Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mesut'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227183-mesutun-gunlugu.html)

kumsal1980 02-07-2010 09:47 PM

Cevap: Mesut'un Günlüğü

Hayatıma baktığımda belki de en büyük yanılgım bişeyi yaparken mükemmel olmayı beklemek olmuş.Bu da benim çoğu şeyi kaçırmamı sağlamış.Zaman içinde kendimi bazı konularda yetersiz hissetmişim.Ama aslında bende rahatlıkla yapabilirdim.Ben mükemmel olmayı beklerken diğerleri hatalar yapa yapa yaşamayı başarmayı öğreniyordu.Benimde başardığım şeyler vardı tabi ki.ama kendimi yetersiz hissediyordum.Mükemmel olmalıydım ya da olmamalıydım.Bu da zaman içinde kendimi geri planda tutmamı sağladı.Kendim için teşhisim bu.İşte şimdi bende hata yaparak insan olduğumu unutmayarak yaşamak istiyorum.Artık daha rahat olmaya başladım.Hayat herşeyi ile güze ve ben yaşamayı seçiyorum.Mutlu etmem gereken biri varsa o önce kendimdir :))

kumsal1980 02-07-2010 09:53 PM

11.Gün Kendimi olduğu gibi kabul edip seviyorum.Kimse benden üstün değil.Geçmişte olumsuzluklar yaşamış olabilirim.Ama takılıp kalmamayı seçiyorum.Herkesi ve kendimi affediyorum.Beni üzen herkese mutluluk diliyorum.Hayata sevgiyle bakıyorum.Oda bana sevgisini gösteriyor...

karavan 18-07-2010 07:32 PM

Sevgili kardeşim mesut,

Günlüğüne şöyle bir göz attım.Oldukça hoşuma gitti.Çok kötü bir noktadan başlamışsın ama şimdi güzel bir noktaya gelmişsin.Bunları görmek insanı hem mutlu ediyor, hem teşvik edip cesaretlendiriyor, yani güzel gelişmelere şahid olmak da güzel.

Samimi ve içten tarzın da ayrıca takdire değer.
Seni kutluyorum.

Bu arada birşey öğrenmek istiyorum.
İlk yazını 17.02.2009 da yazmışsın ve iki gün önce üye oldum demişsin yani 15.02.2009 da.

İkinci sayfada ise 21.3.2009 da yine yazmışsın ve iki yıl önce deyip iş bulduğundan evlendiğinden bahsetmişsin.
Tarihleri takip ettim bir yanlışlık göremedim.
Nerde hata yaptım anlıayamadım.

İzah edebilirsen bu eksikliğimi gidermiş olurum.

Teşekkür ediyorum.
İyiki varsın.
İyiki aranızdayım.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.
Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3

şeyhzade 21-07-2010 12:28 AM

ya aynen ben de öyleyim.bir toplulukta sus pus oluyorum.konuştukları konu hakkında bir şeyler katamıyorum.konuşursam ya yanlış bir şey söylersem diye korkuyorum.fakat gelgelelim samimi olduklarıma demin söylediklerimin tam tersiyim.konuşmaktan çekinmeyen içindekileri direk söyleyen biriyim.bu huyumdan bende nefret ediyorum.bu siteye güveniyorum.bunu aşacağımıza inanıyorum..

kumsal1980 28-07-2010 04:35 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758068)
Sevgili kardeşim mesut,

Günlüğüne şöyle bir göz attım.Oldukça hoşuma gitti.Çok kötü bir noktadan başlamışsın ama şimdi güzel bir noktaya gelmişsin.Bunları görmek insanı hem mutlu ediyor, hem teşvik edip cesaretlendiriyor, yani güzel gelişmelere şahid olmak da güzel.

Samimi ve içten tarzın da ayrıca takdire değer.
Seni kutluyorum.

Bu arada birşey öğrenmek istiyorum.
İlk yazını 17.02.2009 da yazmışsın ve iki gün önce üye oldum demişsin yani 15.02.2009 da.

İkinci sayfada ise 21.3.2009 da yine yazmışsın ve iki yıl önce deyip iş bulduğundan evlendiğinden bahsetmişsin.
Tarihleri takip ettim bir yanlışlık göremedim.
Nerde hata yaptım anlıayamadım.

