| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bende aççam günlük :P Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pisimbatın mırıltılarını dinleyinceye kadar. Annesi için ne güzel yazmış. Annen için ne güzel yazmışsın. Ne şanslıymış annen senin. Sen ona ne güzel gösterebilmişsin sevgini. aslında tam osmanlı ailesiydik biz yoktu öle mırk mırk sarılmalar öpüşmeler koklaşmalar kucaklara ourmak bir bakışta ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() pisimbatın mırıltılarını dinleyinceye kadar. Annesi için ne güzel yazmış. Annen için ne güzel yazmışsın. Ne şanslıymış annen senin. Sen ona ne güzel gösterebilmişsin sevgini. aslında tam osmanlı ailesiydik biz yoktu öle mırk mırk sarılmalar öpüşmeler koklaşmalar kucaklara ourmak bir bakışta bir gülümseyişte yada birlikte akan göz yaşlarımızın arkasına sakladık sevgimizi ayıptı çoçuklar öle sevilmez şımartılmaztı yoksa tepelerine çıkardık öylemiydi gerçekten keşke diyorum ahhh keşke annemi daha çok öpüp koklasydım saçlarını ellerini ayaklarını sevseydim o gitti yok artık bu dünyadan ama içime öyle yerleştirmişki o sevgisini hala benle yaşıyor ,yoksa çok kavga ettik bağırdık çağırdık dik başlılık yaptım üzdüm kırdım bende ama gönlünüde aldım alamadığım zamanlarda oldu işte içimdeki ![]() dökülsün kelimelerin çağlayanlar gibi ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bende aççam günlük :P Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pisimbatın mırıltılarını dinleyinceye kadar. Annesi için ne güzel yazmış. Annen için ne güzel yazmışsın. Ne şanslıymış annen senin. Sen ona ne güzel gösterebilmişsin sevgini. aslında tam osmanlı ailesiydik biz yoktu öle mırk mırk sarılmalar öpüşmeler koklaşmalar kucaklara ourmak bir bakışta ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi