Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı ....sitede gezindim ve artık gezinmek bana eskisi kadar hoş gelmiyor .çünki oyundan geçilmiyor .Ben önceleri sitede gezinirken defterime aldığım notlara bakıyorumda ne güzel şeyler öğrenmişim ve eklenen konular nekadar güzelmiş .Şimdi bakıyorumda sanki oyun sitesindeyim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mustang'in Rüzgarı

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-09-2008, 02:43 PM   #491 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
....sitede gezindim ve artık gezinmek bana eskisi kadar hoş gelmiyor .çünki oyundan geçilmiyor .Ben önceleri sitede gezinirken defterime aldığım notlara bakıyorumda ne güzel şeyler öğrenmişim ve eklenen konular nekadar güzelmiş .Şimdi bakıyorumda sanki oyun sitesindeyim .Bunu söylerken amacım kimseyi kırmak veye incitmek değil sadece biraz sitem .
katılmamak elde değil. çok doğru.
bu konu hakkında yorum yapmayacağım.
çünkü çok önceleri yorum yapmıştım. super

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 02-09-2008, 10:03 AM   #492 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Yine ramazandayız ve her sene ramazan bana birşeye şükretmem gerektiğini gösterir.Bu senede ackmıyorum ama susuzluk pek bi fena geliyor .Bizlere suyun nekadar önemli olduğunu ve kıymetini bilmezsek içmek için bile temiz su bulamayacağımızı gösteriyor .İnsanlara şakaymış gibi geliyor ama çok uzak değil bu yanlış politikalar devam ederse sonuç bu olacağa benziyor.

Ben dün kendimi kaptırdım benim bazı ritüellerim vardır ramazanın ilk günü mantı bayram sabahı su böreği doğum günleri sabah kahvaltısını yatağa götürmek gibi.Dün mantı yaptık gamzeyle birde şekerpare tatlı of çok güzeldi.Okadar çok yapmışızki komşulara verdik biz yedik ve arttı .Çok şükürler olsun birlikteyiz ve yapacak hem maddi hem manevi güç verdiği için .Allahım olmayanlarada ver.

Ramazanın şu anda tek çekilmeyen yanı bizim tehlike daha şimdiden başladı homur homur .Bence boşuna açkalanlardan elinden geleni ardına bırakmıyor mesela dün mantıyı hiç beğenmedi sanki kusmuk yermiş gibi yiyordu.Bende onu yok sayıyorum artık bizlere yaptıkları bir yana nimetlere yaptığı saygısızlığa kızıyorum artık .Ekmek bulamayım çamurdan kurabiyeler yiyen insanlar varken bu önüne gelen yemekleri beğenmiyor ve halinden sürekli şikayetçi ve evde inleyerek yaşaıyor hani bir söz vardır ya etme bulursun inleme ölürsün modunda geziniyor.

Bizler ramazanı güzel karşıladık eşim biraz rahatsızlandı ama inşallah iyi olur.Kendime susuzluk konusunda EFTmi yapsam ne bir deneyim size yazarım .Bu güzel ayın hepimize hayırlara vesile olması dileği ile yolunuz aydınlık ve açık olsun.

 
Alt 03-09-2008, 10:24 AM   #493 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

günaydın bugün eşimin doğum günü şöyle geriye dönüp baktığımda ne kadar çok şey yaşadık birlikte.Hayatımın büyük bölümünü birlikte geçirdik.25 koca yılsevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaştık .Birbirimiziçok sevdik çok hırpaladık ve hiç bir zaman birbirimizden vazgeçmedik .Bir çok hattalar yaptık birbirimizi hiç anlamadığımız ve çok kırdığımız zamanlar oldu ama hiç birbirimizden vazgeçmedik .Oda benim gibi anne maduru olan birisi belkide bu yüzden birbirimizi çektik.Şöyle bir bakıyorumda biz yinede çok iyi bir çift olduk yaşadığımız herşeye rağmen .

Ben artık birşeylerin farkına varıp kendimi bulmaya başlayınca onuda etkilemeye başladım .artık çok iyi iki dost olma yolundayız .Birbirimizi çok iyi anlayıp sahip çıkıyoruz birbirimizi öncelikle serbest bıraktık benimdediğimi yapsın demiyoruz.Birbirimize saygımızı hiçbir zaman kaybetmedik çok gereksiz tartıştık çok yorulduk ama saygı herzaman vardı .Ben onun çocuklarımın babası oldugu için her zaman gurur duydum bana çok güzel ikitane evlat verdiği içinde çok mutluyum.

