Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mesut'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227183-mesutun-gunlugu.html)

kumsal1980 20-08-2010 12:26 AM

Cevap: Mesut'un Günlüğü

Saol teşekkür ederim.Ben buraya 2-3 kez başvurmuştum.2-3 kez görüşmeye çağrıldım.Biraz şans diyebilirim ya da kısmet.Şuan işi yeni öğreniyorum.Benim için yeni bir sektör.Öğrenme aşamasındayım.Teşekkür ederim.Siz de ii ki varsınız.Herkes ii ki var :))

yeni bir hayat 21-08-2010 12:15 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762794)
Bir kapı buldum.Oradan içeri girdim.Bu yeni hayata açılan bir kapıydı.Bana girerken biri bir kağıt verdi.Aynı hataları tekrarlama yazıyordu.Kendinden emin ol yazıyordu.Hayatında olumsuzluklar olacak onlara atkılmak yerine nasıl bu olumsuzluktan kurtulurum nasıl ders çıkarırım onu düşün diyordu.İlla ki seni sen yapacak güçlendirecek şeyler yaşayacaksın.Onlara bakış açın seni ya kuvvetli yapacak ya da güçsüz.Karar tamamen sana ait yazıyordu.Sen iste yeter ki.Ama yürekten iste.İstemekle kalma onun için bişeyler yap.Sürekli aklın yapacağın şeylerle dolsun.Geçmişe takılıp gelecek kaygısına takılıp kendini zincirleme diyordu.Bir adım at gerisi gelir yazıyordu.Biyrandan okuyor biryandan yeni hayata doğru ilerliyordum... :))) herkese ii geceler.Mutlu kalın :))

Yeni işin hayırlı olsun Mesut..Bu yazdığın yorumdan sonra zaten bu kapının açılmaması düşünülemezdi..
Ve daha önünde açılacak yeni kapılar,yeni fırsatlar var..Her geçen gün hayat, nice güzellikleri çıkaracak karşına..Olumsuzluklara karşı bakış açını ve azmini de takdir ettim..

Herşey en yüksek ve en yüce hayrına gerçekleşsin..

Sevgiler..actionsmile

kumsal1980 10-09-2010 11:36 PM

Çok teşekkür ederim.Yine sıkıntılar yaşadığım oluyor ama hayat bu.Olumsuzluklara odaklanırsak daha çok seni buluyor.Ben yaşamaya odaklanıyorum...

kumsal1980 12-09-2010 01:22 AM

Gecenin bir vakti.Yaşam yine tüm hızıyla akıyor.Daha yeni 6 mayısta cep telefonuma kaydettiğim bir ses kaydını dinledim.Orada demişim ki zaman akmıyor gibi görünse de çok hızlı akıyor.Ve herşey değişiyor.Ne yapacaksan yap erteleme.Kendime inandığımdan sevdiğimden bahsetmişim.Bakıyorum da 4 aydan fazla geçmiş.O zamandan beri işim değişti.Hayatımda hala eksiklikler var.Sorunlara değil çözümlere odaklanmak en iyisi.Zateb böyel düşündükçe hayat daha güzel oluyor.Yapabileceğini bilmek ve yapmak.Üzerine üzerine gitmek.Denize girmeden yüzme öğrenemezsin.Hayatında böyle olduğunu biliyorum.Uykum geldi sonra yazarım günlüğüm :)) Kendimi ve herkesi seviyorum.Herşeyi olduğu gibi kabul ediyorum.Gücüme yeteneklerime inanıyorum.İyi ki varım iyi ki varlar :))

zahiri 12-09-2010 01:37 AM

iyiki varsin o zaman ::)
okurken huzuruna ve tatli yorgunluguna sahit oldum banada yasattin uykum geldi :):):)

devam et Mesut inanmaya devam...

kumsal1980 12-09-2010 01:39 AM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767923)
iyiki varsin o zaman ::)
okurken huzuruna ve tatli yorgunluguna sahit oldum banada yasattin uykum geldi :):):)

devam et Mesut inanmaya devam...

:)) iyi geceler o zaman.senin içinde herşey güzel olur umarım.Olacağını da biliyorum :))

kumsal1980 14-09-2010 02:48 PM

Uzun süredir seni bekliyorum.Nerde kaldın be sevgili.Bak yüreğimi susturamıyorum.Sürekli konuşuyor sevilmek istiyorum diyor.Yüreğini çok ihmal ettin diyor.Ve anlatmaya başlıyor onu dinliyorum.Bir çocuk düşün diyor babasıyla bakkala geliyor.Babası kendi için bişeyler alıyor.Derken çocuğa bişey almadan çıkıyor.Çocuk durur mu daha girer girmez kafasında bişey almak varken hiçbişey almadan çıkmak istemiyor ?Ağlamaya başlıyor istediği şeyi gösteriyor ağlıyor babası önce hayır diyor sonra ise mecburen dediğini alıyor.Çocuğun yüzüne bir gülümseme yayılıyor.İşte bende bu durumdayım.Bakkal bir kalp benimse bu bakkaldan istediğim bir tutam sevgi.Çok şey mi istiyorum.Bak ağlarım ha :)artık sev diyor sevil diyor.Ama diyecek oluyorum hemen susturuyor beni.Evet diyor beni çok hırpaladın.Ben(kalbin) bile inandım inanmayıpta napsaydım.Sen her sözü beyninde tutuyordun.Hep onu düşünüyordun.Bana ise aşık etmek seni sevdirmek kalıyordu.Bu saf sevgiyi görmezden gelemezdim ki.Sen doğru olanı yaptın sevdin,sevmek kötü bişey değil ki !.Ama olmadı.İnsan en çok ilklerde zorlanıyor.En saf olduğu zaman o zaman.Sen de zorlandın.Geçti her şey.Şimdi önünde koca bir hayat var.Geçmişi düşünüp sevgiden vazgeçmek niye.Haydi kalk ayağı.Sevgi yolunda yürümeye başla.Bende sana eşlik edeceğim.Düşüncelerinde kendini gör bana da seni sevdirmek kalsın kendine seni aşık ettirmek kalsın.Göreceksin ki kendini sevdikçe sevgiyi bir mıknatıs gibi çekeceksin.Sevgi ile çoğalacaksın.O zaman anlayacaksın ki yaşamak yaşamak olacak.Sevgiyle kal :)

smyrna1 14-09-2010 03:59 PM

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif
Sorunlara değil çözümlere odaklanmak en iyisi.Zateb böyel düşündükçe hayat daha güzel oluyor.Yapabileceğini bilmek ve yapmak.

çok güzel ya, zaten sorunlara odaklansaydık sanırım hala üzermizde muz yaprakları üstümüzde bambu çadırlar, kızları diri diri toprağa gömdüğümüz, bir dünyada yaşıyor olurduk varlık sebebimiz zaten çaba harcamak çalışmakken, olsaydı keşke demekle ancak kendimizi bitiririz.

geçen izlediğim çopra videosunda diyorduya: insanoğlu kendi mutluluğunuda kederinide kendi içinde yaratır ve bitirir, nasıl ki diyor eşinizin bir başka ilişkisi olduğunu duyduğunuzda kend kendimiz kalp vuruşlarımızı kan basıncınmızı adrenalimizi artırıp yıkım haline geçiyoruz, yada borsada ki kağıtlarımızın 5 ekatladığını duyunca aynı şekilde kendi mutluluğumuzu bedenimiz yaratıyorsa, gerçekten mutluluk içimizde kendimizi kandırdığımızı sanmış olma pahasınada olsa....

kumsal1980 20-09-2010 11:36 AM

Hayatta herşey istediğim gibi gidiyor.Sürekli kendime yatırım yapıyorum.Nasıl daha kaliteli bir hayat yaaşrım diye soruyorum kendime. ta içimdem gelen bir ses kendini sev diyor.Sadece bu diyor.Hayata seni bağlayacak bu.Kendine aşık ol diyor.Şımart kendini diyor.Bakma sen insanlara insanlar kendini sevmez ve kendini acı çektirmek için uğraşırlar seni de o girdaba çekmeye çalışırlar.Girersin de o girdaba.kurtulmak istersin ama çeker seni kendine.Herşeyi bırak sev kendini.Kim ne derse desin kulaklarını tıka.Bugün,yarın ve hergün kendimi sevmeyi seçiyorum.Aslında mutlu olmayı seçiyorum...Seni seviyorum Mesut :))

kumsal1980 26-09-2010 10:08 PM

Şunu görüyorum ki benim hayatta en büyük hatam çok düşünmem.Çok takılmam.Gidişata bıraksam herşey daha güzel olacak.Geçmişi silmek kolay olmuyor ki.En kötüsü farkında olup aynı şeyleri tekrarlamak.Ben yaşama kendimi kaptırmalıyım..

kumsal1980 26-09-2010 10:31 PM

Bu hayatta yaşadığım en büyük duygu eksikliği aşk oldu.Nedense onu tam yaşamadım diye hep kendimi eksik hissettim.Sanki yüreğimden bir parça eksik gibiydi.Öyle hissettim.O gelse hayatım çok değişecek gibi hissederdim.Benim için bazı şeyler zordu.Kızlarla iletişimde zorluk yaşıyordum.Bundan dolayı da gözümde herşeyi büyütüyordum.Bu durumdan dolayı aşk benim için çok değerli bir konuma geliyordu.Onu elde etmek zor olmalıydı.Aşk öle kolay olmamalıydı.yaşıyordum ama zaman içinde bunun eksikliğini daha fazla hissetmeye başladım.Bir baktım ki hayat amacım haline gelmiş.Sevgi benim için herşeyden öndeydi.Para mevki önemsizdi.Böylece kendime acı çektirmeye başladım.Önce platonik aşık oldum.Korkuyordum ne derdim nasıl konuşurdum ya redderse.Uzaktan sevmeyi tercih ettim.Ne deolsa mutlu olman için görmen yetiyordu.İçindeki aşk ateşini canlı tutuyordum böylece.İlk kıza teklif ettiğimde hem kabul etmesini istiyor hem istemiyordum.O da zaten aracı ile teklif etmiştim.Kabul etmişti.Beni heyecan sardı.Ne de olsa kimseyle görüşmemiştim.karşımda insan değilde başka bir varlık vardı sanki beni bi heyecan sarmıştı.Bundan 10 yıl önceydi.Ne konuştuğumu bile bilmiyorum.Oda kısa zamanda bıraktı.Öleydi benim için hayat.hep iyi derlerdi.Sen buna layıksın şuna layıksın.Klasik sessiz sakin insanlara denen laflar işte.İletişim zorlukları yaşıyordum.Hayat benim için kabus olmaya başladı.Bu herşeye yansımaya başladı.Kendimi küçümsemeye başlamıştım.Üniveriste okuyordum ama kendimi küçük görüyordum.Herşey bitti.Hayatta yüzleştim.İş bulmalıydım.Onda da sorunlar yaşıyordum.İşe kabul edilirsem ne konuşacam ne diyecem nasıl çalışcam korkuları vardı.Gittikçe hayat zorlaşıyordu benim için.Neyse işe girdim.Bu sefer işi küçümsemeye başladım.Hayatıma soktuğum kişiler oldu.Kısa zaman da yine bitti.Yine terkedilen oldum.Kendimi çok kötü hissediyordum.Bişeyler eksikti.Bu durumdan kurtulmaya çalıştım durdum.Nerdeyse hergün kendime olumlamalar yaptım.İlla ki ilerleme olmuştur.Şuan diğer işe nazaran daha ii bir işteyim.Yine korkularım var biraz.En azından sorumluluk alacağım almak zorunda olacağım bir iş.Bu da benim açımdan ii.Evet içimdeki ses yine kork diyor bana.Kulak vermemeye çalışıyorum.İlişki konusunda da artık zamana bıraktım.Bugünlük bu kadar günlük...

kumsal1980 27-09-2010 11:12 PM

Teşekkür ederim saol...

kumsal1980 27-09-2010 11:35 PM

Yarın mutlu olmayı seçiyorum.Ne olursa olsun kimse beni etkileyemez.Doğru bildiğim şeyi yapacağım.Kendim olmanın mutluluğunu yaşayacağım...

x-men33 28-09-2010 12:39 AM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770528)
Yarın mutlu olmayı seçiyorum.Ne olursa olsun kimse beni etkileyemez.Doğru bildiğim şeyi yapacağım.Kendim olmanın mutluluğunu yaşayacağım...

Çok güzel bir karar. Ben de aynı şeyi düşünüyorum yarın için. Kendin olmak yolunda başarılar. 956k

kumsal1980 28-09-2010 07:20 AM

Bir dünya yaratırız kendimize ve o dünyayı yaşarız.Ben kabullenmiyorum benim içimdeki dünya da yaşam var.Kendin olmak var.Sevmek var.Hayat var.O halde o dünyayı yaşamayı seçiyorum...Herkese günaydın.İyi ki varsınız...

Parlayan 28-09-2010 09:50 AM

Yaşamına dinginliği ve huzuru almışsın,tebrikler..Sevgiler..

kumsal1980 07-10-2010 03:36 PM

Sevgili günlük günler olabildiğince hızlı geçiyor.Zaman denen nehrin içinden kendimi alıp biran olsun soluk almak istiyorum.Düşünceler bu kadar insanı hapseder mi ya.Alışkanlıklar işte.Aklıma fillerle ilgili okuduğum bir yazı geldi.FİLLER NASIL EĞİTİLİR BİLİR MİSİNİZ?
Fil daha yavruyken ayağından bir iple ağaca bağlanır.İp ne kadar çekiştirsede gücü ağacı devirmeye yetmediğinden kurtulmayı başaramaz.Zamanla büyüyen fil artık mücadele etmekten vazgeçmiştir.Öyle ki ipin ağaca bağlanmasına bile gerek kalmadan sadece ayağına bağlanması onu durdurmakta ve kaçmaması için yeterli olmaktadır.
Koca bir fil ayağına ip bağlı öylece kıpırdamadan dururken
gördüğünüz de sakın şaşırmayın.Çünkü o özgürlüğüne engel olan bir önyargıya sahiptir.Onun mahkumiyetinin sebebi ayağındaki ip değil kafasındaki önyargıdır.
İşte biz de aynı o fil gibi mahkum ederiz önyargılarımıza kendimizi.Doğru düzgün şans tanımadan sadece birkaç kez yaşadığımız olumsuzluklardan yola çıkarak yargılarız kendimizi.Zihnimizdeki mahkeme kısa sürer ki hakim verir kararı ÖMÜR BOYU HAPİS
Farkında olmamıza rağmen bugün bunu yapacam yarın şunu yapacam deriz ama her defasında yine aynı hayatı yaşamaya devam ederiz.Sürekli içimizle çatışma halindeyiz.Zaman gelir pes ederiz.Zamana teslim oluruz.Herşeyi oluruna bırakırız.Çok düşünsen sorun, az düşünsen zaman yiyor seni.Çünkü en güzel zamanlarını boşa harcamak insana çok koyuyor.Koskoca fil gibi zaman bize o kadar alışkanlık kazandır ki bizde eylemsiz kaldık.Sonra harekete geçenlere gıptayla baktık.Halbuki ürün aynı ürün...
Ben gece vardiyasıyım.Gündüz eve geldim.Uyumaya başladım.Bir ara uyandım.Ama tam kendimde değildim.Oda ya gittiğimi hatırlıyorum.Sonra tekrar yatağıma gittim.O an kardeşim geldi.Bana anımsadığım bişeyler sordu.Ben ise hiç alakasız bişeyler dedim.İşle ilgili bişeyler dediğimi hatırlıyorum hayal meyal.Akşam bana malzeme çıktı dediğini hatırlıyorum.Şuan aklıma geldi de gülüyorum.O kendimde olmadığım an aklıma geldi.Ne dediğimi kestiremediğim.Kardeşim akşam espiri yapar durur :))) herkese sevgi dolu günler dilerim.Nefes alıyoruz ya oda güzel.Ben kendimi seviyorum.İyi ki Mesutum :)

kumsal1980 12-10-2010 11:23 AM

Dün bir kitap okumuştum.Orada şöyle bir cümle vardı.Ben geçmişin kalıntıları ve gelecek kaygısıyla yaşarken en önemli olan bugünü kaybetmişim.Anı yaşamayı bırakmışım.Benim de tam yaptığım buydu.Diğer kişi ise sadece anı yaşıyordu.Fark buydu.Anı yaşamak insanı ancak mutlu eder.Ama ben hep kaygılanırken geçmişe dalarken bugünümü harcıyordum.Sonuç olarak içimden bişey gelmiyor yaşamım kısır bir döngü halini alıyordu.Hergün birbirinin aynı gibiydi.Hareket halinde olan bişey ilerler.Hareketsiz kalırsan zaman seni yutar.Bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum.Evet benim en büyük sorunum anı yaşayamamak.Sanki o anda değilimde zamanın başka yerindeyim.Ya geçmişte ya gelecekte...

CaSaNoVa 12-10-2010 06:44 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772943)
Dün bir kitap okumuştum.Orada şöyle bir cümle vardı.Ben geçmişin kalıntıları ve gelecek kaygısıyla yaşarken en önemli olan bugünü kaybetmişim.Anı yaşamayı bırakmışım.Benim de tam yaptığım buydu.Diğer kişi ise sadece anı yaşıyordu.Fark buydu.Anı yaşamak insanı ancak mutlu eder.Ama ben hep kaygılanırken geçmişe dalarken bugünümü harcıyordum.Sonuç olarak içimden bişey gelmiyor yaşamım kısır bir döngü halini alıyordu.Hergün birbirinin aynı gibiydi.Hareket halinde olan bişey ilerler.Hareketsiz kalırsan zaman seni yutar.Bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum.Evet benim en büyük sorunum anı yaşayamamak.Sanki o anda değilimde zamanın başka yerindeyim.Ya geçmişte ya gelecekte...

Çok doğru bir söz gelecek kaygısı olmadan sadece anı yaşamak

benim kafam güzel oldumu sadece anı yaşayabiliyorum ayıkken hep bi gelecek kaygısı düşünmekten günümüzü boşa harcıyoruz .

hepbi kısır döngü ile yaşıyoruz dediğin gibi

allah bizi ıslah etsin ne diyim kardeşimactionsmile

herşey gönlünce olsun actionsmile

kumsal1980 13-10-2010 02:10 AM

Von YABANCI gepostete Videos: paraya ihtiyacımız yok,özgürlük yolu filminden [HQ] | Facebook

Christopher Johnson McCandless

(12 Şubat 1968 – 18 Ağustos 1992)

Alaskada vahşi doğada 5 aydan az bir süre yanında harita,pusula gibi ekipmanlar dahi olmadan,çok az malzemeyle yaşayan daha sonra açlıktan ölen gezgin.

1996'da Jon Krakauer McCandless'ın yaşamını Into the wild adıyla kitaplaştırdı.2007'de Sean Penn aynı adla filmini çekti. Krakauer'in kitabı 'Into the Wild', Washington DC'den hali vakti yerinde bir ailenin oğlu olan 24 yaşındaki Christopher McCandless'in hikâyesini anlatır. McCandless, 1992 yılında medeniyetten kopup tüfeği ve büyük bir bohça dolusu pirinçle, donmuş kırsala doğru yola koyulur. Yolda, bütün parasını yakar ve sahip olduğu tek haritayla birlikte ona medeniyeti hatırlatan her şeyi fırlatıp atar. Alaska'yı yürüyerek geçme konusunda başarısız olunca, bir zamanlar avcıların sığınak olarak kullandığı 1940'lardan kalma bir minibüsün içinde kamp kurar. Burada Nisan 1992'den, Ağustos 1992'de bitki zehirlenmesinden ölene kadar yaşar.

Bu filmi izlemenizi öneririm.Benim çok beğendiğim filmlerden biridir.Paylaşmak istedim...

kumsal1980 15-10-2010 12:50 PM

Dün çok kötü yağmur yağdı.Baya evi su bastı.Allah yardımcıları olsun.Ben de dün fabrikada ufak bir kaza geçirdim.Ayağım kaydı yere yüzüstü düştüm.El bileğim şişti.Sonra doktora gittim neyseki önemli bişey yok.incinmiş.Hayat çok enteresan ne olcağı hiç belli olmuyor.Düşünüyorum da neden güzel güzel yaşamak varken kendimiz olumsuz düşüncelerle sarıyoruz ki.bırak insanların sana yüklemek istedikleri olumsuzlukları.Bırak onlarda kalsın.sen insansın hatalarınla yaşa ama mutlu ol,başarısızlıklarınla yaşa ama mutlu ol.bırak başarılı olmazsan ,kendini mutsuz et diyenleri.Kulağını tıka.Sen inadına mutlu ol...

yelda_k 15-10-2010 01:09 PM

aaa geçmişş olsunn yaa..iiyisin değilmi şimdi?dediğn çok doğruu..koşulsuz şartsız hep mutlu olmalıyızz..üzüldüğümüzde de yine nasılsa olacak olan oluor..hani derlerya lacak olanın önüne geçilmez dieee...

kumsal1980 15-10-2010 01:18 PM

İyiyim teşekkürler.El bileğim bandajlı,hala biraz şiş ve ağrı var ama iyiyim.Biz dış çevreden çok etkileniyoruz.Zaten bizi mutsuzluğa iten de bu.Can Yücelin bir şiiri aklıma geldi...

FARKINDA OLMALI İNSAN

İnsan;
Kendisinin,hayatın ve olayların gidişatının farkında olmalı.
Farkı farketmeli, fark ettiğini de farkettirmeli bazen...

Bir damlacık sudan nasıl yaratıldığını farketmeli.

Anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını
Ve en sonunda bir metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli.
Şu çok görünen dünyanın , ahirete nasiple anne karnı gibi olduğunu farketmeli.
Henüz bebekken "dünya benim!..." dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu,
Ölürken de aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte!"dercesine apaçık kaldığını farketmeli...
Ve kefenin cebinin olmadığını farketmeli.

Baskın yeteneğini farketmeli sonra,
Azrailin her an sürpriz yapabileceğini,
Nasıl yaşarsa öyle öleceğini farketmeli insan.
Ve ölmeden evvel ölebilmeli.

Hayvanların yolda, kaldırımda, çöplükte
Ama kendisinin güzel hazırlanmış mükellef bir sofrada yemek yediğini farketmeli.

Eşref-i mahlûkat (yaratılmışların en güzeli) olduğunu farketmeli ve ona göre yaşamalı

Gülün hemen dibindeki dikeni, dikenin hemen yanıbaşındaki gülü farkedebilmeli.

