Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 10:33 AM   #7 (permalink)
Silvara
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 0
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Silvara is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bende aççam günlük :P

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz cevap verdiğiniz için felan. Mutlu etti bu beni ama zor insanın mutlu olduğunu sevindiğini söylemesi. En azından benim için. Duygulardan iyi veya kötü bahsetmesi zor gelir bana hep. Ne çok sevindiğimi söyleyebilirim ne çok üzüldüğümü. Tabii buradan söylemek daha bir kolay :P Çokkkk teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için.
Üstteki satırları yazarken düşünmedim o an aklıma geleni yazdım o yüzden hayal abla ve siyah sizin annelerinize kötü demek istemedim. Özür dilerim. Silinen yazımda bahsetmiştim siyaha annelerin hiçbiri kötü olamaz. Farklı olur. Tıpkı annem ve ben gibi. Benim kızım geçen gün anneme “anane keşke sen benim annem olsaydın” dedi. Sevmek herkesin kolaylıkla yaptığı bir şey. her şeyi sevebiliriz aslında, hayvanları, eşyaları, insanları. Zor olan onu göstermek. Ben sigara için geldim bu siteye şimdi bambaşka bir şey için uğraşacağım.
Düşünüyorum da insan komik sanki biraz yahu. Ben arabamı değiştirirken eski arabam başkasına satılıyor diye ağlamıştım. Binmiştim evde kimse yokken ona ve onla konuşmuştum. “Benim güzel bebeğim demiştim” ona “özür dilerim seni satıyorum ama ihtiyacı olan bakası alacak seni. Ben de ihtiyaç duyduğum başkasını alacağım” mantıklı bir bahane bulamamıştım onu değiştirdiğim için ve üzülüp ağlamıştım.
İnsanların senin üzüntü ve sevinçlerini paylaşması ne güzel. Ve korkmadan utanmadan onlardan bahsedebilmek ne güzel.
Hepinize teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığınız için. Ve Atakan Bey size de teşekkürler bu kadar güzel bir site yaptığınız ve böyle güzel insanların buluşmasını sağladığınız için. 96 96



Silvara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla