![]() |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Yeni yaşın sağlık, neşe,sevinç getirsin sana. İyi ki doğdun Mesut http://img85.imageshack.us/img85/5585/birthdaycakek.gif |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Mesut'un Günlüğü Uzun süre oldu yazmayalı.Bu süreçte baya şeyler yaşadım.Aşık oldum.Aşkımı yaşadım.Sevgi gerçekten çok güzel bişey.Ama aynı zamanda çok yaralayıcı olabiliyor.Herşeye rağmen güzeldi.İş devam.Bazen sıkıntılar yaşıyorum.Ama yaşadığım şeylerin beni daha büyüttüğünü düşünüyorum.Hayat buymuş.Sürekli kendini mücadelenin içinde bulma.Eğer direnirsen güçlü oluyorsun.Kendini bırakırsan eziliyorsun... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü mühim olan bu yoldan zevk almak galiba..varacağın yerde ne hissetceğini bilmiyorsun ama yolun keyfine vararak yürüyorsan hayatın güzel geçiyor demektir galiba.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü bu ne güzell . umarım daha ii anlar yaşarsınn . ii dogdun mesutt :) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü İlişkim bitti 3 gündür hüznünü yaşıyorum.Aklımdan geçirdiğimiz anlar geçiyor.Daha çok güzel şeyler aklıma geliyor.Yer yer gülüyorum.Ayrılığımızda saygı içinde bitti.Belki de en güzel tarafı bu.Benim için gerçekten zor olacak.Ama hayat devam ediyor.Alışmaya çalışıyorum.Bugün uyuyordum.Birden kardeşimin sesi geldi.Uyandım.Babam geçici bir hafıza kaybı yaşamış.Üzüldüm inş. bişeyi yoktur.Yarın doktora gidecek.Hayata bakış açım daha değişti.Pamuk ipliğinde yaşıyoruz.Birkez daha hayat bu yönünü hatırlattı. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü baban nasıl oldu?nesi varmışş? |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Babam daha iyi.Ama pazartesi doktora gidecek.O zaman belli olacak.Başım ağrıyor diyor.Başım dönüyor diyor.İnş. önemli bişeyi yoktur. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü umaırm yoktur..cok gecmış olsun.. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü geçmiş olsun ... ALLAH şifalar versin arkadaşım...inşallah baban sağlığına yeniden kavuşur... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Çok teşekkürler |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Gitti mi doktora? Nasıl oldu şimdi? Çok çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin :) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Doktora gitti.Migren ve depresyondan kaynaklı demiş.Rahatladık çok teşekkürler. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü geçmiş olsunn .. migrenin tedavisi yokk çok lanet bir hastalıkk .ama baş edilmeyecekk şekildede değill.atak öncesii önlem almasıı gerekiyor sadeceeee.... bendede migren varr ve hep dua ederim agrım başladığında rabbbim kimseye vermesin dieee ... geçmiş olsunn tekrarr |
Cevap: Mesut'un Günlüğü çok teşekkürler size de geçmiş olsun... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü ay yaaaaa eşimde de migren problemi vardı tamemen ortadan kalkmasa da atak sıklığı jinsei kolyeyle çok azaldı tavsiye ederim |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Bazen tükendiğimi hissediyorum.Belli bir yaşa geldiğim halde hala bağımlı yaşamak özgür olmamak hayatı seyretmek koyuyor açıkçası.Aynı hayatı tekrarlayıp duruyorum.Sıkıntılar yaşıyorum.Kolay kırılgan olabiliyorum.