Evinde 4 köpek 2 kedi beslediği halde çocuk sahibi olmaktan korkmanın mantıksızlığını farketmeli.

"Seni çook seviyorum!" demenin mutluluk yolundaki müthiş gücünü farketmeli.

Dolabında asılı 25 gömleğin sadece üçünü giydiğini,
Ama arka sokaktaki komşusunun o beğenilmeyen gömleklere muhtaç olduğunu farketmeli.

Zenginliğin ve bereketin; sofradayken, önünde biriken ekmek kırıntılarını yemekte gizlendiğini farketmeli...

Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını
60-70 yıl sonra sigara yüzünden azraile soba borusu gibi teslim etmenin
Emanete hıyanet sayılacağını farketmeli.

FARKETMELİ...
Ömür dediğin 3 gündür.
Dün geldi geçti, yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin 1 gündür
O DA BUGÜNDÜR........

yelda_k 15-10-2010 02:22 PM

heyoo...yatay geçişim kabul edıldıı...cok mutlu oldumm vede mutlulugumu seninle paylaşmaya geldimm...:)

:) :)

kumsal1980 16-10-2010 10:12 AM

Herşeye rağmen kendimi iyi hissediyorum.Bazen sıkıntılı anlarım oluyor ama illa ki olacak.Hayatta sıkıntı olmadan da bişey olmuyor.Genelde korktuklarımız fos çıkıyor.Ama gelde içine anlat.bu ara aklımda biri var.Onu düşünüyorken kendimi yakalıyorum.Sobe diyorum.Ha işte o dediğim korku yine var.Peki beni redderse.Sonra diyorum nolcak redderse ucunda ölüm mü var.gerçekten artık bir kişi olsun son olsun istiyorum.aşk acısıymış filan zaman ayıramam artık.Ben sevgiyi kabul ediyorum :) sevgi mutluluktur sevgiden de korkulmaz ki :) neyse hayırlısı ne ise o olsun...

aşk kırıntısı 16-10-2010 10:20 AM

günlüğüne hep hayırlı şeyler yazmanı dilerim arkadaşım.
arada gelip karıştırırımy789

kumsal1980 16-10-2010 10:23 AM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773604)
günlüğüne hep hayırlı şeyler yazmanı dilerim arkadaşım.
arada gelip karıştırırımy789

Saol düşüncelerin için.güzel şeyler yazmaya gayret edecem :) yaşayacam da :)))

yelda_k 16-10-2010 02:29 PM

aaa ne güzell sevındımmbakk..ne güzel şeyler bunlarr ...bu kadar hoş duygunun arasında korkularının ne işi varr ....öle degılmı?

kumsal1980 21-10-2010 12:30 AM

Bazen düşünüyorum bize gerçekten noluyor.Biz insanlara ne oluyor.İnsanları ezmek,küçük düşürmek neden bu kadar basit neden.2 aydır bir yerde çalışıyorum.İşe girdim diye sevinmem gerekirken artık her işe gidişimde tedirgin olmaya başladım.Kalite müdürümüz var.her defasında o kadar rencide edici konuşuyor ki.Evet böyle konuşmasına izin vermemen gerekiyor ama ben kişilik olarak biraz sessiz biriyim.Biraz da işten çıkmamak için susuyorum sanırsam.Ama o gün yaptığı şeyden sonra aşırı derece soğudum.Bundan yaklaşık üç hafta önce işle ilgili birisine danışmam gerekiyordu.Aradım telefonda tam anlamadım karşı bağırmaya başladı ben kötü olmaya başladım.Ve her defasında hata yapmaya başladım.O gün berbat geçmişti.Birde kalite müdürü yine bişeyler demişti.Neyse bu pazartesi bana kimseyle bir sorun yaşadın mı dedi.Seninle ilgili şikayetler geliyor dedi.Sonra başladı yine konuşmaya.Sen Türkçeyi nerden öğrendin.Doğudamı okudun ne alakaysa.O kadar rencide oldum ki.O gün başım ağrıdı.İnsanlara nolmuş dedim.Ben düştüm bir geçmiş olsun bile demedi.Diyeceğim o ki artık insanlıktan uzaklaşıyoruz.Stajer var ona sevgi ile yaklaştığım için samimi davrandığım için bana laf söylüyor.İnsanlar sevgiyle büyür öfkeyle küçülür.Ben yine de doğru bildiğim yoldan gidecem.O tür insanlar belki hayatta hep yükselecek ama ben böyle olduğum için bir daha kendimi sevdim.İyi geceler hayatımdeğişti ailesi :)))

Işıldayan Safir 21-10-2010 12:41 AM

İnsanlar sevgiyle büyür öfkeyle küçülür.

