Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın ,dün dinlediğim bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istedim hikaye şöyle: Bir gün kör fakir ve kimsesiz bir adam varmış bir melekle karşılaşmış . Melek adama bir dileginin gerçekleşeceğini söylemiş ve dile demiş . Ama dilerken dikkat etsadece en önceki dileğin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-09-2008, 09:35 AM   #511 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ,dün dinlediğim bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istedim hikaye şöyle:

Bir gün kör fakir ve kimsesiz bir adam varmış bir melekle karşılaşmış .

Melek adama bir dileginin gerçekleşeceğini söylemiş ve dile demiş .

Ama dilerken dikkat etsadece en önceki dileğin olacak diye uyarmış .

Demişki gözlerinin açılmasınımı istersin.

Yoksa zengin olmayımı dilersin .

yoksa evlenip çoluk çocuğamı karışmak istersin.

ama dikkat et sadece biri olacak ben üçsene sonra gelip seni kontrol edeceğim demiş.

Melek üç sene sonra gelmiş gördüklerine inanamamış adamın gözleri görüyor ve villanın bahçesinde altın topla oynayan bir çocuk var.

Hemen adama dönüp ne diledin demiş .Ben Allahım bana altın topla oynayan bir çocuğumu görebilmeyi nasip et demiştim demiş.

Bu hikaye benim dileklerimizin nekadar akılcı kulanılması gerektiğini anlamam sebep oldu .Bazen dileklerimizi çok hoyratça savuruyoruz ve sonuç alsakta bizleri doyurmuyor.

Evren sınırsız istemekten çekinmeyin sınırsız isteye bilirsiniz.Bizler kendimiz sınırlarımızı koyarız .Ben hala isterken kendime çizdiğim sınırları aşamıyorum .Hayal etmekte bazen zorlanıyorum .Bunuda şöyle çözdüm uyduan gezi kanalları seyrediyorum baya iyi geldi şimdi daha kolay hayal edebiliyorum .

Bu günlükte bukadar yarın görüşmek üzere yolunuz aydınlık ve açık olsun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

 
Alt 13-09-2008, 10:41 AM   #512 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın , yine döndüm dolaştım ve buraya evime geldim.Bu ara çok nötür bir hale gelmeye uğraşındayım .Hayatta bize öğretilen ne çok şey yanlış sanki birileri bizi yanlışlarla doldurmuş gibi bir çok bildiğimden artık eskisi kadar emin değilim .Bazı şeylerden emin olmak için kendimi soyutladım ve benim önem verdiğim konuları hiç düşünmedim şimdiye kadar öğrendiklerimi yoksaymaya başladım ve artık yeni başlangıçlar için çekimler yapmaya başladım .Bundan bir yıl önce çevrem beni çok bunaltmıştı ve Allaha yalvarmıştım bana beni anlayacak insanlar göndermesi için ve bu siteyi bulmuştum .Ogünlerde sitede gezerken ne çok bilmediğim şey vardı .Şimdide var ve sizlerden hergün yeni bir şeyler öğreniyorum .

Şimdide başka bıraktığım bir konuda bir ışık buldum henüz inceliyorum ve henüz kararsızım .Ben her zaman biraz konuya zaman tanırım iyice inceledikten sonra eğer emin olmuşsam devam ederim .Bütün dileğim artık aradığımı bulmak ve aydınlanmak .artık ülkemizde bu kadar bilgi kirliği var ken doğruları seçmek ve çıkarmak çok kolay olmasda yinede çekimlerimizi doğru yaparsak doğrulara ulaşmak zor olmuyor.

İnsan kendi farkındalığını bulunca ve kendini geliştirmek isteyince herşeyde seçici oluyor .Bizler bu seçici kişiliğimizle neler yaparız kimbilir.Belki şimdiye kadar ki seçimlerimi ben yapamadım bundan sonra ki seçimlerim benim seçimlerim olacak ben artık tohumları nasıl ekeceğimi öğrendim ve ektim .Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.
 
Alt 13-09-2008, 03:12 PM   #513 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

ablacım!
tabiki zaman zaman insan kendini sorguluyor...
ara sıra bende öyle yaptığımda bu siteyi ve buradaki ortamı çok sevdiğimi farkettim...
burdaki dostlarımı düşündüm tek tek ve;
hapimiz farklıyız birçok yönden ama birbirimizelede çok benzerliklerimiz var...
bu bir çelişki gibi görünsede +- gibi çekiyor birbirini...
yazılarını takip ediyorum ve kendi adıma çok paylar alıyorum...
hep burda bizimle olmandan keyif aldığımı ve bu ortama çok büyük katkı sağladığını bilmeni isterim...
sevgiler ve saygılar...
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 14-09-2008, 10:13 AM   #514 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın Lierciğim sen beni takip ediyorsunda ben seni arayıp zor buluyorum günlüğünü okuyorum diye yazmıyorsun herhalde neyse işin şakası bu...Bizler bir çok yönden faklıyız fakat bizi birbirimize çeken şey kendimizin farkına varmaya başlamamız kendimizi bulma arayışımız .Bazı konularda yok aslında birbirimizden farkımız(hani eski bir reklam vardı ya ama biz Osmanlı bankasıyız.)Ama biz hayatım değişti ailesiyiz .Bizler kendimizi bulmaya çalışırken kimseyi incitmeden kimseye sataşıp bulaşmadan bir çok şeyin çevresinden dolaşarak biraz yorularak kendi işimize bakıyoruz .Birilerini eleştirmek yerine kendimzi eleştiriyoruz ve geliştiriyoruz kısacası kendi işimize bakıyoruz.Kimsenin canını yakmaya değil yaralarını sarmaya uğraşıyoruz .Hepimizin gönlü okadar büyük ki içine bir çok sevgiyi sığdıra biliyoruz .Böyle bir insan topluluğu tabiki çok özel olacak .Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız .

Bu gün Ankara 'da hava bulanık umarım güzel sindire sindire bir yağmur yağar.Artık çok özledik çeşmeden akan suyu içmek veya yemeğe koymak artık mümkün değil sapsarı akıyor.Eskiden sular kesilipde geldiğinde öyle akardı ve su yosun kokuyor .İnsan yüzünü yıkarken bile midesi bulanıyor.Bakalın bu sorun nasıl çözülecek .Biz hafatda 6 damacana su tüketiyoruz ve artık zorlamaya başladı .Bu ara çevremde ishal vakaları çoğaldı .Bende önlem olsun diye yemeklere kekik koymaya başladım .Kekiğin dezenfekte özelliği var ishal vakalarında kaynatıp çayını içerseniz kesiyor .

Bu ara çevremdeki enerjisi düşük çok insan var .Ben de bazen kendimi kaptırıp onlar gibi konuşuyorum .Sonra hemen İPTAL ediyorum .Canım Mücevherimi hatırlıyorum ...Artık kimsenin benim enerjimi düşürmesine izin vermiyorum ve bu beni oldukça rahatlattı.Bilgisayarla tanışmam benim hayatımdaki dönüm noktalarımdan biri oldu sabahları herkes uyurken giriyorum ve bir çok şey öğrenip çıkıyorum .Bu ara sabahları iyiyim ama akşama doğru iyice pilim bitiyor susuzluk canıma okuyor .Neyse az kaldı sabır..

Yolunuz aydınlık ve açık olsun












8([
 
Alt 14-09-2008, 10:49 PM   #515 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

sevgili mustang ,günlüğümde bahsettiğim o kitabı bilhassa okumanı tavsiye etmek için yazıyorum bu yazıyı.zero limit senin gibi içi sevgi dolu insana çok iyi geleceğinden eminim sevgi ile
__________________
Size geri dönmesini en çok istediklerinizi hediye edin...
reversi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 15-09-2008, 10:12 AM   #516 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Canım benim inşallah okurum kitap okuyup ben aklına geldiğim için çok duygulandım.Sen beni öyle sevgi dolu gördüğün içinne mutlu bana .Ben hep öyle olmak için uğraştım takdir görmek çok iyi geldi.

Hani insanlar yaşlanmaktan korkarlarya ben sert çizgilerle yaşlanmaktan korkarım .Bazen gittiğim kalabalıklarda insan yüzlerini incelerim .Bazılarının yüzünde okadar derin kederler öyle izler bırakmışki mutlu olsada fark edilmez .Benim annemin 88 yaşında ölen bir halası vardı Allah rahmet eylesin mütiş bir kadındı .Hayatında bir çok acı yaşamasına rağmen o hiç şikayet etmedi ve hep yüzünde insanın içini ısıtan bir gülümseme vardı .Biz çocukken bize çok gelirdi gitmesin diye ayakkabılarını saklardık .Bizleri sarar sarmalar güzel masallar anlatırdı.Hayatında hiç kimseyi incitmedi ama çok incindi .Yaşadığı hiç bir şeyden şikayetçi olmadı büyük bir olgunlukla karşıladı .88 yaşındaki kadının yüz çizgilerini görseniz şaşırırdınız.Öldüğünde bile yüzünde kocaman bir tebesüm vardı .

Ben bu siteyi keşfedene kadar kaşlarımın arasında iki çizgi olmuştu ve nekadar değiştirmek istesemde istemeden suratımı asıyordum .Şimdi sabahları yerimden şükrederk kalkıyorum ve yüzümde kocaman bir gülümsemeyle günümü geçiriyorum .Reversinin önerisini görünce aklıma bu geldi sizlerle paylaşmak istedim.Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun.
 
Alt 18-09-2008, 09:44 AM   #517 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın şöyle bir dolaşıp yine geldim.Bir kaçgündür günlüğüme yazmak içimden gelmedi .Bizim siteye ne oluyor ya bi bakıyorum bir yerde birileri tartışmış hepside sudan sebepler yok eskiler yenileri eleştiriyormuş yok şöyle böyle .Ben orucun birilerini tutuğu kanatine vardım .Canlarım ben bu siteye ilk girdiğim günden beri herkesten aynı ilgiyi gördüm ve şimdiye kadarda eski üye yeni üye ayrımı aramızda hiç yaşamadık.Herkes birbirine saygı duydu ve dilimiz döndüğünce birbirimizin yanında olduk .Ben hepinizi çok sevdim ve sizlerinde aynı duygular içinde olduğunuzu biliyorum .Bu bizler için çöl ortasında bir vaha oldu .Bizlere zaman zaman birtakım saldırılar oldu ama bizleri yıkamadılar.Birbirimize saygımızı yitirmeden eleştiri yapalım ve kendimize yapılmasından hoşlanmadığımızşeyleri yapmayalım .Bu ara herkes çok alıngan olmuş sakin olun ve düşünün .Bizler kendimizi geliştirmekle uğraşıyoruz ve bu tür davranışlar bizleri yavaşlatır .

Ben dün yine anneme gittim .Orada yine tartıştık bizim bakıcı sapıtmış onu hizaya soktuk sokuncaya kadar ne kafanede beyin bıraktı .Sonrada yemek yapma faslı enkaz halde eve geldim .İnsanlar senin iyi niyetini su istimal edip tepene çıkıyorlar.Biz onu idare ettikçe oda kendini birşey yapıyorum zannetti.dün o çıktığı kaf dağından aşağıya indi .Dün yorgunluğun yanında çaresizliğinde acısını yaşadım .Canım babam annem düştükçe çok kızıyor çünki eğer bir yeri kırılırsa en çok zorlanan babam olacak .Annemde kendini böyle aciz bir duruma düşürdüğü için çok kızdım.Artık kızgınlıklarımı bir yana bırakmalıyım biliyorum çünki kızgınlıklar benim pozitif enerjimle besleniyor .Buna son verip enerjimi daha faydalı birşeyler için kullanmak istiyorum .

