![]() |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Alıntı:
Teşekkür ettim kardeşlik, gerçi baya okudum şu iki nokta işini ama bişey anladıysam aha şu sağdaki gibi arap olayımhpm1 |
|
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri sevincli Slm günlük naber baya oldu yine görüşmeyeli.artık görüşmelerimiz azalacak gibi görünüyor.Çünkü işe başlıyorumy789y789.En mutlu ayrılığımız bu olacak gibi. Son sel olayıyla dibe vurmuştum zati dahada vuracak bi dip kalmayınca artık bizde yükşelişe geçtik.Çok dua etmiştim Allah'ım bi kapıyı kapatırsın diğerni açarsın bi kıyak yapta bu acil aç diye. Yaptı kıyağını geçen çarşamba iş görüşmesine çağırdılar istanbuldan, aslında gitmeyecektim bi görüşme diye o kadar masraf edilecek bi durumda değildik malum.babam ısrar etti git diye düştüm yollara görüştük, başlarmısın dediler başlalarız tabi dedik bu hafta içi başlıyorum kalacak yer evrak işlerini filan hallettim bu arada. Keyfim yerinde anlıyacan tekrar yükşelişteyim gerçi telkinleri pek dinleyemiyorum bu ara gündüz bikaç saat anca işte, bi süre sistem oturtana kadar böyle gidecek.music45 ama keyfim yerinde,mutluluk hormonlarım tavan yapmışsevincli956k Evdeyken sigara içen yoktu etrafımda rahattık arkidiş şimdi herkes sigara içiyo nasıl içim gıpraşıyor bilemezsin tekrardan sigara telkinine başladım yani o kadarkhkh56 Neyse bana müsade internet kafeden yazıyoz vaktimiz kısıtlı maselef sonra yazarım yine |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Yeni işin hayırlı uğurlu olsun Serkan'cım. Bolluğun bereketin daim olsun. |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri serkan yeni işe başlıyor olmana gerçekten çok sevindim allah hayırlı işler versin inşallah... http://img129.imageshack.us/img129/6...h9lc6ao4ph.gif yeni işinin daimi bol kazançlı ve huzurlu olmasını diliyorum... sıgara konusunda ise aman diyeyim bunca emeğin boşa gitmesin... hep duyarım arkadaşlardan sigarayı bırakalı kaç yıl geçerse geçsin arada canın istiyor diye... bende bırakalı 17 gün oldu...şimdilik sayıyorum günleri...yakında unuturum saymayı...c.tesi günü eşim bana resmen sigara ikram etti...canın çok istiyorsa iç bitane...y789belki de beni denedi...ama çok samimiydi..fakat ben asla içmem...çok teşekkür ederim canım dedim vede reddettim... sende yap tavsiye ederim...süpper bir duygu...super http://www.serifpublishing.com/thurs_NoSmoking.jpg hem sen artık aştın bu krizi...kaç 21 gün geçti...demi..12389 |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri yeni işin hayırlı olsun Serkan...956kçok sevindim...y789 |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri yeni işin hayırlara vesile olsun kardeşim.... senin için sevindim.. kendini sigaraya karşı kolla... her an açık arar inan.. ben 4 yılı doldurdum bırakalı geçen hafta içtim... tadı iğrenç geldi... bumuydu içtiğim şey dedim... amaç içmek isteği bazen içerken aldığın tad değil hissettirdiği duygu için oluyor.. şimdi içme yasağıda geldi... sağlığından taviz verme... biri sana zehir verse ne tepki verirdin.. aynı şey sonuçta.. içmek yada içmemek senin tercihin ama içmeyenleri taciz etmemek lazım |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Serkancım,yeni işin hayırlı olsun..Sağlık, mutluluk,bolluk,bereket getirsin hayatına..Hayırlı kazançlar..super |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sigara konusunda ise haklı direnişimi sürdürüyorum içmedim yani,zannetmiyorum içeceğimide biliyorum ki bir tane içersem sonra iki üç devam eder.Sadece birisi içerken gördüğümde yada kokusunu duyduğumda canım çekiyor bi anlık onuda atlatıyorum zaten dişimi sıkıp yksa başka türlü adı bile aklıma gelmiyo.Bu kadar işkence çektim bırakıcam diye hiç bişeye acımazsam ona acırım.Haklı direnişim devam edecek...gulensmiley |
Cevap: Yeni Hayatın Günlükleri Sana gelincede sevgili günlük Bugün iş için eğitim ve seminerlerim bitti pazartesi çalışmaya başlıyorum gerçi eğitimlerde maaşım başladı, resmi olarak işe başlamadık sadece Eski ve çok sevdiğim bi arkadaşımla ev arkadaşı olduk yanına taşındım,Şansıma işim yürüyerek gidecek mesafede 4 ayak üstü düştüm istesem bu kadar olurdu.smil56 İnternet bağlantısı için talep yapıyoruz haftaya bağlanacak, olmuyo internetsiz ben, bensiz de internety789 Telkinleride artık gece dinleyebiliyorum malum işten dolayı gündüz fazla dinleyemiyoz artık. Mutluluk hormonlarım coşmuş durumda devam ediyor... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 AM. |