Ne kadar güzel bir söz. Ne yazık ki doğruluğunun çokça farkında olamıyoruz. Üzerine söylenecek hiçbir söz yok. Doğru bildiğin bu yolda yürümeye devam et.

Sevgilerimle. actionsmile

kumsal1980 21-10-2010 07:07 AM

Teşekkürler.Bugün ne olursa olsun güzel birgün geçireceğim.Hayat beni bekliyor ve ben hayata gülümseyeceğim... :)))

CaSaNoVa 22-10-2010 01:25 AM

ah mesut biz ne yapacağız böyle düşünceleri :)

bazen ani derler ya kendimiz olalım . olmayalım kendimiz abi kendimiz oldukça hep düşünüyoruz ediyoruz karşımdaki insan ne der ses çıkartamıyoruz.

kendimiz olmayalım bir başkası olalım yeni bir insan gibi yabancı rolü yapalım .inan bunlarıyaptıkça daha rahat oluyoruz. bizim gibi asosyla insanlar için:)

ben sloganımı yine söylüyorum

ağızınıza gelen herşeyei söyleyen,patavatsız biri size bu davranışlarınızdan dolayı bir ey derse duymamazlıktan gelin anlamayın onu inanın böle oldukça daha güzel oluyor hayat :)

kumsal1980 22-10-2010 01:43 AM

:))) şunun farkında değiller.Hayat o kadar kısa ki.Bizim en azından değerlerimiz var.İçimizde insan sevgisi var.Bu tür insanları anlamıyorum.Para kazandıkları için mi,mevki sahibi oldukları içinmidir bilmem insanları küçük düşürerek iş yapmaya çalışıyorlar.Halbuki insanı insan yapan sevgidir.Büyüten de sevgidir.Biz yine kendimiz olalım insan olalım :)))

kumsal1980 22-10-2010 11:15 AM

Yirmi Beşinci Kural: Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şu an burada mevcut. Ne zaman birini çıkarsız, hesapsız ve pazarlıksız sevmeye başarsak, cennetteyiz aslında. Ne vakit birileriyle kavgaya tutuşsak; nefrete, hasede ve kine bulaşsak, tepetaklak cehenneme düşüveririz.Elif Şafak Aşk kitabından...

Ne kadar doğru bir kural.Birini çıkarsız beklentisiz sevmek ne güzel şeydir...

kumsal1980 23-10-2010 11:14 PM

İçimden bişeyler yazmak geliyor.Bi anda duygularım kağıda dökülüyor.Ben bırakıyorum duygularım yazmaya başlıyor.Birini düşünüyorsun diyor.Onu düşündükçe içini bir mutluluk sarıyor.Yüzünde belli belirsiz gülümsemeler oluşuyor.Bu benim çok hoşuma gidiyor.İşte böyle ol Mesut.Yüreğin sevgiyle dolsun ki hayata mutluluk penceresinden bakasın .O zaman ne duruyorsun pencereyi aç sevgi içeri girsin :)

kumsal1980 25-10-2010 12:31 AM

İnsanın kendini duygulara bırakması kadar güzel bişey yok.Seni bambaşka bir dünyanın içine sokuyor.O kadar saf ve temiz ki.İçinin güldüğünü hissedebiliyorsun.Bu herşeye yansıyor.Duygu sarhoşu oluyorsun.Bende bu aralar kendimi duygulara bıraktım.Ama kafam da acabalarda dönmüyor değil.Bir yandan istiyorsan yap bişeyler diyorum.İstediğimi anlıyorum.Git kızın yaşadığın yere görüş.At içindeki tüm korkuları.Kaç kez bu duyguları yakalayabilecen ki.Sen yeter ki kendin ol.Düşün diyorum şimdiye kadar hayatı erteledin noldu.Hep elinden kaçmadı mı?kendini sevgi nehrinde buldunsa bırak seni sürüklesin.Ama bişeyler yap geç olmadan...