İnsanlar ne dedikleri beni etkileyebiliyor.Küçükken bunu yapamazsın şunu yapamazsınlarla büyüyen ben büyüdüğümde sorumluluk almakta zorlanan bir kişi haline gelmişim.Benden üstün hissettiklerimin yanında rahat olmamamda cabası.Bu da yeni bir işe girmeme en büyük engel.Aşırı telaş yapıyorum.Elimde değil.Aslında 20 yaşından beri kendimi aşmak için uğraştım durdum.Vazgeçtim tekrar denedim.Vazgeçtim tekrar denedim.Geçmişe göre iyi olsam da hayallerimin olmaması beni korkutuyor.Çünkü içimde yapacağıma dair inanç azalmış.Bazen düşünüyorum ben nasıl bu hala geldim.Yaşamam gereken hayat bumuydu.Günübirlik yaşamak.Mutluluk içimizde kendimize nasıl baktığımız.başka bişey değil.Ben bazen kendime acıyorum.İşte omzumda ağrı var.Biliyorum ki stresten kaynaklı.Ailevi sorun yaşıyorum.İlişki konusunda sorun yaşıyorum.İşte sıkıntılarım oluyor.Ve ben tükendiğimi hissediyorum.Düşünmekten kafam allak bullak olmuş.Artık en büyük mutluluğum uyku olmuş.Ne kadar acı.Mutluluk ne sevgili,ne iş,ne başka bişey.Mutluluk kendimize bakış açımız başka bişey değil… |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Telkinleri dinlemiyor musun kumsal?.. İstersen kendine olan inancını yeniden kazanabilirsin ama eğer istersen... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Mesut'un Günlüğü Bakıyorum telefonuma saat 05:20.İşteyim ,gece vardiyasındayım.Biraz uykum var.Ama saat 8'e az kaldı.Baktım yazma isteği var.Uzun zamandır bişeyler yazmıyordum.İçimdekileri döküyim dedim.Zaman hızla ilerliyor diyecem birden aklıma bu sözü ne kadar çok kullandığım geldi.Bazen durur,düşüncelere dalar zamanın nasıl hızlı geçtiğini bir film şeridi gibi gözümün önünden geçiririm.Bazen içimde bir ürperti olur.20 sene önceki zamana giderim.Daha dün değilmiydi derim.Ve bir daha anlarım ki zaman çok kısa.Aslında anlıyorum ki yaşamayı çokta beceremiyoruz.Kendi açımdan konuşuyim hep tekrarları yaşıyorum.Geçen gün farklı sokaktan gittim.Sırf farklı bişey olsun diye.Aynı şekilde hastaneye gitmiştim.Yürüyerek indim.Bir taraftan da etrafı gözlemledim.Bazı evlerde köy havası vardı.Köyüm aklıma geldi.Nedense küçükken köy yollarında yürümeyi çok severdim.iki sene önce ziyarete gitmiştik.Ziyarete çıkmak için baya yürümek gerekiyordu.Çok eğlenceli geçmişti.İnerken koşa koşa inmiştim.Ben nasıl buraya geldim :) en çok ailece piknik yapmayı özledim.Ramazandan sonra ayarlayacam.Düşüncelerim de gitmediğim yerlere gidip fotoğraf çekmekte var.Gezmek hoşuma gidiyor.Psikologa gidiyorum.Bana yapmak isteyipte yapamadığın en az birşey yap dedi.Önce İznik'e gideceğim.Güneş gözlüğü alacam.Gözlük takacam.Kitabımı alıp sahilde okuyacam.Denizin sesi eşliğinde kitap okumak güzel olsa gerek.Neyse bu kadar yazı yeter şimdilik biraz iş yapıyim :) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Bu siteye ilk üye olduğum zamanı hatırlıyorum da ne kadar çaresizdim.Geçmişe göre kendimi şimdi daha iyi hissediyorum.Bazı duyguları geç yaşamanın cezasını çektim bir bakıma.Olsun en iyi tecrübe acılardan doğuyor.Neden hayatı bu kadar kendime zor hale getirdim onu da bilmiyorum.Sanırsam herşey çocuklukla başlıyor.Keşke böyle yapsaydım filan diyorsun ama zaman geçmiş.Onun için şimdi kendin için bişeyler yapmak gerekiyor.Anladım ki hiçbişey için geç değil.Sonuçta kalıpları oluşturan bizleriz.Alışkanlıkların toplamı bizim hayatımız.Gerçekten zor,süregelen hayatı değiştirmeye çalışmak.Ama insan gerçekten isteyince yapar.Ama isteyince... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Bu aralar kafayı işe taktım.Değer gördüğüm,mutlu olacağım bi işte çalışmak istiyorum.Kendime daha iyi bir gelecek hazırlamak istiyorum.Ama bugünü unutmadan... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Geçenler de tanıdığım biri vefaat etti.Düşünce duvarıma bir fotoğraf daha eklendi.Kimi zaman aklıma gelir bu fotoğraflar.Onlarla ilgili anı ararken bulurum kendimi.Belli belirsiz birşeyler gelir söner.Hayat gerçekten zor.Güçlü olmalı insan.Yoksa hayat bir girdap olup seni içine çekiyor.Karanlıkta kalıyorsun.Yaşamak,doyasıya yaşamak lazım.Ama geçim derdi,başka şeyler derken zamanda uçup gidiyor.İçindeki çocuğu yaşatmak herşeye rağmen içindeki ateşi söndürmemek lazım... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Dün tek taş yüzük aldım.Kızarkadaşıma evlilik teklif edecem.Değişik bişeyler yapıyim diyorum.Yani süpriz olsun istiyorum.Geçmişe dönüp baktığımızda tatlı bir anı olsun.Dün kendime birde tablet pc aldım.Ucuz bişey ama işimi görür.Herşeye rağmen hayatı,herşeyi seviyorum... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Zaman beni hep korkutmuştur.Hatırlarım da çocukken ilk ölümün olduğunu öğrendiğimde ağlamıştım.Dünyadan yok olup gitmek beni ürpertmişti.Oysa büyük bir çelişki olarak zamanın geçmesini istemişimdir.Örneğin dersin bitmesini istemişimdir,haftasonunun gelmesini istemişimdir,yazın gelmesini istemişimdir,akşamın olmasını istemişimdir,çalışırken eve gitmeyi istemişimdir,uzar da uzar.Ne büyük tezat.Aslında her saniyenin değerini bilmek lazım.Ama gel de hayata kendini kaptıran bu ademoğluna anlat.Zaman yine geçiyor... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Hayata karşı bazen pes ediyorum.İyi gitmeyen şeyleri gördüğüm halde alışkanlıkların bana verdiği duyguyla pasifleşiyorum.Hayatımı heyecanlandırmak istiyorum.Ama ne yapacağımı bilmiyorum.Yerimde saya saya hayat geçip gidiyor.Ha bugün bişey yapacam ha yarın derken bakmışım günler geçmiş,aylar geçmiş,yıllar geçmiş.Yorulduğumu hissediyorum.Ben kendime niye eksikmiş gibi davranıyorum.Neden kendime bu duyguyu hissettiriyorum.Neden.Heyecanlı bir kişiliğim var.Hata yapmaktan korktuğumu görüyorum |
Cevap: Mesut'un Günlüğü ve hayatı bu şekilde izlemek kötü.Evet geçmişe göre yol aldım.Hem de çok.Ama hala bazen eksik hissediyorum. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Kendimde yine bir boşvermişlik görüyorum.Bir kabulleniş belkide.Bazen bir kıpırdama.Tekrar monotonluğa devam.Şunu anlıyorum ki insan alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor.Bunu diyerek bile kendimi engellediğimin farkındayım.Farkında olup yapmamak.İş arıyorum bu aralar.Aslında şuan çalışıyorum.Ama kendimi daha mutlu hissedeceğim bir işte çalışmak istiyorum.Arayış içindeyim.Seneye kısmetse evleniyorum.Alışkanlıklarımı yıkmanın yollarını arıyorum.Yıkabilirsem hayat benim için daha güzel olacak. |
Cevap: Mesut'un Günlüğü insan neden acı çekmek için uğraşır ki?Bence insan acı çekmeyi,üzülmeyi,şansızlığı seviyor ve üzülmek için elinden geleni yapıyor.Belki de bu tanıdık hayattan çıkmak ondan zor geliyor.Eğer çıksa üzüleceğini düşünüyor.Oysa ki zaten üzülüyor.Ama psikoloji işte.Örneğin ben bir taraftan iş değiştirmek istiyorum.İşimden mutsuzum.Ama iş değiştirmeye gelince içimi hemen korkular kaplıyor.Nerden geldiğini bilmediğim korkular.Böylece istediğim hayatı kendi kendimi kısıtlayarak yaşıyorum.Kendime bir sınır çizmişim.Öyle yaşıyorum gidiyorum.Yaş ilerledikçe insan hayatı daha kavrıyor.Anlıyor ki hayatı zorlaştıran bizleriz.Kendimizi nasıl görürsek o hayatı aynen yaşıyoruz.En karanlıkta bile bir umut bir iışık vardır diyip hayata gülümsemek en iyisi.Bugün hayata gülümsüyorum :)) |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Ölü Ozanlar Derneği - Vakit Varken Tomurcukları Topla - YouTube Vakit varken tomurcukları topla... Ölü Ozanlar Derneği filminin bu sahnesi aklıma geldiğinde içerlerim.Hala tomurcukları toplamaya başlamadığım içinnnn. Hele ki tanıdıklarımdan biri vefat ettiğinde daha içerlerim.İçimden kendime telkin yaparım.Ama ne fayda yine kendimi aynı hayatın içinde bulurum.Bugün yine dertliyim.Yine çırpınmak istiyorum.Bişeyleri değiştirmek istiyorum.Kendimi kontrol altında tutmalıyım.Hayat eğer ayna ise aynaya olumlu bakmalıyım ki hayat güzel olsun... |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Sevgili Mesut; Evet hayatına anlam katmaya, değer katmaya çalıştığını görebiliyorum. Fakat senin de dikkatini çekmek istediğim bir şey var. Malesef aslında bu hemen hemen hepimizin huyu. Birincisi hayatı gördüğün penceren çok karamsar. Doğru hayat her şeye rağmen güzel, çıkmalıyım diyorsun. Yine de önce bir karamsar tablo çizip sonra çıkmalıyım diyorsun. Ya da önce güzel bir tablo çizip arkasından hemen ama diyorsun. Ama kelimesi öyle olmasını isterdim ama olmayacak anlamına gelir. İstiyorum bile dememeli aslında, seçiyorum demeliyiz. Öyle olmasına karar verdim demeliyiz. Benim hep söylediğim bir söz vardır. Karar verdiğinde sahne değişir. Bunu dikkatli baktığında hayatında defalarca görebilirsin. Mesela yeni bir eğitim için heveslenirsin, bir bakarsın ki bulunduğun yerden taşınmışsın, çevren değişmiş, hatta insanlar bile değişmiş. Sen ne kadarını yanına almak istersen o kadarı gelir seninle. Sadece karar verdiğinde sabretmeli sonrasında olacaklara göğüs germelisin. Çünkü her değişim korkutur. Bir yola girdiğinde insan o yolda yürümeli, yani bir karar verdiğinde mutlaka bir şeyler değişir fakat bir şartla, kararlarında da kararlı olmalıdır insan. Haddim olmayarak sana tavsiyem şudur ki, önce ne istediğine karar ver. Sonrasında neden bunu istediğin konusunda kendini ikna et. Ve olacağını bilerek hayatına devam et. Bence bir de bu site de yine videolar kısmında bulabileceğin hedef 101 videosunu seyrederek orada Abdullah beyin önerdiği çalışmayı yapabilirsin. Şunu asla unutmamalısın ki karar verdiğinde sahne değişir. Olacaklara sabretmen gerekir. Geri çekilmek yerine devam etmelisin bu canını acıtsa bile. Bil ki sonuç güzel olacak. Sevgimleactionsmile |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Kendimi kontrol altında tutmalıyım ( ana fikir: Kontrol edersem güvende olurum.akışa direnmek.)hy789 Yine çırpınmak istiyorum ( Negatif inanç,bir şeyleri elde etmek için çırpınmak gerekir.) Alışkanlıklarımı yıkmanın yollarını arıyorum. Yıkabilirsem hayat benim için daha güzel olacak.( Burada ki anahtar kelime yıkabilirsem. İstiyorum ama büyük ihtimalle başaramayacağım. İkincisi ise değişmeden mutlu olamam. Oysa içinde bulunduğun her durum da güzelliği keşfetmeli.) Burada sana bir film önermek istiyorum. DİNGİN SAVAŞÇI bu film ne demek istediğimi sana örnekleriyle anlatacak. Özellikle dağlara doğru yaptıkları yolculuk bölümünde ne demek istediğim çok net açıklanıyor.y789 |
Cevap: Mesut'un Günlüğü Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.Filmi en kısa zaman da izleyeceğim.Aslında herşey görmek ile alakalı.Daha geniş bakmak gerekiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |