç telkin daha ekledim, ama daha dinleyemedim.
Bakkala gitmek için evden çıkarken biran omuzlarıma baktım, şaşırdım omuzlarım dimdikti eski bezgin, çökük omuzlar yok, dimdik kendine güveni olan bir duruş.
:) Birçok insan bunun için "eee ne var bunda" diyebilir ama benim için inanılmaz bir olay ilk defa kendim farketmeden yada birisi uyarmadan kendimi düzeltip dikleşmedim. dimdik duruyordum.
Sevindim doğal olarak ama eee tabi benim şüphecilik başladı yine o anlık bir durumdu belkide kendimi avutuyordum bütün gün sürekli omuzlarıma dikkat ettim evet inanlmaz ama gerçekti omuzlarım dik duruyordum.
Artık telkinlerin işe yaradığını gördüm ve benim gibi sonucu görmek önemli olan bir insan için artık bu iş olacak dediğim andı.Yeni eklediğim telkinleri dinleme başladım vakit kaybetmeden.İlk listemi forumlardaki tavsiyeler üzerine üzerine yaptım, tavsiyelerde en çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz telkinleri listenize ekleyin diyordu bende aynen öyle yaptım.
Ego güçlendirici,sucluluk duygularına ek olarak depresyon dünde kaldı+kendine güven+ertelemeyi bırak+zinde uyanma telkinlerini ekledim listeme çünkü acilen bunlara ihtiyacım vardı.Kendime bir çizelge hazırladım dinlediğim süreyi uzatmam gerekiyordu, bazı yazılarda uyurken dinleyenlerin daha etkili olduklarını yazdıklarını hatırlıyorum ama benim için büyük bir sorun var uykuya dalmakta güçlük çekiyorum en ufak ses ve ışıkta uyuyamazken bide telkinleri sesi uyutmuyor beni.
Çözüm basitti bir bilgisayar teknikeri olarak benim için imkansız yok. Hemen winmata listemi hazırladım ve windows'un zamanlanmış görevler aracını kullanarak gece ben uyduktan sonra açılacak saate ayarladım telkinleri.Bilgisayarı açık bırakıp uyuyorum ben uyuduktan sonra çalmaya başladığı içinde uykuya dalmama engel olmadan bütün gece dinlemiş oluyorum.
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 12:09 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Ve bugün olanlar
4 gündür yeni listemi gece gündüz her vakit bulduğumda dinliyorum, günlük ortalama 12-14 saatlik bir dinleme oluyor bu şekilde.Birkaç gündür bir sebep olmadan bile mutlu olduğumu farkettim.
Ve bugün dikkatimi çeken bir konuya ayırdım bütün vaktimi.
"SOSYAL FOBİ"
Bu fobi üzerine kurulmuş bir forumu inceledim ve böyle bir hastalık olduğunu öğrendim.İnceledikçe acı gerçeği farketttim evet ben SOSYAL FOBİ hastasıyım su götürmez bir şekilde hemde.Belkide profesiyonel bir yardıma ihtiyacım var.
Kararımı verdim hastaysam iyileşmek için çare mutlaka vardır ve en önemlisi hasta olduğumu kabul edip iyileşeceğime inanmak.
Daha önce 1,5 yıl depresyon tedavisi görmüştüm çok ciddi anlamda bir sonuç alamadım çünkü devlet hastanesindeki pskolog doğal olarak birkaç dakikalık görüşmede daha iyimisin vs. sorular sourup aynı ilaçları yazıp 1 ay sonra yine gel diyordu.
İlaçların etkisi oluyordu tabiki rahatlama,umursamama,biraz daha mutlu olmak gibi ama kalıcılık olmadı tedavi bitti eski halimize döndük zamanla ve bununla yaşamayı kabullenmiştim artık.
Madem telkinlerle ilerme kaydettim listemi değiştirmem gerektiğini farkettim benim öncelikli sorunum sosyal fobi ve bununla ilgili olan diğer telkinlerdi.
Yeni Listem
Ego güçlendiric+suçluluk duyguları +depresyon dünde kaldı + sosyal fobi + başkalarının düşüncelerini önemsememe+sosyallik artırıcı+koruma kalkanı+ertelemeyi bırak
Umudum yeni listeyle beraber yeni bir hayat. 14 mayıs doğum günüm dört gün sonra ama artık öyle bakmıyorum 14 mayısta yeniden doğacağım, hayata yeniden başlayıp kaderim bu yapacak birşey yok artık dediğim herşeyi hayatımdan silicem.
Sorunumu anladım çözümü uzak değil artık.

