![]() |
just a girl.... selam herkese... ayın 27sinde başladım telkinleri dinlemeye günlük.... ne yazacağımı , nasıl başlayacağımı bilemiyorum. sanki bunları yaşıyan sedece benmişim gibi geliyor. çok baktım günlüklere okudum çoğu kişininkini. yazma cesaretini bulamadım şu ana kadar. belki ortaya çıkacaklardan korktuğum için. sana beni anlatayım biraz günlük beni tanı... ben 24 yaşındayım. hayatımı hep bugüne kadar suçlulukla yaşadım. her yaptığımdan pişman oldum. her aldığımdan pişman oldum. her söylediğimden pişman oldum. her adımdan her nefesten.. burnumun dikine gittim ama sanırım kolayca yönlendirildim de. hiç bir zaman hiçbir şeyde yeteri kadar iyi olmadım. hep eksikti. başladığım hiçbir şeyi bitiremedim ben hep yarım kaldı. zoru gördüğüm her an kaçtım. annemin gözdesi olmaya çalıştım ama hiç başaramadım. hep olması gereken doğrultusunda hareket ettim. o olması gereken de ablamdı. hep o olmalıdım. onun kadar güzel olamadım. zeki olamadım. vs vs vs hep o doğruydu ve bende o olmalıydım. ama olamadım. çok istedim ama olamadım. onun kadar sebat edemedim bir şeye. sonra beni kolladığına inandığım tek varlık uçtu gitti. ben yanlız kaldım. tek kaldım. işte o zaman arayış başladı günlük ordan oraya ordan oraya... sonra en güveli gibi gördüğüm yere kendimi attım.. ama denize düşen yılana sarılırmış ya günlük çok kötü günler yaşadım çok. ama kör topal kurtuldum o limandan. arkamda neler bıraktığımı, gelecekte beni kötülükleriyle zehirler mi zehirlemez mi tahmin edemeden kurtuldum ordan. sonra biri çıktı karşıma uzun boylu yakışıklı, o tarif edilen beyaz atlı prensler var ya aynı onlar gibi. yeniden başlamak istedim her şeye. hiç bir şey gizlemedim iyi de kötü de. döktüm içimi. kızdı bana bazen ama hep benle oldu günlük. ben kırdım o yapıştırdı. ben kaçtım o kovaladı. ben ağladım o da ağladı. ben hep bencildim bilio musun? benim hissettiklerim hep daha önemliydi. şimdi şimdi anlıyorum bunu. onun ne hissettiğini bilemeden ben karar verdim hep. 3 yıl geçti günlük.. kocaman 3 yıl . ve ben hala korkuyorum. acaba beni zehirledi mi? zarar verdi mi? korkuyorum! koşup babamın kucağına saklanmak istiyorum küçükkenki gibi ama yok. anneme gitmek istiyorum korunmak istiyorum sevilmek istiyorum o da yok. sevmiyor sarılmayı. hep korkuyorum günlük çok korkuyorum çok. hep beyaz atlıya koşuyorum ağlıyorum ya o da giderse?... beyaz atlım dedi ki birgün bana: "yalvarıyorum artık yeter. beni sevdiğini biliyorum hiç şüphem yok ama çıkar artık aramızdaki 3. kişiyi. yalvarıyorum artık kendini bana ver!" bunu duydum ya günlük kelimeler anlam kazandı sanki tekrar. korkmak istemiyorum ben. hani böyle mutlu kadınlar vardır ya. ne bilim suratına bakarsın annedir o. mutludur. ne bilim çiçekler büyütür. menekşeleri vardır. yeni yeni yemekelr yapıp arkadaşlarıyla yansımalar dinleyerek sohbet eder. ne bilim çocuklarının oralarını buralarını sıkıştırmadan duramazlar. 15 çeşit turşu yapar 20 çeşit kurabiye denerler. anne olurlar. işleri olur sevgiyle yaparlar. bende ondan olmak istiyorum. geçmişim tertemizmiş ilk kez beyaz atlımı tanımışım gibi olsun istiyorum. kimse beni bilmesin görmesin istiyorum. affedemiyorum kendimi. zehirlenilmiş olmaktan korkuyorum. sanki mutlu olmaya hakkım yok kirliyim pisim kötüyüm kakayım ben ceza almadan acı çekmeden yaşıyamam! haketmiyorum ki.. bunları düşünmemeliyim günlük ne kadar iyidim oysa bugün. kendimi daha iyi hissediyordum. telkinleri 10 gündür dinliyorum günlük.. bir gidiyorum bir geliyorum. değişiyorum değiştim. düşüncelerimi beni korkutan şeyleri uzaklaştırmaya çalışmicam dinlicem onları ama bu karnımdaki yumruk var ya kusma hissi yaratıyor bende. değiştim ben değiştim değiştim ben değiştim değiştim geçti geçit geçti.... geçti |
satırlarında yüreğinin sesini duydum justagirl bu kadar açık yüreklilikle paylaştığın için teşekkür ederim.. gel bugünü yeniden doğuş günün ilan edelim.. geçmişteki yaşadıklarını tecrübe hanene sevgiyle ekle ve bırak orada kalsınlar.. telkinleri dinlemeye devam ederken, bir yandan da olumlamalar yap.. kendini sev herşeyden önce.. kendini eksilerinle artılarınla kabul et.. kabul görülen eksiler zamanla artıya dönüşecekler bunun için zaman ver onlara.. beyaz atlın ne güzel söylemiş "3.kişiyi çıkar aramızdan" diye.. çok şey söylemiş aslında sana.. ben varım demiş..biz varız demiş.. birlikte yaşamımızı inşaa edelim demiş.. mutluluk çok yakınımızda demiş.. ben o üç kelimeden bunları çıkardım.. yanılıyormuyum dusun2 geçmişi bugünlerimize taşıdıkça, bugünlerimiz yarınlarımıza nasıl yansıyacak.. geçmişin geleceğimizi belirlemek gibi bir hakkı yok.. gelecek sadece kendi ellerimizde..kendi düşüncelerimizde..an'da saklı.. yazarak çalışmamız önerildi bize hep.. bana önerileni bende sana öneriyorum güvenle.. geçmişinde nelerin eksikti..onları bul çıkar..yaz bir bir.. bir bak bakalım ne olsaydı seni mutlu ederdi.. o an'a giderek, istediğin gibi şekillendir beğenmediklerini.. düşüncelerinde pozitife çevirmeyi başarırsan, üzerinden gidecek o yükler.. ve başarırsın da.. başaracaksın.. o kadar zengin kaynaklara sahip bir yerdeyiz ki, yetersiz kaldığında, tıkandığında yol gösterecek onlarca kişi var, kaynak var.. bu güne kadar tek başına üstesinden gelmeye çalışıyordun belki de.. ama bundan sonra yalnız değilsin.. şu an yaşadığın sancılar, telkinlerin pozitif etkileriyle bilinçaltındaki negatif birikimlerin çatışmasından kaynaklı.. arınmaların bitecek çok yakında.. düşünce yapın, bakış açın, kullandığın ifadeler ne kadar pozitif olursa, arınmaların o kadar çabuk olacaktır.. değişme zamanın gelmiş ki, burada bizimlesin.. hoşgeldin yanımıza ark5 sevgiler kiss3 |