İzah edebilirsen bu eksikliğimi gidermiş olurum.

Teşekkür ediyorum.
İyiki varsın.
İyiki aranızdayım.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.
Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3

...(2 years later)

Sonra dedikten sonra o cümleyi kurdum.Bundan 2 yıl sonra bunları yaşayacam dedim.Hayal olarak.Yani o yazılanlar hayaliydi :)) teşekkür ederim.

bigokyanus 28-07-2010 05:07 PM

Dilerim her şey gönlünce ve istediğin gibi olur. Geliştiğini , olumlu değiştiğini görmek güzel. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekal emi..

kumsal1980 31-07-2010 07:55 AM

Çok teşekkürler.Geçmişe dönüp baktığımda daha güçlendiğimi hissediyorum.Bunun da temel nedeni hayatı seyretmek yerine daha çok hayata girmem.Hayat tüm hızıyla devam ediyor.Bakıyorum da çoğu insana bir karamsarlık çökmüş.Ne aşka inanıyor,ne insanlara güveniyor,ne kendine.Yaşam bu hep güzel olacak değil ya.Öncelikle bunu anlamak gerekiyor.Evet yaşadığımız hayat adil değil.Bende görüyorum hiç haketmeyenler öyle yerde ki.ama böyle diye de bir kenara çekilip yaşamı seyretmek saçma.Hayat bisiklet gibidir pedal çevirdikçe düşmezsiniz demişti bir düşünür.Öyle gerçekten takılıp kalmadan yaşamak gerekiyor.Sorgulamadan kendi doğrularına bakarak.Her daim daha güçlenerek yaşama koşmak gerekiyor.Ben de işten çıkabilirim yeniden iş aramam gerekecek.Zaten bu işi sevdiğim söylenemez.Çünkü beni ifade etmiyor.Benim çalışacağım iş beni yükseltecek mutlu edecek bir iş olmalı.Hayırlısı artık bakalım nolcak.

delimanyak 31-07-2010 03:25 PM

kesinlikle katılıyorum söylediklerine.. etrafta hep boşvermiş insanlar var.. bir şeylerin farkında olmak gibisi yok.. : ) : )

umarım istediğin gibi gelişir her şey.. . )

kumsal1980 08-08-2010 09:03 PM

Hayat devam ediyor.Sürekli değişiyor birşeyler bize değişmiyor gibi gelse de.En kötüsü de hala yerinde saymak olsa gerek.Şu eyleme geçme işini yoğunlaştırmam gerekiyor.Benim içinde bişeyler değiştiğini hissediyorum ama hala bir erteleme var.Eyleme geçme sorunu yaşıyorum.Başkalarının düşüncelerini önemsemem geçmişe göre daha az.Biran önce bişeyler yapmak istiyorum.Tabi hergün farklı eylemler yaparak alışkanlıklar kazanarak kendimi ilerletebilirim...

iloscuk 08-08-2010 11:38 PM

eyleme geçme konusunda bende sıkıntı yaşıyorum Mesut.Ama şunu söyleyebilirim ki,belirli şeyleri belirli zamanlarda yapmaya başlamak atalet halinden kurtulmana yardımcı olabiliyor.

Önce gününü buna göre planlamanı tavsiye ederim.Örneğin şu aralar ben 6da kalmayı alışkanlık haline getirmek için uğraşıyorum.Gerçekten istediğimde 6 da ayaktayım.Ve güne erken başlamak müthiş..

Bir de gün içinde yaptıklarımı liste halinde yazıyorum.koskaca gün nasıl geçmiş analiz etmiş oluyorum.Sadece kişisel gelişimle alakalı değil yaptıklarım ve listeye yazdıklarım.örneğin sabah uyanır uyanmaz su içmek çok önemli olduğundan mutlaka bir bardak su içiyorum aç karnına.Bunun gibi kazanmak istediğim yeme içme alışkanlıklarını bile not ediyorum.

listeyi word ya da exelde çalışma sayfasında tutuyorum ilgili tarihe göre.istikrarlı bir şekilde yapmış olduğum herşey beni çok mutlu ediyor.Kendime inancım ve güvenim artıyor her geçen gün.

kumsal1980 12-08-2010 10:00 AM

Biran da bişeyleri değiştirmek imkansız.Size de oldu mu hiç bilmiyorum.Eskiden yılbaşı geldiğinde o gün değişme kararı alırdım.Bu sene daha dolu dolu yaşayacam.eski hatalarımı yapmayacam filan.Bir bakıyordum yine aynı şeyleri yapıyordum.Değişim istemekle olmuyor.Uygulamak gerekiyor.Zaman daha çok gibi yanlış bir yanılgıya düşüyoruz.Erteliyorum da erteliyorum.Kendimi güçsüz hissettiğim şeylere bakarsam onlarda hala aslında bir bebek olduğumu görüyorum.İnsan ancak emekleye emekleye sürekli denye deneye düşe kalka yürümeyi öğrenir.Bu hayat içinde geçerli.Ne kadar güçlü olursan o kadar kolay kazanıyorsun...O zaman eksik olduğum yönler için ayağa kalkmak için uğraşmaya devam...

kumsal1980 12-08-2010 12:17 PM

Hayattan nefret ediyorum.Yok yapamıyorum...

bigokyanus 12-08-2010 12:21 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761765)
Hayattan nefret ediyorum.Yok yapamıyorum...

Bazen hepimiz nefret ediyoruz , yaşamak istemiyoruz, kimseyle görüşmek istemiyoruz, içimiz sıkılıyor ve kalbimizi sanki birileri sıkıyormuş gibi oluyor .

Sonra tekrar güneş açıyor hem de çok daha güzel , yeni birilerini tanıyoruz tam kafa dengi hayatımıza anlam katan , ailemizin desteğini üzerimizde hiç olmadık anda hissediyoruz, farklı bir yöne bakıyor ve güçlü olduğumuza şükrediyoruz.
Senin de farklı bir alana bakma , hayatına yenilik katma vaktin gelmiş demek ki! Hadi kalk silkelen ve bu kasvetli durumdan kurtul. Eeee hadiiii durma !!! girlhaha

tolgaasya 12-08-2010 12:23 PM

İnsanlar sık sık hayatlarında gerçekleştirmek istedikleri değişikliklerden söz ederler. Ama bu söylediklerini yapmazlar. Eyleme geçmeleri gerektiğini bildikleri için de kendilerine kızar, öfkelenirler, ama bir türlü eyleme geçmezler. Benliğinizin bir düzeyinde şimdi eyleme geçmenin, ertelemekten daha fazla acı vereceğini biliyorsunuz. Ama bazen de bir şeyi öyle çok ertelersiniz ki, birden bire üzerinizde onu yapmanın baskısını hissedersiniz, yapayım da bitsin dersiniz. Bu size hiç oldu mu? Nedeni nedir peki? Acıyla zevki bağladığınız şeyi değiştirdiniz. Birden bire eyleme geçmemek, ertelemekten daha acılı oldu.

kumsal1980 12-08-2010 01:16 PM

Ben bu siteye üye olduğumda çok kötüydüm.Birini sevmiştim ama kız benden pasif diye ayrılmıştı.İsyan ettim.Çok kötü oldum.İntiharı düşündüğüm oldu.Kendimi aşağılanmış hissettim.O olaydan sonra yaşamak bana daha zor geldi.Utangaçtım ben sırf bu yüzden 28 yaşına kadar ilk kez ciddi anlamda biriyle görüştüm.Hemen inandım bağlandım.Ama kız beni sevdiğine inandırıp tek günde ayrıldı.Şoktaydım.İlkkez o gün ağladım.Ondan bi türlü vazgeçemedim.hayatıma birini sokamadım.Sokmaya çalıştımsa da yapamadım.Bir sürü şey geçti başımdan.Onun peşinden koştukça daha çok acı çektim.Hergün aklımdaydı.Benden ayrılışı aklıma geliyoru.Sözleri aklıma geliyordu.Bazı şeyleri görüyordum ozaman isyan ediyordum.Sevdim olmamıştı.Yaşayan ölü haline geldim.Yeni yeni bu durumdan kurtulmaya başladım.Üzerinden 2 seneden fazla geçmiş.Nişanlandığını duydum kötü oldum.Kötü olmam da saçma.Şimdi daha iim.Ama ben çok bağlanmıştım.Benim için en önemli şey sevgiydi.O da elimden gitti.Ben geç yaşadım ve benim için çok kötü tecrübe oldu.Bu ara da yorumlarınız için teşekkürler ii ki varsınız...

