Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Son damlanın düştüğü an.........

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Son damlanın düştüğü an......... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Saatler 00:48 i gösterirken, işte başlıyorum günlüğümü tutmaya. Benim hayatım ilkokul 3.sınıfın sonunda değişti. Ailem taşınmaya karar verdiğinde. O yaz taşındık ve ben kuzenimin gittiği okula kaydımı aldırmak için ısrar ettim ve 4. sınıf başlarken o yrni okulumdaydım. İşte burası ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Son damlanın düştüğü an.........

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-03-2010, 01:31 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KALAMITI is an unknown quantity at this point
Standart Son damlanın düştüğü an.........

Saatler 00:48 i gösterirken, işte başlıyorum günlüğümü tutmaya.
Benim hayatım ilkokul 3.sınıfın sonunda değişti. Ailem taşınmaya karar verdiğinde. O yaz taşındık ve ben kuzenimin gittiği okula kaydımı aldırmak için ısrar ettim ve 4. sınıf başlarken o yrni okulumdaydım. İşte burası benim hayatımın kırılma noktası. Öğretmenim yaşıyorsa kulakları çınlasın, ondan ayrılmakla büyük hata etmişim bunu yıllar sonra anladım. Yeni okulumdaki öğretmenim de çok iyi bir insandı fakat bana lazım olan kişi değildi ve ilk okulumdaki disiplin ve okuma hırsı yerini daha rahat bir öğrenci olmaya daha çok öylesine okula gidip gelmeye ve sonrası da beraberinde diğer yanlış kararlara doğru yol almaya bırakmıştı.
Neyse ben buna inandım, böyle inandım. Ama aslında sadece hayatımda yanlış kararlar verebilmem için işlerimi kolaylaştırmıştı. Asla bütünüyle herşeyin sebebi olamazdı.
Sonra yine devlet okulu ortaokul (ozaman ortaokul vardı) başladı, oradan aklımda kalan en önemli deneyimlerden biri, o okulda bir sınıf vardı bu sınıfta _bir çok yerde vardır ya hani_ zengin halkın çocukları öğretmen çocukları hatırı sayılır insanların çocukları vs. vardı, bir nevi burjuva sınıfı yani. Ve benim o sınıfta yerim yoktu, çünkü her nekadar kimseye muhtaç olmayan bir ailede büyümüş olsam da, ben bir zengin hatrı sayılırın kızı değildim. Belki herkeste olmaz ama bende oldu, sosyal fobik oluşumun ana nedeni buydu. Ayrıcalıklar dünyasıyla tanışmıştım işte daha çocukluktan tam çıkamadan hemde, bir de üzerine ergenlik gelince çekingen biri oldum çıktım.
Daha sonra lise, yine yanlış bir seçim daha. Ve liseyi bitirişim ve okuduğum bu lisenin meslek lisesi oluşu üniversite hayallerimi suya düşürdü.
Neyse 2 senelik bir üniversite hayatım oldu, orada biraz açılmıştım, sosyal açıdan yani. Fakat bu hiç yeterli olmadı. Yine sosyal bir korkaktım. Yıllar geçti bu 2 seneyi açıköğretimden 4 e tamamladım. İşletme fakültesi mezunu olmuştum, olmuştum olmasına da ben bunu ne okumak istedim ne de bununla ilgili bir meslekte çalışmak istiyordum. Üstüne üstlük hem sosyal fobik hem durmadan hayallerini erteleyen, sözler verip tutmayan, sürekli kendi kendisiyle kavga hayalperest birine dönüşmüştüm. Bu durum öyle canımı sıkıyordu ki.
Tabi bu arada üniversitede okurken bir de ne olsun aşık oldum 2 sene sonra evlendik. Başta herşey çok güzeldi fakat benim bu negatif yönlerim aşkın dayanılmaz hafifliği azalmaya başladıkça kendilerini su yüzüne çıkarmaya başladı. Bu da evliliğimin gidişatını kötü etkilemeye başladı. Bu arada hamile kaldım. Sanki hamileyken hayatımda olan bütün olumsuzlukları kusmaya başladım herşeye tabi bundan en fazla eşim zarar gördü, çok stresli bir hamileliğim oldu, eşimi canından bezdirdim diyebilirim. Neyse dünya tatlısı yavrumuz dünyaya geldi bende bu sefer hamilelik sonrası depresyonu başladı( depresyon fırsatı buldummu hiç kaçırmam) Uykusuz dönemler eşimle iyice uzaklaştık çatışmaya başladık filan derken eşim artık boşanmak istediğini söyledi sonunda. Tabi bu başka bir depresyon fırsatı :) Ben tam yine değresyona girecekken, mahkeme günü filan alındı celp geldivs.derken, bir farkına vardım ki yuvam avuçlarımın arasından kayıp gidiyor. Tabiki sorunların başlıca sebebi ben değildim fakat benim yaptıklarım büyük sebeplerdendi.
Neyse ki toparlandık, şu an çok şükür iyiyiz ve eşim askerde.
Evet çok şükür ailevi durum toparlandı, fakat hayatımın geri kalanı hala berbatlığını koruyor. Hayallerim, gerçekten kabuğumdan çıkmak, ve kendimi psikolojik anlamda özgürlüğüme ulaştırmak amaçlarım olduğu yerde bekliyor.
Bu siteyle tanışmam hamileyken olmuştu fakat sonra uzun bir süre ara verdim. Ama bir iki hafta önce 30 umda olduğumu ve hayatımın ben burada öylece otururken boşluğa akıyor olduğunu bir kez daha farkettim.
Hala gerçekten başarılı olabileceğim bir işim yok, 16 kilo fazlam var ve hala bir sosyal korkağım.
Şimdi 4 gündür suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinliyorum. Dün epey iyi hissediyordum bugün biraz dalgalanma yaşıyorum sanırım. Hayatımı gerçekten düzene sokmak, düzenli ve düzgün yaşamak artık hayallerimi gerçekleştirmek ve evliliğimi daha da güzelleştirmek istiyorum. Ve tabiki bütün bunların en başında Yavruma hakkettiği tutarlı ve güçlü anneyi vermek istiyorum.
Buda benim değişim günlüğüm olsun, benim bardağım çoktan taştı ve değişmeye başladım bile. Ve sık sık değişimleri buraya aktarmaya devam edeceğim. Herkes için herşey güzel ve iyi olsun. Sevgilerimle.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

KALAMITI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 09:07 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

Uğurlu olsun günlüğünüz ;))
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 11:05 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Şehr-i şirin
Mesajlar: 386
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

bu siteyi ndn seviyorum çünkü yazılan yazılarda bir parça kendimi buluyorum ve bazen öle şeyler yapmışım ki mutlu olmak yerine negatif olmayı seçmişim sadece benim başıma geldiğini düşündüğüm olaylar yaşadım hep ama hiçte öle değilmiş ben evli veya çocuk sahibi değilim ama çocuğumun olması hayatta en çok istediğim şeylerden biri benim için bi mucize ne güzel siz bu mucizeyi elde etmişsiniz ve hoşgeldiniz
__________________
"Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6)
suyahapsettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 11:41 AM   #4 (permalink)
Sultan
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

günlüğünüz hayırlı olsun.değişime adım atmışsınız.gerisi gelecektir.isterseniz iyi bir anne iyi bir eş olursunuz.duygu durumunuzu değiştirin inanın hayatınız değişir.her şey gönlünüzce güzel olsun iyi ki varsınız
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 11:46 AM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

Günlüğünüz hayırlı olsun. . Bakınca, ilkokul öğretmenlerinin insanların sadece o anları üzerinde değil; hayatları üzerinde etkili olduklarını görmek zor değil. . Nitekim, ben de aynı haldeyim :) 3 ilkokul, 5 ilkokul öğretmeni değiştirdim. . Tekrar günlüğünüz hayırlı olsun, herşey gönlünüzce olsunn
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 12:58 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

Değişim başladımı durmamalı, aileni toparlarken gösterdiğin efor ve motivasyonu kendini toparlamak için de kullan eğer 3 kişiyi ilgilendiren bir değişimi sağlayacak kadar güçlü ise sadece kendinde değişimi sağlayacak güce ve kararlılığa sahipsin demektir. şimdi onları harekete geçir. Unutma hayatımız bizim ellerimizde ve biz onu şekillendirecek güce dsahibi. onu daha iyi yada yada kötü yapmak için kullanmamız gereken enerji miktarı aynı hareket etmeye karar vermeye ve yönü doğru seçmeye ihiyacın var.
Kolay gelsin
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 02:32 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KALAMITI is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

Çok teşekkür ederim ilginize, okuyunca yazdıklarınızı, içim yeniden umut doldu, burada benim gibi mutluluğu ve güzellikleri arayan ve bunun için harekete geçen sizlerle birlikte olmak gerçekten umut ve güç verici. Yalnız olmadığını hissediyor insan. Bugün biraz karamsarlık var içimde ama msjlarınızı okuyunca kara bulutlar epey dağıldı. Bu durum telkinlerin değişimi başlattığına işaretti okuduğum kadarıyla, bilinçaltım direniyor sanırım. Ama bu kez artık yeter, vazgeçmeyeceğim. Herşey güüzel olacaaak.
KALAMITI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 03:42 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Mesajlar: 586
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

günlüğünüz hayırlı olsun.değişiminizde tam istediğiniz gibi olsun
prenses1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 03:53 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

bende teknik mezunuyummm, ne severdim bende sorma

Sende bizim gibi pozitifliğe, değişime zamklanmaya gelmişsin
Kocamaaan kucaklıyorm seni. İyi ki gelmişsin. Her şeyi değiştirebiliyoruz, zamanla bu fikirde sabitlendik :) Her şey çok güzel. Adım attık gerisi geldi. Gelmeye de devam ediyor. Hiç meraklanma hep destekçiyiz ve gerçekçiyiz ;)
Yüzün hep gülsün
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2010, 03:59 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 1
13 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KALAMITI is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Son damlanın düştüğü an.........

Hay Allah razı olsun hepinizden, hiç tanımadığım ama beni anlayan insanları yanımda hissetmek ne güzel bir duygu. Daha önce bu siteyi ertelemekle ne büyük hata yapmışım. Gerçekten çok iyi hissediyorum.Birazdan oğlum kalkacak uykudan ve onu dolaştırmaya çıkaracağım, tabi bende yürüyüş yapmış olacağım.
Hayallerim gerçekten büyük ve onları cazip kılan da bu zaten. Ve benim onları gerçekleştirecek gücüm var çok şükür.
Mutluyum. :)
KALAMITI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Son damlanın düştüğü an.........

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Son damlanın düştüğü an......... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Saatler 00:48 i gösterirken, işte başlıyorum günlüğümü tutmaya. Benim hayatım ilkokul 3.sınıfın sonunda değişti. Ailem taşınmaya karar verdiğinde. O yaz taşındık ve ben kuzenimin gittiği okula kaydımı aldırmak için ısrar ettim ve 4. sınıf başlarken o yrni okulumdaydım. İşte burası ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.