Sevgili justagirl, Sanemce çok haklı. Herşeyden önce şunu iyi bil, burda olduğun sürece yalnız değilsin..Ben yeniyim, ama önceden beri takip ediyorum siteyi ara ara. Gördüklerimden anladıklarımdan şunu söyleyebilirim sana; burda insanlar sana gerçekten ciddi destek olacaklar, paylaşacaklar, yol gösterecekler, hatta ruhunu besleyecek ve beslemene yardım edecekler.O0 |
Çok güzel, çok samimi, içten yazmışsın..Sen kendine zaten bakmasını, farketmesini, kendini tanımayı biliyorsun veya bu konuda yol almışsın. Kendi psikolojinin, ruh halinin, yaşadıklarının farkındasın. Herşey farketmekle başlar herhalde. Ayrıca şunu söyleyim, çok şanslısın, seviyor, seviliyorsun. Karşındaki seni her halinle ve geçmişinle kabul etmiş ve sevmiş. Sen neden kendini geçmişinle kabul edip, sevmiyorsun?kizgin1kizgin1 Hepimizin geçmişinde kabul edemedikleri var ve gelişimimizin büyük kısmı da bunları kabul ettiğimiz zaman gerçekleşecek.. Sen aslanlar gibi mert, sağlam, dürüst kızsın..Açık yüreklisin..Ve karşındaki adam da şanslı, sen yüreğini ortaya koymuşsun. Hem güzel eş, hem güzel anne olursun happy6 Geçmişinden özgürleşmende muvaffak olman dileğiyle.. Sevgiler.. |
gerçekten tüm yazdıklarım hiç saklamadan hissettiklerim ve yaşadıklarım. sanemce çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve doğru bir o kadar da güzel sözlerin için. Sana da kutup yıldızı. iyi ki varsınız... |
10.03.09 selam günlük bu sabah yine geç kalktım. rüyalarım bir değişikti sanki. gördüğüm rüyalardan 2 tanesini hatırlıyorum sanırım bana bir şeyler anlatmaya çalışıyorlardı. ilki beyaz atlıyla ilgiliydi; hayatında başka biri vardı benimkinde de. içimden aman allahım aldatıyorum ben diyorum ama sonra kendimi telkin ediyordum ama bunu onunla yapıyorum. garipti... tam alamadım mesajı.. ama ikincisi çok açıktı hemde çok... dün akşam bymehmet bir kitap tavsiye etmişti. çekirdek inançlarımı değiştirmem konusunda bana yol göstermeye çalışırken. yazdıkları etkilemişti beni ve üzerine düşünmüştüm. sonra uyudum rüyamda, kitapçıdaydım gerçek bir kitapçı. içeride kitapların bulunduğu rafları arıyordum. aradım aradım ve sonunda buldum gördüğüm raflarda başka kitaplar vardı ders kitapları gibi şeyler, benim aradıklarım ilerideydi rüyamda da bana tavsiye edilen kitabı tekrarlıyorum içimden. Benim gitmek istediğim yön kapalıydı raflarla yolu kapatmışlardı, görüyordum kitapları ama ulaşamadım. tadilat yapıyorlarmış. arkadan dolanmam gerekti ve bende dolandım. oraya gitmek için bir sürü şık giyimli yemek yiyen insanın olduğu aynalı bir odadan geçmeye başladım. aynadan kendimi görebiliyordum. ama ben buraya ait değilim diyordum içimden ya bana bir şey söylerlerse?.. hızla ilerledim odanın sonuna ama rafların olması gereken yerde kocaman bir duvar vardı. geçemedim ulaşamadım. pes ettim ve geri döndüm... bu ikinci rüyanın anlamı çok açık günlük. bak değişim orda kitap raflarıyla simgeleniyor bana. düşüncelerim korkularım değişime olan direncim ise o aynalı oda. ben buraya ait değilim diyen ego yada merto'nun açıkladığı gibi patolojik benlik. o susmayan içses. keşke ulaşabilseydim kitaba günlük pes etmeseydim. ama bu defa pes etmicem. bugüne kadar bir sürü başka şey yüzünden acı çektim hep acı çekmek için bir bahanem vardı. bu dafada acı çekiyorum ama sonunda başka bir acı gelmicek. dengemi bulucam. bir dahaki sefere o kitabı alıcam o raftan... bügün bir şey farkettim içsel konuşmalarımı farkedip değiştirebiliyorum. o bana kötü bir şey söylerken ben hayır deyip olumlusuyla değiştiriyorum. değerliyim diyorum bolca kendime. sonra geçen gün beyaz atlı bana "sana sahip olduğum için çok şanslıyım" dedi. bu hep söylediği bir şey bunda bir değişiklik yok. değişiklik bende buna cevabım hep "hadi ordan nerden öyle?" olurdu bu dafa "evet şanslısın. ama bende şanslıyım sen olduğun için" bunu hep söylerdim günlük ama sanırım ilk defa gerçekten öyle demek istedim.. bir uyuşukluk var üstümde. ağırlık gibi. yürüyüşüm fln ağır. susuyorum sürekli. baş ağrım şakaklarımda ve başımın üst kısmında. tahammül sınırlarım hala düşük ama eskisinden iyi. en azından ilk tepkim çıkışmak olsada sonra farkedip dengeleyebiliyorum. hala durduk yere ağlıyorum. eskisi gibi değil tabi ama. sürekli gözlerim doluyor. gözümün önüne gelen rahatsız edici flaşlar daha bir iyi sanki... bu sabah yataktayken bir terleme ateş basma nefessiz kalma oldu gene gözümün önüne gelince ama iyiyim. geçti. öyle işte günlük. iyiyim. daha iyi olucam. değerliyim... |
11.03.09 günaydın günlük.. bu sabah sanki daha iyi uyandım. ama hala temkinli yaklaşıyorum hislerime. bazen konuşmalarım yumuşamış gibi hissediyorum ama sonra içimden bir ses "dikkatli ol! fazla abartma. daha yeni başladın her şeye. bu kadar kısa sürmemesi lazım." diyor. iyilik halim duruyor fakat abartmıyorum. acaba kendimi mi engelliyorum? bu sabah evde rahatsız olduğum bir konuyu anneme "anneciğim ...." diye başlayan bir cümleyle anlattım. garip.. telkinlerden mi acaba? karnımdaki yumruk hafifledi gibi. bu sabah uyandığımda o rahatsız edici şeyleri görmedim. karar verdim artık günlük bir daha hayatım ne kadar bulutlu olursa olsun kendime yaşattığım o eziyeti yaşatmicam. çünkü çok zor ve kötü. ne olursa olsun ayakta durmam gerek. dün gece bir günlük tutmaya başladım. isim bile koydum ona. burada hoşuma giden şeyleri okuduğum bilgileri de not alıcam üstüne. ----------------------------------------------------------- dengemi kaybettim gene..... bağırdım. çağırdım. sakin duramadım. |
11.03.09 sabahki soğukkanlılığımdan eser yok. yine sinirlendim ve bağırdım. hatta hatta karşımdakini sinir etmek için elimden geleni yaptım. çok kötüydü. yaparken farkettim içimden bir şey yapma arkanı dön ve odana git dedi. diğeri devam et haklısın sen dedi ve ben devam etmeyi seçtim... biliyordum çok erken daha değişmek için.. bu kadar kolay olamaz olmamalı... başım ağrıdı. sanki her şey benim istediğim gibi olmak zorunda. daha yemek bile yemedim. midem kazınıyor. yatağımın içine girdim ve çıkmak istemiyorum. yemek yemek de istemiyorum uyumak istiyorum. içimden bir ses yankılanıyor " kalkmalısın. bu yapıyı değiştirmelisin. çık evden at kendini dışarı gez, yemek ye bir yerde" öbürü "yat yerinde diyor. değişim o kadar kolay olmaz, bu dafacık yerinden kalkmasan kimse seni suçlayamaz! herkese oluyordur bu yat yat sen!" sadanimsad456 |
Bu hayat senin farkında mısın? Hiç birşey için acelen yok. Bi yerlere yetişmen gerekmiyor. Değişmek için bir geri sayım sayacı işlemiyor senin adına. Hiçbir şeyin birden olması gerekmiyor. Sindire sindire yaşa değişimini. Yatıp uyumak mı istiyorsun, yat uyu o zaman. Ama kendine de deki; şu an seninle yüzleşmiyor olmam demek ileride yüzleşemem anlamına gelmez. Sadece biraz güç toplamam gerek de. Yaptığın şeylerin farkında ol yaparken. Yatıp uyumayı bir şeylerden kaçmak saklanmak olarak değil, güç toplamak olarak gör. Dışarıya çıkıp gezip dolaşmayı herşeyi halletmek olarak değil, zihninin açılması olarak, içine dönüş yolculuğunda ufak bir mola yol tayini olarak gör. Her şeyin senin istediğin gibi olmasını istiyorsan o zaman buna göre davranman gerek. Arada bir hepimizin elinden kaçıyor o ip. Bak 10 dakika önce bir sinir küpüydüm ben mesela, öfkelendim, söylendim. Peki ne oldu? Konu halloldu mu, hayır. Yine iletişime kapatarak kendimi kabuğuma çekildim, bensiz de olur diyerek. Kim duyuyor öfkemizi bizden başka? Uzaklaştığın çevren, ailen değil bu şekilde davranarak kendinsin bunun farkına var. Değişmek ve iyi olmak istiyorsun, buna inanıyor musun bu halde. Kendine acı çektirmekten hoşlandığın için ya da insanlar kendilerini suçlu hissetsinler diye mi miden kazınır halde yemek yemeden duruyorsun. Aç bakalım gözlerini şimdi. Önce bir şeyler atıştır, vücuduna saygılı ol. sonra yatıp uyumak istiyorsan uyu. Bu hayat senin, nasıl yaşamak istiyorsan o şekilde davran hayata. |
Merhaba justagirl. Öncelikle, günlüğün hayırlı olsun, bol gelişmelerle dolsun.alk78 Şu an içinde bulunduğun süreç, bir bakıma bazı gelişmelerin habercisi. Diğer bakıma ise, yorucu, biraz metanet isteyen bir dönem. Belki birçok genellemelerin dışında şeyler söyleyeceğim ama seni anladığım için bikaç naçizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Şimdi bence senin bu kadar huzursuz olmanı gerektirecek birşeyler oluyor ya da yakın zamanda oldu. Bir şeyler daha önce de olan, huzursuzlukların, gerginliklerin tetikçisi oldu. Bu, aşk olabilir, iş olabilir, borç ya da yakınlarından birileriyle sorun olabilir, bişeyler duyup üzülmüş olabilirsin. Ama şu anda esas seni üzen bir mesele var gibi geliyor bana. Bu meseleyi hallettiğinde zaten, yine değişim ihtiyacın azalacaktır.Bu tetikleyici şey her neyse bence iyi bir durum. Değişim için bir uyarı. Bu dönemde, kendini zorlama, tam da tersine, bol bol dinlen. Yalnız kal. Uyuma ihtiyacın sürekli olur çünkü, beynin aşırı derecede yoruluyordur. Bir de uykudayken düşünmeme durumu olduğu için rahatlatıcı etkisi olacaktır. Çalışıyor musun bilmiyorum ama, evde dinlenip, bol bol uyumanı tavsiye ediyorum. Belli bir dinlenme modundan sonra zaten, daha sağlıklı bir beyinle, bu konuların üzerine gidersin ve çözüm yollarını uygularsın.Bu erteleme aslında, şu anda çok sağlıklı düşünemediğin için gerekiyor bence. İçinde yumruk diye tabir ettiğin şey de,acı dediğimiz bu güne kadar ki yaşadıklarının toplamı ve biranönce çaresine bak mesajıdır genelde. Bu yumruk için yapman gereken şey de, uyumak, ağlamak, öfkeni dışarıya atabileceğin bie şeyler bulmak (başkalarından çıkarma tabi kisevincli) derin nefesler ve bol temiz hava ve yürüyüş olabilir.super Onun haricinde, tamamen düşüncelerle, endişe-kaygı ve korkuyla alakalı bir durum. Redflowers'in dediği gibi değişim için çok fazla acele etmene gerek de yok. Çok hızlı değişim, çok kalıcı olmayabilir. Yavaş yavaş, soru cevap tarzında bunları düşünerek diğer konulara geçmen gerek. Şimdilik, zamana yayarak bunları yaparsan, daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. İnşallah bunları zamanla aşacaksın. Günlüğüne de yazmaya devam ederek içini de dökmüş bizleri de bilgilendirmiş olursun böylece.super Sağlıcakla...actionsmile |
ne yazacağımı bilemeden bakakaldım ekrana. pek iyi değilim ben bugün. ağladım çok.. o yumruk gene büyüdü sanki. geleceği düşünüyorum hep. hayal kuruyorum. biraz rahatlatsa da beni ya'lar başlıyor arkasına. hayatta hiç bir şey kolay değildir. kolay elde edilmez. ben armut pişçiydim. bu dafa armut pişmiyor benim pişirmem gerekiyor. alışık değilim. anladım ki bana benden başka kimse yardım edemez. yanımda olabilir. paylaşabilir ama kimse benim yerime bu olanların geçmesini sağlayamaz. korku nedir diye düşünüyorum şimdi... neden insan kısa bir süre yaşayacağını bile bile korkar? kızar? neden yolu kaybetmek bu kadar kolayken bulması çok zor? neden elindekinin değerini bilip yetinemez? zaman akıp geçiyor hayatın ellerimden kayıp gittiğini düşünüyorum. bugün doktora gitmem gerektiği düşüncesi yeniden geldi aklıma.. |
12.03.09 günaydın günlük herkes için günün yarısı oldu ama ben daha yeni kalktım. değişik değişik rüyalar gördüm gene. gördüğüm rüyaların özü, birilerinin benim sırlarımı öğrenip başkalarına söylemesi ve benim utanmamdı. ama şöyle bir şey oldu rüyamdaki sırlarımı söyleyecek şişman ve çirkin adama gidip "ne biliyormuşsun? anlat bakalım bende bileyim? ne yaptığını zannediyorsun herkese söyleyerek?" dedim. bu iyi bir şey sanırım.... dünkü gibi değilim. durgunluk hali var sadece üstümde. yumruk dünden önceki boyutuna döndü. bu gece uyuyakalmışım telkinimi dinlemeden. saat 8 gibi uyandığımda açtım işte bu saate kadar uykuda dinledim. uyumak ve yanlız kalmakla ilgili fikrimi değiştirmeye karar verdim. aynen redflowers'ın dediği gibi. yanlızlığı ve uyumayı kaçış olarak değil bir güç toplama olarak düşünücem. sonuçta yeni öğrendiğim bir şey var, durumları ve olayları iyi, kötü, güzel, çirkin, gerekli, yada gereksiz diye ETİKETLEYEN benim. temelde iyi de kötü de yok. of ya amma yanlış şey öğrenmişim. dün ağlarken ve eski düşüncelerime dönerken bir şey farkettim aslında yeniden farkettim hatta emin oldum da diyebiliriz. bütün bu sorunlarımın kaynağı suç- ceza mantığından geliyor. dün ağlarken en yakın arkadaşımı aradım ona ağladım ya öyleyse ya böyleyse diyerek yeniden. bana "bunu yapan sadece sen değilsin. senin gibi olsam bende aynını düşünüp delirmeliyim." o zaman içimden bir ses yükseldi ve "senin herkes gibi davranmama nedenin hiç bir suçun cezasız kalmayacağına ve özellikle bu suç cinsellikle alakalı bir şeyse iki kat cezalanman gerektiğine olan inancın" buldum bymehmet işte bu..... suç- ceza.... akabinde değersizlik, akabinde güvensizlik, akabinde korku... not: bu mesaj için kendime teşekkür etmeliyim... |
ağlamak arınmaktır günlük.. ağlamak affetmektir günlük.. ağlamak büyümektir günlük.. ağlamak sevmektir günlük.. ağlamak değişmektir günlük... ağlıyorum.. bu kötü değil günlük.. bu kötü değil.... |
13.05.09 tünaydın günlük... bu lafa da hep uyuz olmuşumdur ama neyse.. ne demekse tünaydın??!! şaşkın saat 14.05 şu anda ben kalkalı yarım saat oldu. dün içimi rahatlatacak bir şeyler oldu. sanki azıcık da olsa ikna olmuş gibiyim. bu beni ne kadar mutlu etti bilemezsin.. aslında ilk duyduğumda o kadar da mutlu olmadım yine bahaneler uydurdum şöyledir böyledir diye sonra biraz düşündüm sanırım rahatlıyabilrim. bu mutluluk haberini karnımdaki yumruğa veda etmek için kullanmayı planlıyorum. tam olarak gitmicek biliyorum ama en azından kaygılarımı azaltır. okumaya başladığım kitapta (kuantum düşünce tekniği) -ki bu zaten bildiğim bir şeydi- başımıza gelen kötü şeylerin bizim gelişimiz için en önemli, en değerli zamanlar olduğunu söylüyordu. hatta yazar "bazen içimden kötü bir şeyler olsa da birazda algım açılsa diye düşünmüyor değilim" diye yazmış. sanırım ben bu defa olana teşekkür etmek için kendimi zorlamalıyım. çünkü 18 19 yaşından beri ve bilerek unutmaya yokmuş gibi davranmaya çalıştığım değerli bilgileri hatırlamama neden oldu. bu bilgiler bir cankurtaran simidi olmamalı. olmicak. hayatımı ve benimle beraber olan diğerlerinin hayatını güzelleştirmek için kullanacağım bir araç olmalı. bu defa başıma gelenlere teşekkürler..... çok ağladım ve ağlamaya devam etmek istiyorum. değişmek istiyorum. değişiyorum. bu sabah bir kedi gördüm dışarda bahçede oynuyordu. çok severim ben kedileri ama hiç böyle baktığımı hatırlamıyorum. benim hayatımda bu kısır döngülerin içerisinde 2 tane insan var dönüm noktaları diye adlandırabileceğim. kryon'un bir kitabını okumuştum. yuvaya dönüş. ordaki çocuğun da hayatı berbattı sonra tanrıyı,evi, kendini, sevgiyi, yaşamı bulma yolculuğuna çıktı. yolda bir sürü değerli bilgi edindi. biriyse, bu dünyaya gelmeden önce zaten nerede kiminle nasıl olacağımızı seçtiğimizi, bir nevi "kontrat" yaptığımızı ve bu kişilere teşekkür etmemiz gerektiğini çünkü onların tam da kontratlarına göre davrandıklarını, aslında kendi gelişimimiz için bunu bizim istediğimizi yazıyordu. buna inanıyorsam eğer teşekkür etmeliyim. şuan için gerçek anlamıyla teşekkür edebileceğimi sanmıyorum. ama anlıyorum.... ben aceleciyimdir. hemen olsun isterim her şey.. bu defa değişik bir his var üstümde yavaş yavaş olsun istiyorum her şey... son olarak söyleme istediğim bir şey var; hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. buradan yazdıklarınız için de, özel mesajlarınız için de.. görüşürüz günlük. O0 |
Olumlu değişimlerin olması ne güzel. İnş. kalıcı ve istikrarlı olur.super |
just a girl... canım benim.. herşey yoluna girecek ve biz burdan seninle birlikte bunu kutluyor olacağız..lütfen sadece buna inan..sevgiler.. |
14.03.09 selam günlük kara bulutlar biraz biraz dağılır gibi sanki. tam olarak içimdeki korkular geçmiş değil hala aklımın bir köşesinde varlar ama kesinlikle ve kesinlikle eskisi gibi güçlü değil. bu belirgin farkı anlayabiliyorum. güzel gelişmeler oluyor hayatımla ilgili sanki şansım döndü gibi. hayır hayır yanlış düşünce şekli. şansım döndü! kendimi kapana kısılmış hissettiğimde yada çaresiz yada korkmuş hemen içimden olumlamalar yapıyorum. bunu alışkanlık haline getirdim. bir bilge ^-^ bana 21 gün aynı şeyi düşünürsen alışkanlık oluyor beyinde demişti şimdi bende o alışkanlığı yaratmaya çalışıyorum. telkinler, subliminal flaşlarım ve içsel olumlamalarım dışında aslında pek bir şey yapmıyorum. iki gündür kitap okumaya çalışıyorum ama okuduğum yeri tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum dikkatim dağınık. telkinleri dinlemeye başladığımdan beri hiç bu kadar başağrısı çekmemiştim. bunu işe yaramaya başladıklarına yoruyorum. malum herkeste etki süresi ayrı. benimki de 15 güncükmüş sevincli karar verdim suçluluk ve ego telkinlerinin dinleme sürelerini uzatıyorum. aa bak uzatıcam demedim, uzatıyorum dedim tutum mu değiştirmiş oldum acaba? ^-^ bugün tarzını sevmediğim biriyle aynı odada oturmak zorunda kaldım. argo olacak ama kızaaaaaa kıııllll oldumm. sonra birden içimden bir ses " he he he sen o kızda kendini gördüğün için uyuz olmuş olmayasın şeker?" hmmm dedim galiba içses haklı. sustum. yargılamamaya çalıştım ama gene de yaptım. bu karnımdaki yumruk var ya duruyor ama daha zayıf. o rahatsız edici flaşlar arada geliyor ama bir şey farkettim sanırım ben önüme gelmelerini hemen gitmemelerini istiyorum. yanlız ayıramadığım bir şey var bunu gelişim sürecimin yavaş ve ağırdan olması için mi yapıyoruuuum yoksa acı çekme isteğimden kendimi hala değersiz acı çekmeye layık-mahkum görmemden mi? (biri bunu cevaplayabilirse makbule geçer) merto'nun reklam spotları beni inanılmaz eğlendiriyor. bugün ciddi olmam gereken bir yerde gelecek hedeflerinden bahsedilirken (ay hala gülüyorum) birden içimden dedim ki "eğer olumlar ve inanırsam (kdt) olurum." sonra reklamlar başladı beynimde eheh daaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn justagirl bir kaç ay içinde hedefine ulaştıııııııı (yine süperman kıyafeti içinde kocaman bir masanın arkasında oturan ben) justagirl sizde yapabilirsiniz diyoorrrrr işinizde yükselmek mi istiyorsunuz justagirl'ü arayınnnn derdinize deva olsun 4441 SOS çok eğlenceliydi. herkesin içinde hayalden sonraa hehe diyince garip oldu tabi. deli mi neee? bakışını yakaladım bir kaç kişide şimdi ne yalan söyleyeyim. aman bana ne?... bir bilge bana uykumdan önce kötü düşünürsem gece rüyamda beynim onunla uğraştığından sabah kötü kalkabileceğimi söyledi. (gerçi bunu biliyor olmalıyım çünkü bir aralar lucid dreaming'e takmıştım. her gece yatmadan kumandaya bakıyordum eheh gece rüyamda kumandaya basıcam güyaa rüyamı kontrol edicem. olmadı tabi bide bana deli dediler kumandayi seçtim diye kendime obje olarak). dün gece yatmadan önce dalai lama'yı düşündüm. ne alaka deme günlük onunla ilgili bir film izledim de yattım. sabaha kadar dalai lama ile uğraştım. ^-^ biraz daha uyanmasam çin işgali bitecekti amaaaa olmadı ne yazık ki..::) öyle işte günlük bugünlük bu kadar. ben iyiyim. değerliyim. herşey geçti. kötü günler geride kaldı. bundan sonra evren benim hizmetimde. ne istersem gerçekleştirebilirim. bana kimse zarar veremez!!!sapkal89 |
harikasın just a girl :) |
O0teşekkür ederim |
Bravo just a girl.alk78 Gelişime, değişime tam gaz devam.956k O yumrukla ilgili de, sen o yumruğu ne kadar sürede oluşturdun oraya. Onu düşünürsen belki bir ipucu verebilir.super |
kendimi 3 yaşından itibaren tanımaya keşfetmeye başladığımı düşünürsek yada çok mu erken oldu? hadi geçtim 10 yaşında olsun 14 yıl! |
14 yılda oluşan, 14 günde geçer mi sence.sung66 Soru buydu zaten.super |
idea3geçmezzzzz |
15.03.09 gud aftırnun günlük :) bir uyandım ki hava mübalağasız 18 19 derece var. o kadar güneşli o kadar güneşli ki.. şu an kapadı biraz ama açar gene diye düşünüyorum. uyandım bu sabah dün akşam öğrendiğim bir şeyi yapmaya devam ettim. sitede okuyordum ama uygulamamıştım. ayna egzersizleri... cici (nam-ı diyar bilge kiii bundan sonra cici diye anılacaktııırrrr!) bana bunu yapmanın beni iyi hissettireceğini söyledi. dün gece başladım yapmaya. kendimi, geçmişte başıma gelen ve bugün düşündüklerimi düşünmeme neden olan şeyleri teker teker affetmek....
cici; içimdeki çocuğun su yüzüne çıktığını ve onu koruyacağımı ona söylememi istedi. söyledim.. gerçekten iyi geldi. sabah yüzümü yıkarken aynada kendimle eğlendim. ve bunu alışkanlık haline getiriyorum bundan sonra. kendimi seviyorum... ne kadar yabancı bir cümle... iyiyim. değerliyim. düşüncelerimin ve nereden geldiklerinin farkındayım. herkesi sevgiyle affediyorum. en başta kendimi... O0 |
kendini affetmek... uzun zamandır içimde sakladığım beni rahatsız etmiyormuş gibi davrandığım. ve kendimi suçladığım bir olay su yüzüne çıktı. öyle ki unutmak için çok çaba sarfetmiştim. arada aklıma gelirdi ve bana zarar vermiyor gibi düşünürdüm. uçar giderdi aklımdan. bugün her şey yolundaydı. normaldi. uçlarda değildi hiçbir duygu. birden, başka bir şeyden bahsederken aklıma geliverdi ama içimi acıtarak. öyle böyle değil. daha önce dert ettiğim buraya yazmama neden olan sorun devede kulak kaldı. artık kesin eminim. suçluluk telkini yeni işe yaramaya başladı. zaten biliyordum bendeki duvarların çok kalın olduğunu. tüm düşünceler aklıma hücum ediyor.. unuttuğum her şey bir bir... ağlıyorum ama korktuğum için değil, kendim için içimi acıtan geçmiş için. tuhaf... hala garip bir dinginlik var üstümde... |
16.03.09 selam günlük; değişik bir gündü. hakikaten bir şeyler öğrendiğimi kendimin bile kabul ettiği bir gündü. değişimler yaşanıyor. eğitimli işsizler kervanından kurtulmak üzereyim sanırım. çok hoştu davranışlarım. bugün girdiğim toplumda kimseyi yargılamamaya çalıştım. ve yargılamadım. izledim. kimde neyin beni rahatsız ettiğini izledim. benim hangi özelliğimi yansıtıyor baktım. hakikaten yargılamamayı başardım. fikir yürüttüm ama yargılamadım. çok hoş bir duyguydu hem de çookk.. bazen kaybetim kendimi alındım bir şeylere. umutsuzluğa düştüm. koptum ortamdan. o sırada kendimi içimden "değerliyim. biraz önce olanlar için kendimi yargılamıyorum. kendimi affettim davranışım için. korkumun farkındayım kendimi seviyorum" derken buldum!!!!! inanamadım yahu^-^ sabah kalktığımdan beri karnımdaki yumruk tüm haşmetiyle geri dönmüş vaziyette... 1 ay oldu. ve ben bir aydır tam anlamıyla atlatamadım. sanırım bu iyi. bu durumdan bu defa da olanları bilinçaltımın çöplüklerine göndermediğim sonucunu çıkarıyorum. bu iyi kesinlikle iyi. olsun varsın kalsın orda yumruk korkuttsun beni. korkut beni korkut! farkındayımmmmmmmmm farkındayımmmmmm ben gitmene izin vermiyorum senden korktuğum için orda değil. ben daha yeterince güç toplayamadım. senin farkındayım. kaçmıyorum sendeeeenn!!! KAÇMİCAM! KAÇMİCAM! kendimi seviyorum. yeterince acı çektim. geçmişi sevgiyle kabulleniyorum. ben değerliyim. bana kötülük yaptığını düşündüğüm herkesi affediyorum. seni de abla. seni de affediyorum. sana olan hislerimden de kaçmıyorum. ben iyiyim. her geçen gün daha iyi olacağım. ben iyiyim ben değerliyim!!!!!!! kaçmıyorum geçmişten ve bana hissettirdiklerinden. hepsinin farkındayım. tüm duygularımın farkındayım. SEVGİYLE AFFEDİYORUM.............. sanırım insanların telkinleri dinlemeye başladıktan bir kaç gün sonra yaşamaya başladıklarını ben şimdi daha kuvvetli yaşıyorum. çünkü çaba sarfediyorum. artık kurban rolü oynamıyorum. inanamıyorum yaptığım bir şeyden memnun oldum onu da geç, bir şey için çaba sarfediyorum ve KARARLIYIM!!!!!!!!!!! yahu ben değişiyorum beee4897 |
Ne kadar guzel ifade edebiliyorsun kendini, senin adina çok sevindim inan...devamini takip edecegim:) sevgimle kal |
Alıntı:
956ks456956ks456 happy6 956ks456956ks456 İşte bu Supergirl! ♥ |
Alıntı:
teşekkürler melinda süperim ben görlüm 956k Alıntı:
sana da teşekkür ederim. yazmayı seviyorum. hele sizin okuduğunuzu ve gerek özelden gerek burdan destek olduğunuzu gördükçe daha da şevkle yazıyorum. iyi ki varsınız.. not: geçmişte söylemiş olmak için söylediğim sözlerin hepsi gerçek anlamlarına kavuştular. bu ne demek? içten teşekkür ediyorum demek... |
justgirl ne içtensin:))geçmişinle yüzleş asla kaçma yaşadıklarından..gerçeklerden kaçamazsın! ama kabullen! ve ve unutmaki geçmişin senin biriktirdiğin hazinen onu en ii şekilde değerlendirmelisin! senn tecrüben olmalı, geçmişim olmasaydı şu anda böle bi değişimi istemeyecektin bunu düşün! insanlar mıydı olaylarmıydı canını yakan ya da sen miydin her neyse..gördün ve giden düzene dur diyebilecek işlevi gördün kendinde..hatalarını görmüşsün sürekli haketmedim demişsin..insan özünde kötü değildir güzelm şartlar durumlar vardır seni bu hala getiren..eminim sen istemedin böyle olmayı..isteseydin hatalarını bu kadar şiddetle kabul etmezdin..kendini suçlamayı bırak..kendini sevmeyi dene ve yap..hatalarını gör bi süre geçmişini hatırla ama herşeye rağmen affet sonra kendini..İŞE KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLA..hissediormm hislerini..kendini sev lütfen..aileni değerlendir..onların nasıl olmasını isterdin anlatmışsın biraz..onlara sana davranmalarını nasıl istiyosan sanki sana öyle davranıyolarmış gibi gezin evin içinde..sanki istediğin ev hayatı var yaşadığın yerde.. istemediğin şeylere odaklanma haketmiorm yazmışsın haketmediğini söledin bi kez geç üzerinde durma durdukça hayat seni haklı çıkaracaktır ve sürekli bak hakketmiyorum işte dedirtecek durumlarını sunacaktır önüne..odaklanma..istediğin şeylere odaklan.. ii olduğunu iiye gittiğini yazmışsın..sevindim..ama yüreğini dinle ve kendine ben gerçekten iyimiyim de..iyimisin kötü mü yoksa duyguların karışık mı? bu soruları sor ve cevapla..sakın kendini kandırma ben iyiyim diye..gerçekten İSTE VE İYİ OL.. yüreğimle ii olmanı diliyorum güzelim kal sağlıcakla..:)) |