Ve bu arada birşey sormak istiyorum kilo verme hariç bütün telkinlere ihtiyacım var hepsini dinlesem olurmu yoksa yaptığım listeden dewam edip sonra mı ekleyip çıkartsam.
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 12:54 AM   #4 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Merhabalar serkans674,

O da ne dedim,birisi benim günlüğümü çalmış.. Eee,bu kadar ihmal edersen olacağı buydu dedim kendi kendime..
Aramıza hoşgeldin serkan.Hayatında köklü bir değişiklik yapmak istedin ve hayatim değişti sitesi ile karşılaştın..Hiçbir şey tesadüf değil tabii ki..Kararlı olduktan sonra, gereken herşey karşımıza çıkıyor..Bize düşen de bu yolculukta sabırlı olmak..
Ben de bu siteyle karşılaşana kadar hep bir arayış içindeydim..Senin de istediğin gibi, yeni bir hayat arayışındaydım.Çok şükür umduklarımın çoğu gerçekleşti ve gerçekleşmeye de devam ediyor..
Listen güzel fakat biraz kalabalık geldi bana..Sana tavsiyem,telkin sayısını zamanla artırman..Mesela sosyal fobi telkinini, sosyallik artırıcı telkinini bir süre dinledikten sonra eklemelisin..
Tabii ki en önemlisi sürekli olman..Gece dinleme metodun da çok etkili olmuş gerçekten..Bu uyku sorunu olan pekçok kişinin de işine yarayacaktır..super

Telkinlerden en iyi şekilde yararlanacağına inanıyorum..Gelişmeleri bizimle paylaşman da çok güzel..Değişim ve farkındalıklarının artması dileklerimle.. Günlüğün hayırlı olsun..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 03:33 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Wink Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar serkans674,

O da ne dedim,birisi benim günlüğümü çalmış.. Eee,bu kadar ihmal edersen olacağı buydu dedim kendi kendime..
Aramıza hoşgeldin serkan.Hayatında köklü bir değişiklik yapmak istedin ve hayatim değişti sitesi ile karşılaştın..Hiçbir şey tesadüf değil tabii ki..Kararlı olduktan sonra, gereken herşey karşımıza çıkıyor..Bize düşen de bu yolculukta sabırlı olmak..
Ben de bu siteyle karşılaşana kadar hep bir arayış içindeydim..Senin de istediğin gibi, yeni bir hayat arayışındaydım.Çok şükür umduklarımın çoğu gerçekleşti ve gerçekleşmeye de devam ediyor..
Listen güzel fakat biraz kalabalık geldi bana..Sana tavsiyem,telkin sayısını zamanla artırman..Mesela sosyal fobi telkinini, sosyallik artırıcı telkinini bir süre dinledikten sonra eklemelisin..
Tabii ki en önemlisi sürekli olman..Gece dinleme metodun da çok etkili olmuş gerçekten..Bu uyku sorunu olan pekçok kişinin de işine yarayacaktır..super

Telkinlerden en iyi şekilde yararlanacağına inanıyorum..Gelişmeleri bizimle paylaşman da çok güzel..Değişim ve farkındalıklarının artması dileklerimle.. Günlüğün hayırlı olsun..
hoşbulduk yeni bir hayat wave
teşekkür ediyorum öncelikle inşallah isteğim gibi olur benimde , tavsiyelerini dikkate aldım listemi biraz daha sadeleştirdim zamanla ekliyecem. Bilinçaltının bi canı war birden yormayalım onu
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2009, 04:14 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Smile Macera Devam Ediyor:))