Bu sabah hasetinden çatladı ramazan nedeniyle kahvaltısı önüne gidemediği için .Küçük mutluluklar büyüklerinide çeker .Ben artık eşimle sakin huzurlu ve rahat bir hayatı seçiyorum.Gelecek günler bize iyilikler getirecek inanıyorum .


Canım iyiki varsın ve bizimlesin.hayat yolumuz aydınlık ve açık olsun. İyiki doğdun Osman ...
 
Alt 03-09-2008, 01:15 PM   #494 (permalink)
Yüzbaşı
 
Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 899
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı



osman enişte doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara,

__________________
Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Novos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 03-09-2008, 01:53 PM   #495 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı



Mustangcım sevgili eşin Osman Beyin doğum gününü kutlar sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim. Birlik beraberlik içerisinde hayat yolunuz aydınlık ve açık olsun canım.


__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 03-09-2008, 05:10 PM   #496 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı


Sen pasta yaparken aklıma geldi kafemiz...Canım benim birgün kafemiz olacak...Gerçi sen sahil kentlerinin birinde istiyordun ama burasıda çok hoşuma gitti...

 
Alt 03-09-2008, 05:17 PM   #497 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı




Doğum günün kutlu olsun babiş
Bu sene onuda kendimize benzetmeye başladıkya helal olsun...
Umarım senin çekimlerin üzerinde etkili olurda istediği herşeye sahip olur...Üzerindeki yüklerdende hafifler...Bir ohh çeker...
 
Alt 03-09-2008, 07:55 PM   #498 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı



Ablacığım, Osman Bey'in Doğum Günü Kutlu olsun.

Nice yıllara birlikte ve mutlulukla girmeniz temennilerimle...







comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 03-09-2008, 09:26 PM   #499 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı



mustang'cim sevgili eşinin doğum gününü kutlar nice nice uzun sağlıklı yıllar dilerim...

sıcacık sevgi dolu yuvanızda ailenizle ve tüm sevdiklerinizle beraber...
 
Alt 05-09-2008, 11:17 AM   #500 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ,ben ramazanda hep kötü olurdum ama bu sene çok iyiyim .Her sene bir bağımlılığımdan kurtuluyorum .Gamze'le uzunsüredir yeşil çay içtiğimizden çayı aramıyorum kahve içmediğimizden kahveyi aramıyorum .Çay kahve içmediğimdende sinirli olmuyorum.Ben şimdide çekimlerimi tehlike üzerinde yoğunlaştırayım.Çünki hep şey diyorum ramazanda canımıza yetiyor herşeye bahane buluyor ve bizi üzüyor diyorum ve bu söylediklerimi iptal ediyorum.Bunun yerine ben ne yaparsam büyük bir zevkle yiyor ve bize hiç bir zararı yok ve ramazan bize huzur ve bereket getirdidemeyi seçiyorum .

Eşimin doğum gününü çok güzel kutladık bizden yana bir sorun yoktu ama ana oğul birbirlrini çok kırdılar tartıştılar .annesi onun doğum günü olduğunu bile bilmiyordu ama mubarek ramazanda iftar vakti olacak şey değildi.Ama ben yıllarca bana yaptıklarının cezasını çeksinler bende seyredeyim demiştim aynen öyle oluyor bu benim geçmişteki çekimlerim .İşte olmuş çekim yasası örneği.

Şimdide ilerki yaşamım için çekimler yapıyorum ve hepside huzurlu mutlu bir resim çiziyor.Sabah sabah kutlanacak neçok şey var yine Hayal ve Shamanic admin olmuşlar ne güzel desenize bu ayda biz yine kutlamalarla geçireceğiz.Umarım her günümüz bir şölen olsun .Sizleri seviyorum ve iyiki varsınız diyorum Hepimizin yolu aydınlık ve açık olsun
 
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Mustang'in Rüzgarı

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mustang'in Rüzgarı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı ....sitede gezindim ve artık gezinmek bana eskisi kadar hoş gelmiyor .çünki oyundan geçilmiyor .Ben önceleri sitede gezinirken defterime aldığım notlara bakıyorumda ne güzel şeyler öğrenmişim ve eklenen konular nekadar güzelmiş .Şimdi bakıyorumda sanki oyun sitesindeyim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.