kumsal1980 12-08-2010 01:31 PM

Bu kadar kötü olmamın temelinde de geçmişteki utangaçlığımın etkisi büyük oldu.Ondan sonra değişim için daha çok uğraştım.Eskiye nazaran kendimi daha ii hissediyorum ama bugün nedense kötü oldum...

bigokyanus 12-08-2010 01:46 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761775)
Bu kadar kötü olmamın temelinde de geçmişteki utangaçlığımın etkisi büyük oldu.Ondan sonra değişim için daha çok uğraştım.Eskiye nazaran kendimi daha ii hissediyorum ama bugün nedense kötü oldum...

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım ve elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissetmiştim kendimi , hemen kafamı dağıtacak bir şeyler aramaya koyuldum. Sevdiğim dostlarımla görüştüm , farklı ve uzun zamandır istediğim bir spor dalına kaydoldum, resim yapmaya başladım.

Evde durup onu düşünme derim, hemen dışarı at kendini , samimi bir dostunla buluş ve muhabbet et . Uzakdoğu sporunu seviyorsan kaydol ve o sporu öğrenmeye çalış. Ama mutlaka bir şeyler yap , boş durmakla olmaz . Çok daha iyi ve kıymetini bilenlerle karşılaşacağına da kendini inandırmayı ihmal etme sakın. İnan başına ne geliyorsa senin için en hayırlısı. İlerde evlendiğin insanı çok sevdiğini ve sana hakettiğin değeri verdiğini görünce dediklerimi daha iyi anlayacaksın.

Alexandra 12-08-2010 02:02 PM

Kumsal, yazılarını okumayı çok seviyorum.
İyi ki varsın. Paylaşımların için çok teşekkürler

smyrna1 12-08-2010 02:05 PM

şu hayata bir yere varabilmek belli bir servete sahip olmak belli bir hayat standartı, belli bir sevgiyi yakalamak yani varılacak bir hedef için gelmiyoruz, üzerinde yürüdüğümüz yoldan keyif almak için varız yani hayat bir amaçlar kalıbı değil bir süreç ve bundan zevk almak için varız, ilkokuldaykayken arkadaşlarım arasında pasif çekingen kaldığımı utandığımı hatırlarım eski fotoğraflarıma bakınca, onları şuanda hatırlayınca ne kadar gereksizmiş bütün korkular varsayımlar hepimiz çocukmuşuz safmışız niyeymiş o geriadımlar!!! akıl erdiremiyorum, aynı korkuların çoğunu atsamda, birazı hala var, bundan 20 yıl sonra niye hayatımı yaşamamışım boş kokrkularla kendimi kısıtlamamışım dememek için şuanda bilerek bazen saçma yada yanlış diyebileceğimiz davranışlarda bilinçli olarak bulunuyorum, aldığım tepkileride bilinçli olarak umursamama egsersizleri yapıyorum işe yarıyor. mesela evvelki akşam koşu parkurunda idman yaparken 10-15 kişilik takım yanımdan geçerken elemanları alkışladım "tempo tempo hadi hadi!!! " diye umursamaz cool bir tavırla sslendim:):)

son 6 aylık çalışmlarım gerçekten işe yaramayabaşladı değişim var bende, sende de olacak, hata yapmaktan yadırganmaktan gerekirse tartışmaktan kavga etmekten korkma kır zincirlerini güveniyorum başaracaksın:))

son olarak herkesin bazen keyisiz olduğu zamanlar olur, bu durumlarda, "olmuyor ben böyle geldim böyle gideceğim" diye düşünme en mükemmel insanda bazen olur yeter ki karakterin olmasına izin verme, bu dünyadan miryarlarcası geldi geçti daha milyarlarcası gelip geçecek çoğunun adı sanı bilinmeden bir izi kalmadan gitti, sende, ben de bu kadar aciziz bu dünyada herkes bu kadar basit ve hayat kısa ve çok çok basit...

Alexandra 12-08-2010 02:05 PM

Umarım her şey senin de istediğin gibi olur delimanyak. Ne enteresan bir nick seçmişsin.

kumsal1980 12-08-2010 02:44 PM

Aslında üzüntümde bu.Birkez geliyorusn hayata.Ve kendini sorunların içine sokuyorsun.Kurtulmak istiyorsun daha batıyorsun.Neden ben böyleyim diye kendine kızıyorsun bu sefer.Hayalllerin çok uzağında bir hayat yaşıyorsun.Çoğu şeyde başarısız oluyorsun.Temelinde içindeki dünyayı yaşıyorsun.Bunun farkındasın bu daha üzüyor seni.Sürekli öğütler alıyorum.Millet ne zaman evlenecen diyor.Bir küçümseme var.İşi soruyorlar küçümsüyorlar.Evet umursamam gerekiyor ama bazen olmuyor.Diyemiyorsun herkes aynı değil.Anlamıyorlar çünkü.Ben mesutum ben farklıyım.Eyleme geçme sorunlarım var.Evet biliyorum yoksa eyleme geçsem herşeyin ne kadar basit olduğunu....

kumsal1980 12-08-2010 10:37 PM

Bugün bakkalda çocuklarla oynadım.Beni en çok mutlu eden çocuklarla oynamak.Kağıttan uçak yaptık.Gelen giden yapmamı istedi.Çocuklar ahh o saflık süper yaa.Küçük bir çocuk geldi bakkala.En büyük kim dedim ben demez mi.Ben takım olarak sormuştum ama bu çocuk farklı :)) hayata bir çocuğun gözüyle baksaydı herkes dünya cennet olurdu herhalde.Bugün biraz kötüydüm çocuklarla uğraşmak biraz kafamı dağıttı...neyse bugünlük bu kadar.yeni güne yeni umutlarla başlamak istiyorum.İnsanları insan olduğu için seviyorum.Site sakinleri iyi ki varsınız.Mutlu kalın :))

kumsal1980 13-08-2010 12:57 PM

Yaşamanın zamanı geldi de geçiyor bile.Ben bu dünya ya üzülmek için değil yaşamak için geldim.Bugün yaşamayı seçiyorum.Hayata gülümsüyorum :))

pimpinella anisum 13-08-2010 01:07 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762064)
Yaşamanın zamanı geldi de geçiyor bile.Ben bu dünya ya üzülmek için değil yaşamak için geldim.Bugün yaşamayı seçiyorum.Hayata gülümsüyorum :))

956k 956k 956k

kumsal1980 13-08-2010 04:33 PM

Çalışıyorum ama çalıştığım işte mutlu değildim.Aslında ayrılmayı düşünüyordum.Zaten fabrika da kötü durumda.Heran çıkış verebilir.Böyle düşünürken bugün iş görüşmeisne çağırdılar.Birkaç kez daha gitmiştim oraya.Bu sefer büyük ihtimal olacak gibi.İş değişikliği benim için daha iyi olacak.Orada kendimi daha geliştireceğime inanıyorum.İş görüşmesine iyi hazırlanıyimde bu sefer kendim başarıyim.Hayat çok güzel.Yeter ki görelim.Hiç beklemediğin anda bişeyler değişebiliyor.Bazen çok umutsuzken bile...

Işıldayan Safir 13-08-2010 04:45 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762126)
Çalışıyorum ama çalıştığım işte mutlu değildim.Aslında ayrılmayı düşünüyordum.Zaten fabrika da kötü durumda.Heran çıkış verebilir.Böyle düşünürken bugün iş görüşmeisne çağırdılar.Birkaç kez daha gitmiştim oraya.Bu sefer büyük ihtimal olacak gibi.İş değişikliği benim için daha iyi olacak.Orada kendimi daha geliştireceğime inanıyorum.İş görüşmesine iyi hazırlanıyimde bu sefer kendim başarıyim.Hayat çok güzel.Yeter ki görelim.Hiç beklemediğin anda bişeyler değişebiliyor.Bazen çok umutsuzken bile...

Şimdiden hayırlı olsun diyelim o halde. Tebrik ederim. Hayatı güzel kılan da belki de bu beklenmedik sürprizlerdir. Tüm bunların tadını çıkar. girlhaha

bigokyanus 13-08-2010 05:17 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762126)

Bu mudur evet budur , çok çabuk cevap almışsın isteğine , çok sevindim. Bu daha başlangıç :))

kumsal1980 13-08-2010 09:10 PM

Çok teşekkürler

kumsal1980 16-08-2010 11:44 AM

Ben şimdiye kadar beni üzenleri affediyorum.Ben de üzmüşsem affola.Hayatımı doğru şekilde yaşamak en büyük temennim.Bir yere geleceksemde kendi tırnaklarımla kazıya kazıya gelmek en güzeli...

kumsal1980 16-08-2010 04:47 PM

İşe alındım.Çarşamba günü başlıyorum.Benim için baya değişiklik olacak.Ben buraya önceden de başvurmuştum.Gittiğimde senin cv in hep elime geliyor nedense dedi.Bir kısmet var herhalde dedi.Konuştuk işe aldı.Hayırlısı olur umarım...

Alexandra 16-08-2010 05:24 PM

Çok sevindim işe alınmanıza. hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun inşallah. Günlüğünüzü elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. sizin adınıza çok mutlu oldum.

Bolluk, bereket hep yanınızda olsun.

iloscuk 16-08-2010 07:50 PM

Mesut çok sevindim.Yeni işin hayırlı olsun:)

Işıldayan Safir 16-08-2010 07:52 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762666)
İşe alındım.Çarşamba günü başlıyorum.Benim için baya değişiklik olacak.Ben buraya önceden de başvurmuştum.Gittiğimde senin cv in hep elime geliyor nedense dedi.Bir kısmet var herhalde dedi.Konuştuk işe aldı.Hayırlısı olur umarım...

Hayırlı olsun Mesut. Her şey gönlünce olsun. Senin için çok sevindim.

Sevgiyle kal.:zpzp:

bluegirlx 16-08-2010 08:04 PM

vay bee ..demekki orada da tamamlayacağın işler var..tamamlaman gereken kendinin bir parçasıda orda emin ol..

kumsal1980 17-08-2010 12:26 AM

Herkese çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.127 kişi başvurmuş.Adam diyor kimler geldi kimler.Bu işler de kısmet işiyimiş demek.Ama iş görüşmesine giderken kendimden emindim...

Parlayan 17-08-2010 12:37 AM

Tebrikler mesut..956kİşin hayırlı uğurlu olsun...956kHuzur dolu keyifli bir çalışma ortamın olur inşallah..Sevgiyle kal..

kumsal1980 17-08-2010 12:40 AM

Bir kapı buldum.Oradan içeri girdim.Bu yeni hayata açılan bir kapıydı.Bana girerken biri bir kağıt verdi.Aynı hataları tekrarlama yazıyordu.Kendinden emin ol yazıyordu.Hayatında olumsuzluklar olacak onlara atkılmak yerine nasıl bu olumsuzluktan kurtulurum nasıl ders çıkarırım onu düşün diyordu.İlla ki seni sen yapacak güçlendirecek şeyler yaşayacaksın.Onlara bakış açın seni ya kuvvetli yapacak ya da güçsüz.Karar tamamen sana ait yazıyordu.Sen iste yeter ki.Ama yürekten iste.İstemekle kalma onun için bişeyler yap.Sürekli aklın yapacağın şeylerle dolsun.Geçmişe takılıp gelecek kaygısına takılıp kendini zincirleme diyordu.Bir adım at gerisi gelir yazıyordu.Biyrandan okuyor biryandan yeni hayata doğru ilerliyordum... :))) herkese ii geceler.Mutlu kalın :))

Parlayan 17-08-2010 01:28 AM

"Geçmişe takılıp gelecek kaygısına takılıp kendini zincirleme diyordu."

Harika önüne açılan tüm kapılar aydınlatsın seni arkadaşım.
http://img380.imageshack.us/img380/9566/a66bs.gif İyi geceler..http://img380.imageshack.us/img380/9566/a66bs.gif

kumsal1980 17-08-2010 01:30 AM

Saol arkadaşım sana da iyi geceler :))

karavan 19-08-2010 11:21 PM

Sevgili kardeşim ,

Yeni işin her iki taraf için de hayırlı olsun.
Böyle bir zamanda iş bulabildiğine göre demek kendini yetiştirmişsin işinin ehlisin.
Seni kutluyorum.

Allah yolunu açık etsin kardeşim.

İyiki varsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 PM.