selam günlük bugün yazamıyacağım sana. hislerim karışık başa çıkmaya çalışıyorum. çok ciddi bir efor sarfederek başa çıkmaya çalışıyorum. ve beceriyorum. |
enerjini bitirmeden dozunda...her şey mükemmell gidiyor..kaldıramıyorsun hattaaa..olmaz artık bu kadarı bile dersinn:))) |
17.03.09 fikrim değişti kısa bir şeyler yazıcam sana günlük... huzursuzdum. ama ne yaptım? başa çıkmaya çalıştım ağladım gene ama 2 damla. cry me a river olmadı bu defa 25889 ciciye koştum. yol gösterdi bana ışık oldu gene. naptım? dinledim. kulak ardı etmedim. günlüğüme yazdım. günler aylar yıllar zilyonlardır kaçtığım beni asıl rahatsız eden meseleyi yazdım. başka şeyler yazıp kaçmadım. vicdan rahatlatmadım. etrafında tur atmadım. olanı yazdım. ne oldu? yumruk küçüldü hatta günlerdir bu kadar hafif hissetmemiştim. denge gidiş gelişleri oluyor. napıyorum? aza indirgemeye çalışıyorum. oluyor. çalışmak! emek vermek! korkmamak! KARARLI olmak! demek ki neymiş? İSTEYİNCE OLUYORMUŞ!... |
Alıntı:
Telkinlerin en sevdiğim tarafı eskiye göre depresyona girmeyi çok zor hatta imkansız hale getirmesidir. 4 sene once kolayca depresif olabilen ben şimdi istesem de depresyona giremiyorum... Sizde de zamanla boyle olacaktır.Mutsuzluklar olsa da bunlar sizi eskisi gibi etkilemeyecek kısa zamanda bunlardan siyrilacaksiniz. Hatta oyle bir zaman gelecek ki isteseniz de depresif olamayacaksınız. y789 |
18.03.09 selam günlük.. evren benim için çalıştığını göstermeye başladı diyebiliriz sanırım. uzun zamandır cevaplanmamış sorular cevaplanıyor. sürüncemede kalan işler teker teker halloluyor. çok ama çoook değişik profilde insanları ve bana yararlı olabilecek insan insana ilişki kurabileceğim insanları bana çekiyor evren. çok güzel şeyler bunlar... bulutlar dağılıyor. çok mutlu değilim. ama üzgün de değilim. değişik bir hissiyat. ama kesinlikle şunu söyleyebilirim aşırı derecede kendime olan saygımda değişmeler var. Kendimi kurbanmışım gibi hissetmiyorum. ne istediğimi daha net ifade edebiliyorum. aktif hayatta kendimi deneme şansı buluyorum şu bir kaç gündür. çoook uzun zamandır evdeydim ben. tek başıma düşünüyordum hep 4 duvar arasında. tabi şu son 20 gün haricinde nasıl düşüncelerle doldurduğumu hayal ederseniz o uzun zamanın çok da verimli olmadığını anlarsınız. deniyorum şimdi kendimi. çok garip bir şey bu.. mesela bir örnek vereyim ; bana biri bugün " ne kadar şansız biriymişsiniz yaaa!" dedi. bende " öyle demeyin aman aman öyle demiyorum artık şanslıyım ben şanslı" dedim. aslında bunu derken buldum kendimi. planlamadım biliyor musunuz kendiliğinden oldu. sonra insanları yargılama huyumu da hafif hafif değiştiriyor gibiyim. buna yönelik bir cümle çıkınca ağzımdan hemen "yoo yargılamak istemiyorum, etiketlemek de yok değişik alışılmamış biri işte" diyorum. tutum değiştiriyorum. daha kararlı gibiyim.pantolon almaya gittim bugün. hiç etki altında kalmadan kendi başıma karşıdakinin fikrine saygı göstererek aldım. gerçekten ilginç davranış değişiklikleri var. ben ve etkilenmemek tuhaf... beni kötü hissettiren o olay yada şüphe geçmiş değil. farkındayım. hala o küçük yumruk orda ama geçiyor. her gün daha çok kalıp yıkılıyor her gün daha olumlu gelçiyor. gerçekten inanmaya başladım gelecekte güzel şeyler olacağına. ama bu bir süreç. bunun farkındayım. hızlı koşan çabuk yorulur. ben hızlı koşup yorulan tavşan olmicam. gerekirse 3 yıl daha korkarım ama bu defa korkularım bana hakim olamaz. ben onların farkında olurum kol kola birbirimizi affedene kadar gideriz. üzüldüğüm tek şey bunu daha önce yapabilecekken illa ki evrenin ağzımın orta yerine salıncak kurmasını beklemem. 44a (başka bişe gelio arkasından sandınızzz dimiiiiiiiiiiii? ehe) ama olsun demek ki hazır olduğum zaman bu zamanmış. ben şanslıyım. yavaş yavaş ağır ağır oluyor be.. varsın geçsin zaman kim yakalayabilmişki yakasından? önemli olan bu defa nasıl geçtiğine karar verecek olan benim! öpüyorum hepinizi koccuman koccuman ben iyiyim! |
Canım bu sensin di mi? y789 Şaka şaka. Değişimlerin daim ve kalıcı olsun canım benim, ne kadar güzel haberlerle su serptin yüreğimize. Bulutların dağılmasına sen izin verdin, rahatlamaya, kafandaki hoşuna gitmeyen düşüncelerin aydınlanmasına, sana yardımcı olacak insanların hayatına girmesine sen izin verdin, bunun için kendinle gurur duy canım. bakış açını değiştirmek demek hayatını bambaşka okyanuslara açar, tertemiz sularda yüzersin büyük bir keyifle. Bunu sen seçtin ve hediyelerini de büyük bir hazla al kat hayatına. Yeni kıyafetlerin de hayırlı olsun gülüm, yeni hayatına taptaze kıyafetler harika bir başlangıç olmuş. Tüm yenilikler sana kendini tanımaya adadığın bu yolda huzurlar, mutluluklar getirsin canım. Sevgiler kiss3 |
teşekkürler redflowers. kendimle gurur duyuyorum. kendimle gurur duyuyorum.utananadam |
19.03.09 günlük; öfke patlaması yaşadım. elime ne geçtiyse attım kırdım. ne halt ettiğimin farkındayım. bir an eskiye dönücem diye korktum hatta 1 -2 saatliğine döndüm. hep orda kalıcam sandım ta ki ciciyle konuşana kadar. geçmiş korkularımla AŞIRI paralel bir şey karşıma geldi gene. deli olucam ya! meğersem o kadar düşündüm ya ben yakın zamanda bunu onun bir yansımasıymış. tamam farkındayım. no problem. uzatmicam. farkındayım. farkındayım. farkındayım. |
20.03.09 selam; garip bir sistemi var evrenin günlük. kendimi etiketlediğim an karşılığında herkesin beni etiketlediği bir gün yaşadım. benim hakkımda ne düşünürler dediğim oranda hakkımda düşünülmesine neden olan şeyler yaptığımı gördüm. sistem çok değişik. sistem mükemmel. o beni kurcalayan şüpheyle beraber gelen yumruk biraz hissettirdi varlığını unutur gibi olmuştum. iyi oldu! çünkü savsaklamaya başlamıştım. rehavet var ya o rehavet.... öyle bir noktada öyle bir yerde öyle bir laf işittim ki birinden bir an her şey karardı benim için. en başa döner gibi oldum sonra farkındayım dedim kendime. sonra anlam yükledim olanlara bu karşıma çıkan fırsat değişim ve gelişime tam anlamıyla istekli olup olmadığımı kendime karşı ne kadar samimi olduğumu gösterecekti bana. çok önemli bu. dün beni kızdıran şey bugün önemini yitirmişti. elime kalan yapması zor olan şeylerin kırılmışlığı oldu sadece. farkındayım. samimiymişim isteklerimde. eve geldim sıraya bindirdim şimdi her şeyi.. bir kaç gündür savsakladığım her şeyi tekrardan elime alıcam. içsel konuşmalarım sekteye uğradı biraz hepsini tekrardan elime alıcam. ÇÜNKÜ HAYATIMIN KONTROLÜ BENDE!!! |
21.03.09 bahar başlıyor bugün günlük doğa uyanış içinde. düşünmüyorlar sadece oluyorlar. döngü neyi gerektiriyorsa o oluyor. zaman akıyor. her an geçiyor, geçmiş oluyor. hayatın her dakikasına anlam yüklemek ne kadar zor biliyor musun? her hareketini anlamaya anlamladırmaya çalışmak ne kadar yorucu. ne kadar zor etrafındakilere kendini anlatmak. anlatmaya çalışırken anlatamamak. mecbur susmak. en yakınındakini üzmek. her gün seninle erimesini görmek, izlemek. uzansan dokunabilmek ama ulaşamamak. ne zor tek başına yürümek. güvensiz hissetmek. düşüncelerini kendinle barıştırmaya çalışmak ama bunu yaparken herşeyden uzaklaşmak. bir bir her şeyi anlıyorum günlük. ama en çok da anladığım kendim başta olmak üzere herkese zarar verdiğim. bu benim suçum değil. kimsenin de suçu değil. anlamaya çalışmak nafile. öyle işte. ne gerek var sorgulamaya? öyle işte öyle.. sorun var değil mi o zaman çöz! sorunla ilgili konuşmak her yönüyle analiz etmeye çalışmak her şeyini anlamak ne işe yarar ki? çöz. çözüm. çözüyorum. ama korkuyorum da günlük. bir an olsun her şey başa döndü geldiğim yere döndüm diye korktum. korkmak istiyorum korkayım korkayım sonra "benim yapacak bir şeyim yok daha!" desin "kendine iyi bak. ben buralardayım istersen gelirim!" desin gitsin. ben onu nezaketle uğurlayayım. ama arkadaşlığından hoşlanmadığım için bir daha evime çağırmayayım. karşılaşırsam selamlaşayım. zor değil ki bu. istiyorum işte. emek vermem gerekiyor şimdi. tek gereken gerçekten inanmak. kimse bana inanmasa da kendime inanmak. inanıp yolumu çizmek. mutlu olmak. bir daha çaresiz hissetmemek. kontrol bende olmasa bile kontrol edememekten mutlu olmak. kontrol etmeye çalışmamak. mutlu olmak. çok anlamsız geliyor bana bunlar be günlük. hakikaten anlamsız. nedensiz korkuları yaşamak bir de bunlar neden oluyor diye sorgulamak. neden ki? insan bazen kendi kendinin düşmanı oluyor biliyor musun? uzaklarda aradığı aslında her sabah aynada kendisine bakıyor. önemli olan bunu anlamak değil mi günlük?... şu an itibarıyla bunu yazarken söz veriyorum kendime günlük. söz! mutlu olmak için elimden gelenin de fazlasını yapıcam. gereken yerde koşarım gereken yerde sürünürrüm. ama sonunda mutlu olurum be! gerçekten olduğumda da keyfini sürerim. bir şeyi çabalayıp elde etmenin hazzını yaşarım. özümde olduğum kişi olma vakti geldi!... söz verdim günlük ister kırılıp dökülürüm ister yok olup dirilirim sevişmeden uyumaz anlaşmadan da ölmem! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 AM. |