Ewet tekrar merhaba sevgili günlük, aslında adın günlük ama ben anca haftalık ziyaret edebiliyorum seni idare et artık
Evet son 4-5 gün olanları özetle bir yazayım:
Telkinlere son gazla dewam ediyorum şu ara vaktim olduğu için gündüz gece telkinleri dinliyorum durdrabilene aşkolsun, kantoron çayı aldım denemek için herkes övüyordu bakalım nassı bişiy dedik aldık tadı fena değilmiş balla karıştırınca baya içiliyo yani, etki olarakta ilk gün pek bişey anlamadım ama daha sonra ne biliyim belkide psikolojik olarak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Bu arada bilgisayarlı günler sona erdi benim bir yeğenim war çok sewimli 1,5 yaşında yalnız işte bir kötü bir huy edinmiş ben askerdeyken; recep ivedik ve dondurmam gaymak izlemeden yemek yemiyor, müzik ve klip olmadanda uyumuyor Hal böyleyken zaten ara ara kullanabildiğim bilgisayarımı artık tamamamen yeğenin kullanımına tahsis ettik onun odasında artık, anca uyumadığı yada yemek yemediği zamanlarda şimdiki gibi yani oturabiliyoruz bilgisayar başına iki fırt yazı yazabiliyoruz işte.
Gece dinlemeleri sorun oldu ilk gün tabi gece dinleyemedim sesten uyuyamadığım için ertesi gün uykuya dalmanın insanın kendi seçimi olduğunu öğrendim eğer gerçekten şartlanırsa her ortamda her saate uyunabilirmiş bende denemeye karar verdim.
Telkinler mp3 playerdan hoparlöre bağlı açıkken geçtim yatağa normal uyuma saatimden 2 saat erken hemde şartlanmak için de çitten atlayan koyun sayayım dedim her koyunda uyuyacağım diyorum.Daha doğrusu gözümde koyun canlandırmaya çalışıyorum hep çitin üstünden atıyla atlayan redkit misali kovboy görüyorum neyse baktım olmuyo takılmadım bende kovboy saymaya başladım Kaç kovboy oldu bilmiyorum 2000'den geçmiştir belkide uyumuşum.Artık bu sistemi kullanıyorum gece telkinler için ama zahmetli oluyo dünya kovboy nesli tükenmeye yüz tutmuştur artık
Neyse daha pratik bir çözümü var tabiki elektronik zamanlayıcı devre kullanmak yaklaşık uyuma süresine ayarlayıp bırakacaksınız bilgiyarın zamanlanmış görevlerinden bir eksiği kalmaz bu tip devreler var lisede elektronik bölümü okudum hatta yapmıştım bir tane hazır aradım ama daha bulamadım, inşallah bulup kovboyları kapıdan kovacam büyük bi keyiflewave
Rüyalarla başım belada görmediğim bütün arkadaşlarımı rüyalarda görür oldum bişey değil her rüyada uyanınca uyunmuyo uzun süre günde 3-4 tane görmeye başlayınca uykular delik deşik ama buna rağmen yine zinde sayılırım kalkınca.
Neyse dün doğum günümdü resmi olarak 28 yaşına bastım, bana göreyse dün doğdum bugün bir günlük bebeğim hafifledim yani...
Mutluyum daha da mutlu olmak istiyorum dünya...
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2009, 04:32 PM   #7 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Aaa kaçırmış mıyız yahu? Kusura bakma, geç de olsa doğum günün kutlu olsun, tüm dileklerin bir bir gerçek olsun.

Mutlu olmayı isteme, mutlu olmayı seç :)
Mutlu olmayı seçiyorum Dünya, haberin olsun
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2009, 06:57 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Thumbs up Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aaa kaçırmış mıyız yahu? Kusura bakma, geç de olsa doğum günün kutlu olsun, tüm dileklerin bir bir gerçek olsun.

Mutlu olmayı isteme, mutlu olmayı seç :)
Mutlu olmayı seçiyorum Dünya, haberin olsun
Hemen düzeltiyorum cümlemi yeniden kuruyorum
Mutlu olmayı seçtim dünya haberin olsun terslik filan çıkartırsan artık gerisini sen düşün
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-05-2009, 09:16 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri

re-slm günlük
Evet yeni bir gün yeni umutlar diyerek başladım güne fena da bir gün değildi aslında yalnız birşey farkettim acaip kabuslar görüyorum nedendir bilinmez hani gece telkinm dinlemekten mi oluyor diye dinlemedim 1 gece farketmedi bende belki suçluluk duyguları telkininin zamanı geçti listeden çıkartayım dedim inşallah işe yarar bu arada sabahları az uykuyla bile acaip dinç kalkıyorum hadi hayırlısı.
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 03:35 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Mesajlar: 180
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point
Talking Yeni bir gün

Naber günlük
Haftalıktın, bu aralar gerçekten günlük oldun hadi bakayım gözünaydın.
Suçluluk telkini pas geçtim dünden beri rahat rahat uyudum ne rüya ne kabus vardı dün gece deliksiz uyudum bakalım bu gecede aynı rahat uyuyacakmıyız görücez.Orta şeker mutluluk hali dewam ediyor havalar güzel ortalık cıwıl cıwıl, gerçi bugün turladım biraz sosyalleşeyim dedim ama erken kalkmam gerekti uykusuzdum, gözlerim uykusuzluktan yanarken fazla gezmek içimden gelmedi kendimi eve attım dinlenmek için, hazır bilgisayar boştayken senide bi ziyaret edip hal hatır sorayım dedim neyse sonra görüşürüz macera devam ediyor...
__________________
Düşünüyorum ; Öyleyse yapacak başka işim yok

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunlukleri, hayatin, yeni


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yeni Hayatın Günlükleri

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Yeni Hayatın Günlükleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese selamlar Oldum olası günlük yazma alışkanlığım yoktur sıkıcı gelmiştir bana bide başlayıp devamlılığını getirememişimdir o yüzden sewmiyorum. Ama 3-4 gündür bi değişiklik oldu ve buraya yazmak istedim en uzun yürüyüş bile ilk adımla başlar bizde atalım adımı bakalım. Siteyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.