Bizim pamuktan bahsedeyim birazda ben ona tehlike veye buna benzer isimler taktıkça odaha çok tehlikeli oluyordu .Bende ona önceleri inandırıcı gelmesede pamuk demeye kararverdim hatta kız kardeşime anneme bile söyledim onlarda şimdi dalga geçselerde pamuk diyorlar ve kadının yavaş yavaş huyumu değişiyor ne .Önüne ne yemek koysam yiyor .Televizyonun sesini eskisi kadar çok açmıyor .Ben olumlu düşündükçe onu bile yumuşatıp yaşanır hale getirebiliyorsam ne mutlu bana .


Bazen insanın çaresiz kaldığı zamanlar vardır ya dün böyle bir anında babmın verdiği yardımı o yorgunluğuma rağmen yerine ulaştırdım ve o kişinin yüzündeki mutluluğu gördüm .Bizler istemeyi bildiğimiz zaman mutlaka istediğimiz bize gelcektir.Dün kul bunalmayınca hızır ulaşmazmış sözüne bir kez daha şahit oldum .Bence insanlar bunalınca gönülden konsantre olarak istedikleri için dilekleri çabuk oluyor.Bizde bunalmadan isteklerimizi konsantre olarak gönülden isteyelim .Kendimiz için istediğimiz şeyelri başkaları içinde isteyecek kadar gönlümüzde yer açalım .

Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun ve hepimiz huzurla yaşayalım.

 
Alt 18-09-2008, 09:48 AM   #518 (permalink)
Teğmen
 
defnilaume - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 28
Tesekkür: 10
16 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defnilaume is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Herkese günaydın.gününüz aydınlık,sağlıkla ve huzurla geçsin.
defnilaume isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 18-09-2008, 09:55 AM   #519 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı

Bizim pamuktan bahsedeyim birazda ben ona tehlike veye buna benzer isimler taktıkça odaha çok tehlikeli oluyordu .Bende ona önceleri inandırıcı gelmesede pamuk demeye kararverdim hatta kız kardeşime anneme bile söyledim onlarda şimdi dalga geçselerde pamuk diyorlar ve kadının yavaş yavaş huyumu değişiyor ne .Önüne ne yemek koysam yiyor .Televizyonun sesini eskisi kadar çok açmıyor .Ben olumlu düşündükçe onu bile yumuşatıp yaşanır hale getirebiliyorsam ne mutlu bana .
işte kuantum.

ablacım işte olay bu. super
başdöndürücü bişey bu.
her anımız kuantumda, biz, bunun, içindeyiz.
odaklandıklarımızı yaşıyoruz. örneğiniz çok güzel. tehlikeli diyince tehlikeli oluyor. pamuk diyince yumuşuyor...
hep istemediğimiz şeylere odaklanmak yerine, şimdiye kadar bizim için iyi olacak olan, hiç istemediklerimize odaklanalım...
yani değişimi başlatalım... elimizde...

red kuantum bu işte.
dün anlatmaya çalıştığım "kuantum alan yoktur" dediğim ve demek istediğim buydu... içindeyiz bu olayın...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 18-09-2008, 10:02 AM   #520 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Ben kuantum falan bilmem olumlu düşününce her herşey güzel oluyor ve sonuçlarıda tatmin ediyor .Bunun adı herne ise veya herne olursa olsun çok güzel insanda oh bunuda başardım dedirtiyor bundan sonra sırada annem var bakalım ona ne diye hitap edeceğim.
 
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın ,dün dinlediğim bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istedim hikaye şöyle: Bir gün kör fakir ve kimsesiz bir adam varmış bir melekle karşılaşmış . Melek adama bir dileginin gerçekleşeceğini söylemiş ve dile demiş . Ama dilerken dikkat etsadece en önceki dileğin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.