kumsal1980 25-10-2010 10:07 AM

İçimde sanki beni engelleyen bişeyler var.Bir geveze ,sürekli konuşuyor.Ben ne zaman kendimi iyi hissetsem ortaya çıkıyor.Geçmişi hatırlatıyor.Geleceği düşündürüyor.Anı yaşamamı engelliyor.Anlıyorum ki bu gevezeyi susturmadıkça hayatım tekdüze geçecek.Hep kararlar alacam ama bikaç gün içinde tekrar başa dönecem.İçimdeki umutlar tek tek gidecek.Yaşam enerjim bitecek.Artık sadece nefes almak için varolacam.Bu mu yaşamak istediğin hayat diyorum tabi ki hayır.Eee daha ne bekliyorsun ki.Şimdiye kadar başkalarının düşüncelerini o kadar önemsedinki kendi hayatımı yaşayamadım.Bişeyler yapsam direksiyonu onlara verdiğim için hep karşıma çıktılar.Bunlara ben izin verdim.Şimdi ise kendi hayatımı yaşamak için direksiyona geçmem gerektiğinin bilincindeyim.Bu da çok özveri gerektiriyor.Ben böyleyim ,şöyleyim değişemem yerine ben kendimin en iisi olabilirim mantığıyla yaşamaya devam edeceğim.Bir resime figüran değil kendi fotoğrağımı kendim çekecem.

kumsal1980 29-10-2010 10:59 PM

Öyle bir hayat yaşacaksın ki herşey biranda bambaşka olacak.Hani o içinde bekliyen ama bir türlü çıkmayan insanı ortaya çıkaracan.Şunu bileceksin o ilerde beklediğin hayat sen hareket etmedikçe gelmeyecek.Bugün harekete geçmedin.Yarın nasıl geçeceksin ki.Ve şunu göreceksin her harekete geçtiğinde herşeyin aslında ne kadar basit olduğunu göreceksin.Şunu sende biliyorsun ki şuan yaşadıkların sen izin verdin diye oldu.Yaşamı yanlış yorumladın.Sen hayatını başkasının ellerine verirsin onlar istediği gibi seni yönlendirir.Güçlü olacaksın.Kolay değil biliyorum.Hegün kendine telkin et.Hayatı farkında yaşa.Ne zaman seni sınırlayan o içindeki geveze ortaya çıkarsa onu sustur.Daha sosyal ol mesela.Yapmadığın şeyleri düşün onları yap.İçindeki gücü ortaya çıkar.Zaten güçlüsün bunu gör ve mutluluğunu yaşa.Bu aralar içinde farklı duygular var.Aynı hataları yapma.Kendin ol.Ve o şekilde harekete geç.Doğru yolda olduğunu bil.Sevmek dünyanın en güzel şeyi.Ne olursa olsun kendini sevmeyi de unutma.Başkaları ne düşünürse düşünsün senin kendi hakkında düşüncelerin önemli.Hayata gül :))

bluegirlx 30-10-2010 02:08 AM

sana nacizane bir tavsiyede bulunsam ..tabiki karar yine seninn..ama gelecek zman kullanmayı bıraksan daha iyi olur gibime geldii..yarın böyle olacaksın deme ..hakediyorum dee..bundan sonra şuandan sonra bu böyle olsun dee..olmalı dee..olacak dedikce ertelemee..yarın hep yarında kalıyor..seçiyorum ve seçtikelrim gerçekleşiyor dee...an şuan ..ne dünde yapamadığına hayıfna ne yarın yapmaya ertelee..seçim anı içimde bulunduğumuz an bencee..yinede sen için nasıl rahat ediyorsa öyle yaz ve düşün ..herkes en iyi kendine iyi geleni bilir..

kumsal1980 01-11-2010 10:16 AM

Ben hep uzaktan sevmeyi tercih ettim.Ne de olsa en temiz sevgi oydu.En çıkarsız sevgi oydu.Birisiyle görüşüyordum onunla yüzyüze görüşmek korkutuyordu beni.Ya yazılardaki gibi rahat olamazsam,korktuğum başıma gelirdi.Rahat olamazdım.ama şunu düşünemezdim.Zaten ilk başlarda böyle kasılman normaldi.Sonra tanıdığımda içimin derinliklerinde o kişiyi sevmediğimi anlıyordum.Ben onun ilgisini seviyordum.Ve kesinlikle o kişinin yanında kendim olamıyordum.Tabi ki kısa süre sonra bitiyordu.Ama ben yine de kendimi suçluyordum.Bunu bir alışkanlık halini getirmişim zaman içinde.Sadece sevgi konusunda değil.Halbuki sevmediğini anladığın birinin yanında yapmacık davranışlar içinde olmak daha kötü bence.Ama yine de üzülüyordum.Belki de ilgiyi özlüyordum.Ben ne zaman sevgiyi tam buldum derim.Ne zaman ki o kişiyi tam bulduğuma inandığım zaman.Ben bile ben mi bunları yaptım dediğim zaman.Şunu bilirdim ki sevgi bir güçtür.İnsana yapamayacağı şeyleri yaptırır.İnsanın dengini bulması gerekiyor.Yoksa hayat daha zorlaşıyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM.